Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Лексикон за персонажите от OTH
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Персонажи
Страници: 1, 2, 3
**Sophia**
Започваме:

1.Подредете 3 си любими персонажи(жени)като започнете от тази която най-много ви харесва.
2.Подредете 3 си любими персонажи(мъже)като започнете от този който най-много ви харесва.
3.Персонаж с най-хубаво тяло(жени)?
4.Хейли или Пейтън(характер)Защо?
5.Брук или Рейчъл(тяло)Защо!?
6.Лукас или Нейтън?Защо?
7.Коя е любимата ви двойка в сериала?Защо?
8.Кой е любимият ви персонаж(един)?Защо?
9.Кой е любимият ви сезон с него?
10.Какво мислите за Лукас?
11.Какво мислитеза Нейтън?
12.Какво мислите за Хейли и за песните и за гласа и?
13.Коя нейна песен ви е любима?
14.Какво мислите за Пейтън?
15.А за рисунките и?
16.Какво мислите за Брук?
17.Коя двойка според вас в сериала ще се разпадне?
18.Мислите ли че Джейк ще се върне при Пейтън?
19.Най-забавния персонаж в сериала е...
20.А най-стиснатия...
21.Излишния герой е....
Devil^Rose^^
Добре ся, какъв е смисълът от тази тема confused.gif по повечето въпроси си има създадени отделни теми. Който иска да види на кой какви са му предпочитанията да иде там! Тия лексикончета не бяха ли актуални в 1-2 клас 16.gif
**Sophia**
QUOTE(Devil^Rose^^ @ Dec 27 2006, 18:26) *

Добре ся, какъв е смисълът от тази тема confused.gif по повечето въпроси си има създадени отделни теми. Който иска да види на кой какви са му предпочитанията да иде там! Тия лексикончета не бяха ли актуални в 1-2 клас 16.gif

Добре де.Но аз неискам да ми се разсдъждава надълго и на ширико както в темите.А да бъде по накратко.И мисля че темота има смисъм ,защото не е толкова безинтерестна.пък и мога да науча мнението на хората за това!
DaniEl
1.Подредете 3 си любими персонажи(жени)като започнете от тази която най-много ви харесва.
  • Пейтън
  • Брук
  • Хейли

2.Подредете 3 си любими персонажи(мъже)като започнете от този който най-много ви харесва.
  • Лукас
  • Джейк
  • Нейтън

Като цяло Рейчал има най-хубаво тяло.То е и очевидно.Разбира се Брук и Пейтън по нищо не й отстъпват rolleyes.gif
Пейтън.Защото я обичам biggrin2.gif
Ем тука е трудно.Но макар че 3-ти въпрос е същия wink.gif
6.Лукас или Нейтън?Защо?
Лукас.Защото не мога да понасям Нейтън... mrgreen[1].gif
Първо беше Пейтън и Лукас.Сега не съм сигурен wacko.gif
Пейтън ами може би затова че има страшен характер.Приличаме си в много отношения.А и е страшно красива...
Първи сезон си е най-хубав.Съответно и Пейт ми харесва в първи сезон smile.gif
В началото ми харесвашено после...С това "обичам те Пейтън" и "аз съм момчето за теб Брук Дейвис" и после пак "ти си човека който искам да е до мен Пейтън"(или нещо от сорта не съм сигурен за репликите rolleyes.gif )ммм не мерси...
Незнам какво мисля за Нейтън.Противен ми е от самото начало и все още не ми харесва dry.gif
О!Хейлс то човек няма начин как да не си я хареса нея.За песните и нямам думи много ми харесват.Но трябва да призная че ако не бях започнал да гледам сериала дори нямаше да съм чул дори и за една тях 16.gif
Leaving Town wub.gif
Ах Пейт wub.gif Все хубави неща и мисля 15.gif
15.А за рисунките и?
Наистина са много хубави дори и да не знаех че са неини пак щяха да ми харесват
Красива,забавна със заслепителна усмивка Без думи 3.gif
Хъм зависи мисля че единствената двойка която ЩЕ остане заедно са Нейтън и Хейли.За другите не съм сигурен.
Кой знае.Времето ще покаже
Хейли. винаги в настроение 3.gif
20.А най-стиснатия...
Незнам какво точно имаш предвит под това "най-стиснатия"...
21.Излишния герой е....
Няма излишни герои.Всеки си е на мястотоМоже би ДжиДжи не се вписва в обстановката но определено не е излишна happy.gif
Bloody_Tears
Това е гадно.Всички много си ги обичам. sad.gif
1.Пейтън
2.Брук
3.Хейли

Тук определено на 1-во място ще е Нейт и в близките 100000 години не мисля да слиза от там. blush.gif biggrin.gif
1.НЕЙТЪН!
2.Лукас
3.Джейк

Брукито май най-ми харесва. happy.gif
Оффф ми незнам.Пейтън,защото ужасно не одобрявам постъпката на Хейли във втори сезон. dry.gif 5.Брук или Рейчъл(тяло)Защо!?
Брук.Макар че Рейчъл също има страхотно тяло,но тя не е толкова сладка,колкото Брук.
6.Лукас или Нейтън?Защо?
НЕЙТЪН с две ръце и два крака 3.gif biggrin2.gif Защото го обичам happy.gif blush.gif
Нейли.Защото показаха какво е истинската любов и,че тя съществува.
Нейтън happy.gif Защото той най-много се промени от всички герои във филма.Стана най-добричък...просто той си е върха бе! worthy.gif worthy.gif worthy.gif
Всички.
Ами какво...и той е много добричък,но да вземе да престане да се гримирва,че просто...sick1.gif
Моята любоф blush.gif happy.gif 12.Какво мислите за Хейли и за песните и за гласа и?
Хейли е страхотна,много хубав глас има и песните и са страхотни.
Halo 4.gif 3.gif
Обожавам я.Страхотна е! worthy.gif worthy.gif
15.А за рисунките и?
Божествени happy.gif
Понякога ме е разочаровала,но тя също много се промени и израстна като характер.
Незнам.
Незнам,май не.
Брук 3.gif happy.gif
20.А най-стиснатия...
Хахаха ми незнам21.Излишния герой е....
Няма такъв. unsure.gif
*PeyT*

1.Пейтън
2.Хейли
3.Брук

Подредете 3 си любими персонажи(мъже)като започнете от този който най-много ви харесва.

