Bloody_Tears
Dec 11 2006, 13:29
Тази тема е обединение на темите за Персонажи, които почти не се появяват в Епизодите. Като Гленда ДжиДжи и т.н.
Правило за пускане на аватари и банери от 29.01.2007:
Задължително е да споменете автора на аватарите или банерите и по възможност линк към сайта (най-често в livejournal).
**Sophia**
Dec 11 2006, 18:56
Първо не я харесвах много ,защото я мислех за лигава!Но сега и аз незнам!По някога се изразява глупаво!Иначе за външният и вид е сладка!
Джиджи е върхът. Сладка и главното - забавна! С Маут са невероятно готина двойка. Мисля, че тяхната връзка ще се задълбочи по-нататък
Haley_James_Scott
Dec 11 2006, 20:09
Кефи ме

Забавна е и с Маут са сладка двойка
solenka
Dec 11 2006, 21:07
Симпатяга е. Готина двойка са с Маут.
DaniEl
Dec 11 2006, 21:31
Джиджи е един от положителните характери в серияла и това я прави някак си забавна.С Маунт са идеалната двойка.И двамата са смешни в много отношения,леко грозновати са ,а и двамата са спортни коментатори
Ах Джиджи супер забавна ми е много съм се смяла на нея и се радвам че е заедно със Маут опасна двойка са

)
SeMiNi
Dec 13 2006, 10:51
Сладка е и мисля ,че доста си подхождат с Маут.
Значи...родена е на 9 септември 1991 год. в Колумбия,Южна Каролина,САЩ.Играла е в трети,шести,седми,осми и девети епизод (четвърти сезон) на One Tree Hill...
porcheto
Dec 13 2006, 15:29
Доста слабоумна е и не особено забавна, т.е. със странно чувство за хумор, не е и голяма красавица...определено не ми е сред любимите персонажи.
Bloody_Tears
Dec 13 2006, 15:40
Аз викам и тука да започнем да се броим.Ко ще кажете?
1.dqvol4e7o_mims
(porcheto @ Dec 13 2006, 15:29)

Доста слабоумна е и не особено забавна, т.е. със странно чувство за хумор, не е и голяма красавица...определено не ми е сред любимите персонажи.
Напълно съгласна.Само бих добавила,че според мен и чувство за хумор не и се намира.
1. dqvol4e7o_mims
2. borko
Много е сладка и много сладък глас има. Освен това играе и по разни театрални постановки,ама не помня къде беше.
1. dqvol4e7o_mims
2. borko
3. Sway
DaniEl
Dec 14 2006, 21:00
1. dqvol4e7o_mims
2. borko
3. Sway
4.DaniElАйде и аз ще се впиша
la_belle_helene88
Dec 14 2006, 21:29
1. dqvol4e7o_mims
2. borko
3. Sway
4.DaniEl
5. la_belle_helene88
Ето ме и мен...Голяма сладурана си е нашата Джиджи...не мога да не се разпиша и аз...
А колкото до чувството и за хумор...на мен ми харесва...Заедно с Маут са големи палавници
Bloody_Tears
Dec 15 2006, 07:47
DaniEl
Dec 15 2006, 11:10
Намерих само това
girl_from_hell
Dec 15 2006, 21:30
аз пък намерих някой много хубави нейни смичици от тук
http://imdb.com/name/nm2080328/ и само това инфо
Kelsey Chow is an American actress best known for playing the role of Gigi Silveri on the CW's hit show One Tree Hill. She goes to Hammond School in Columbia, SC.
ама тя много мъничка била незнаех 91 хм..иначе е някаква сладка много си ходи с Маут, но иначе не ми е направила впечатление с нещо
Bloody_Tears
Dec 15 2006, 21:35
Мерси за инфото Сонче.

