Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Jeyton клипове
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Персонажи > Пейтън Сойер
Sway
За никой не е тайна колко много обичах Джейк и Пейтън като двойка smile.gif Ще пусна тук някои клипчета на Jeyton, които си намерих и искам да споделя с вас! blush.gif Мен лично ме развълнуваха, припомняйки ми невероятни Jeyton моменти, които за мен бяха едно от най-красивите неща в One Tree Hill smile.gif Музиката на която са правени е също невероятна!

Jeyton - Then It All Began

Jeyton

Jeyton 2

Jeyton Someday

Jeyton We Belong Together

Jeyton - You Found Me

Who's To Say

Meant To Be

While You Loved Me

I Miss You

Hanging

НЕЗАБРАВИМИ ЦИТАТИ ОТ РАЗГОВОРИТЕ НА ДЖЕЙТЪН smile.gif

Jeyton - WonderWall

Jake and Peyton

Дано ви харесат! smile.gif
ludoto_mimi
If you're not the one shocking.gif 3.gif
Жестоко клипче, допълнение към горните.
Alma
Суууупер са!! мерси Sway!! Повечето ги изгледах...Толкова ми липсват.....Май пак 6ше яс сменям аватара, трогват ме и Лейтън, но някакси Джейтън беше най истинката любов...
qwe123
Обичам Джейтън!!!Трябва да са заедно.... Много хубави клипчета 4.gif
ladysunshine
Клипчетата са наистина страхотни. Джейк и Пейтън бяха мн сладки заедно. Това бяха едни от малкото моменти, в които Пейтън беше наистина щастлива. Е, сега е с Люк и съм сигурна, че пак ще е щастлива.smile.gif
FintiFlushka
ХУБАВИ КЛИПЧЕТА smile.gif Бяха хубава двойка,но за жалост не може да са заедно,но поне беше за малко щастлива макар сърцето и да искаше друго smile.gif Люк .. дано сега в 6-ти сезон се съберат най сетне ..
moni_hs
Много бяха сладки заедно, жалко че Джейк повече няма да се върне в сериала...
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.