1.Лукас
2.Скилс 3.gif
2.Нейтън

Определено Рейчъл! 4.gif

Пейтън, защото тя преживя най-много, беше най-самотна и все пак успя да продължи напред и да се бори за щастието си! Много ми допада и определено не е случайно, че най-мн момичета се оприличават на нея.. Аз също.. описвала съм много пъти в какво.. И това, че изпада в депресии често, е напълно нормално, представете си на вас да се случат толкова и такива трагедии.. не в депресия ми нз в к`во щяхте да изпаднете.. Пейтън е силна, защото успя да се пребори със страховете си, възхищавам й се! 4.gif ... Хейлс също мн ме кефи- много е готина, забавна, сладка, умна и т.н..., но винаги ще си обичам най-много Пейт! blush.gif

Рейчъл... откъдето и да я погледнеш е перфектна! happy.gif Брук също има хубаво тяло, но все пак трябва да бъдем обективни.. rolleyes.gif

6.Лукас или Нейтън?Защо?

Оффф... ами ще кажа Лукас, макар че напоследък ме нерви леко и вече не съм му чак такава фенка (като почнем от това, че все спасява света, че явно никога не е напълно наясно к`во точно иска.. и завършим с грима и прическата... 18.gif ) Въпреки всичко повече му симпатизирам от Нейтън, но не отричам, че Нейт е изключително сладък и доста по-сериозен! blush.gif Чудя се на себе си, но още си падам по Лукчето и макар, че вече е обезобразен( 16.gif ), винаги ще пазя спомен за това, което беше в 1-ви сезон! wub.gif

Лейтън!!! blush.gif Има нещо в тяхната любов.. просто се изпълвам, като ги гледам заедно! 3.gif Между тях има магия, някакви невероятни флуиди..любов от пръв поглед! Според мен са създадени един за друг и беше въпрос на време да го осъзнаят... happy.gif

Пейтън! Мисля, че казах вече защо! biggrin2.gif Ще добавя само, че е много чаровна и магнетична...има страхотно излъчване! blush.gif Само да се пули по-малко и ще е perfect! 10.gif 18.gif

Нямам любим сезон с нея, във всички ми харесва еднакво! 4.gif

Вече казах по-нагоре! 10.gif

11.Какво мислите за Нейтън?

Нейтън е един от персонажите, които много израснаха! От лошото момче, детето на мама и тати, стана истински мъж! Може би е олицетворение на идеала за гадже на повечето момичета smile.gif ... мил, нежен, умен, отговорен, раздаващ се изцяло на човека, когото обича.. и не на последно място невероятно чаровен! blush.gif Много е готин,но прекалено предсказуем... rolleyes.gif

Хейли е страхотна, мен специално адски мн ме забавлява! 3.gif Страшно забавна, мн интелигентна и голяма сладурка! smile.gif Не ми харесва обаче, че от 1-ви сезон насам не виждам в нея абсолютно никаква промяна.. каквато беше, такава си остана! Другото, което не ми допада в нея е, че често е толкова обсебена от Нейтън и своите проблеми, че забравя за другите около себе си.. примерно мн се издразних като забрави РД-то на Брук, с която уж са много близки напоследък! sleep.gif Липсва ми приятелството и с Люк, отдавна не са толкова близки, колкото бяха преди.... sad.gif...За гласа и песните к`во да кажа... ами добре пее, има смислени песни, но според мен не са нещо особено...

Halo!

Казах вече! Ще повторя само, че тя ми е най-мн на сърце... а да, пропуснах да отбележа, че е и много добра приятелка! Колкото и да го отричат повечето тук, тя направи много за Брук! Грешките, поради които се развали тяхното приятелство, бяха и на двете.. Мн се надявам някота отново да станат толкова близки, колкото бяха.. unsure.gif

15.А за рисунките и?

Рисунките са страхотни, обожавам ги! 3.gif Това си е нейният начин да излива чувствата си, да изкара на бял свят това, което я мъчи... Те описват истинската й същност!

Брук като цяло е много готино момиче - интересна, забавна, чаровна, импулсивна! Също така има много добро сърце и когато обича някой е готова да направи всичко за него! Тя също като Нейтън много израсна и сегашният и образ няма нищо общо с този в 1-ви сезон! Не ми харесва, че когато се бори за нещо и реши, че иска да го има, го постига без значение на каква цена! За някои това може да е качество, но според мен не е (говоря най-вече за постъпките й в 1-ви сезон dry.gif )... Брук ми харесва в много отношения, но не мога да забравя някои нейни постъпки и реакции, които адси мн са ме издразнили.. closedeyes.gif

18.gif Сигурна 2-ка в тоя сериал няма! rolleyes.gif Май само за Нейли си мисля, че няма да ги разделят, защото се предполага, че тяхната любов е най-силна и к`вото и да става те винаги ще си останат заедно! biggrin2.gif

dry.gif Честно казано се надявам да не се върне... НО ако накрая той се окаже човекът за Пейт - този, който може да я направи щастлива, съм съгласна...Не мога да повярвам, че го казах blink.gif 18.gif но на Лукас му нямам мн вяра и колкото и да се радвам на Лейтън се опасявам, че може да не се задържи мн дълго тяхната връзка.. sad.gif

ТИМ!!! 4.gif 18.gif 18.gif Жалко, че го няма вече.... 2.gif

20.А най-стиснатия...

blink.gif

21.Излишния герой е....

Купър! emoticon1 (64).gif biggrin.gif 10.gif 59.gif 18.gif 18.gif
shamalia
-Брук, Пейтън Хейли
-Лукас Нейтън Феликс
-Брук
-Може би Хейли, защото до някъде се оприличавам с нея
-Брук, по-голямя слядурана е, а тая Рейчъл с тоя силиконов бюст
6.Лукас или Нейтън?Защо?
-Лукас, защото е моят тип момче
- Нейтън и Хейли, може би защото тяхната връзка изглеждаше най-невъзможна
-Брук, защото е много импулсивна, а и аз винаги съм искала да бъда такава- без задръжки
-2 сезон
-Такъв сладур!!!!!Но понякога ме дразни с някои свои решения
-В началото беше леко гаден ама Хейли си го вкара в правия път
-Мисля, че е страшно талантлива и бих си купила неин албум с удоволствие
-HALO!!!SUPER E
-мНОГО е печена, но трябваше още в 1 сезон да си стане гадже с Лукас
15.А за рисунките и?
-Рисунките и са страшно готини
-Сладурана ,без задръжки
-Лукас и Пейтън
-Не, не мисля
-Брук
20.А най-стиснатия...
-Не се сещам за такъв
21.Излишния герой е.... - Деб
lovely

