Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Кой бихте искали да се върне в следващите епизоди?
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Персонажи
Страници: 1, 2
ani4ka_89
Реших, че трябва да има и такава тема, защото на всеки му липсва някой от тези образи. На мен лично май най-много ми липсва Тим с неговите забавни изказвания. biggrin.gif
Приятно дискутиране по темата smile.gif
nadezhda_had
Джейк
siska
Може би Дерек, за да помага на Пейтън.Но и Тим става да прави смешки biggrin.gif
Angel_Lady
Аз гласувах за Анди, защото той наистина обичаше Карън, а сега тя има нужда от добър човек до себе си, особено като се имат предвид опитите на Дан да се сближи с нея. По всичко личи, че той винаги ще си остане лош, а кой знае - може скоро да излезе от затвора и според мен Анди е много по-подходящ за нея. Пейтън сега си има Лукас и няма толкова голяма нужда от Дерек, колкото според мен Карън има от Анди, иначе бих искала и той да се завърне smile.gif.
Menna
Крис,Тим,Джейк.....но гласувах за Крис. biggrin2.gif
SeMiNi
Гласувах за Джейк,но ще е хубаво да се върне и Дерек.rolleyes.gif
Nasi
(Menna @ Jan 2 2007, 22:02) *

4.gifГласче за Крис 4.gif
Devil^Rose^^
(Nasi @ Jan 2 2007, 22:15) *

(Menna @ Jan 2 2007, 22:02) *

4.gifГласче за Крис 4.gif

и още едно biggrin2.gif
но и Тим не е лош вариант 10.gif
DesiTo
Гласувах за Джейк - от изброените най-много искам да се върне той. biggrin2.gif
Но също много бих искала да гледам отново Крис Келър и Тим. happy.gif
**Sophia**
Естествено че гласувах за Джейк.Мисля че той е прекрасен по харектер като външност не остава по-назад.Супер е!И мисля че с Пейтън са страхотна двойка и че са един за друг.Ако той се върне всичко ще се подреди.И ще си стане както преди-Brucas,Jeyton,Naley!
ALeX4e7y^
Джейк естествено!
stanislava
Гласувах за Тим-много ми липсва sad.gif
devon
На мен най-много ми липсват Джейк и Тим.Но гласувах за Джейк,защото беше много готин и можеби един от най-силните характери в сериала.Ще бъде наистина много хубаво ако се върне.
DaniEl
И аз гласувах за Джейк.Ще е хубаво да се върне отново happy.gif
FaLLOuTbOy
ако искат забавни серий Тим е отговора.
N@det0
Гласче за Джейк,но и на Анди много ще му се зарадвам ако се върне wink.gif
Алекс
Анди или Тим.Тоя Тим много смях ми вкарва само като го видя biggrin.gif
Just say that he's dead, Tim.
Estell
Аз искам Тим. Той внася весело настроение smile.gif И за Джейк нямам нищо против, ама предпочитам Пейт да е с Лукас, пък ако той се върне ще се поусложнят нещата...
^^HeLa^^
Тим 4.gif определено с него е доста забавно smile.gif и би могъл да внесе добро настроение в някой епизод в вечните си изцепки 10.gif
dreamyyy
Аз съм за Дерек.Неговото участие в ОТХ, колкото и малко да беше, остави нещо след себе си. Помогна на Пейтън по начин, по който никой друг не успя да й погне за 4 сезона. Показваше нещата такива каквито са без излишна драма.Но честно казано, не вярвам да се върне, защото си изигра ролята в живота на Пейт.Но кой знае може стенаристите да ме изненадат. biggrin.gif

