Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: OTH match maker
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Фен зона
ivanshanov
Тази тема е с цел две сродни души да се намерят, свържат и....още нещо smile.gif Смятам че всеки фен на сериала докато го гледа го обливат най-различни вълни от чувства и какво ли не което човешкото тяло и душа могат да изпитат. Самия факт че сте тук в този фен сайт и форум значи че вие имате нещо повече в себе си от просто "ей ако знаеш къф готин сериал гледах". Нека видим кой какви интереси, кефове, желания и мечти има и да видим дали ще намери с кой да ги сподели така че и двамата да са нещо повече от "friends with benefit"

И така...нека всеки да започне да търся своята половинка....тя е някъде там.
SLID3ra
ми май аз ще сам първи blush.gif
ок занимавам се "сериозно" с модерен балет (демек танците от клиповете) emoticon1 (53).gif
прекарвам 70% от денонощието с приятели, наште ме отегчават dry.gif
скоро се разделих с приятелката ми ама се кефа че наистина успяхме да останем приятели
търся момиче което ако примерно доиде на купон с мен да може да се забавлява и сама 11.gif
абе купонджиика и в същото време като ситуацията го изисква да бъде сериозна
и най вече умна (май търся много)
бих се кефил да участвам в заснемането на ОТХ (не актиор, не сам фотогеничен) 16.gif
и лично да поздравя сценариста че е гениии 4.gif
айде това от мен happy.gif
Jordan
до колкото разбрах това не е обява за търсене на гаджета... dry.gif
SLID3ra
ееми по моите скромни знания по англииски match maker
принципно е точно това + това "две сродни души да се намерят, свържат и....още нещо " и "нека всеки да започне да търся своята половинка" аз по този начин ги разбирам
не знам ти как го разбираш
"Нека видим кой какви интереси, кефове, желания и мечти има"
мисля че точно това съм описал
3pacalypse Now
Ок значи аз съм втори:
Занимавам се (или по скоро тва ми е хобито) с писането на текстове (Рап тва онва )
Прекъснах училище понеже си угодих на мързела а и не виждам смисъл от днешното образование поне в България и да учиш и да не учиш файда никва .Ся бачкам на едно място продавам музика с един приятел.(Хич не ме питайте как трая Чалги и Цигании по цял ден да ми дрънчат наоколо , но всеки е почнал от някъде ).
На 16 съм (10 клас) , Учих в ТОХ-а (до 10 клас)
Сега най вероятно ще се местя да живея временно в Англия и там може би ще уча в някой колеж...
И аз скоро се разделих с приятеката си след 6 месечна връзка (последните месеци съм ни жив ,ни умрял)
Бтв търся умно момиче защото случих на много глупави до момента и колкото и време да съм търпял някого и да съм се старал да живея с неговите недостатъци рано или късно чашата прелива.Въпроса е кат има проблем да се говори за него като бели хора , а не да се натрупва и натрупва ненавист към другия и изведнъж всичко накуп да се изсипе...
Ако някой иска да ми пише да пише на ЛС а не в темата за да не стане някъв чат тука biggrin2.gif
Бтв нз кво ще се постигне тука с тая тема де ама кой знае (Живота кви ли не гаври с хората си прави) 18.gif
ivanshanov
Направо ме е срам, че не се сетих аз пръв да напиша за мен. Браво на слайдера...добре се е включил точно това имах предвид. И тъй като беше редно аз да съм пръв...а е късно да бъде поправено...но пък по-добре късно отколкото никога затова:

