Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: OTH ROCK PROM contest
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Мултимедия
ivanshanov
http://www.myspace.com/cingularstudio

Попаднах случайно на това докато разглеждах един фенски сайт. Качих вече парче на групата в която свиря, но странно не мога да разбера откъде се гласува че да казвам на приятелите си. Ако някой успее да гласува - моля нека пусне тук линк и да обясни как точно става. Там пише че във www.cwtv.com/cingularsource но аз лично не го намерих там къде е гласуването! Представяте ли си....дано успеем БГ ГРУПА в OTH това ще е велико smile.gif

Мда видях че пише само американци...ама един от нашата група има американско гражданство и при нас този проблем е решен. Иначе качването е лесно в няколко стъпки е направено...но как се гласува за група която участва в конкурса не ми е ясно smile.gif

мерси за риспонда
ludoto_mimi
Ами и аз малко не разбрах как точно трябва да се запишеш, правилата са леко объркани. А и се отказах на втория параграф, в който пишеше, че само американци могат да участват. Сори. wink.gif
Nasi
Мерси за темата 4.gif

Доколкото разбрах ще се изпращат предложения, хората от ОТН ще изберат три групи и след това ще почне гласуване за победител от тези три групи. wink.gif

Спред мен ще е същото, както беше миналата година, когато американците имаха възможност да избират песента за първият танц н асвадбата на Нейтън и Хейли.
Доколкото си спомням тогава можеха да гласуват само абонатите на сингулар.
Nasi
5-те финалисти:

Skinny Road Walkin' - "Everything"

Powerplay - "C-U-Tonite"

Within Reason - "Hold"

The Pinder Brothers - "Goodbye Say Hallo"

Whitney Steele - "You Want see Me Crying"

Voting! Here

На мен лично ми харесват 3, 4 и 5. Днес гласувах за 3 4.gif
Menna
Благодаря,Наси! 4.gif

(Nasi @ Jan 11 2007, 10:50) *

На мен лично ми харесват 3, 4 и 5. Днес гласувах за 3
На мен нито една 16.gif и въобще не гласувах. 18.gif 18.gif
ludoto_mimi
На мен 3 ми харесват.
lyubenski
Powerplay ми направиха добро впечатление smile.gif и гласувах за тях. От другите най-много първата останалите не ми направиха много голямо значение.
Sniper
На мен най ми хареса The Pinder Brothers - "Goodbye Say Hallo". smile.gif
janushka
аааа, "Hold" на Within Reason e страшна smile.gif
браво за теми4ката
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.