Тъйкато Търсачката на форума е една "умряла" за мен че не мога да си търся темите който ми трябват... Аз си ги търся с google тъйкато се намира винаги желаната тема от мен в форума .... обаче се получи малко конфузно и ми се прецака изгледа на форума .... Ще съм благодарен на някой да ми каже как да си върна старият изглед към гледане на Тема Ето ви и снимка която ще ми разберете проблема
vIkToRsHeFa
Dec 27 2006, 16:20
Здравей коригира се от: Настройки -> Премини към: Linear+ Можеш да я намериш горе на всяка тема която отвориш настройката. Относно търсенето със търсачката... Тази на форума си работи въпроса е че търсеното ако не е една дума трябва всяка една да се загражда сдвойни кавички за да намеира конкретни отговори за изразите се отнася същото. А за гугъла.. дам и той е латернатива всичко се индексира при него със закъснение максимум 6-12 часа някъде
Onlyshits
Dec 27 2006, 16:25
(vIkToRsHeFa @ Dec 27 2006, 17:20)
Здравей коригира се от: Настройки -> Премини към: Linear+ Можеш да я намериш горе на всяка тема която отвориш настройката. Относно търсенето със търсачката... Тази на форума си работи въпроса е че търсеното ако не е една дума трябва всяка една да се загражда сдвойни кавички за да намеира конкретни отговори за изразите се отнася същото. А за гугъла.. дам и той е латернатива всичко се индексира при него със закъснение максимум 6-12 часа някъде
Благодаря ти много ... Съжалявам че отворих цяла тема.... Ама все пак Google си е google
vIkToRsHeFa
Dec 27 2006, 17:05
(Onlyshits @ Dec 27 2006, 16:25)
Благодаря ти много ... Съжалявам че отворих цяла тема....
За нищо! Иначе едоста популярен проблеми и често се случва така че добре е да има такава темичка.
(Onlyshits @ Dec 27 2006, 16:25)
Ама все пак Google си е google
f0rgy
Jan 2 2007, 22:08
Ем гледам че темата не е локната та ако може и аз да питам нещо в нея...Та въпроса ми е такъв..Да ми кажете дали сигнатурата ми ви излиза както на мен нецяла или проблемът е от мен..Ето пик как ми я вади на мен http://i.data.bg/07/01/02/174455_orig.jpg
TheUnknown
Jan 2 2007, 22:11
Под сигнатура сигурно имаш впредвид подпис? Еми в правилата има едно за подписа че не може да е по-дълъг от 150 пиксела (не съм сигурен за цифрата). Може би това е проблема.
f0rgy
Jan 2 2007, 22:13
Хмм явно е от тва А вие как го виждате както и аз,нали?
vIkToRsHeFa
Jan 2 2007, 22:27
(Phoenix @ Jan 2 2007, 22:11)
Под сигнатура сигурно имаш впредвид подпис? Еми в правилата има едно за подписа че не може да е по-дълъг от 150 пиксела (не съм сигурен за цифрата). Може би това е проблема.
И тъй като за много хора правилата са за да се нарушават... Вместо да си играем да се занимаваме с спорове и глупости има глобално ограничение. Никой не може да слага по визок или широк подпис. Под 4-те най- използвани браузера се изобразява само в позволения размер като даже не са 150 а 200 пиксела височина но както и да е.
TheUnknown
Jan 2 2007, 22:58
150 , 200 все едно
f0rgy
Jan 2 2007, 23:00
Мхм ..сорки начи
TheUnknown
Jan 4 2007, 00:25
Открих че ограничението за подписа важи само в темите. Ако го погледнеш на лични или в самия профил го виждаш целия подпис . Това нарочно ли е или сте забравили да сложите IF там
vIkToRsHeFa
Jan 4 2007, 03:14
(Phoenix @ Jan 4 2007, 00:25)
Открих че ограничението за подписа важи само в темите. Ако го погледнеш на лични или в самия профил го виждаш целия подпис . Това нарочно ли е или сте забравили да сложите IF там
В профилите е оставено за да се следи лесно за злоупотреби а и потребителя даси види целия му подпис какво представлява. За личните и там е ограничено, но ограничението е за темите изобщо и позволения размер е по-голям. Относо иф-а... Тука няма ифове...
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.