Казвам се Иван, но откак се помня винаги всички са ми викали по фамилия Шанов или нещшо негово производно...даже понякога като се запознавам с някой казвам Шанов вместо Иван хихиих. Доста амигоз ми казват и Шака (от Шаказулу никнейма ми). Мойте най-сериозни хобита са филмите музиката книгите гмуркането и готвенето. От малък съм маняк на тема филми изгледал съм над 16 000 заглавия участвал съм и в състезания като ходещ IMDB.com съм smile.gif. Увлечението по музика дойде по-късно...почна се с електронна музика...бях диджей известно време пусках и на 2 стриит парейда в София. Но след това в гимназията нещо ме пречупи и станах рокаджия и оттогава основно музиката която слушам е в сверата на рока и метъла, но не съм като повечето хора да слушам само един два стила. И музиката както и филмите имат и колекционерска стойност за мен. Имам над 1500 двд-та с филми и над 40 000 парчета от рок и метъл през рага и реге и се стигне до класическа музика. Също така чета много. Фен съм на фентъзи и фантастика тип Ендър и книгите по Уоркрафт но също така чета и доста ужаси и бестселъри, и много обичам странни книги тип "Искам си топките" на Мат Бомонт. Другото мое хоби гмуркането също тръгна от детството ми. Бях състезател по плуване...но после почнах много филми да гледам и надебелях и все повече любовта ми към изследването на морските дълбини ме повлече тъй като не изисква чак такива усилия а е съчетано с много красота ...природата преди всичко smile.gif ... Готвенето....любител съм на пикантната кухня...турска и индийска най-вече както и смесването на много подправки и сосове. Според доста мой познати съм превъзходен готвач...(кара ме да се гордея). В момента съм студент 3ти курс в български филиал на Портсмутския Университет в Англия. Уча туризъм и по специално управление на хотели и ресторанти (над 4 звезди) и не мога да отрека че е страшно интересно и увлекателно. Естествено имам и много други интереси и мечти...но ако споделя всички тях...надали този форум с нещо ще помогне. Който желае да завържем приятелство нека пише на ЛС пък оттам ще видим накъде ще тръгне.
3pacalypse Now
Бтв ivanshanov Аз съм ти Колега 16.gif и аз съм изгледал бая филми даже ако мойш ме вкараш в някое от тия състезания дет говориш шъ е як щото мис е участва в нещо подобно biggrin2.gif
girl_from_hell
3pacalypse Now точно търсех тази тема да ти я показвам а ти вече си се преставил, всичко само някой да тте види smile.gif
3pacalypse Now
аз съм бтв много повече от тва с което се описвам даже мразя да се описвам защото всичко трябва дабъде казанао с мн общи приказки ...

Аз съм един мн интересен човек smile.gif И ти дето викаш , че хората омръзвали е аз не омръзвам повярвай ми! Смисъл хората има моменти когат няма квод а си кажат , но като начини на мислене винаги мога да те изненадам със моята личност.Понеже съм такъв малко странен , но в добрия смисъл на думата.
girl_from_hell
еми за умразване и аз нз но мене ме е страх от това иначе при мене са се губили чувства, но човек не ми е умразнал май , а ти нещо самореклама ли си правиш е и аз съм интересен човек или поне така си мисля е ако става дума и за забавана се мисля smile.gif
а описанията аз въопще немога да се опиша и не се забимавам с такива, а и истината е че тука нз дали има смисъл
3pacalypse Now
Не повярвай ми biggrin.gif аз наистина съм интересен biggrin.gif Няма такъв просто tongue.gif Как да ти обясня не съм от тия еднодневките дет им викам дето много добре съм го казал в поста в другата тема дето ти свалят кви ли не звезди 1 месец правят кво ли не з атеб и после няма кво повече да те задържат и няма кви звезди да ти свалят.Както казах искам да намеря момиче от моята галактика където има звезди безрой само д ами е вярна и д аме обича smile.gif Иначе аз просто не съм от тия дето седят и си правят клюки и интриги щот нямат з акво друго да завържат лаф.Живота си ми е достатъчно интересен и в никакъв случай не е в застой.Даже бих смял д акажа ако не звучи глупаво , че живота миа ко беше описан във филм и беше завършен с край който аз искам , но все още не съм постигнал.Щеше да е номер 1 в бокс класациите за най-голяма комедия и каква гавра може да си прави оня отгоре с хората biggrin.gif Не бъзикам се макар че има и нещо вярно по-скоро би бил много трогателен филм tongue.gif
girl_from_hell
все повече ме заинтригуваш, и както бях казала някаде другаде наистина са много малко такива индивиди като тебе или просто не се срещат, за което мога само браво да ти кажа и да си останеш такъв, и да не се променяш
та така междодругото, кога ще се местиш в софия tongue.gif
3pacalypse Now
Няма да се местя иначе щях да те навестя biggrin.gif

Бтв за да опиша тук какво искам от момиче нека го кажа чрез цитат от песен на 2пак :

"-Какво искаш най-много?

-Безусловна любов несъмнено.
Говоря за нещо,което не избледниява,
Не отминава.
Нещо,което да устои през всичките
Ненормални дни и нощи,
Независимо дали си прав или грешиш
Аз все още те обичам,
Все още те усещам,все още съм с теб.
Без значение какво се случва,
Ти винаги ще си в сърцето ми
И аз ще те обичам с безусловна любов."

