Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Хейли
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Персонажи > Хейли Джеймс Скот
alex.iv
Здравейте , ако сте нейн фен мисля че знаете че на 31 Бетани има годишнина rolleyes.gif Предлагам да напишем едно писмо до нея ... Все ще се намери кой да го преведе на английски smile.gif Мисля че ще бъде малко трудно но мисля че ако успее да се добере со това писмо ще се зарадва blush.gif
Bloody_Tears
Това е страхотна идея,браво!Аз съм за!
Angel_Lady
И на мен ми харесва идеята biggrin.gif 13.gif , а с английския определено ще се справим 4.gif . Как точно предлагаш да го направим - всеки да напише по нещо и да съберем посланията в едно писмо или? smile.gif
alex.iv
QUOTE(Angel_Lady @ Dec 13 2006, 11:15) *

И на мен ми харесва идеята biggrin.gif 13.gif , а с английския определено ще се справим 4.gif . Как точно предлагаш да го направим - всеки да напише по нещо и да съберем посланията в едно писмо или? smile.gif

Аха.Всеки ще напише по нещичко.Радвам се че ще съгласни...Но в кой от всичките и сайтове пише адреса й , че аз на нея не съмго мяркала wink.gif
elexis
Ей хора това е страхотна идея наистина! БРАВО на вас, аз съм за и даже мога да помогна с превода ...
Bloody_Tears
Значи си намерихме преводачи,остава само да напишем писмото! smile.gif
girl_from_hell
какво има на 31 ?
ludoto_mimi
(girl_from_hell @ Dec 13 2006, 20:10) *

какво има на 31 ?

Миналата година се омъжи на 31.12 wink.gif
girl_from_hell
хм мерси незнаех, интересна дата е избрала
еми пишете ама не мисля, че има смисъл
alex.iv
QUOTE(girl_from_hell @ Dec 13 2006, 20:19) *

хм мерси незнаех, интересна дата е избрала
еми пишете ама не мисля, че има смисъл

То си пише rolleyes.gif

Здравейте , ако сте нейн фен мисля че знаете че на 31 Бетани има годишнина
Sway
И аз ще помогна с английския wink.gif Студентка съм английска филология.
nun4eto
На мен също много ми харесва идеята и аз ще се включа biggrin.gif
alex.iv
Айде всеки да пише и в писмото ще ги уделим само ще измислим едно хубавщо въведение.Така ппредлагам аз
Bloody_Tears
Ами ок.Ама някой друг да почва,че аз незнам ко да й пиша още. smile.gifАз предлагам ти да почнеш,защото ти си направила тази тема и си се сетила за нея.И като гледам си й огрона фенка (не че аз не съм) smile.gif
ALeX4e7y^
незнам точно какво да напишем,но определено искам да се включа smile.gif
alex.iv
Ох , много си е обичам Хейли ама незнам как да започна 16.gif

Здравейте .... (Еди си кои)

Пишемви по случай празника на ....
Искаме да пожелам на семейство ... весели новогодишни празници и щастлива годишнина .

И започваме с пожеланията

Ето го и мойто :
Мила Хейли , Скъпи (Забрайх му името)
Искам да ви поздравя за вашата доказана пред всички любов.Много весел изкарвания на празниците . Много успехи в актьорския бизнес (Тъпо звучи) както и в музикалната кариера .

Само тови ми идва на ум unsure.gif

~●R@Li●~
(alex.iv @ Dec 18 2006, 19:30) *

Искам да ви поздравя за вашата доказана пред всички любов.Много весел изкарвания на празниците . Много успехи в актьорския бизнес (Тъпо звучи) както и в музикалната кариера .

май обръщението не е точно ....щото доколкото разбрах празника е на Бетъни,а Хейли друг пат ще си празнува с Нейтън 18.gif
alex.iv
QUOTE(~●R@Li●~ @ Dec 18 2006, 21:32) *

QUOTE(alex.iv @ Dec 18 2006, 19:30) *

май обръщението не е точно ....щото доколкото разбрах празника е на Бетъни,а Хейли друг пат ще си празнува с Нейтън 18.gif

Знам че Хейли не е ама съм забравана и Мила и Скъпи не са мнного хубави 19.gif
N@det0
(LoF_Chad @ Dec 15 2006, 20:37) *

незнам точно какво да напишем,но определено искам да се включа smile.gif

И аз така blush.gif
Bloody_Tears
Ами айде аз да продължа.
Аз съм от България,което е много далече.Решихме твоите фенчета да ти напишем писмо,и да ви честитим годишнината.Много те обичам!Пожелавам ти да имаш страхотен брак,да се обичате винаги и винаги да си тази страхотна жена,на която всички могат само да се възхищават.Ти си страхотна певица-една от любимите ми,имаш невероятен глас.Ти си и една от най-добрите актриси,които някога съм виждала.Можеш и да разсмееш и да разплачеш човек.Затова и толкова много си те обичам.И накрая искам да ви пожелая щастлив брак и цялата любов на света с твоя мъж,защото вие го заслужавате!
Ем това е smile.gif Кажете става ли?
ALeX4e7y^
Става,ама не тряали текста да е в множествено число,от всички? dry.gif
Bloody_Tears
(LoF_Chad @ Dec 27 2006, 20:01) *

Става,ама не тряали текста да е в множествено число,от всички? dry.gif

Ми нали всеки тряа да напише нещо и накрая да ги зглобим и да й го пратим,ама незнам. huh.gif
devon
Не смятате ли че вместу всеки да изоброява пожеланията си в писмото,по хубаво да отправим едно общо пожелание в смисъл да е в мн число.Лично според мен по добре ще звучи "пожелаваме ти...много те обичаме....бъди все така вдъхновяваща...а у....твойте многобройни фенове в България...".Отколкото"пожелавам ти....ти си милюбимата певица...от феновете в България..".Смисъл получава се някакво объркване.И лично аз смятам че горе долу пожеланията на всички ще бъдат еднакви и неможе на всеки втори ред да чете едно и също.Поне така смятам аз.Аз съм много навита за тази идея само че времето лети и трябва да се организираме за да свършим навреме.
Br00ke
Е,като гледам май не сте написали и изпратили писмото ...
meri_ans
ми като гледам май никва не сте я свършили не се обиждаите ама май не сте го пратили ако сте даите някафф линк да видим кво е било тва писмо
FintiFlushka
Доста стара тема .. но хайде сега на 31 biggrin.gif tongue.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.