Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Как се казваше филма.. ?
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия
Cartman
Ако сте гледали някой филм но не помните как се казва и искате да го гледате пак.. Пишете тук и ще помогнем да се сетите smile.gif
Помислих че има нужда от тази тема ( и зашото се нуждая от тази тема) smile.gif
Аз ще питам първи smile.gif

Имаше един филм в който се разказваше за бягство от затвора Алкатраз със участието на Шон Конъри smile.gif
vIkToRsHeFa
(Cartman @ Dec 13 2006, 01:16) *

Ако сте гледали някой филм но не помните как се казва и искате да го гледате пак.. Пишете тук и ще помогнем да се сетите smile.gif

Имаше един филм в който се разказваше за бягство от затвора Алкатраз със участието на Шон Конъри smile.gif

The Rock
Watched: 22
Released: 1996
Duration:
Genre: Action, Crime, Thriller
Director: Michael Bay
Starring: Sean Connery, Nicolas Cage, Ed Harris, John Spencer, David Morse, William Forsythe

4.gif

Има го и в двата локалнии е доста хубав филма... 4.gif worthy.gif
Cartman
(vIkToRsHeFa @ Dec 13 2006, 01:31) *

Има го и в двата локалнии е доста хубав филма... 4.gif worthy.gif

Точно поради тази причина искам да го гледам smile.gif
Помня когато бях малък и брат ми го донесе на едно CD (а тогава така се разнасяха филми и mp3 и всичко щото нямаше сървъри) и го гледах и много ме запали smile.gif
П.П
А как се казваше онзи филм във който едни типове превземат един затвор със много бомби и заплшваха че ще взривят нещо (мисля че пак беше на алкатраз) със Никълас Кейдж. Или това е същия филм? biggrin2.gif 16.gif
vIkToRsHeFa
(Cartman @ Dec 13 2006, 01:40) *

А как се казваше онзи филм във който едни типове превземат един затвор със много бомби и заплшваха че ще взривят нещо (мисля че пак беше на алкатраз) със Никълас Кейдж. Или това е същия филм? biggrin2.gif 16.gif

Същият филм е освен ако нямаш в предвид наполовина мъртъв( Half Past Dead (2002) ) със Стивън Сийгъл unsure.gif
DaniEl
И аз имам един такъв филм,чието име не помня.Преди някъде около три-четири години го даваха по телевизията.Предполагам филма е от 90-те жанра му е драма/трилар.Разказваше се за едно богаташко семейство.Дъщеря им беше леко момиче(да не използвам други думи.Мисля ,че се досещате и сами 16.gif ),а бащата се беше кандидатирал за президент/кмет(или нещо такова не помна).Една вечер той си бе поръчал едно от тези "леки момичета" и хоп изненадка -дъщеря му.И от там ставаше интересно,но за съжаление всичко друго ми е мъгла. 16.gif
Разбира се с информацията която съм дал шансовете да ми помогнете са едно на милион,но трябваше да опитам biggrin2.gif
NRG_God
(Cartman @ Dec 13 2006, 01:16) *

Наистина има нужда от такава тема,но пък си мисля ,че има такава по въпроса. smile.gif
ThePinkDuck
(NRG_God @ Dec 14 2006, 00:11) *

Наистина има нужда от такава тема,но пък си мисля ,че има такава по въпроса. smile.gif

Мдам в началото и аз така реших, но после прецених, че повечето хора правят разлика между двете. А и не всеки чете първият пост в темата за Търся филма.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.