Хейли
Пейтън
Брук

Лукас
Нейтън
Маут

Рейчъл
Хейли, защото се опита и до голяма степен успя да вземе нещата в свои ръце: промени един мъж, омъжи се за него, сега се готви да му роди дете, освен това умее да обича...няма какво пове4е да се каже..истинска жена!!
Брук, защото освен 4е има перфектната външност тя е и умна, готина жена, за разлика от Рейчъл, която е най-обикновена ку*ка !
6.Лукас или Нейтън?Защо?
Май Нейтън, и Лукас ми е любимец, но напоследък се държи малко като женчо за разлика от Нейтън!
Хейли и Нейтън- защото са това, което трябва да бъде всяка една нормална двойка !!
Нямам такъв, всички ми харесват !
Първи ми е по принцип любимия...
Че е готин мъж, но напоследък рядко го показва
Че е човек, който лесно се влияе от другите, но иначе е точен!
4.gif
Halo
Красиво, готино момиче, но леко депресарка си пада , ина4е ок!
15.А за рисунките и?
супер са, определено ми харесват
Че е мн силна личност, че е мн красива жена, но мн хора не го оценяват !
За мое огромно съжаление имам усещането , 4е това са Лукас-Пейтън
Не вярвам
Не мога да определя един...може би Брук, но съшо и Скилс, Хейлито..абе де да знам, сички
20.А най-стиснатия...
Еми...вероятно ....Дан
21.Излишния герой е....
Рейчъл бейбииии wink.gif
devon
1.Подредете 3 си любими персонажи(жени)като започнете от тази която най-много ви харесва

Хейли
Брук/Рейчъл(просто еднакво много ги харесвам и немога да определя коя затова са на едно равнище)
Пейтън

2.Подредете 3 си любими персонажи(мъже)като започнете от този който най-много ви харесва

Нейтън wub.gif
Джейк
Скилс

3.Персонаж с най-хубаво тяло(жени)

Рейчъл

Хейли.Още в първите епизоди ми стана любимка сред героите.Ако тръгна да обяснявам защо ще ми отнеме цял ден.Да кажем просто че я намирам за най-зряла.

Рейчъл.Еми то си личи.Не е нужно да обяснявам 10.gif

6.Лукас или Нейтън?Защо?

Нейтън!Определено Нейтън wub.gif wub.gif Еми не само защото ми е любимия герой.Лукас ме дразни има нещу в него което сценаристите не са докарали кат хората

Хейли и Нейтън.Много се зарадвах още от самото начало като тръгнаха,защото са ми любимите герои и мисля че не е нужно да казвам че любовта им е много красива и истинска

Ми немога да кажа само един.Нейтън и Хейли вървят ръка за ръка така че немога да ги разделя според това кой харесвам повече.Така че те двамата са ми любимците.

В момента се опитвам да се сетя кой сезон с какво ме е впечатлил.И немога да избера никой който да ми е харесал малко повече.Но сякаш имаше нещу в 3 сезон който най много ме развълнува,така че айде ще кажа 3

Преди беше по готин...А по принцип героя му ме дразни страшно много,някак си недоипипан ми е аз вече го казах де 10.gif

Радвам се че се промени,че разбра кое е важното в живота,че успя да се пребори с натиска който му оказваше баща му.Ае много го обичам тоя човек wub.gif wub.gif wub.gif

Тя е невероятна,песните и са страхотни и гласът й е просто удивителен незнам какво още да кжа освен че и нея много я обичам

Всичките ме кефят

Много е готина страшно много й се кефя макар че в един момент нещу са бяха осрали с вси1ките тея драми покрай нея.Но като цяло много ме радва

15.А за рисунките и?
Невероятни са

Брук можеби е образът,който най много израстна в този сериал.За нея мога да кажа само 2 думи ПЕРФЕКТНОТО МОМИЧЕ!!!!

Еми тя вече се разпадна Брук и Лукас.Засега двойките които са зе заформили немисля че ще се разделят.Освен можеби Маут и Джиджи,там само иам някои съмнения

Не

Незнам немога да определя

20.А най-стиснатия...
И тука се затруднявам

21.Излишния герой е....

Засега няма такъв!!!
SweetDreams
Брук
Рейчъл
Хейли

Лукас
Нейтън
Купър

Брук

Хейли.... просто е - нищо в Пейтън не ми харесва

Брук.... честно да си кажа не знам защо смятам, че Брук е с по-хубаво тяло

6.Лукас или Нейтън?Защо?
Лукас.... защото е сред най-красивите мъже, които съм виждала.... наистина е страхотен

Брук и Лукас.... страшно много си отиват, много са сладки заедно... и не на последно място - определено в тази двойка побеждава красотата

Брук.... много е забавна

Бих казала, че всичките сезони с нея ми харесват, но да кажем, че е трети

Страшно е сладък (на външен вид), но като роля ми е малко блудкав

Неговата роля определено много ми допада... както в първи сезон като лошото момче, така и сега

Хейли... не е лошо момичето, въпреки че на моменти малко ме дразни.... гласа й е страхотен

Не съм слушала много нейни песни, но от тези които знам - Halo - даже си я имам на телефона

Нищо хубаво.... ето това е персонажът, който ме дразни най-много във филма.... не ми харесва нито на външен вид, нито на характер.... общо взето - нищо не ми харесва в нея

15.А за рисунките и?
Е те наистина са хубави

Супер яка мацка, която знае какво иска

Лукас и Пейтън - не мисля, че имат бъдеще като двойка - по-скоро като братче и сестриче

Дано

Брук

20.А най-стиснатия...
Пейтън

21.Излишния герой е....
Пейтън
dreamyyy
[/color]1.Подредете 3 си любими персонажи(жени)като започнете от тази която най-много ви харесва.
Брук, Хейли, Пейтън.

Нейтън, Скилс, Дерек (истинският)

3.Персонаж с най-хубаво тяло(жени)
Колкото и да ми е неприятно да го напиша Рейчъл

Първо ще кажа, че и двете са готини. Но Хейли повече ми допада като характер. Защото променя хората около нея към по добро. Пример за това най-вече е Нейтън. Същото така до известна степен промени и Брук. А като се замисля и Лукас бе по-добър, когато бяха по-близки. И има много други причини .........

