Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Кой беше този епизод... ?
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Дискусии
Apfh
Така.. отварям една такава тема, защото все пак 6 сезона са си 6 сезона и не е лесно да намериш епизод сред всички тях... иска се доста търсене. Та тази тема е за взаймопомощ...
Незнаете някой епизод, питайте и който може ще помогне...

Аз мисля да започна, като попитам, някой помни ли, кой епизод включваше Ангела На Отмъщението ?
Опитвах се да се сетя, но... без особен успех. Мисля че беше от последните 2 сезона, но кой точно..
rolleyes.gif
Victoria
Smallville - 05x13 - Vengeance
Нали става въпрос за онази жена в Метрополис, която носеше костюм и т.н.?
Apfh
Същата... wink.gif
Мерси...
striikar
Аз пък имам въпрос в кой епизод даваха как Лойс си тръгва от сем. Кент ? немога и немога да го намеря smile.gif
sonofsparda
5 сезон,епизод 6-Exposed. smile.gif
striikar
Дам обаче аз нямах впредвид този, в който се мести в Талон вече, а онзи (мисля че беше в 4ти сезон) когато отиваше да търси сестра си и мисля че като си тръгваше на вратата даваха как гледа кларк докато спи на дивана smile.gif
sonofsparda
Еми,трябваше да уточниш. smile.gif Това е сезон 4-епизод 16-Lucy-дето тръгва да търси сестра си,а епизод 2(пак на 4 сезон)-Gone,когато гледаше Кларк докато спи.. smile.gif
zaharchee
Мен пък ме интересува коя е песента от края на епизод 11 на сезон 2?
Vasil87
Братле наи лесно ще намериш песента като си свалиш саундраците на филма има ги в замунда.нет цъкаш на торенти и в търса4ката си пишеш smallville мислиа че биаха на втората страница! rolleyes.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.