Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Коледа в One Tree Hill
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Дискусии
DeSeRt^RoSe
Сега като идва Коледа,Нова година се замислих че досега в OTH не е имало нито един от тези празници.
Вие замислялилисте се за това?Дали има някъква определена причина? huh.gif
Be`YouRseLf
Сигурно няма,защото по празниците когато има сняг и така нататък,те са в почивка.Абе можели са да импровизират нещо,ама айде biggrin2.gif
Angel_Lady
Цитат(DeSeRt^RoSe @ Dec 22 2006, 23:17) *
Сега като идва Коледа,Нова година се замислих че досега в OTH не е имало нито един от тези празници.
Вие замислялилисте се за това?Дали има някъква определена причина? huh.gif

Да, и аз съм се замисляла за това даже още в предишните сезони. А все пак Коледата е доста важен празник и би могла да се свърже с много от проблемите, засегнати във филма и все пак не сме ставали свидетели на нито една Коледа на героите, защо така?
ALeX4e7y^
Ами то като се замислищ само Брук си е празнувала рождения ден!Даже цял епизод посветиха на това пък и сняг никога не е валяло,така че няма как да има Коледа biggrin2.gif Абе те в Три Хил са уникални седят на един сезон -лятото, цели четири сезона biggrin2.gif
(:ive7{}:)
ееее не е само лято biggrin2.gif
ина4е щяха да са само вакнция и да не ходят на даскало
ама наистина е странно 4е няма никога зима blink.gif
haley16
и според мен трябва да има поне коледа в ОТХ.но сигурно няма да има,за жалост.но кой знае
nadora
ацки сте прави ве4е за 4 сезона нито един празник не са празнували а и няма сигурно да празнуват за6тото остават 2-4 серии до завър6ването на сезона но за 5 сезон може да направят една серия тъкмо тогава Хеили и каран ще са родили и ще стане по яко и с децата biggrin2.gif
Катeто
Да и на мен ми е чудно,в кварталът имаше даже коледука,пък тука 18.gif ...много е странно,нито рожденни дни,нито Коледа,Нова Година,инт ми е да видя една Коледа в Три Хил rolleyes.gif макар,че сега като се замисля,в първи сезон имаше една серия,в която лукас и брук вървяха вечерта и имаше коледни лампички ибяха доста дебело облечени smile.gif
brooke_scott
.:PeYtOn_SaWyEr:. в сериала имаше рожден ден на Брук, но за другите празници съм съгласна, 4е е малко странно, 4е ги няма
jivitu
Мисля,че е мн добра идея да празнуват нещо smile.gifДо сега е имало са РД на Брук...не е чесно biggrin2.gif 16.gif
angel_girl
Пък и то беше един рд...... абе верно трябва да се сетят да направят нещо. До сега сме ги виждали по купони и всякакви такива, обаче не и да се събират по по-специални слуачи. Само края на гимназията...
Ice^Ice^Baby
Абе лудница....мисля че поне на бебето РД ще дадат
krp_bul
Да наистина щеше да е много яко и с Коледа,ама сигурно ще има там в 5 сезон :}
aria
Какво е един сериал без Коледа наистина...
summer77881
Абе то ако се замислим има някои други пропуски в сериала освен това за Коледа и Нова година например Рожденните дни те са изключително малко даже ако не ме лъже паметта се е казвало до 4-ти сезон единствено за рожденният ден на Брук и на никои друг
$ Naley forever $
Наистина е жалко че не сми видели нито една коледа в ОТН.Би било хубаво да станем свидетели на емциите около празниците,но никога не е късно...! wink.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.