Ай казваите кога бе щот тряя се запази залата...пък тъпия телефон на Оптимума съм го изгубил...Та ако някой го има да звъни и да запазва час,да казва кога е пък ако не се съберем хора хич няя се появяваме...Аз ще потърся телефона и ако го намера ше запаза в Неделя да речем в 4 или 5...
EDIT:Казвайте последно утре или другиден
EDIT2:Кво ше кажете да речем другата събота(13)...Ако ше ви е по-удобно на сички аз съм навит тогава да ходим
NRG_God
Jan 5 2007, 19:21
(f0rgy @ Jan 5 2007, 18:48)

Ай казваите кога бе щот тряя се запази залата...пък тъпия телефон на Оптимума съм го изгубил...Та ако някой го има да звъни и да запазва час,да казва кога е пък ако не се съберем хора хич няя се появяваме...Аз ще потърся телефона и ако го намера ше запаза в Неделя да речем в 4 или 5...
EDIT2:Кво ше кажете да речем другата събота(13)...Ако ше ви е по-удобно на сички аз съм навит тогава да ходим

Аз утре съм на работа до 6

. Ако е утре нека да е към 8 часа . Така или иначе сме в зала
Иначе @Мари се гъбарка с нас . Тя нали е от София . Може да събере софийския отбор и да дойдат да премерим сили междуградско както се казва.
QUOTE(NRG_God @ Jan 5 2007, 19:21)

QUOTE(f0rgy @ Jan 5 2007, 18:48)

Иначе @Мари се гъбарка с нас . Тя нали е от София . Може да събере софийския отбор и да дойдат да премерим сили междуградско както се казва.

Еми като гледам май май няма много навити..Май ше го отлежим за др събота,а...
Hypocrat
Jan 5 2007, 19:34
Еми ако е другата събота и аз съм навит. Мога и утре обаче след 8 като "енергииния-бог" щото сме заедно на бачкане.
ZzoOoMeR
Jan 5 2007, 19:40
(f0rgy @ Jan 6 2007, 04:32)

(NRG_God @ Jan 5 2007, 19:21)

(f0rgy @ Jan 5 2007, 18:48)

Еми като гледам май май няма много навити..Май ше го отлежим за др събота,а...

др-та събота ще е още по добре пък и повече хора ще се съберем
Вижте 1-я пост...БТУ Шеве те пиша ли е тебе бе?
The Shaman
Jan 5 2007, 20:56
Извън темата...Тази вечер минах по улицата която минава до Билла в Кичук Париж...Мноо яко игрище има в този парк.Осветено с зелена няква настилка...Абе като по филмите за стрийт футбол...
QUOTE(The Shaman @ Jan 5 2007, 20:56)

Извън темата...Тази вечер минах по улицата която минава до Билла в Кичук Париж...Мноо яко игрище има в този парк.Осветено с зелена няква настилка...Абе като по филмите за стрийт футбол...
Ако е тва дето се сещам там с Даскалото спечелихме един турнир ама е УЖАСНО малко..за 3-4 най-много нз дали е същото...ама то тряя да е точно срещу била там вървиш малко надолу..до него има и баскетболно

Незнам ама мисля че е прекалено малко иначе е много хубаво да направят такова ама с размери на игрище за ханбал

БТУ-Тая зелена настика не я гледай,мноо лоши белези оставя..за тва там с къси панталонки ако не съм с гети не ритам иначе е PERFECT!!!
The Shaman
Jan 5 2007, 21:17
Сигурно е това.Наистина е малко обаче.
SweetDreams
Jan 5 2007, 23:26
(NRG_God @ Jan 5 2007, 19:21)

Хахах еми ако искате мога да ви събера противници... само да кажете дали искате да са професионалисти или не.....
Само не заставай на позиция вратар...
Естествено
Не съм самоубиец
... аз съм за защитата - ритам в глезена и край на атаката
3pacalypse Now
Jan 5 2007, 23:32
еми значи аз и toti_barabata със сигурност ще дойдем а относно часът когато и да е все ми е едно
toti_barabata
Jan 6 2007, 12:27
В коя зала ще играем.Мисля че на Лаута ще бъде удобно на всички
DakotaTrent
Jan 6 2007, 17:14
В събота не съм свободен само от 11 до 14, щот съм на кафе с тайфата играеща Hattrick.Org...
После по принцип си гледам мача в Hattrick, ама за 13-ти може и да пропусна...