А лично аз незнам дали ще имам възможноста отново да се отпусна и да обичам може би ако първо някой ми покаже , че обича мен.Всичко което ми е харесвало във връзките ми е била уникалната близост с човек и когато тази близост я няма е много тъжно да свикнеш след това.Последната ми раздяла просто беше много голяма за мен и за жалост единственото което трябваше да ме вдигне на крака и да ми вдъхне сили беше омразата.Не ме разбирайте погрешно не съм човек който мрази .Понякога даже съм прекалено добър .Просто така се развиха нещата , че предпочетох вместо да си седа тогава така със голяма тъга .Да поставя хората които са ми причинили това на моето място и не със лошото , а напротив със доброто.Какво ми остана друго освен да замина при първа възможност както и направих с Англия.Единствения шанс да имам промяната която толкова искам.да се променя към по-хубаво и да стана по-добър да помисля за всеки аспект от живота си и един ден когатос е върна хората които ми причиниха това да съжаляват дълбоко , че сега не са с мен , когато в бг само простотията е на мода и хората борещи се за нещо са дефицит.И също така тези хора да се замислят дали някой някога е правил повече жертви за тях и повече добрини отколкото аз,защото в наше време никой не се бори докрай.Или човек сяда да плаче или вдига ръце.А аз макар в момента да мрънкам не се отказвам от целите си и никога няма да го направя.Нека само ви поставя нещата така за да ръзберете колко съм борбен - Боря се за своята мечта от 5ти клас и съм обичал момиче 10 години макар и не взаимно.Смятам че тези факти говорят достатъчно за мен и колко всеотдаен съм smile.gif
girl_from_hell
уау ще се потретя, но такъв човек като тебе не съм виждала, за радялата мисля, че те разбирам защото и аз на скоро свърших с една връзка която беше същност с човека който съм обичала, а другото в което те разбирам е това да си добър аз съм супер добрия човек, но от това само се страда и това на скоро го разбрах, но все пак аз няма да се променя и не мсиля, че мога
а за теб просто може би заради тази последната ти връзка си такъв песимист, но съм обедена че ще намериш някой който да те обича не се отказвай и виждам не се оказваш всъщност (а ти междодругото в Англия ли си ?),а това да се махнеш от България е най-хубавото нещо кеото можеш да направиш винаги съм искала да се откъсан от тук поне за малко, но не ми се отдвала тази възможност или поне все още не е
нз как можеш да искаш някое момиче толкова време, което също е похвално, но дали има смисъл ?(обикновенно аз като се запитам това и не намирам смисъл)

аз мисля да те оставям, защото съм станала в 6 часа и умирам за сън вече, лека нощ и може утре вечер примерно да продължиме ако искаш
3pacalypse Now
Има смисъл естествено с годините тя разбира че няма да намери втори като мен.Не заради друго ами тя ми е най-добрата приятелка и и казах за чувстата си по-късно от колкото трябваше и вече ме възприемаше като братче .Все пак с години се познаваме... И наистина тя чувства , че сред всички нейни разочарования аз съм единствения който мисли по-нейния начин и аз съм този който е тамз а нея когато тя има нужда от някой.Бяхме се скарали за 9 месеца , но сега отново сме най-добри приятели и ми стана хубаво когато разбрах , че страшно много съм и липсвал , защото е нямала с кой да споделя нещата които споделя с мен.Просто тя няма с кой друг да се отпусне.И един ден смятам , че ще се отпусне и ще види , че човек който е обича е бил там за нея през цялото време , че с тзои човек имат страхотно приятелство и един ден може да имат прекрасна връзка базирана на това.Но за жалост дори аз не съм сигурен дали искам връзката с нея.Знаете всички за тази караница която в един момент настъпва.не съм сигурен дали съм достатъчно зрял за връзка като тази , незнам дали някога ще бъда.Може би тази наша раздяла от 9 месеца ме накара да се науча да контролирам чувствата си и сега д аискам да съм най-добрият и приятел преди всичко , а другото няма значение, ако е писано ще стане.Просто как да го обясня .Някога когато бяхме малки външноста имаше единствено значение, след тва се видя че понякога красавците са големи балуши и са много прости горките (тва важи и за момичетата), Незнам но само се надявам един ден да дойдат и времена когато само вътрешноста е от значение(смисъл аз не съм грозен но явно не я превличам достатъчно или може би причината и наистина не е нейно оправдание).Тя е моето семесейство и най-близкото за мен същество. biggrin.gif Даже бих казал нещо много тъпо - Тя е моя супер герой biggrin.gif всеки път щом искам да повярвам в чудесата и в силата че понякога и в най-лошото време нчкой може да оправи всичко се сещам за нея smile.gif Но не мога цял живот да я чакам имам нужда от човек който да ме обича така както аз обичах нея.Когато мен ме обичат и аз обичам smile.gif В тва съм сигурен , но там е работата , че както казах и в другата тема , че думите Обичам те вече всеки ги казва и изгубиха значението си а някои никога не са обичали просто са искали да почувстват тва яко чувство и много болезнено искали са да го почувстат но са се насилвали .така не става тя сама идва и не пита когато идва просто те поразява и после не можеш да се отървеш от не яколкото и да искаш.Затова хора както казах и в другата тема "Обичам те" казвайте само когато наистина го мислете , не превръщайте и моя и света на други в гаднярско място където всеки хвърля лъжи навсякъде .Защото това се отрзазява и на мен и на вас след време.Светът се върти а всеки излъган лъже другия.Всеички лоши правят лоши неща на добрите и добрите не виждат перспектива да бъдат добри и стават лоши криейки се под маска.Аз въпреки всичката болка оставам добър и "Ще се боря докрай за малкото добро във нашия край". smile.gif

