1.Подредете 3 си любими персонажи(жени)като започнете от тази която най-много ви харесва
Хейли
Брук/Рейчъл(просто еднакво много ги харесвам и немога да определя коя затова са на едно равнище)
Пейтън
2.Подредете 3 си любими персонажи(мъже)като започнете от този който най-много ви харесва
Нейтън
Джейк
Скилс
3.Персонаж с най-хубаво тяло(жени)
Рейчъл
4.Хейли или Пейтън(характер)Защо?
Хейли.Още в първите епизоди ми стана любимка сред героите.Ако тръгна да обяснявам защо ще ми отнеме цял ден.Да кажем просто че я намирам за най-зряла.
5.Брук или Рейчъл(тяло)Защо!?
Рейчъл.Еми то си личи.Не е нужно да обяснявам
6.Лукас или Нейтън?Защо?
Нейтън!Определено Нейтън

Еми не само защото ми е любимия герой.Лукас ме дразни има нещу в него което сценаристите не са докарали кат хората
7.Коя е любимата ви двойка в сериала?Защо?
Хейли и Нейтън.Много се зарадвах още от самото начало като тръгнаха,защото са ми любимите герои и мисля че не е нужно да казвам че любовта им е много красива и истинска
8.Кой е любимият ви персонаж(един)?Защо?
Ми немога да кажа само един.Нейтън и Хейли вървят ръка за ръка така че немога да ги разделя според това кой харесвам повече.Така че те двамата са ми любимците.
9.Кой е любимият ви сезон с него?
В момента се опитвам да се сетя кой сезон с какво ме е впечатлил.И немога да избера никой който да ми е харесал малко повече.Но сякаш имаше нещу в 3 сезон който най много ме развълнува,така че айде ще кажа 3
10.Какво мислите за Лукас?
Преди беше по готин...А по принцип героя му ме дразни страшно много,някак си недоипипан ми е аз вече го казах де
11.Какво мислитеза Нейтън?
Радвам се че се промени,че разбра кое е важното в живота,че успя да се пребори с натиска който му оказваше баща му.Ае много го обичам тоя човек
12.Какво мислите за Хейли и за песните и за гласа и?
Тя е невероятна,песните и са страхотни и гласът й е просто удивителен незнам какво още да кжа освен че и нея много я обичам
13.Коя нейна песен ви е любима?
Всичките ме кефят
14.Какво мислите за Пейтън?
Много е готина страшно много й се кефя макар че в един момент нещу са бяха осрали с вси1ките тея драми покрай нея.Но като цяло много ме радва
15.А за рисунките и?
Невероятни са
16.Какво мислите за Брук?
Брук можеби е образът,който най много израстна в този сериал.За нея мога да кажа само 2 думи ПЕРФЕКТНОТО МОМИЧЕ!!!!
17.Коя двойка според вас в сериала ще се разпадне?
Еми тя вече се разпадна Брук и Лукас.Засега двойките които са зе заформили немисля че ще се разделят.Освен можеби Маут и Джиджи,там само иам някои съмнения
18.Мислите ли че Джейк ще се върне при Пейтън?
Не
19.Най-забавния персонаж в сериала е...
Незнам немога да определя
20.А най-стиснатия...
И тука се затруднявам
21.Излишния герой е....
Засега няма такъв!!!