Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Честит първи сняг 2006-та...
GGbit.info > GGbit.info > Потребителска зона > Празници
The Shaman
Честит първи сняг хора и нека той да отмие всичката злоба,арогантност и,двуличие и всички лоши качества от народа ни...Честито. smile.gif
unvisioble
Честит..., ама дали е първи? biggrin2.gif
И, Жоре, пожеланието ти е страхотно. 4.gif Чул те Господ, дето се вика... Амин!
The Shaman
Ами за Пловдив е първия сериозен smile.gif
Bloody_Tears
И за Троян smile.gif
И честит и от мен!
BledPoet
(The Shaman @ Dec 26 2006, 11:38) *

Ами за Пловдив е първия сериозен smile.gif

Дамм в София валя преди 5-6 дена, даже леко се задържа. Така, че изкарахме полуснежна Коледа wink.gif . Все пак, да ви е честит снежеца и дано се сбъдне пожеланието на Шамана 4.gif 4.gif 4.gif
sanuvam
Честит първи снежец!!! smile.gif Много съм щастлива и искам да натруупа повечко smile.gif))))))
Electrum
И най-накрая се сбъдна желанието ми...и вече е Коледа и за мен..до сега без сняг сякаш най-важната подправка липсваше!Седя на терасата по пижама,даже не ми е студено и им се радвам...толкова са красиви и всяка една е различна!Уникално!! wink.gif blush.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Честит първи сняг!
Craft
Честит първи сняг и от мен сега наистина Коледата е пълна biggrin.gif smile.gif
ogata
Честит първи сняг и от мен ... само дето не съм много фен на студа .. ако имаше алтернатива да има сняг и да е 28 градуса smile.gif blush.gif
Fixer
Това е първият сняг в Асеновград.Затова честит първи сняг да натрупа повече.Тази сутрин, когато го видях ме изненада приятно, но изпусна Коледа.
Onlyshits
Тоя сняг го чакам от незнам колко време ...... Направете си сметка щом следя времето от една седмица :Д
Th3_SpY
Иееее най-накрая smile.gif Събуждам се и гледам как вали wink.gif Каква прекрасна гледка biggrin.gif
Крадец на рози
Дам, в Асеновград е повече от Пловдив smile.gif
Passionatelly desire
Честит ви пръви сняг,сега със сигурност атмосферата на празниците ще е на ниво! smile.gif Жоро нека добавя намеренията на хората да са чисти и красиви като снега! happy.gif
^SaDeR^
Айде и аз да не остана по - назад да ви честитя първия сняг и аз . Въпреки че не е точно първия е най- сериозния smile.gif . Честито
ventzo
(Th3_SpY @ Dec 26 2006, 13:03) *
Събуждам се и гледам как вали

Аз пък се пребирам и глеаам завалява......ихуууууу biggrin2.gif biggrin2.gif
Да ви е честит на всички
f0rgy
Ай да ви е честито!!!
TheUnknown
Честит Първи (сериозен) Сняг Пловдив!!!
Неска се събуждам и яко сняг. Не се сдържах и го снимах с камерата на новия телефон!
За жалост не дойде на Коледа и не се получи готината атмосфера ама кво да се праи.

П.П Честит ми 100 пост. Шефе очаквай ЛС за ранга. 18.gif
Onlyshits
(Phoenix @ Dec 26 2006, 19:15) *

Честит Първи (сериозен) Сняг Пловдив!!!
Неска се събуждам и яко сняг. Не се сдържах и го снимах с камерата на новия телефон!
За жалост не дойде на Коледа и не се получи готината атмосфера ама кво да се праи.

П.П Честит ми 100 пост. Шефе очаквай ЛС за ранга. 18.gif

Да си чувал че Коледа е Три дни confused.gif?
TheUnknown
Поправка - Навечерието на Коледа wink.gif
Исках като стана сутринта и като отварям подаръците да има як сняг навън.
vIkToRsHeFa
(unvisioble @ Dec 26 2006, 11:33) *

Честит..., ама дали е първи? biggrin2.gif
И, Жоре, пожеланието ти е страхотно. 4.gif Чул те Господ, дето се вика... Амин!

То онова си беше с извинение живо препикаване ами... blush.gif Днес наистина доста хубави парцали и доста време валя. Бе то че е готинаатмосверата и всичко така е ама... happy.gif Хайде да ни е честит първия сняг! mrgreen[1].gif

ПП. Удволетворихме ти коледното желание phoenix.... biggrin2.gif
Angel-oF-DeatH
наистина да ни е честит първият (сериозен) сняг за тази година. 4.gif
adoration_
Е,време беше smile.gifСега всичко е бяло като в приказка smile.gif Ах,колко е красиво smile.gifНо не задълго... sad.gif Е,няма нищоsmile.gif По-нататък пак smile.gif
girl_from_hell
их искам и аз сняг sad.gif при нас няма
ама първия беше на 2 неомври и от тогава няма, дано поне по нова година да завали, да ни зарадва малко
Be`YouRseLf
И тука при нас няма сняг sad.gif
f0rgy
И тука няя вече...
Малко офф
Едно поздравче от мен за предстоящата нова година за всички
ПоЗдРаВчЕ
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.