Няма да се местя иначе щях да те навестя
Бтв за да опиша тук какво искам от момиче нека го кажа чрез цитат от песен на 2пак :
"-Какво искаш най-много?
-Безусловна любов несъмнено.
Говоря за нещо,което не избледниява,
Не отминава.
Нещо,което да устои през всичките
Ненормални дни и нощи,
Независимо дали си прав или грешиш
Аз все още те обичам,
Все още те усещам,все още съм с теб.
Без значение какво се случва,
Ти винаги ще си в сърцето ми
И аз ще те обичам с безусловна любов."
А лично аз незнам дали ще имам възможноста отново да се отпусна и да обичам може би ако първо някой ми покаже , че обича мен.Всичко което ми е харесвало във връзките ми е била уникалната близост с човек и когато тази близост я няма е много тъжно да свикнеш след това.Последната ми раздяла просто беше много голяма за мен и за жалост единственото което трябваше да ме вдигне на крака и да ми вдъхне сили беше омразата.Не ме разбирайте погрешно не съм човек който мрази .Понякога даже съм прекалено добър .Просто така се развиха нещата , че предпочетох вместо да си седа тогава така със голяма тъга .Да поставя хората които са ми причинили това на моето място и не със лошото , а напротив със доброто.Какво ми остана друго освен да замина при първа възможност както и направих с Англия.Единствения шанс да имам промяната която толкова искам.да се променя към по-хубаво и да стана по-добър да помисля за всеки аспект от живота си и един ден когатос е върна хората които ми причиниха това да съжаляват дълбоко , че сега не са с мен , когато в бг само простотията е на мода и хората борещи се за нещо са дефицит.И също така тези хора да се замислят дали някой някога е правил повече жертви за тях и повече добрини отколкото аз,защото в наше време никой не се бори докрай.Или човек сяда да плаче или вдига ръце.А аз макар в момента да мрънкам не се отказвам от целите си и никога няма да го направя.Нека само ви поставя нещата така за да ръзберете колко съм борбен - Боря се за своята мечта от 5ти клас и съм обичал момиче 10 години макар и не взаимно.Смятам че тези факти говорят достатъчно за мен и колко всеотдаен съм