Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Проблемче имам с форум настрйка
GGbit.info > GGbit.info > Всичко за форума
Onlyshits
Тъйкато Търсачката на форума е една "умряла" за мен че не мога да си търся темите който ми трябват... Аз си ги търся с google тъйкато се намира винаги желаната тема от мен в форума ....
обаче се получи малко конфузно и ми се прецака изгледа на форума ....
Ще съм благодарен на някой да ми каже как да си върна старият изглед към гледане на Тема smile.gif
Ето ви и снимка която ще ми разберете проблема

vIkToRsHeFa
Здравей
коригира се от: Настройки -> Премини към: Linear+
Можеш да я намериш горе на всяка тема която отвориш настройката. happy.gif
Относно търсенето със търсачката... Тази на форума си работи въпроса е че търсеното ако не е една дума трябва всяка една да се загражда сдвойни кавички за да намеира конкретни отговори за изразите се отнася същото. А за гугъла.. дам и той е латернатива всичко се индексира при него със закъснение максимум 6-12 часа някъде smile.gif
Onlyshits
(vIkToRsHeFa @ Dec 27 2006, 17:20) *
Здравей
коригира се от: Настройки -> Премини към: Linear+
Можеш да я намериш горе на всяка тема която отвориш настройката. happy.gif
Относно търсенето със търсачката... Тази на форума си работи въпроса е че търсеното ако не е една дума трябва всяка една да се загражда сдвойни кавички за да намеира конкретни отговори за изразите се отнася същото. А за гугъла.. дам и той е латернатива всичко се индексира при него със закъснение максимум 6-12 часа някъде smile.gif

Благодаря ти много ... Съжалявам че отворих цяла тема....
Ама все пак Google си е google smile.gif
vIkToRsHeFa
(Onlyshits @ Dec 27 2006, 16:25) *

Благодаря ти много ... Съжалявам че отворих цяла тема....

За нищо! Иначе едоста популярен проблеми и често се случва така че добре е да има такава темичка. 4.gif
(Onlyshits @ Dec 27 2006, 16:25) *

Ама все пак Google си е google smile.gif

worthy.gif worthy.gif worthy.gif
f0rgy
Ем гледам че темата не е локната та ако може и аз да питам нещо в нея...Та въпроса ми е такъв..Да ми кажете дали сигнатурата ми ви излиза както на мен нецяла или проблемът е от мен..Ето пик как ми я вади на мен http://i.data.bg/07/01/02/174455_orig.jpg
TheUnknown
Под сигнатура сигурно имаш впредвид подпис?
Еми в правилата има едно за подписа че не може да е по-дълъг от 150 пиксела (не съм сигурен за цифрата). Може би това е проблема. smile.gif
f0rgy
Хмм явно е от тва smile.gif А вие как го виждате както и аз,нали?
vIkToRsHeFa
(Phoenix @ Jan 2 2007, 22:11) *

Под сигнатура сигурно имаш впредвид подпис?
Еми в правилата има едно за подписа че не може да е по-дълъг от 150 пиксела (не съм сигурен за цифрата). Може би това е проблема. smile.gif

И тъй като за много хора правилата са за да се нарушават... Вместо да си играем да се занимаваме с спорове и глупости има глобално ограничение. Никой не може да слага по визок или широк подпис. Под 4-те най- използвани браузера се изобразява само в позволения размер като даже не са 150 а 200 пиксела височина но както и да е. smile.gif
TheUnknown
150 , 200 все едно 18.gif
f0rgy
Мхм ..сорки начи blush.gif
TheUnknown
Открих че ограничението за подписа важи само в темите. Ако го погледнеш на лични или в самия профил го виждаш целия подпис . Това нарочно ли е или сте забравили да сложите IF там biggrin2.gif
vIkToRsHeFa
(Phoenix @ Jan 4 2007, 00:25) *

Открих че ограничението за подписа важи само в темите. Ако го погледнеш на лични или в самия профил го виждаш целия подпис . Това нарочно ли е или сте забравили да сложите IF там biggrin2.gif

В профилите е оставено за да се следи лесно за злоупотреби а и потребителя даси види целия му подпис какво представлява. smile.gif За личните и там е ограничено, но ограничението е за темите изобщо и позволения размер е по-голям. Относо иф-а... Тука няма ифове... biggrin2.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.