Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Банати потребители
GGbit.info > Развлечение > Игри > GGpro Zone
Страници: 1, 2
FrAgMaKeR
...
Крадец на рози
По един никнейм за улеснение, само когато е възможно ?
The Shaman
AKRAM е с бан за 20000 не помня колко нули праснах,без демо MPower има обаче,но този АКРАМ си каза два пъти,че е с хак пред сто човека.
**ASTERIX**
И аз имам демо smile.gif
Тъкмо пишех да го банна и ти ме изпревари ... за няколко секунди smile.gif
The Shaman
Я кажете команда с която мога да му видя ip-то и после да го банна по IP ?!?!
**ASTERIX**
(The Shaman @ Jan 11 2007, 21:43) *

Я кажете команда с която мога да му видя ip-то и после да го банна по IP ?!?!

amx_showip
Имаше ги някаде всички команди ... мисля че в админския форум
чукоделец
Але до ся пак играх с хакери в цс1 бяха 'АКРАМ' и 'нинжа не се става а се ражда' - направих им обаче филмче с фрапс smile.gif моля накой админ да ги банне. Който иска да му пратя филмчетата да пише тук.
Крадец на рози
В скайп - edva_li
IRC - Solitude
Или ЛС :>
predatora
(чукоделец @ Jan 12 2007, 22:57) *

Але до ся пак играх с хакери в цс1 бяха 'АКРАМ' и 'нинжа не се става а се ражда' - направих им обаче филмче с фрапс smile.gif моля накой админ да ги банне. Който иска да му пратя филмчетата да пише тук.

дай да вида филмчето на нинджата да се вида къф съм хакер wink.gif
Крадец на рози
ХАхахахахаха :>
The Shaman
(predatora @ Jan 12 2007, 23:08) *

(чукоделец @ Jan 12 2007, 22:57) *

дай да вида филмчето на нинджата да се вида къф съм хакер wink.gif

Одеве като изгледах ония АКРАН и после нинджата реших,че е с хак...За което сори.Добър е.Но преди да банваш по-добре е да поговориш ако трябва.Добре е да не се взимат прибързани решения.Сори за хвърчането отново.Трябваше да проверя.
The Shaman
Да ви кажа тоя АКРАН го банвам перм по ник сто пъти и пак си влиза ??!!?! Как е командата по IP ??
Крадец на рози
Сигурен ли си, че е с хак, и да беше писал едно ЛС щяхме го отнесем :>
The Shaman
Не аз,всички са сигурни.Лошо,че не знам как се прави демо...Той обаче сто пъти си признава пред всички.Трепе през стени човека,виждам го.Сега като влезнах избяга.Банвам го три пъти и как не се оплака веднъж ?!?!?! Това какво говори.
**ASTERIX**
Tоя АКРАН го баннах с всъчки възможни команди за банване smile.gif

Ето му го и ИП-то 85.130.69.225 smile.gif

А потребителя с това ИП 87.97.232.63 - изпръска ми унифорната с кръв - така се пише .... ще си го отнесе за един ден заради това :

u3npbcKa Mu yHu0|0oPMaTa c KpbB : da umre6 we pederast grozen tapa nasran travistit haker4e mazno dagnqr muhli

Отправено към мен wink.gif

Незнам дали го баннах или успя да излезне преди това.

П.П. Когато потребителя го няма в сървъра пише че командата amx_addbanip не съществува wacko.gif И е малко невъзможно да баннеш някой като го няма в сървъра 16.gif
The Shaman
Да това е адреса на акран ли е насран ли е.Иначе относно униформата...Добър играч е и доста мълчалив.Може би си е изпуснал нервите,но правилата са си правила.
ogata
u3npbcKa Mu yHu0|0oPMaTa c KpbB : da umre6 we pederast grozen tapa nasran travistit haker4e mazno dagnqr muhli

1clap[1].gif
Fixer
Всеки има момент в който се ядосва дори и аз и затова излизам от играта не е нужно да почваш да убиждаш този и онзи.
Крадец на рози
(Fixer @ Jan 13 2007, 14:04) *

Всеки има момент в който се ядосва дори и аз и затова излизам от играта не е нужно да почваш да убиждаш този и онзи.