Рейчъл, то оставаше след толкова пластични операции и да не е biggrin.gif

6.Лукас или Нейтън?Защо?
Отначало ми харесваше повече Лукас. Но сега е Нейтън. Доказа, че е отговорен (с малки изключения). Също така израстна като силен характер.

Хейли и Нейтин. Вдъхват ми надежда, че има истинска, дълбока, романтична любов

Брук. Тя се промени най-много.Забавна,чаровна,истинска ...... много са нещата, които харесвам в нея.

2 и 3 сезон. Там разкрива най-много от себе си.

Много неща могат да се мислят за него unsure.gif При него като че ли има някаква деградация. Отначало ме кефеше на max. Но с това 4 сезона да се чуди с кой иска да бъде и така да наранява Брук и до някаква степен и Пейт. Е то не, че е лесно да се избере между двете. Другото коeто не ми харесва, че го представят като supper hero. Но не може да му се отрече, че е много добър приятел и син.

Той също изрестна много. От начло бе момчето на мама и тате, голям playboy, лош брат. А се превърна в истински мъж. Отдели се от "бащиното покровителство", като започна сам да се справя с живота. Стана предън и любящ съпруг и мнго добър брат. Е има и негови постъпко, които не ми харесват.Наи-вече в 1 сезон и далаверата с Данте.Но за тях той се разкая и доняква степен си "плати". Абе най-накратко той е 4.gif

Хейли си е Хейли. Мила и добричка. За гласа и песните и- много са добри.

Halo

Мисля, че може да бъде много лъчезарна. Но не резбирам защо сценаристите влагат толкова много трагизъм в персонажа и. Все е объркана, наранена и някой трябва да я спасява. А тя може да бъде и много силна.А и има наистина голям талант- рисунките и, които показват чусвата и.
И за накрая мисля, че най-хубавото нещо, което и се случи беше брат и.Който и помогна да намери вътрешната си сила и да се бори за нещата,които иска и от които се нуждае.

15.А за рисунките и?
Невероятни са и показват много неща. Често сам си мислила върху тях.

Тя се промени най-много.В началото бе една лекомислена мажоретка, а след това се превърна в млада, силна жема. Която показа,че може да се справя сама с проблемите си.Невероятно позитивна,чаровна, красива и забавна.Показа,че е добра приятелка, както към Хейли така и към Пейтън(9 и 10 серия на 4 сезон,за това което направи там се изисква голяма сила).Е има неща, които не ми харесват в нея особено в първите серии.Понякога е и прекалено доверчива особено към Рейчъл и Ник(който се оказа голям мръсник).

Мога само да кажа коя няма да се разпадне- Хейли и Нейт. А за Лукас и Пейтън не е сигурно какво ще стана с тях. Защото Люк е толкова не постоянен в чувствата си.

[/color]18.Мислите ли че Джейк ще се върне при Пейтън?
За съжеление не. Жалко, защото той я обичаше много.

Маут. Много ме радва тоя сладур.

20.А най-стиснатия...
Дан, то няма кой друг biggrin2.gif

21.Излишния герой е....
Бевин. По-тъп персонаж НЯМА. sick1.gif

SeMiNi
*Брук
*Пейтън
*Хейли
*Лукас
*Нейтън
*Скилс
Брук,Пейтън...и Рейчъл.smile.gif
Ами...и двете са много сладки,добрички.Пейтън е понякога затворена в себе си,малко наивна,но иначе добричка..Хейли-и тя е сладурана,много търпелива и непредубедена.Може би Хейли..blush.gif
Брук,просто ми харесва повече.
6.Лукас или Нейтън?Защо?
По външен вид:Лукас.blush.gifКато персонаж май ми харесва повече ...Нейтън.
Брук и Лукас.Защото много си отиват,много са сладки заедно и се допълват..
Може би Брук.Защото не само е забавна и весела,а може да бъде сериозна и е добра приятелка...винаги може да ти повдигне настроението...
Не мога да кажа.Просто не съм ги гледала всичките.
Перфектното момче за мен,голям красавец на външен вид,а по характер..."не знае какво иска".
Много добър,готов да направи всичко ,за да защити нещо което обича.
Хейли казах вече за нея какво мисля.Има хубав глас и песни.
Слушала съм само около 3 нейни песни,може би най-вече ми хареса Halo.
Виж четвърти.
15.А за рисунките и?
Хубави са.
Любимият ми персонаж.smile.gif)))
Незнам.
Не мисля,но ще е хубаво ,ако стане.
Брук.
20.А най-стиснатия...
Нямам представа.
21.Излишния герой е....
Бевин,Джи Джи.
^`^KimBeRly^`^

1.Пейтън
2.Брук
3.Хейли

1.Лукас
2.Нейтън
3.Дерек (истинският smile.gif )

Пейтън

Пейтън
Защото има по твърд характер и ясна позиция а не се влияе от други личности

Брук
Макар че в началото и тя беше малко гадна е по-добре от Рейчъл. А пък и много ми допада като цяло а Рейчъл е интригантка!

6.Лукас или Нейтън?Защо?

Лукас
Ми незнам като цяло и двамата ми харесват но повече Лукас може би защото Нейтън ми падна в очите когато се забърка с Рейчъл и имам чувството че ако Хейли не беше бременна щеше да има развитие тяхната връзка

Лукас и Пейтън 4.gif 4.gif 4.gif
Още от самото начало ми харесаха защото си допадат супер много - по външен вид ; по характери
Абе с две думи идеалната двойка или може би идеалната любов 10.gif Много им се радвам че се събраха пак.

Пейтън worthy.gif worthy.gif
Голяма мадама е.Много по-различна от другите персонажи. Откроява се супер много със своя стил на обличане и своята музика. Живее в един собствен свят със свойте рисунки абе кефи ме много 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif

Като цяло сега 4ти сезон защото ми допада като визия и защото се събраха с Лукас. Но във 2ри сезон ми харесва много прическата и smile.gif smile.gif

Голям пич ама много неясен в чувствата си. Ту е с Пейтън ту с Брук та чак и Рейчъл се намеси , но като цчло ми харесва и се радвам че сега е с Пейтън 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif

Ми допада ми ,но повече харесвам Лукас. Нейтън още не е пораснал прави супер тъпи грешки ако не беше се захванал с Данте нищо нямаше да стане - но нали всичко е филм все пак трябва да има развитие

Харесва ми като визия и характера й горе-долу ми допада но ме издразни като замина на турнето с Крис

По принцип не съм слушала много нейни песни но ми харесва тази от серяла с Крис - дуета

Мисля че вече го казах няколко пъти няма защо да повтарям пак - 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif

15.А за рисунките и?

