Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Футболна среща
GGbit.info > GGbit.info > Потребителска зона > Потребителски събирания > Неофициални събирания
Страници: 1, 2
f0rgy
Аве хора от много време си го мисля това...Незнам дали има любители на Цар Футбол,но си мисля че има..Та ето каква ми е идеята...Тук в тази тема да видим кой е навит да се съберем в някоя заличка[да речем Оптимум до мебелна къща] и да напраим 1-2 часа едно мачле...Еми пишете тука кой е навит,кой не ако се съберем хора оговаряме си час,запазваме залата по телефона и и праим мачлето!!! 10.gif

3pacalypse Now
аз съм навит
DakotaTrent
Ти от доста време си го мислиш това, ама баш сега по празниците доста от потребителите ще им е трудно да станат от масата, камо ли да дойдат да ритат tongue.gif biggrin.gif

Но иначе сериозно, винаги съм навит wink.gif Вратарски екип, ръкавици, всичко ми е в Плд и само чакат дата и час на срещата...
NRG_God
Браво @Форджи - много добра идея smile.gif В форума на евроком ритат всяка седмица , ама на открито като е хубаво времето и дори се събират в повечко хора и правят по 3 отбора ,че винаги някой ще има прецакан така smile.gif
Ама смятам ,че трябва да има някакви възрастови ограничения , защото под 15 години rolleyes.gif Ще има неравностойни отбори.
Не ме разбирайте погрешно , не искам да изолирам никой ! Просто знаете как е и в големия футбол Under 19 , младежи и представителен отбор.
По-малките могат да си направят Джуниър лига. smile.gif

EDIT:Ураа, даже и вратар има тъкмо си мислех как като се съберем ще трябва да се въртим през 10 минути на вратата и как мразя да пазя. @Дакота_трент рулира smile.gif
ogata
И аз съм навит - защитник ... топка минава , ама човек - не ! biggrin2.gif
f0rgy
Еми не сега ве..Януари месец...Аз да вида кой е навит и дали ще се съберем хора..та в 1-я пост ще пиша кой е навит!!!БТУ аз съм навит да играем хора само от 15 нагоре... tongue.gif
Th3_SpY
И аз съм в играта wink.gif
^SaDeR^
Бройте ме и мен .
K_f_R
аз съм най злобния защитник на света ИСКАМ и АЗЗЗЗ
f0rgy
Хммм има интересе..Еми да се съберем пък вече отборите и времето лесна раота!!!
3pacalypse Now
Аз не я умея тая игра много (финтове и трикове) ама многои се раздавам дейба (бая тичам по терена) smile.gif 6те играя с удоволствие от по-силния отбор (за да може да не са само някви звезди)smile.gif
f0rgy
QUOTE(3pacalypse Now @ Dec 22 2006, 22:29) *

Аз не я умея тая игра много (финтове и трикове) ама многои се раздавам дейба (бая тичам по терена) smile.gif 6те играя с удоволствие от по-силния отбор (за да може да не са само някви звезди)smile.gif

Еми сичко е за шоуто и за насладата от самата игра...Другото хич не е важно...Резултат ау мау...Важното е да е яка играта,ако може красива и след мача да сме си фр-та още wink.gif
DakotaTrent
QUOTE(NRG_God @ Dec 22 2006, 19:04) *

EDIT:Ураа, даже и вратар има тъкмо си мислех как като се съберем ще трябва да се въртим през 10 минути на вратата и как мразя да пазя. @Дакота_трент рулира smile.gif

biggrin2.gif 10.gif
Най-вече трябва да благодариш на Джанлука Палиука за това, че съм вратар... happy.gif Заради него сложих ръкавиците още на 8-9 години като бях wink.gif Пък и в Пазарджик съм свикнал да играя с 'професионалисти' ( tongue.gif biggrin.gif ) (Гаджев - първо в Левски, сега ПАО; както и още няколко таланта, от които един в Рилецо, друг в Хебър...както и бая бивши футболисти 4.gif Специално срещу Гаджев беше най-кофти да играеш, щот като хване топката минава и двата отбора по три пъти и тогава бележи... 18.gif Винаги е било забавно при нас wink.gif )