Тук темата е за баннатите, не за кой кога Обижда и кой кога - не.
TheUnknown
Тази тема не е ли към важните? Както е Разрешени мрежи. Ама не знам , вие решавате!
**ASTERIX**
хахахаха днеска ми е ден smile.gif

Акрам или там както се пишеше ония днеска пак получи бан smile.gif интересно че беше с други ПИ (явно е с динамични )

Други които получиха банова за по 2222 мин. (малко по-малко от 48 часа) са ето тези господа тук, ето и едно .тхт да видите защо им е бана smile.gif
Акрам е баннат от ЦС1 а тия другите за псуването от ЦС2

Ето четете smile.gif

The Shaman
Интересно тоя акран го засякох с два различни профила,едно ip в един и същ момент ?!?!
**ASTERIX**
Може вкъщи да си има 2 компа и да дели нета на 2-та. Така ще играят 2-ма едновременно от едно ИП wink.gif
hustle
Още не са се заформили тези сървърчета ,а ето че вече има админчета които си превишават правата ,добре че не му помня никчето тъй като беше много грамотно написано с разни ченгелчета ^^
nick: hunter
Както си играя и си ги пукам убиват ме ,после гледам 2ма спектри си говорят за някъв WeeD.Kid имал хак ^^ и единия пита как беше командата за бан ,хаха после се обаждам ,казвам че не е хак оня ме псува на майка ... супер кеф нахраних го набързо и бях баннат за 30 минути причина хак ,то горкото сигурно не знае как да слага perm още ,а вече ми се отваря що е хак ,що е превишаване на правата : wink.gif
Днес пак ще пробвам да поиграя и вече включен за демо да видим поне тук има ли някой да ги спира ,като се мислят за нещо повече от обикновения потребител tongue.gif
Refuse
Оооо hunter как сме smile.gif Значи хора нито hunter нито WeeD.KiD са хакери, разберете го те не играят цс от вчера ходят по турнири .. просто имат опит wink.gif
van Nistelrooy
Хора ако сървъра е с Amxmod X трябва да банвате с:

amx_banip <name> <min> <reason>

Ако е с amx_ban само ще го кикне и после пак ще влезе.

Може и да греша, но последния път като се наложи да банвам в моя сървър, беше така.
Крадец на рози
Не грешиш, банвам\е amx_banip <idnomer> <time> <reason>
**ASTERIX**
Досега не съм видял някой да успее да влезне след amx_addban IP minutes reason
VaSeTy
Газарчета защо имам бан в 2ката от 2 дена ?
IP 87.97.200.11
nick: kid www.sourcebg.net
The Shaman
Ами да каже който го е сложил та да го оправяме ако трябва...
Крадец на рози
Цитат(The Shaman @ Feb 7 2007, 18:45) *
Ами да каже който го е сложил та да го оправяме ако трябва...

Някой много компетентен админ :>
VaSeTy
.... който е играл с мен знае, че не съм хак... дори не псувам. Знам какво е да си админ и да искаш да е готинко в сървара. Доскоро бях админ в MASSAKA AIM ( only fun maps)
Крадец на рози
Цитат(VaSeTy @ Feb 7 2007, 18:43) *
IP 87.97.200.11

Настоявам за обяснение на този бан, от кой е бил и защо. :>
Sharo
IP 87.97.200.11

ммм незнам дали имаш бан....щото към 16-17 часа та видях в цс2 wink.gif
апа ако наистина имаш,някой ти прави мръсно
Пс.:не съм бил аз smile.gif
nikola
И аз не съм банвал никой днес дори и не те видях в сервера като влезнах.Някъде между 1-3 4аса
supernova
И аз не бях , ма как може да сте сигорни че не е бил с хак като не сте присъствали по време на бана ?
ето ви кратка справка ..... цък
van Nistelrooy
Цитат(Крадец на рози @ Feb 7 2007, 18:53) *
IP 87.97.200.11

Настоявам за обяснение на този бан, от кой е бил и защо. :>

Много лесно може да се разбере... Обаче аз мисля че и да е играл с хак.
Крадец на рози
http://play.evrocom.net/forum/index.php?s=...st&p=329607
[22:10:05] b0cko каза: mislq che temata e ot 2005...
[22:10:08] b0cko каза: predi da si kypq
[22:10:16] b0cko каза: steam acc
[22:10:19] b0cko каза: s igrite na valve
[22:10:26] b0cko каза: sega e po razlichno
[22:10:31] b0cko каза: ako igraq s hack mi triqt accounta
[22:10:34] b0cko каза: s igri za nad 100 dolara
van Nistelrooy
Цитат(Крадец на рози @ Feb 7 2007, 22:13) *
http://play.evrocom.net/forum/index.php?s=...st&p=329607

И от къде да знаем че не влезнал с пиратската ?