Ок! Няма проблем smile.gif Ще се видим утре tongue.gif Само пиши като си тук , че може да забравя smile.gif
girl_from_hell
добро утро първо smile.gif и ай де пак малко размисли рано сутринта, е то не е точно сутрин като гледам е 11 и половина близо ама нищо за мене е сутрин един ден да се наспя като хората smile.gif
аз съм обичала моя най-добър приятел, но точно това разбрах че бих го искала за приятел повече от колкото за гажде, защото наистина идва момента на караниците и не само ще изгубиш гаджето си, но и най-дорбия си приятел, и даже не му казах какво чуствам защото избрах да е винаги до мен или поне по дълго и все още той ми е един от най-блзиките хора макарче не се виждаме вече много често, но това е от разстоянието , и нз моите чуства се изгубиха , макар и той да е едиствения човек с който мислиме, искаме, реагираме по един и същи начин и сега отново си го имам като брат какъвто никога не съм имала, така че нз ти какво мислиш, но приятелството е по скъпо от какво и да е било друго
а това да кажеш обичам те мисля че всеки дори и да не го чуства иска да го усети, защото всеки има нужда да обича, но нашата възраст има ли любов, може би първа любов и такива, но нищо друго няма истиснко чуство което да е за цял живот(а ко въопще има такова) и да всеки лъже за това, но не лъже само другите просто иска да излъже себе си, че е почуствал нещо такова за да има надежда
а пък друга тема е че вече всеки казва обичам под път и над път, но света ни явно е такъв
3pacalypse Now
ами незнам дали искам да спра да я обичам там е работата.Смисъл от гледна точка че смао страдам от това искам, но всъщност като се замисля.Заради любовта си към нея научих да се боря , дфа обичам силно , волята мис е подсили и допълнително не се предавам лесно ... Някак си ако тя не се беше появила в живота ми нямаше да осъзная много неща и нямаше да съм човека с който си пишеш сега smile.gif Тъй че незнам дали болката наистина не си е струвала за да превърне мен в един по-добър човек и дали си струва още да изпитвам такава колкото и д ане искам - просто май наистина ще се окаже - всяко зло за добро smile.gif
girl_from_hell
е то наистина е всяко зло за добро еми нз това е твой избор, просто намери някое свястно момиче, дори и това да е най-добрата ти приятелка, ако ли не просто някоя която те заслужава
а и да ти кажа при мен любовта дойде без да съм очаквала без да съм искала даже просто става ей така от нищото, но и такива неща се случват smile.gif
хм дали няма да ни се карат че сме го обърнали на чат тука
3pacalypse Now
ами дай да си пишем по скайповете искаш ли smile.gif
girl_from_hell
аз сега ще те добавя, но ще излизам и по късно ще си говориме пак smile.gif
KnoppiX
Яко чат...
Bloody_Tears
Цитат(KnoppiX @ Feb 28 2007, 18:11) *
Яко чат...

Яко не,ами... mrgreen[1].gif blink.gif mrgreen[1].gif
3pacalypse Now
Ами че как иначе двама души ще се опознаят в тоя форум маклко момичета ли са confused.gif Да не почна да пиша на всяка ...
girl_from_hell
е ние хубавичко си се заговорих ме какъв е проблема smile.gif и тя тази тема някаква такава така че smile.gif
{BrookeDavisForever}
Абее ако се намерии някое подобие на Лукас или на Нейтън да ми пишее ! хАхА..Ще съм му много благодарна 5angel[1].gif biggrin.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.