QUOTE(3pacalypse Now @ Dec 22 2006, 23:29) *

Аз пък с удоволствие ще играя за по-слабия... 4.gif Немам кяр да хващам настинка biggrin.gif
NRG_God
Хора , айде записвайте се ,че не остана време , а трябва да сме поне 14 записали се ,защото не се знае кой ще има ангажимент и накрая да не отидем 5 човека wink.gif 16.gif
По-добре да сме повече отколкото по-малко . Айде ,че ми се рита 2 не виждам smile.gif Я дайте някакви предложения за дата :
Аз предлагам 4-ти Януари . Да минат Василовден и Йордановден и тогава на трезва глава да направим мачлето smile.gif
Пишете предложенията mrgreen[1].gif
DakotaTrent
Аз специално съм толкова луд, че и на 1-ви бих дошъл... biggrin.gif
f0rgy
когато кажете!!!Аз съм на линия.. biggrin.gif
Paagrio
Има ли някой от форума който играе на УЕФА-та в кичука?!? Аз веднъж играх там с едни от даскалото и мн ми хареса игрището обаче сега е ваканция и им нямам никакви телефони и не мога да се разбера с тях unsure.gif
DakotaTrent
Щом няма проблеми за 4-ти, викам за тогава да е датата (днес съквартиранта ми ме зарадва с новината, че на 4-ти ще пием, та вечерта може да се съберем в квартирата на запой biggrin.gif ).

Остава въпроса за игрището, аз тъй като не съм от Плд, немам представа къде може да ритаме...Кючука обаче звучи добре, с тоя квартал съм много запознат tongue.gif
f0rgy
QUOTE(DakotaTrent @ Dec 27 2006, 13:27) *

Щом няма проблеми за 4-ти, викам за тогава да е датата (днес съквартиранта ми ме зарадва с новината, че на 4-ти ще пием, та вечерта може да се съберем в квартирата на запой biggrin.gif ).

Остава въпроса за игрището, аз тъй като не съм от Плд, немам представа къде може да ритаме...Кючука обаче звучи добре, с тоя квартал съм много запознат tongue.gif

Еми кадети кажете...Трябва да се види на кой каде ще му е удобно...Пък да ти кажа те не са толкова много залите в плд..Империяла и Оптимум..Незнам в Имперял не съм бил но в Оптимум [точно на гърба на мебелна къща] 6-7 пъти и залата е много добра и цената е приемливе [36 лв/час]
Незнам но 4-ти идва и да се събираме щот ако няма хора тряя се викат значи..Дайте 1-жо ако искате да видим до края на 2006-та дали ше имаме 10-11 човека ако не ше го измислим!! wink.gif
NRG_God
Оптимум РУЛЗЗ worthy.gif mrgreen[1].gif
@Камене BTW навит ли си за дербито ? ... да знаем да те пишем ли и тебе в списъка с футболните мераклии smile.gif ?
Paagrio
QUOTE(NRG_God @ Dec 27 2006, 14:24) *

Оптимум РУЛЗЗ worthy.gif mrgreen[1].gif
@Камене BTW навит ли си за дербито ? ... да знаем да те пишем ли и тебе в списъка с футболните мераклии smile.gif ?

По принцип да, но не мога отсега да обещая за няколко дена напред
f0rgy
Хора аз викам да се организираме щот...Та така като за начало всички навити ли са за 4-ти..Аз предлагам да видим дали ше се съберем 12 човека до 1-ви ако не тряя някой да земе приятели...Иначе ако искате може и по 10 човека да играем...Абе няма значение ама кажете ся вие на 4-ти можете ли и последно в Оптимум лиconfused.gif
Крадец на рози
Пишете ме :>
f0rgy
Еми ай честито да кажем че сме 10 човека 2 отбора по 5...Еми това е доволно ако няма други аз викам така да риткаме,аconfused.gifШе го измислим ама кажете ся за 4-ти сички ли сте на линия аз лично съм !!! 4.gif
Th3_SpY
И аз съм за 4-ти wink.gif
ogata
аз ще се върна от хижа на 6-ти ... абе айде да го направим направо за 7ми ... щото ся кой по хижи .. кой по села ... а пък на 6-7ми всички се връщата , щото нали почваме даскало на 8ми ... само идея , но ако е на 4ти аз няма да мога да дойда sad.gif
Th3_SpY
7-ми е Ивановден, a аз имам братовчед Иван може да пропусна sad.gif
NRG_God
(Th3_SpY @ Dec 31 2006, 17:40) *

7-ми е Ивановден, a аз имам братовчед Иван може да пропусна sad.gif

Ми ще направим мача в 4-5 часа на 7-ми? Тогава залата 100% ще е свободна и всички ще са тук и ще можеш и ти да отидеш на братовчед си на именния ден. Аз писах за 4-ти , ама ме викат нощна смяна на 2-ри и 3-ти... Така ,че на четвърти ще съм супер заспал 16.gif ама пак бих дошъл, щом става въпрос за футбол smile.gif Така решавайте и казвайте . Аз ще питам един френд може да взема , и той е регнат тука ама рядко пише има само 4-5 поста. Ако не стигат хората казвайте.
Айде и весело посрещане на новата година smile.gif
f0rgy
Ем 7-ми да бъде тогава...Въпроса е всички които са записани да го видят и да потвърдят че на 7-ми да речем в 4 ще могат да дойдат!!!
NRG_God
(f0rgy @ Dec 31 2006, 19:01) *

Ем 7-ми да бъде тогава...Въпроса е всички които са записани да го видят и да потвърдят че на 7-ми да речем в 4 ще могат да дойдат!!!