Та на 13-ти е добре, ще гледам да дойда
QUOTE(toti_barabata @ Jan 6 2007, 12:27)

В коя зала ще играем.Мисля че на Лаута ще бъде удобно на всички
Оптимум
3pacalypse Now
Jan 7 2007, 05:07
къде се намира тя?
Аре ве хора потвърждаваите!!!Пиша нов пост да се види темата!!!
NRG_God
Jan 11 2007, 12:23
Аз съм на линия . Толкова ми се рита ,че всичко ще отложа за да направим едно яко мачле
Записвайте се ,че не ми се чака още една седмица...
Th3_SpY
Jan 11 2007, 12:29
Мен, пишете и мен
5-ма....
ZzoOoMeR
Jan 11 2007, 15:00
еее тази събота съм на тренировки и няма да мога да дойда а в неделя няма да съм в плд ... ако се премести за др-та седмица ще е по добре ЗА МЕН ... Вие решавате ...
Еми на там вървят нещата...
3pacalypse Now
Jan 12 2007, 01:28
Тогава пък аз няма да мога защото заминавам за Англия
NRG_God
Jan 12 2007, 01:47
За тая Неделя събирайте пък ако не сме достатъчно за следващата и така докато най-накрая се съберем достатъчно.
За това си мисля ,че трябва да има поне 20 навитаци, защото иначе все ще има някой който да е зает .
DakotaTrent
Jan 12 2007, 19:08
Тая седмица отпадам поради преждевременен финансов колапс, заради които трябваше да се прибера в Пазарджик по-рано... :/
3pacalypse Now
Jan 13 2007, 06:30
DakotaTrent усещам че финансовия колапс се е дължал на много алкохол
ZzoOoMeR
Jan 20 2007, 09:38
мммм явно въоще няма да се съберат достатъчно хора ...
Аре бе бива ли да сме толкова неорганизирани ве...тцтцт...аре да се събираме че ми се ритаааааааааааа
DakotaTrent
Feb 16 2007, 00:43
Цитат(3pacalypse Now @ Jan 13 2007, 06:30)

DakotaTrent усещам че финансовия колапс се е дължал на много алкохол

Мани, мани...

Напоследък постоянно ми горят парите, въпреки че снощи да речем бях във "Phobia"-та където голямата водка е левче...ама въпреки това кинтите пак свършват бе де**а...аз ли много пия или просто парите са малко, не знам...
През седмицата ако кажете да ритаме, аз съм сигурен на 100%...

Би трябвало да има достатъчно безделници у форума, които да се навият през седмицата!
bukito_talk
Feb 28 2007, 12:07
бройте ме и мене ... само кажете кога и каде ...
akolevutd
Feb 28 2007, 13:04
ехх че сте от пловдив... иначе бих ви взел паричките на мач
въпреки че вече от алкохолр и цигари не моа ритам и за последните месеци съм ретал само веднъж, още съм във форма
Аре бе

дайте се организираме!!!
SoARoN
Sep 17 2007, 14:18
Може и аз да се включа зависи от датата и времето...не, че много мога да играя ама за бройка и да бягам там
never_mind
Sep 17 2007, 14:23
Aз вратар... последно като играх бях добър
Ние да се съберем хора,ще изберем перфектната дата и час и ше спретнем ггбит инфо двубой
Не мога много според някой въобще не мога да играя ама дай да пробваме.

Смях да става. Ако се организираме ще гледам да дойда.
ventzo
Sep 17 2007, 15:38
Още един ентусиаст
![mrgreen[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/mrgreen[1].gif)
,стига да няма някви "звезди",че не ми е много ясна.
Бягам и се раздавам....
Цитат(Titan @ Sep 17 2007, 15:59)

Не мога много според някой въобще не мога да играя ама дай да пробваме.
И аз съм така, шоу да става, ако се организираме съм там
Th3_SpY
Sep 17 2007, 18:09
Приемате ли малко инвалиди в тоя спорт? Аз съм навит
SoARoN
Sep 17 2007, 19:11
Цитат(Th3_SpY @ Sep 17 2007, 19:09)

Приемате ли малко инвалиди в тоя спорт? Аз съм навит

ахаха инвалиди каза

аз топка съм виждал само по телевизията
Преди година и нещо нямаше желаещи,я да видим сега дали някой е навит за 1 "ggbit info" мач в зала Оптимум :?
За Футбой съм винаги готов.
2ма навити,трябват поне още 8
van Nistelrooy
Feb 24 2008, 21:02
Ми биих дошъл. Но колкото обичам футбола. Толкова съм слаб.
QUOTE(LaZiaN4O @ Feb 24 2008, 21:02)

Ми биих дошъл. Но колкото обичам футбола. Толкова съм слаб.
Еее,кво ти пука,отиаме да си прайм шоуто
Преди няколко дни бях на зала и много ми се дойгра пак xD Шматки айде да се съберем 12 човека, да и да уговорим 1 дата с час да идем да потърчим малко ;/ Поне 12 трябва да сме, но ако искате зимайте и приятели само да се съберем да поритъме калбото
van Nistelrooy
Dec 29 2008, 00:33
Аз ше доа
и аз мога ве ама дай да уточним от по рано някъв ден да глеаме за сички да е арен o_o
Ше се разберем ако станем достатачно за 2 отбора по 6ма xD за ся сме 3ма xDxDxD
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.