Като цяло рисува мн хубаво и при нея е добре че по този начин си изразява чувствата

Готина е но малко ме дразнеше в 1ви сезон

Карън и Дан

Може би за финала ще се върне Джейк но при Пейтън мисля че не защото тя се събра с Лукас

19.Най-забавния персонаж в сериала е Бевин (пада си малко тъпичка)

20.А най-стиснатия е Дан

21.Излишния герой е сестрата на Хейли
Menna
(Devil^Rose^^ @ Dec 27 2006, 18:26) *
Добре ся, какъв е смисълът от тази тема confused.gif
Не се хаби,душко. emoticon1 (47).gif
**Sophia**

1.1.Подредете 3 си любими персонажи(жени)като започнете от тази която най-много ви харесва.

***Брук
**Хейли
*Пейтън

2.2.Подредете 3 си любими персонажи(мъже)като започнете от този който най-много ви харесва.

Труден избор!!!
***Лукас
**Нейтън
*Скилс

3.3.Персонаж с най-хубаво тяло(жени)?

Мисля че БРУК.Тя найстина е добре сложена,даже слаба!!!

4.4.Хейли или Пейтън(характер)Защо?

Ами..и на двете някои постъпки не съм удобрявала,но май...Хейли!Защото е
весела.Но и Пейтън,не е лоша.Все пак има причина да е такава каквато е !...

5.5.Брук или Рейчъл(тяло)Защо!?

Не можем да отречем че и Рейчъл има страхотно тяло,но аз ще кажа Брук.Някакси...незнам,винаги съм я харесваала и ще си остане така.Рейчъл ми изглежда такава по-дълга и издължена!

6.6.Лукас или Нейтън?Защо?

Ами по външен вид предпочитам Лукас,но и Нейтън ми е много сладък.А за ролята-сега Лукас ми стана много объркан,незнае какво иска и др.Но все пак избирам Лукас(но пак казвам че Нейт също е голям красавец)

7.7.Коя е любимата ви двойка в сериала?Защо?

Най-любимата ми е БРУКАС!Защото мисля че двамата са преживяли много заедно и са изтърпяли толкова много караници и скандали,но винаги са продължавали да бъдат заедно.Но вече
незнам дали ще се съберат!

8.8.Кой е любимият ви персонаж(един)?Защо?

Брук,защото е добра приятелка,може да развесели всички и да им помогне в трудни моменти!..

Просто толкова пъти съм казвала че вече казвам само една дума тя е ПЕРФЕКТНА!!!

9.9.Кой е любимият ви сезон с него?

Не съм гледала всички,но съм сигурна че във всички сезони е била забавна и весела..

10.10.Какво мислите за Лукас?

Ами...по външност просто няма друг като него,просто е превъзходен.Определено той е идела ми за момче.И общо взето и героя му не е лош!!

11.11.Какво мислитеза Нейтън?

И той е супер,много ми допада героя му.Супер е!

12.12.Какво мислите за Хейли и за песните и??Коя ви е любима?

Ами тя е добро момиче,добра певица и героинята и е сладка!

Halo and Elsewhere

Ами геройнята и повечето пъти е по-тъжна и депресирана,но все пак има причина за това.

15.А за рисунките и?

Страхотни са!

Мисля че Брукас!:(

18.Мислите ли че Джейк ще се върне при Пейтън

Дано!!!

19.Най-забавния персонаж в сериала ?

Мисля че Брук.

20.А най-стиснатия..........
huh.gif

21=Излишният герой е.....

Май Бевин.И мисля че Скиилс заслужава повече!

fenka_lucas_i_brooke

-Брук
-Пейтън
-Хейли

-Лукас
-Нейтън
-Кийт

Брук/Рейчъл
По принцип бих казала Пейтън-защото се моя характер се доближава повече до нейния,но казвам Хейли защото е по-забавна!
Брук,защото е без пластични операций и пак е СУПЕР!
6.Лукас или Нейтън?Защо?
Лукас-някак си повече ми допада
въпреки че Нейтън много се промени в добра посока

Брук и Лукас-е не ми се обяснява пак,но само ще кажа че истинската любов се разпознава отдалече
Брук-това момиче е страхотно,характера й се разви толкова много,стана толкова силна,и все пак още си е забавна,просто Брук си е Брук
всичките-във всеки сезон тя е различна и просто уникална
оф абе любимец ми е но много ме дразни как постъпи с Брук-Пейтън,но иначе като цяло си го харесвам най-много от момчетата
много се промени и сега страшно ми харесва,въпреки че ми липсва малко стария,лош Нейтънчо
Хейли също много ми харесва,песните са страшни има страхотен талант и се надявам да чуваме от песните й във филма
HALO
Ами аз съм втора Пейтън,кофти ми е как предаде приятелката си но такъв е живота и такива неща се случват,иначе като цяло и тя е страхотна
15.А за рисунките и?
ТАЛАНТА СИ Е ТАЛАНТ
Вече се изказах-ВЪРХОВНА Е,УНИКАЛНА!!!
Лукас и Пейтън-много се еднакви,вярно че съм и тяхна фенка но прекалено са еднакви,трагични и няма да е интересно,Лукас трябва да е с Брук
Да се надяваме,те наистина са един за друг
Брук 18.gif или беше и Тим,но всеки по отделно си е забавен
20.А най-стиснатия...
нямам представа
21.Излишния герой е....
няма такъв

susito
Пейтън
Брук
Хейли
ЛУКАС wub.gif
Джейк
Нейтън
Брук
Пейтън-вглъбена в себе си,мисли за свои си неща,почти като мен
на Брук е по естествено някакво...на Рейчъл е прекалено перфектно
6.Лукас или Нейтън?Защо?
ЛУКАС,защото винаги знае какво да прави!Въпреки,че всички проблеми минават през него,той се държи!Добър приятел и + това визията му е перфектна!А да..и слуша по-хубава музика!
Лукас и Пейтън-защото са създадени един за друг
ЛУКАС...защото Лукас си е Лукас