VaSeTy
м да... + тва... едва ли ще права реклама на сайта които ми е на ника.... ако играех с хак... а пак и сам играл с секи от вас и то не 1 пат.. smile.gif гледали сте ме как играя
VaSeTy

ето ми го стеам бе... даже отдоло се вижда как сам в форума и пиша с крадец на рози
van Nistelrooy
Цитат(VaSeTy @ Feb 7 2007, 22:17) *
м да... + тва... едва ли ще права реклама на сайта които ми е на ника.... ако играех с хак... а пак и сам играл с секи от вас и то не 1 пат.. smile.gif гледали сте ме как играя

Това че сме те гледали как играеш и това че много хора те харесват като човек и започват да правят постове от рода на "той не играе с хак. " без да са видяли какво е било положението НЕ ДОКАЗВА, че не си играл с хак.
ludacris
Стига глупости ! Васету не е с хак апак и къв хак през Steam XA:XA:XA
VaSeTy
LaZiaN4O.... виждал ли си ме да плау с хак в този сервер а ?
van Nistelrooy
Цитат(VaSeTy @ Feb 7 2007, 22:37) *
LaZiaN4O.... виждал ли си ме да плау с хак в този сервер а ?

Не съм... но гледам да има справедливост.

Влез в стиима си и натисни activate steam product и снимай

Няпиши своя steam id, за да може да съпорта да провери дали си влезнал със стеама в сървъра.
VaSeTy

Това ли искаш ?

Абе каде да го пиша този дент бе ? Tук е с кодове... Нахалник.. Направо да ти казвам как са ми акк и пасс-а ако искаш.... пффф аман... лиглио
4i4iba
Цитат(ludacris @ Feb 7 2007, 22:34) *

Ахахха хак през steam и тва ли измислихте biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif.Аз трябва и аз да си активирам steam wink.gif.
van Nistelrooy
А бе.... като влезеш в играта с оригинален стеам, имаш steam id . Този steam id може да се види от админ с командата amx_who . Това е нещо като ip adress . Няма начин да ти направя нещо на ацц-то ако го напишеш. Или има проблем ?
VaSeTy
Тои Лазиан40 ги разбира тези работи бе smile.gif

Слушаи Лазиан4О и стани паве! тва ми е новия девис

абе аз немога да влезна в сервера хич бе... я ми го обесни тва по добре, да те разбера че тва ѕа ид не го знам как става wink.gif
supernova
Цитат(Крадец на рози @ Feb 7 2007, 22:13) *

тия вафли вече сме ги яли...
както има 1 приказка "once a cheater, allways a cheater"
пример:
човек влиза в магазин..., вади постолет и убива магазинера за парите от касата.... - убиец
по твойта логика минават 2 години и той вече не е убиец щото е било преди 2 години...
никакво доверие немога да гласувам на човек играл с хак , когато и да било....
играл ли си с хак някога ? - играл си! - хакер си.
ся не бил с хак и не е хакер... ми , как ще ме накараш да ти повярвам ?

бе незнам вие с ирешавайте , сървъра не е мой да се разпореждам с кой кво ще се прави,
секи има право на мнение и това е мойто.
само дано по бързо да си разрешите недоразуменията, че да ви е по-спокойно на всички smile.gif

Цитат(4i4iba @ Feb 7 2007, 22:55) *
Цитат(ludacris @ Feb 7 2007, 22:34) *

Ахахха хак през steam и тва ли измислихте biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif.Аз трябва и аз да си активирам steam wink.gif.

какво му пречи да си има и друг ЦС на PCто ?
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.