(akolevutd @ Jan 7 2007, 15:39)

а бе не че ти се бъркам

ама в чужди хостове не излиза ли по арабия

1. там са позволени тракери(е ти нямаш такъв проблем ама принципно говоря)
Всички чужди минават през интернационалния канал от което следва че за много хора пак ще е прекалено бавно и не е в никакъв случай решение на проблема.

На българските доставчици винаги външният им е скъп и е кът ако мога дтака да се изразя за разлика от бг-то. Относно тракерите... Само във някои страни и трябва да са на отделни сървъри а тъй като са и със тракери и "могат да си имат проблеми" качват неколкократно цените а само като видя базовия при специялно тея от 170$

има дори и български хостери предлагащи същото на пъти по-ниска цена.

2. струва ми се че имат по добри оферти, ама може и да греша
ето примерно тези
http://www.hostican.com/hosting/index.phpНай-евтината оферта е за 7$ , но ти дават 50GB място .... а ле всичко си имаш. супер оферта за 10лв....
За споделен хостинг може би... За друго не. Нас споделен хостинг не може да ни издържи за жалост а това ми прилича на бългаските хостери както се изрази един администратор на готобг преди време "хост за левче" ей такива вместо да наблягат на малко но качествено наблъскват по неколкократно повече сайтове на машината за да си избият парите. Резултата !? много по-бавно възстановяване при сривове много по-бавна работа на самия сървър и т.н.

то естествено теб това едва ли ще те устрои ама надолу има доста .... ще видите

скъпи са Dedicated Server-ите. То нали това ползваш тука или греша? ама има и други сайтове където има оферти на по разумни цени

аз само си споделям мислите. не си мисли че искам да те уча или нещо друго. просто ми е чудно кои предлагат по добри оферти в зависимост от цената ?
Ползваме един xen vps от хедофа и цените определено са разумни спрямо получаваното.

А дедикейтед сървърите са най-доброто но и скъпо решение. Има още няколко варианта но машината засега е предостатъчно стабилна.
ПП. Сори за късния отговор но отсъствах за малко, а и ми го е дало като прочетено и ....