Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Стаята на Пейтън...
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Персонажи > Пейтън Сойер
DeVouR
Незнам дали тук е мястото за тази тема, но реших, че е подходящо, защото интериорът в стаята на Пейтън е неразривно свързан с нея самата. Много ще се радвам, ако някой успее да ми помогне със търсенето на снимки от въпросната стая blush.gif Аз самата сега обзавеждам своята и искам да Плагиатствам идеята с червените стени rolleyes.gif rolleyes.gif (или поне едната стена) Благодаря предварително! worthy.gif smile.gif
Може също,ако ви допадне темата, да се направи такава за цялостния интериор в ОТН. (например жилището на Хейли и Нейтън...но оставям това на професионалистите ( админите wink.gif )
**Sophia**
Ами аз не можех да намеря снимки,но ще ти дам едно клипче.Дано ти помогне.
http://www.youtube.com/watch?v=jRKcNlgsrBw
siska
Да мисля, че това клипче наистина ще ти помогне доста smile.gif а ето от мен една снимчица, която няма да свърши много голяма работа но все пак happy.gif И едно предложение от мен ако искаш, но не можеш да рисуваш така добре като Пейт, можеш да си принтираш рисунките й и да си ги налепиш. Аз така направих и стана доста добре happy.gif (може и да сте се сетили отдава, но нали съм с BG реотани... biggrin.gif ) Надявам се да съм ти помогнала поне мъничко happy.gif

DesiTo

DeVouR
Благодаря много на всички worthy.gif След някоя друга седмица ще се развихвям с четка в ръка и дано да излезе нещо прилично biggrin.gif , но може би само едната ми стена ще е червена ...няма значение ,мерси пак smile.gif
Brenna

Ей хора wink.gif знам че тук не е мястото да питам за това, но все пак... Каква марка е колата на Пейтън? huh.gif
Нека някой ако знае да ми отговори, моля unsure.gif
Devil^Rose^^
(Brenna @ Jan 5 2007, 00:07) *

Ей хора wink.gif знам че тук не е мястото да питам за това, но все пак... Каква марка е колата на Пейтън? huh.gif
Нека някой ако знае да ми отговори, моля unsure.gif

(ThePinkDuck @ May 28 2006, 03:35) *

1963 Mercury Comet

Ето една такава :

girl_from_hell
стаята и наистина е много хубава и аз бих искала да си направя нещо подобно, но кои знае кога ще ме огрее, много ми харесва мечта ми е за такава стая(и такава кола)
аз преди бях намерила снимки на стаята и ама къде съм ги забутала, ако намеря ще постна
EmErIcA007
Мн яко че някой се е сетил да напрай такава тема worthy.gif и се аз влкючвам плз намере снимки smile.gif мняко ше е ако повече хора станат кат нея в сми интериор обичне ... wink.gif
Gossip Girl
Мерси за снимките smile.gif Мисля, че стаята на Пейт е много готина и оригинална smile.gif Ако имах възможност и аз бих с направиля моята такава
WorZy
Ето малко снимчици,дано свършат работа wink.gif

Стаята й в Първи сезон

Втори сезон

WorZy

Saphira
За пръв път виждам подобна стая,като тази на Пейтън и ми харесва изключиелно много и лятото може би ще се опитам да вмъкна някой елементи от нейната в моята стая дано се получи нещо!И мерси за снимките и клипчето worthy.gif
**Sophia**
Стаята на Пейтан наистина е суперска 3.gif .Мн е уникална,свързва се с стила и..с тези рисунки,албуми-направо е чудна 4.gif .
Много ми харесва също червената стена,която има.Това червено мн си ходи с всичко,аби просто е супер! icon_peace.gif
qwe123
Малее,мойта стая на нищо не прилича в сравнение с нейната...Всичко е много яко,ама най-много ми харесват кучето от 4 сезон и това с They are not you smile.gif
complicated
Стаята и е страхотна!
И мен много ме вдъхнови относно моята стая... само дето аз не мога да рисувам много добре, но пак ще се постарая да си направя нещо.
Много ми харесва кучето, което беше нарисувала.
PeytonSawyer
Аз съм нова във форума но съм на мнение като др 4е стаята на пейтън е жестока аз ли4но оби4ам да рисувам като нея малко така съм рисувала вс рисунки които съм видяла във филма и съм си ги ока4ила по стаята си...така постоянно си мисля за сериала wub.gif tongue.gif biggrin.gif rolleyes.gif :yahoo:
Miss_Duff
Цитат(**Sophia** @ Apr 6 2007, 21:18) *
Стаята на Пейтан наистина е суперска 3.gif .Мн е уникална,свързва се с стила и..с тези рисунки,албуми-направо е чудна 4.gif .
Много ми харесва също червената стена,която има.Това червено мн си ходи с всичко,аби просто е супер! icon_peace.gif