Аз потвърждавам.
Крадец на рози
(NRG_God @ Jan 1 2007, 19:06) *

(f0rgy @ Dec 31 2006, 19:01) *

Аз потвърждавам.

me 2
f0rgy
Хммм...ем аз зема драсна по едно ПМ на другите,а 10.gif
3pacalypse Now
И аз ще съм на имен ден .... Сори ...
Th3_SpY
ОК ! 7-ми wink.gif
Крадец на рози
Ъъ не искам да съм най-долу в списъка o_O
3pacalypse Now
аххаха кво значение има smile.gif
K_f_R
пичове сори обаче съм извън ПЛд 4,5,6,7,8 и чак на 9 си идвам сори
f0rgy
Ммммммммдаааа...От 10 човека само 4 ли могат ве... 18.gif
NRG_God
(f0rgy @ Jan 1 2007, 22:43) *

Аз за т'ва си мислех да съберем към 20-ина навитаци и тогава , защото няма начин от 10 човека , всички да можем да се съберем по което и да е време. Все ще има някой на който да му е неудобно или невъзможно тогава . Дано се запишат още ентусиасти до 7-ми smile.gif
f0rgy
QUOTE(NRG_God @ Jan 1 2007, 23:26) *

QUOTE(f0rgy @ Jan 1 2007, 22:43) *

Аз за т'ва си мислех да съберем към 20-ина навитаци и тогава , защото няма начин от 10 човека , всички да можем да се съберем по което и да е време. Все ще има някой на който да му е неудобно или невъзможно тогава . Дано се запишат още ентусиасти до 7-ми smile.gif

Все пак още 3-4 трябва да кажат дали могат ако се саберем 7 да речем се ше намерим 2-3...Айде бе хора елате си напрайм фъна 4.gif
DakotaTrent
Както казах, достатъчно луд съм за да дойда и на 1-ви махмурлия, какво остава за другите дати... biggrin.gif

7-ми ме устроива перфектно, хем няма на 4-ти да бързам да се прибирам wink.gif Надявам се да навия някои от съквартирантите да дойдат, ако евентуално не побираме бройката... smile.gif
DakotaTrent
Shit... unsure.gif

Сега ми влезна една друга оферта за мач, баш на 7-ми от 2 часа в една зала и...нямам представа къде ще ходя huh.gif Дайте да видим колко човека са навити за 7-ми и дали изобщо ще съберем някаква бройка (и евентуално да го отложим за следващия уикенд, ако сега сме малко).
NRG_God
(DakotaTrent @ Jan 4 2007, 10:52) *

Shit... unsure.gif

Сега ми влезна една друга оферта за мач, баш на 7-ми от 2 часа в една зала и...нямам представа къде ще ходя huh.gif Дайте да видим колко човека са навити за 7-ми и дали изобщо ще съберем някаква бройка (и евентуално да го отложим за следващия уикенд, ако сега сме малко).

Ми ще го отложим докато не се съберем хора. Трябват ни 12 човека . По-мялко няма смисъл. За целта трябва да има към 15-ина навити човека. Залата е и 36 лв. на час , като сме 12 ще дадем по 3 кинта и хем 6 на 6 . Ще го измислим , дано още хора се присъединят към инициативата.
3pacalypse Now
Ами ако не е на 7ми и аз мога да дойда! Тъй че вижте тама датата...
toti_barabata
И аз съм навит ама да не е на седми!
3pacalypse Now
Аз искам Шефа да дойде да го видим 18.gif че не мога да си го представя да играе футбол 3.gif Ще е много шоу!!!
ZzoOoMeR
хей и на мен ми се цъка мачле и аз съм навит smile.gif
DakotaTrent
Значи...13-ти (събота) или 14-ти (неделя)? huh.gif
SweetDreams
Момиче приемате ли 18.gif
vIkToRsHeFa
(3pacalypse Now @ Jan 4 2007, 18:10) *

Аз искам Шефа да дойде да го видим 18.gif че не мога да си го представя да играе футбол 3.gif Ще е много шоу!!!

Аз го избивам на американски футбол та ще трябва да вземем предпазни мерки за вас... happy.gif biggrin2.gif 18.gif
(mapuu @ Jan 5 2007, 03:29) *

Момиче приемате ли 18.gif

Само не заставай на позиция вратар... biggrin2.gif Шегувкам се иначе не знам аз ще видя може и аз да се изръся. happy.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.