^mileto^
Аз съм за Тим!!!С него винаги много се смея!!! 4.gif
Sniper
Амии Джейк, Дерек, Тим... но гласувах за Джейк. smile.gif
miss_sema
много ще е забавно да се върне Тим,защото е страшно смешен тип и много ме радваше,но няма да имам нищо против и ако се върне Дерек,защото Пейтитио не заслужава още една загуба.
seduction_55
Джейк ми липсва най-много,затова гласувах за него, но искам и Крис да се върне.
kalin4eto_
Искам Дерек да се върне. Пейт има нужда от него сега.. Пък и след като оня психопад пак ще се появи... Ужас..
Bloody_Tears
Избрах Дерек.Защото наистина Пейт ще се нуждае сега от него.Също много ми се иска да се върнат Тим sad.gif,Крис и Джейк.
Alma
Джейк определено! Все още не мога да повярвам ,че си смених аватара.. huh.gif .по-красива и истинска любов от тази между Джейк и пейт нямаше....а и Джени ми липсва, искам да я видя колко е пораснала... 1clap[1].gif Джейк просто се доближава до идеала ми за мъж, и понеже се е видялло ,че едва ли ще се появи в действителност някой такъв, нека поне на филмче да си го гледам и мечтая... wub.gif
fresh_girl
гласувах за Дерек и мисля че той наистина ще се върне huh.gif
CraZy`HoT`SexY`F
Гласувах за Джейк ,но искам и Джулс да се върне.
Chad^Ravens
Гласче за Psycho!Derek 3.gif 4.gif
ludoto_mimi
(Chad^Ravens @ Jan 29 2007, 22:04) *

Него го няма в анкетата. 18.gif
Menna
(ludoto_mimi @ Jan 29 2007, 22:58) *

(Chad^Ravens @ Jan 29 2007, 22:04) *

Него го няма в анкетата. 18.gif

Аз 5 пъти я прегледах и си мислех,че просто не виждам достатъчно. 18.gif
kingsize-4eto
Дерек (истинския)...Той се държа много добре с Пейтън,защити я,показа й какво наистина е да имаш човек които да е с теб и в трудни и в лесни моменти...Мисля,че я направи и от една страна доста силна...И той като че ли най-много ми липства rolleyes.gif
Adskata
Ми Тим и Дерек(истинския) не знам и двамата ми харесват в ролите си....Тим забавлява от време на време,а Дерек е...мн харесвам негри...пък и мн добре се грижеше за Пейтън...
sweet_DENI_f
аз искам Феликс да се върне. Голям сладур е smile.gif
Mai4et0
Крис blush.gif
qwe123
Цитат(sweet_DENI_f @ Feb 4 2007, 22:21) *
аз искам Феликс да се върне. Голям сладур е smile.gif

Да,така е.Ама държанието му...

Цитат(Mai4et0 @ Feb 5 2007, 21:23) *
Крис blush.gif

Пази Боже biggrin.gif mrgreen[1].gif
Sway
Джейк wink.gif
CiNdEreLLa``
Гласувах за Феликс, но по принцип и искам и истинския Дерек и/или Тим ... и тримата ако се върнат ще е много добре blush.gif ама май много искам,а ?! rolleyes.gif
DeSeRt^RoSe
Дерек определено smile.gif със Пейтън мн ме кефеха,и Джейк също искам да се върне
SeMiNi
* Спойлери *
Gossip Girl
Джейк ... Много ме кефеше ..Много е сладък.. biggrin.gif Но не бих отказала и Купър да се върне unsure.gif
renito818
Искам Джейк да се върне, щото е сладък пък и с Пейтън мн мн си отиват
Desire
Джейк biggrin.gif
^BeLieVe`iN`Me^
Гласувах за Анди
vasinka_{P}
И аз гласувах за Анди
brooke_scott
по принцип 4и4о Купър - мн бе6е як за 4и4о biggrin2.gif а гласувах за Джейк - все пак Люк като се върне при Брук ,Пейтън трябва да си има някой biggrin2.gif
Bety
Глаувах за Джейк. Заедно с тази на Хейли и Нейтън, любовта на Пейтън и Джейк е една от най-истинските в сериала. Когато ги гледаш заедно и си преставаш какво изпитват, все едно нешо те помита; душата ти цялата се окъпва от светлината в очите им. Може да е само филм, но пък тази двойка е пример за истински чувства. Не мисля, че Джейк ще се върне, но би било хубаво. Според мен той обича предано и безрезервно Пейтън, докато Лукас не веднъж я е наранявал...

~Chεεry~
Джейк, за да се събере с Пейтън.
Tedds
Тим-много се хиля с него и Джейк за да се събере с Пейт
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.