Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: The Lost Room
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Приключили
ThePinkDuck
THE LOST ROOM

Година: 2006
Режисьор: Michael Watkins
Жанр: Фантастика, Екшън
В ролите: Peter Krause, Dennis Christopher, Julianna Margulies, Kevin Pollak, April Grace, Ewen Bremner, Elle Fanning, Ann Cusack
Линк към IMDB, Официален сайт
Език: Английски
Държава: USA
Времетраене: 90 мин
Ревю: "The Fugitive" се среща с "The Twilight Zone" в този съвременен научно-фантастичен трилър. Когато криминалният детектив Джо Милър се натъква на нещо което прилича на безобиден ключ от мотелска стая, той отключва вратата към свят на неописуема сила и се превръща в обект на тези които не биха се спрели пред нищоза да я притежават. Мотелската стая е като обитъл на на пръв поглед съвсем земни предмети, всеки от които обаче притежава иникална сила. И както Джо скоро открива, ключът за стаята е най-могъщият и желан от всеки предмет. Тайнствени организации посветили се на събирането на такива предмети започват да преследват детектива с надеждата да си присвоят ключа. Когато обаче най-ценното нещо в живота му, дъщеря му, изчезва в стаята, той става обект и на разгорещено полицейско разследване. Преследван и съвсем сам, Джо става главен участник в игра, чиито правила не знае.
Лично мнение: Определено си заслужава гледането. Обстановката е доста подтискаща. Бих казала че се съгласявам напълно с мнението на Браян Съливан от Futon Critic - "Ако има нещо на което да напомня то това е митологията в подценяваният CW сериал "Supernatural" където вместо героите да си седят в мрака и да си казват "не е ли готино така" получаваш усещане за "хей, стига сме седели тук, а нека намерим начин да разрешим това.""Аз определено съм зарибена.
Първа Част (Линкос)
Втора Част (Линкос)

Моля когато копирате и пействате някъде другаде написаното по-горе, да споменете източника. Ако имате възможност дайте и линк насам.
FrAgMaKeR
Звучи доста обещаващо, непременно ще го гледам. smile.gif
girl_from_hell
има и 3-ти епизод http://zamunda.net/details.php?id=69457
Nathan_Lee
Видях това филмче по AXN rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif Звучи яко, ама там няма как да го засека! Освен в Замунда някой знаели къде другаде го има! Нещо и арената се прееба, д...а dry.gif dry.gif dry.gif Освен това да питам - има ли цял пълен сезон или тепърва излиза? А субтитри?
CheerFuL-F
Цитат(Nathan_Lee @ Apr 5 2007, 00:13) *
Видях това филмче по AXN rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif Звучи яко, ама там няма как да го засека! Освен в Замунда някой знаели къде другаде го има! Нещо и арената се прееба, д...а dry.gif dry.gif dry.gif Освен това да питам - има ли цял пълен сезон или тепърва излиза? А субтитри?

няма пълен сезон само 3 епизода са и имат субтитри аз от замунда го истеглих да го гледам,но така и не намерих време... huh.gif
Jordan
Юниййййййкли готин филм. Невероятно интересен happy.gif
Който си пада по фантастичните истории ще му се накефи. За съжаление са само три епизода, и жалко, че не са ги продължили като нормален сериал. mad.gif
sonyx
Преди време го гледах.. Даже 2 пъти. Много ми хареса сценария, жалко че е мини-сериал
divata_airis
Ооо аз тоя филм така ме беше обсебил...хаха, като всичко останало. Ама си го изгледах съвестно, даже сега като го засека по АХН много ясно, че го гледам отново...
secretk
Нa мен ми беше хaресaл, но имaше нещо, което му куцaше и товa беше недоизпипaния сценaрий.
Първо поне дa си бяха измислили поне някaкво обяснение кaк е изчезнaлa тaзи стaя и защо изобщо е стaнaло. Освен товa товa с предметите, нaли уж онaзи, която изчезнaлa е отишлa тaм, понеже е събрaлa всичките предмети, е нaшия герой не събрa всички.
И товa, че нaкрaя и той стaнa предмет от стaятa, пък нaмери и дъщеря си, не беше изпипaно.
Трябвaше дa ги обяснят тези нещa по-добре.
Но не е лош, имa оригинaлнa идея.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.