1-ви
Мисля,че е най сладкото същество раждало се на планетата и че е добър приятел
В 1-ви сезон мноо ме дразнеше като се заяждаше с ЛУКАС-сега вече си ме кефи много,за годините в гимназията израстна,а сега в 5-ти сезон вече е съвсем друг Нейтън от този Нейт в 1-ви сезон
Хейли е голяма сладурна почти винаги позитивно настроена,песните и са мн хубави а гласът и е-УАУ
Halo
Най-якото момиче в сериала за мен.Мн е готина и красива-обичкам я!
15.А за рисунките и?
Невероятни се
Голям сладур,много забавна(особено като се напие)
тва го знаят само сценаристите
Не
Хейли
20.А най-стиснатия...
Дан,предполагам
21.Излишния герой е....
всички са нужни!!!
kalin4eto_
1.Пейтън
2.Хейли
3.Брук
1.Лукас
2.Нейт
3.Маут
Рейч
Пейтън. Ами защото я чувствам по близка.. Много си приличаме..
Ами Рейчъл. Не знам по сладка ми е.
6.Лукас или Нейтън?Защо?
Лукас, ами по ми допада smile.gif Напомня ми на най-добрия ми приятел
Пейтън и Лукас. Минаха през много изпитания. Дори и през смъртта, това е истиската любов за мен! Само Лейтън!!
Пейтън. А познайте blush.gif
4 много неща преживя в него. Ужаси, любов, раздели...
Ами много ми харесва, но за жалост по някой път и доста ме нервира. На пример когато не знаеше, с коя иска да бъде. Ама евала. Браво!Направи правилния избор. Иначе е страхотен.. Ох, мале какво тяло има, ами очите му...
Голям сладур smile.gif
Страхотна е smile.gif Нея си я приемам за сестричка. Пее великолепно!
Ами Halo smile.gif
Страхотен човек. Много е сладка и държи на приятелите си smile.gif Жалко, че някои хора не го оценяват...
15.А за рисунките и?
Божествени!
Нищо няма да казвам sick1.gif
Ами няма да се разпада никоя вече от сега нататък..
Не.
Рейч
20.А най-стиснатия...
Не знам
21.Излишния герой е....
Няма такъв
CheerFuL-F
1.Подредете 3 си любими персонажи(жени)като започнете от тази която най-много ви харесва.Брук,Хейли,Рейчъл
2.Подредете 3 си любими персонажи(мъже)като започнете от този който най-много ви харесва.Лукас,Нейтън,Скилс
3.Персонаж с най-хубаво тяло(жени)?Брук
4.Хейли или Пейтън(характер)Защо?Хейли...защото ме изненадва повече и ми допада пове4е
5.Брук или Рейчъл(тяло)Защо!?Брук мисля 4е има по хубаво тяло от Рейчъл
6.Лукас или Нейтън?Защо?Лукас по готин е tongue.gif
7.Коя е любимата ви двойка в сериала?Защо? Лукас и Брук
8.Кой е любимият ви персонаж(един)?Защо?Брук Дейвис...много е забавна и пуска мноу готини лаф4ета също и защото е симпатична
9.Кой е любимият ви сезон с него? 3-я
10.Какво мислите за Лукас?Много е готин...
11.Какво мислитеза Нейтън?сладур
12.Какво мислите за Хейли и за песните и за гласа и?определено има глас Хейли и е хубаво 4е го показва
13.Коя нейна песен ви е любима?Halo
14.Какво мислите за Пейтън?чат пат ме кефи smile.gif
15.А за рисунките и?Рисунките и са готини
16.Какво мислите за Брук?Брук нямам думи напрао страхотна
17.Коя двойка според вас в сериала ще се разпадне?Брук и Лукас
18.Мислите ли че Джейк ще се върне при Пейтън?Не
19.Най-забавния персонаж в сериала е...Брук
20.А най-стиснатия...незнам
21.Излишния герой е....май няма такъф
Alex_Love_Lucas
1. Брук, Хейли и Пейтън
2.Лукас, Нейтън, Феликс
3.Брук
4.Хейли, защото е много по-лъчезарна, сладка
5.Брук има по-хубаво тяло
6.И двамата, но напоследък Лукас много запо4на да ми харесва
7.Любимата ми двойка са Лукас и Брукsmile.gif Просто са идеални един за друг
8.Любимка ми е Брук, защото е много готина мацка с характер
9.3 сезон
10.Лукас... ами страхотен е, печен тип, ама според мен сега трябва да е с Брук
11.Супер сладък, разбра какво е истинска любов
12.Песните й са много яки, гласът й е много нежен и мелодичен
13.Halo ми стана една от любимите
14.Хмм, Пейтън...преди много я харесвах, напоследък не
15.Няма спор, страхотни са, дори и аз нарисуван няколко от нейните
16.Брук е невероятна, толкова много се промени от началото, сега е доста по-зряла и знае какво иска, красавица със супер тяло, сладка, дива, чувствителна, а усмивката й винаги може да ти подобри настроениетоsmile.gif
17.Лукас и Пейтън
18.Надявам се
19.Може би Устата
20.Дан
21.Мисля, че няма излишни герои
LoveOneBoy
Хейли,Брук,Рейчъл
Нейтън wub.gif Купър и Феликс
Рейчъл
Хейли,защото е много сладка
Рейчъл е по-sexy 10.gif
6.Лукас или Нейтън?Защо?
Нейтън,защото е истински мъж,а Лукас е "мек" и може само да циври wacko.gif
Нейли,естествено.Мисля,че няма смисъл да казвам защо smile.gif
Нейтън,защото е божествен worthy.gif
Първи-лошото момче на Tree Hill 4.gif
Че е смотан и не е добър актьор
Ох...сладък,красив,талантлив,абе перфектен е wub.gif
Хейли е супер и има мног хубав глас smile.gif
Halo
Не ме кефи smile.gif
15.А за рисунките и?
Те обаче ме кефят 10.gif
Еми...става 4.gif
Лейтън
Не
Тим 18.gif
20.А най-стиснатия...
Дан
21.Излишния герой е....
Няма такъв
Bong
1.Пейтън 2.Брук 3.Хейли
1.Лукас 2.Нейтън 3.Скилс
1.Рейчъл 2.Брук 3.Пейтън
-Пейтън
- Дайте ми ги и двете! [15] [15]
6.Лукас или Нейтън?Защо?
-Лукас
7.Коя е любимата ви двойка в
- Брук и Лукас
-Брук
- 3
- Страхотен характер и добър спортист
- Всеотдаен и много добър спортист
- Страхотен
- Хало
-Страхотен характер и много красива
15.А за рисунките и?
- Уникални
- Забавна,добродушна и много красива
- Еми то се видя Лукас и Брук
- Знаете какво стана
- Брук
20.А най-стиснатия...
- Дан
21.Излишния герой е....
-Няма
Алекс
Пейтън
Хейли
Брук
Лукас
Нейтън
Маут
Пейтън blush.gif
Пейтън, защото е мила, красива, забавна smile.gif
Ми и двете, не мога да определя
6.Лукас или Нейтън?Защо?
И тука и двамата smile.gif Малко повече Лукас - защото избра Пейтън, има вкус tongue.gif
Лукас и Пейтън. Защото са най-сладки и още от началото на сериала се искат smile.gif Но Брук им пречеше да се съберат.
Пейтън. Горе написах защо - красива, мила, умна... лошо за нея не мога да кажа.
4-ти, защото се събра с Лукас.
Като цяло пекан пич tongue.gif В началото на сериала много скромен.
И той пекан tongue.gif Държи на любовта на живота си.
Невероятни песни и има отличен глас.
Halo
Тя е любимката ми от сериала.Не знам за кой път вече пиша какво мисля за нея smile.gif Красива, умна, сладка, щастлива с Лукас.
15.А за рисунките и?
Има много смисъл в тях и те са олицетворение на това което мисли.
Егоистична, но в същото време много забавна и красива.
Тя вече се разпадна - Лукас и Брук
Може и да се върне, но ще е късно. Лукас + Пейтън smile.gif
Всички имат своите забавни моменти, които не се забравят.
20.А най-стиснатия...
Няма такъв.
21.Излишния герой е....
Попринцип няма такъв, тъй като няма как да се получат развръзките в сериала, но най-досаден ми беше Крис Келър.
fresh_girl
-Пейтън
-Хейли
-Брук
-Нейтън
-Лукас
-Устата
-Пейтън!!!
Пейтън(страшноо готина мацка с мн силен харектер и воляя)
Рейчъл-емии както и да го погледнем тя е с по-хубавото тяло
6.Лукас или Нейтън?Защо?
Нейтън-защото е мнн хубав,аа съм си го харесала още от началото на серяла biggrin2.gif
Нейт и Хейли..мн са сладки като семейство,а сега ще си имат и бебче-ПЕРФЕКТНУУУ mrgreen[1].gif
Пейтън,защото в някои черти от нейния характер ми напомнят за мен самата
4!
дубрее че се събраа с Пейтън:РрРр отпреди ме дразнеше мн
хаха кво може да мислим...само хубави неща 4.gif
има мн хубав глас,песните и са страшни..и самата Хейли е мн яка кака biggrin2.gif mrgreen[1].gif biggrin2.gif