Абсолютно вярно.. biggrin2.gif
girl_from_hell
аз имам като нейната лампа камъче, то е някакво нещо не е камък де ама е много готинко и аз пък го имах първа и тя после си взе smile.gif
ludoto_tedi
Аз много и се кефех на стята през всичките сезони защо ни го отнеха sad.gif
Bloody_Tears
Ние също имаме много грамофонни плочи. Та ми дойде идеята да си ги наредя като Пейт biggrin.gif И ще карам мама да си боядисвам стаята в червено. Исках в черно, ама като й казах и тя тогава ядеше, та се задави 18.gif Иначе имам доста рисунки. Най-голямата ми е People Always Leave. Много си я обичам и ми седи на стената. Лятото ще направя доста промени в нея, за да прилича повече на стаята на Пейт smile.gif
aquamarine

teq sa ot men!celuvki[size="1"][/size]

girl_from_hell
aquamarine
1.въопще не им е мястото тука на снимките на рисунките и
2.кирилицата е задължителна, прочети правилата на форума преди да постваш http://ggbit.info/forum/index.php?showtopic=2"" target="_blank">ПРАВИЛА НА ФОРУМА
ladysunshine
Въпреки че е малко мрачна, стаята на Пейтън наистина е много хубава. Пасва идеално на нейния стил-и музиката, и рисунките.
HiLaRy`DuFf{}
Стаята на Пейтън е супер наистина ...smile.gif .. Идеално се свързва снейния стил
^EmPiRe^GiRl^
Цитат(WorZy @ Mar 21 2007, 01:33) *
Ето малко снимчици,дано свършат работа wink.gif

Стаята й в Първи сезон

Втори сезон

Някои има ли снимка като 4тата и 5тата, защото искам да видя какви рисунки има зад бащата на Пейтън, мн ми трябва искам да си напраа нещо подобно на това ама немога да видя то4но какви рисунки има и ми трябва, които може да помага... unsure.gif rolleyes.gif worthy.gif
mimetyyy
Пейтън е страхотна.Всичко в нея ме кефи,а стаята и е мн мн хубава!!
Катeто
с всеки изминал сеозн стаята на пейт ставаше все по-хубава,в четвърти беше направо супер.мн ми харесва как си окача рисунките по стената и често поглежда към тях и се сеща за нещо...в трети сезон беше написала на стената ''where are they now'' ,което супер много ме изкефи worthy.gif
Nasi
Снимки от стаята по време на епизодите с Психото Дерек:

Останалите 4: тук
renito818
Малееееееееее колко мн снимки..........
Иначе стаята на Пейтън е мн мн готина....отразява стила и.... 4.gif
Катeто
стаята и е страхотна,много ми е интересно в какво я е превърнало новото момиче,което живее там unsure.gif
Tedds
Стаята е мноого хубава,толкова пасва на Пейт,наистина е уникална и с всичките рисунки е идеална.
Катeто
само мога да си мечтая за такава стая rolleyes.gif
hri_one_tree_hill
абсолютно сте прави 4е стаята е супер.дразна се само 4е си4ки си правят сащата-измислете си нещу ваше бе кфо позирате.....не само стаята а и вси4ко в нея е яко.......
Никол
Стаята е наистина невероятно готина!!!Ще взема пример от нея и през лятото ще боядисам моята в червено! biggrin2.gif
Jordan
biggrin2.gif междудругото и аз съм мислил по въпроса за боядисването, ама толкоз плакати...много ми е жал да ги одера всичките blush.gif
gan4e70oo
Стаята е страхотна,но най-много ми харесва усамотеното й кътче,където седеше компютъра и плочите в началото(мисля че се води нещо като килер 16.gif ).Аз понеже си нямам собствена стая и ако имах щеше да е нещо подобно на нейната и определено щеше да има голямо легло.До голяма степен й завиждам за стаята,защото е уникална и е нейното място за бягство от света!
FintiFlushka
Уникална стая .. Уникални рисунки .. Уникална актриса .. ВСИЧКО УНИКАЛНОО !
Pe0ple*aLwaYs*LeavE
стаята й е страхотна.. наистина само мога да си мечтая за такава.. уникална просто ! happy.gif
peyton_lucas_brooke
Преди няколко месеца реших да си направя стаята червена като на Пейтън стаята.. обаче латекса нещо не стана и сега стаята е розова 16.gif ама аз се преместих в другата biggrin.gif ама сега съм решен да направя стените като стаята в 1-ви сезон с ония многото хора ама незнам дали ще стане.. sad.gif

А ето и колата на Пейтън :

Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.