Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Нов Хост
GGbit.info > GGbit.info > Съобщения и новини
vIkToRsHeFa
Всякакви коментари са добре дошли! В момента единственото което все още се прехвърля това са снимките от галерията. biggrin2.gif Коментари за скороста пот различните доставчици и т.н. също би била полезна. Ако имате проблеми в следствие преместването пишете тук или още по добре ми драснете лично за да коригирам ако има проблеми. 4.gif
4.gif Ха да ни е честит! 4.gif
Fixer
Честито.Форума е №1. smile.gif
Freaky
Честито smile.gif
krisku
New year, new hosting =)
Refuse
Аиде да ни е честит и за много години smile.gif
Крадец на рози
И къде е различното tongue.gif
vIkToRsHeFa
(Крадец на рози @ Jan 3 2007, 14:53) *

И къде е различното tongue.gif

Най-малкото скорост и стабилност... smile.gif
bLex
и кой ще е новия хостинг ?!?!?
Th3_SpY
(Cs_GoD @ Jan 3 2007, 15:48) *

и кой ще е новия хостинг ?!?!?

18.gif Мисля че има разлика от хост и хостинг biggrin.gif или греша wink.gif Хоста е нов компютър доколкото знам или и аз не съм запознат с тези неща smile.gif
bLex
не си запознат wink.gif
TheUnknown
Айде за неуките някой да обесни ? huh.gif
The Shaman
Хост и хостинг е ПОЧТИ едно и също.Хоста е мястото на което се помещава в случая форума,а хостинг е самата услуга която ни предлагат хостерите.
TheUnknown
Демек сте сменили компа на който е форума? confused.gif
The Shaman
Не компа а сървъра или собственика на хоста.Когато купим свой компютър (сървър),ще е при нас.
Paagrio
QUOTE(Phoenix @ Jan 3 2007, 18:47) *

сменена е фирмата, която предлага хостинг wink.gif
3pacalypse Now
коя е сегашната фирм че и на мен ми е нужен confused.gif
vIkToRsHeFa
(kamen @ Jan 3 2007, 23:31) *

(Phoenix @ Jan 3 2007, 18:47) *

сменена е фирмата, която предлага хостинг wink.gif

Сменен е не само хостера но и сървъра на които сме разположени. На отделен сървър сме преди беше в хост.бг сега сме в хедофа. happy.gif
(3pacalypse Now @ Jan 3 2007, 23:40) *

коя е сегашната фирм че и на мен ми е нужен confused.gif

Ние сме на отделен сървър за 120лв/месечно biggrin2.gif Та между споделен хостинг, vps и дедикейтед машина има голяма разлика. happy.gif
SweetDreams
Еми нз дали е в следствие промените, но аз имам проблемче - мине не мине ми се появява този надпис -
"There appears to be an error with the database.
You can try to refresh the page by clicking here." 16.gif
vIkToRsHeFa
(mapuu @ Jan 4 2007, 01:19) *

Еми нз дали е в следствие промените, но аз имам проблемче - мине не мине ми се появява този надпис -
"There appears to be an error with the database.
You can try to refresh the page by clicking here." 16.gif

Кога и на кои страници ти се появи !?

ПП. Одеве за на няколко пъти по за няколко секунди оптимизирах базата данни може да си нацелила просто тея секунди. Ако пак има проблем пиши ми едно лично. 4.gif happy.gif 10 х
$windle
Накаква нова мода ли е да сменяме всички хостинга на няколко месеца.
vIkToRsHeFa
(swindle @ Jan 4 2007, 01:30) *

Нем... Просто сме прекалено големи за хост.бг и дори и най-горните техни тарифи на vps-и не ни вършат работа. smile.gif

ПП. Ако зависеше от мен с удоволствие бих си стоял на стария и бих си спестил 2 безсънни нощи. smile.gif
$windle
Аз се бъзикам с хост компаниите само : P
^SaDeR^
Честито за новия хост доста по - добре е от стария.