Halo-rlz!
най-яката мацка в цялото серялче
15.А за рисунките и?
мн са добри,има талант момичетоо няма съмнение
сладуранкааа
не смятам че за сега някоя ще се распадне
той може да се върне ама Пейтън няма да бъде с него защото обича Лукч0
Брук:Р
20.А най-стиснатия...
хммм..нямам си на идея
21.Излишния герой е....
в серяла излишни герои няма!!!
^EmPiRe^GiRl^
Пейтън , Брук , Хейли
Лукас , Нейтън , Кийт
Пейтън
Пейтън , защото е забавна, мила , изпитала е толкова много неща в живота .....
Брук - повече ми харесва
6.Лукас или Нейтън?Защо?
Офф и двамата , май повече Лукас в момента, повече ви харесва
Лукас и Пейтън , много са сладки двамката и най-накрая щастливи
Лукас,защото е голям сладур и много ми допада
4
Мноо якууу момченце, много ма кефи и кат характер,тяло.....
И за него така
Невероятни са,много ми харесват песните й
When the stars goes blue
Голяма сладуранка е , много ма кефи
15.А за рисунките и?
Невероятни са
Много е хубавка и тя ме кефи
Незнам,не искам никоя да се разпада , сега тъкмо всички са щастливи
Ми тя сега е с Лукас и не искам да се развалят нещата
Ми нз,от всички по малко
20.А най-стиснатия...
Не се сещам за такъв
21.Излишния герой е....
Няма такъв, гадно ще е ако се махне някой от главните герой,няма да е същото,както стана с Кийт
(:ive7{}:)
Брук,Пейтън,Хейли
Лукас, Нейтън,Купър
Определно Брук
Хейли,защото определено знае какво иска
По скоро Брук, защото е по-хубава
6.Лукас или Нейтън?Защо?
Лукас,защото е малко по-мъдър и по-красив
Доскоро -Брукас,а сега - Нейли,защото поне любовта им е сигурна и са мн романтични
Лукас - той е просто перфектен
Втори
Много неща и само хубави
Ми и той е пич
Хейли и тя е невероятна, както и песните ,и гласа й
When The Stars Go Blue
Еми става и тя е якичка
15.А за рисунките и?
Супер са!!!
Един от любимите ми персонажи! Много е сладичка!!!
Ве4е се надявам никои да не се разпаднат
НЕ
Поначало Тим обаче той отдавна не се мяркал и сега - Лукас и Брук
20.А най-стиснатия...
не знам (може би вс са щедри)
21.Излишния герой е....
Без,който и да е сериалът няма да е същият
CraZy`HoT`SexY`F
-Брук
-Хейли
-Пейтън
-Лукас
-Нейтън
-Филикс може би незнам
3.Персонаж с най-хубаво тяло(жени)?-Ами за мен това е Брук.
4.Хейли или Пейтън(характер)Защо?-Харесвам Хейли повече ,но по-характер май Пейтън ми допада повече ,защото тя държи на думата си и е по-сериозна.
5.Брук или Рейчъл(тяло)Защо!?-Брук
6.Лукас или Нейтън?Защо?-Ами не мога да избера.И двамата са много готини.
7.Коя е любимата ви двойка в сериала?Защо?-Лукас и Брук.
8.Кой е любимият ви персонаж(един)?Защо?-Брук ,защото много прилича на мен по характер и дори по външен вид малко или много.
9.Кой е любимият ви сезон с него?-Амии незнам тя ми харесва във всички сезони.
10.Какво мислите за Лукас?-Уникален е.Много красив,добър и въобще...невероятен.
11.Какво мислитеза Нейтън?-Същото като за Лукас ... много е секси.
12.Какво мислите за Хейли и за песните и за гласа и?-Много ми харесва Хейли ,също песните й.Аз съм си ги свалила на компютъра и си ги слушам доста често.
13.Коя нейна песен ви е любима?-Where do you go when you'r lonely?
14.Какво мислите за Пейтън?-Ами не ми е от любимите.Харесвам я като характер ,но по външен вид не особено.Поне с къдрава коса не.
15.А за рисунките и?-Леле уникални са.Много пъти съм се опитвала да ги прерисувам ,но не съм толкова добра колкото нея.
16.Какво мислите за Брук?-Тя ми е любимката.По-нагоре казах какво мисля за нея.
17.Коя двойка според вас в сериала ще се разпадне?-Незнам не искам никоя да се разпада.
18.Мислите ли че Джейк ще се върне при Пейтън?-Дано ,защото много ми харесват заедно.
19.Най-забавния персонаж в сериала е...Брук ,защото когато копунясва много ме радва.
20.А най-стиснатия...Е Дан естествено.
21.Излишния герой е....Не знам.Никой не е излишен.
OTH^fenka
1. Хейли, 2. Брук, 3. Пейтън
1. Нейтън, 2. Лукас, 3. Маут
Рейчъл
Хейли, защото ми е любимката 10.gif
Не харесвам Рейчъл, но според мен има по-хубаво тяло от Брук! Иначе Бруки много си ме кефи!
6.Лукас или Нейтън?Защо?
Нейт ... Very SEXY Copy of wub.gif И Лукасчо и той, ама Нейт си е друго нещо ...
