Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Ако незнаете легендата за зеления дракон ето я:
GGbit.info > Развлечение > Игри
4i4iba
Зеленият дракон.Мистично животно.То обаче уживява в online играта "Легендата за зеления дракон"."Легендата за зеления дракон" BG?
Играта е с българска версия,все още е само тестова(b version)и е само в интернет,но ако има зарибени по английския език ето и английската версия която е същата като българската Geen Dragon EN?
Ето и по старите версии на играта(за жалост BG версиите ги махната 1crying[1].gif):
версия 0.9.7
Пак версия 0.9.7 но с друг скин
http://pqcomp.com/logd/home.php/]Версия 1.0.3

ENJOY
vIkToRsHeFa
И преди съм чувал за нея но не я бях пробвал и ако съдя по саита маи маи ще си заслужава... 15.gif
dulsinea
QUOTE(GgBiT.InFo @ Jul 30 2005, 01:51 AM)
И преди съм чувал за нея но не я бях пробвал и ако съдя по саита маи маи ще си заслужава... 15.gif
*

Ами не е кой знае какво, но за убиване на времето - става.
Цъкам на нея от около 2 месеца - тогава случайно я открих. В самото начало е малко объркващо, но като поиграеш нещата започват да ти се избистрят...
Абе като цяло игричката я бива, стига да разполагаш с достатъчно свободно време...!
DonTsetsi
На мен ми харесва повече Английската версия.
Hacko
Аз ще е пробвам сега дано да е интересна,но българската версия!!! rolleyes.gif
4i4iba
Мда...
xtream
Ей, можете ли да ми дадете друг линк за БГ версията че този не разботи ? worthy.gif unsure.gif
ogata
Толкова ли е трудно да напишеш в www.google.com - "Легендата за зеленият дракон" ??

http://dragon.inet-games.org/
xtream
А можете ли да ми дадете бг версията за сваляне ?
ogata
Кво сваляне бе човек ?
Тая игра се играе през браузъра !
xtream
Офф знам как се играе просто искам да я сваля за да мога и аз да си я инсталирам..
Аз я имам ама само на ЕН сега търся и на БГ че с тая трудно се оправям biggrin.gif
ogata
Искаш да си свалиш сорса , така ли ?
xtream
Да
ogata
цък
xtream
Офф не мога да го сваля от там.. ако можеш свали го ти и го качи някъде другаде 17.gif
ogata
xtream
До сега съм го търсил в гоогле и не го намерих
xtream
А и ми трябва на български smile.gif
xtream
Не можете ли да ми я намерите ? sad.gifsad.gif
Tomahawk
Пич.. разбери , моля те , логваш се в сайта и играеш ОТ ТАМ , ПРЕЗ БРАУЗЪРА (за да предотвратя още въпроси браузър се вика на Internet explorer , Mozilla Firefox , Opera , etc. , демек нещото с което влизаш в интернет.)Не се сваля нищо..
Titan
Цитат(xtream @ Apr 28 2008, 20:10) *
Не можете ли да ми я намерите ? sad.gifsad.gif

Пич спри да пишеш тъпи коментари, сорса няма как да си го вземеш, никой няма да ти го даде, и НЕМОЖЕШ да си я инсталираш... бахти...
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.