(swindle @ Jan 4 2007, 04:30) *

Кво лошо има ? След като предлагат по - добри услуги шефа ще го сменя и на няколко дни ако може smile.gif
Alma
Мен ли само ме препраща все още към съобщението за Бъдещ нов хост? Сега влизам на http://82.101.75.138 от няколко дни, та се чудя защо е такаconfused.gif
vIkToRsHeFa
(Alma @ Jan 7 2007, 12:12) *

Мен ли само ме препраща все още към съобщението за Бъдещ нов хост? Сега влизам на http://82.101.75.138 от няколко дни, та се чудя защо е такаconfused.gif

Доставчикът ти нещо е забавил обновяването на днс-а пробвай през ggbit.info без www отпред. smile.gif
akolevutd
а бе не че ти се бъркам smile.gif ама в чужди хостове не излиза ли по арабия biggrin.gif 1. там са позволени тракери(е ти нямаш такъв проблем ама принципно говоря)
2. струва ми се че имат по добри оферти, ама може и да греша
ето примерно тези http://www.hostican.com/hosting/index.php
Най-евтината оферта е за 7$ , но ти дават 50GB място .... а ле всичко си имаш. супер оферта за 10лв....
то естествено теб това едва ли ще те устрои ама надолу има доста .... ще видите biggrin.gif скъпи са Dedicated Server-ите. То нали това ползваш тука или греша? ама има и други сайтове където има оферти на по разумни цени biggrin.gif аз само си споделям мислите. не си мисли че искам да те уча или нещо друго. просто ми е чудно кои предлагат по добри оферти в зависимост от цената ?
vIkToRsHeFa
(akolevutd @ Jan 7 2007, 15:39) *

а бе не че ти се бъркам smile.gif ама в чужди хостове не излиза ли по арабия biggrin.gif 1. там са позволени тракери(е ти нямаш такъв проблем ама принципно говоря)

Всички чужди минават през интернационалния канал от което следва че за много хора пак ще е прекалено бавно и не е в никакъв случай решение на проблема. smile.gif На българските доставчици винаги външният им е скъп и е кът ако мога дтака да се изразя за разлика от бг-то. Относно тракерите... Само във някои страни и трябва да са на отделни сървъри а тъй като са и със тракери и "могат да си имат проблеми" качват неколкократно цените а само като видя базовия при специялно тея от 170$ wacko.gif има дори и български хостери предлагащи същото на пъти по-ниска цена.

2. струва ми се че имат по добри оферти, ама може и да греша
ето примерно тези http://www.hostican.com/hosting/index.php
Най-евтината оферта е за 7$ , но ти дават 50GB място .... а ле всичко си имаш. супер оферта за 10лв....

За споделен хостинг може би... За друго не. Нас споделен хостинг не може да ни издържи за жалост а това ми прилича на бългаските хостери както се изрази един администратор на готобг преди време "хост за левче" ей такива вместо да наблягат на малко но качествено наблъскват по неколкократно повече сайтове на машината за да си избият парите. Резултата !? много по-бавно възстановяване при сривове много по-бавна работа на самия сървър и т.н. 14.gif

то естествено теб това едва ли ще те устрои ама надолу има доста .... ще видите biggrin.gif скъпи са Dedicated Server-ите. То нали това ползваш тука или греша? ама има и други сайтове където има оферти на по разумни цени biggrin.gif аз само си споделям мислите. не си мисли че искам да те уча или нещо друго. просто ми е чудно кои предлагат по добри оферти в зависимост от цената ?

Ползваме един xen vps от хедофа и цените определено са разумни спрямо получаваното. smile.gif А дедикейтед сървърите са най-доброто но и скъпо решение. Има още няколко варианта но машината засега е предостатъчно стабилна. happy.gif

ПП. Сори за късния отговор но отсъствах за малко, а и ми го е дало като прочетено и .... blush.gif
the_mouse
Сега на сървъра има ли други форуми или е само нашият?
akolevutd
(vIkToRsHeFa @ Jan 13 2007, 07:20) *

..........

ПП. Сори за късния отговор но отсъствах за малко, а и ми го е дало като прочетено и .... blush.gif

а няма проблем biggrin.gif мерси за подробното обяснение smile.gif
vIkToRsHeFa
(the_mouse @ Jan 13 2007, 14:54) *

Сега на сървъра има ли други форуми или е само нашият?

Не само ние сме на целия vps сървър. happy.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.