Нейли! Обожавам ги, супер сладка двойка са! Минаха през толоква много премеждия и пак са си заедто .. това си е TRUE LOVE, както се казва!
Хейли! Голяма сладуранка е, честна е ... абе кефи на MAX 4.gif
3-ти сезон!
Много добър, приятен, готин rolleyes.gif
Нейтънчо --> Hot, Sexy ... думи нямам iloveu.gif
Страхотен глас ... има някои много готини песни walkman.gif
Halo inlove.gif
Много силна, преживя доста и все още се държи! Поклон просто worthy.gif Също е забавна, умничка, готина ...
15.А за рисунките и?
Жестоки са! Аз лично много обичам да рисувам и ще се радавам, ако някой ден се науча като нея!
Хах ... тя ме развеселява най-много, някак си ми повдига настроението, а и има много чаровна усмивка!
Ох, не знам, ама знам че НЕ ИСКАМ да са Хейли и Нейтън!
Не мисля!
Бруки, както казах по-горе --> много ме развеселява!
20.А най-стиснатия...
Всеки дава нещо от себе си, не мисля, че има някой стиснат!
21.Излишния герой е....
Няма такъв! Всеки един от тях прави сериала и ако някой изчезне ... просто няма да е същото!
Adskata
1-Пейтън,2-Брук,3-Хейли
2.Подредете 3 си любими персонажи(мъже)като започнете от този който най-много ви харесва. 1-Лукас,2-Нейтън,3-Скилс
3.Персонаж с най-хубаво тяло(жени)? Рейчъл
Пейтън,защото ми харесва повече,допада ми като човек...
Рейчъл,защото според мен има по-хубаво тяло...
6.Лукас или Нейтън?Защо?
Лукас,защото ми харесва повече....пък и е мнооооо як мммммммммм....
7.Коя е любимата ви двойка в сериала?Защо? Лукас & Пейтън biggrin.gif Защото са ми много сладки заедно,от толкова време искат да са заедно и сега най-сетне го постигнаха...
8.Кой е любимият ви персонаж(един)?Защо? Пейтън...заради самата нея...характер,рисунки,музика...
9.Кой е любимият ви сезон с него? Ами 4 засега....
10.Какво мислите за Лукас? Страшно готин човек,мил,добър,харесва ми начина,по който мисли,усмивката му....страшен е...
11.Какво мислитеза Нейтън? Ами Нейтън в началото беше келеш,но след това стана много по-улегнал,много по-точен,по-готин,просто се промени към по-добро.Хареса ми тази промяна...наистина.
12.Какво мислите за Хейли и за песните и за гласа и? Хейли като цяло ме кефи,ама понякога е малко странничка,не знам не ми е любима героиня,но въпреки това има страхотен глас и адски хубави парчета.
13.Коя нейна песен ви е любима? Halo
14.Какво мислите за Пейтън? Ами кефи ме,аз казах вече,самата тя адски много ми допада....супер сладка е...
15.А за рисунките и? Супер яки,просто наистина смислени и мнооо ме кефят....
16.Какво мислите за Брук? Ами в началото я мислех за по-повърхностна лигла,после ми допадна,наистина е много чувствителна и жалко че винаги е наранена...
17.Коя двойка според вас в сериала ще се разпадне? Ами според мен ще се заформи нова-Брук и Чейс,но после ще се разпадне....
18.Мислите ли че Джейк ще се върне при Пейтън? Ами той ми липсва,но нз дали ще се върне,знам само че не искам да разваля това между Лукас и Пейтън...
19.Най-забавния персонаж в сериала е... Най-забавния....ммм....всички ме развеселяват...всеки има момент в който ме развеселява...не знам.
20.А най-стиснатия... Според мен няма такъв...всеки дава по нещо от себе си...
21.Излишния герой е.... Няма такъв,всички са си на мястото и си играят ролите добре.... biggrin.gif

kingsize-4eto
Хейли
Брук
Пейтън
Нейтън
Лукас
Купър
Брук
Може би Пейтън,защото си приличам повече с нея...И..нз.. biggrin.gif
Брук,естествено!
6.Лукас или Нейтън?Защо?
Нейтън...Той е много по-сладък и ми е любимеца на сериялчето wub.gif
Нейтън и Хейли..Те единствено доказа любовта си според мен wub.gif
Нейтън smile.gif
Може би 1-ви..Но всички са хубави...
Много е мил и чаровен tongue.gif
Много си обичкам Нейтън...Той е просто идеала за мъж..за мен поне blush.gif
Повечето и песни са много готини..слушам си я от време на време wink.gif
Hallo wub.gif
Мисля,че е едно доста силно момиче...Наранявана много пъти от близите си и затова вече не е много доверчива..
15.А за рисунките и?
Просто са перфекни..
Супер сладуранка...Много забавна biggrin.gif
Нз... huh.gif
18.Мислите ли че Джейк щ