мноу е сладка на тея снимки.
kalin4eto_
Dec 16 2006, 08:44
1. dqvol4e7o_mims
2. borko
3. Sway
4.DaniEl
5. la_belle_helene88
6.kalin4eto_
Kelsey Chow е в девети клас в Hammond School.. Участвала е в местните продукции Ragtime, Dogs, the Musical, and The Will Rogers Follies (театрални представления). Също е участвала и в училищните пиеси The Wizard of Oz, Peter Pan, Snow White, and You’re a Good Man, Charlie Brown. Кешли също така е и член на местни вокални и танцови ансамбли.
инфо:
Trustus Theatre, Columbia
Angel_Lady
Dec 27 2006, 22:43
Според мен що се отнася до външния вид е много сладка и чаровна, но иначе не е много умна :Р, но пък така допринася за доброто ни настроение, определено ме развеселяват бисерите й
1. dqvol4e7o_mims
2. borko
3. Sway
4.DaniEl
5. la_belle_helene88
6.kalin4eto_
7.devon
Лично мен Джиджи мн ме радва.Двамата с Маут мн ме кефят като двойка.Надявам се връзката им да продължи колкото може повече,щот си пасват идеално
Chad^Ravens
Dec 28 2006, 17:29
Не съм и почитател...това е моето мнение.
Героинята и не се вписва вного в сериала...като се започне от гласа й(на Рейч ме кефи повече)странната й представа за шега..просто по някога такива бисерчета излизат от устенцата й, точно когато е най -напрегнато,по неудобно ми става отколкото на Маут.
За двойката Джиджи-Маут въобще не мога да си ги представя заедно,та Маут ми е симпатичен.Въпреки че когато й каза че не иска тя да го кани на среща, а той не,ми стана приятно.
dreamyyy
Dec 29 2006, 02:19
Джиджи е сладурана.Малко е нетипична за One Tree Hill,но пък трябва да има разнобразие относно персонажите. А пък и не виждам по подходящо момиче за Маут.Заедно ме кефят мнгого.
Много ми е забавна с нейните тъпи коментари по време на мачовете.
**Sophia**
Jan 25 2007, 17:58
Е..какво мислите за Белия?Този треньор много ми харесва.Голяма сипатяга е .И героя му е сУпЕР!А вие как мислите?ХаРесвате ли го?Може да ПУскате информация и СниМкИ!
P.S.Ако мислите че темата е излишна изтриите я !
Jolly_GirL
Jan 25 2007, 21:40
И на мен Уайти ми харесва

Според мен е много добър треньор-строг,справедлив...кефи ме
vIkToRsHeFa
Jan 25 2007, 21:55
Сърдечен, справедлив, вдъхващ сила, коректен, плешив

Шегувкам се за последото но вече се чудя за какво да се захвана за да не е толкова перфектна ролята му.
SeMiNi
Jan 25 2007, 22:01
Наистина е много хубав персонаж..и поучителен.Винаги казва нещо вярно и ...смешно.
Пекан е.На толкова много негови моменти съм се смял... особено, когато Скилс се оплаква на Нейтън, че тренера не го вкарва в игра.Тоя като чу и като му видях изражението...няма такъв смях.
Bloody_Tears
Jan 26 2007, 20:38
Много ме кефи,много е мъдър и забавен доста честичко
bubinka
Jan 26 2007, 23:41
И на мен ми е много забавен

хем казва нещо мъдро , дава добри съвети , много ги нарежда и е направо уникален
CraZy`HoT`SexY`F
Jan 27 2007, 19:44
Много добър съветник ,помага вина и е много обичлив.Просто е невероятен.Симпатяга
an14ka
Jan 29 2007, 20:33
и на мене супер много ми харесва,защото той е нещо като водител на си4ки(ако не сте забелязали вси4ки искат от него сувет или тои винаги помага на си4ки)
и направо ме разбива с тия неговите лафове (помня когато един път Нейтън и Лукас се сбиха на сред терена и той се обърна кум Дан и му каза:"проклети да са сперматозоидите ти"

или поне беше нещо такова
SeMiNi
Jan 31 2007, 18:22
Bloody_Tears
Feb 1 2007, 13:58
Да отбележа,че всички снимки,които бяха сложени в първият пост не съм ги взимала от никъде и аз съм ги правила!!!Нямаше нужда от редакция!
^^HeLa^^
Feb 5 2007, 19:54
Персонажа е много интересен и нужен, той винаги е подкрепял всички, като се почне от Пейтън в първи сезон, Карън в трети след смъртта на Кийт. А и актьора си играе ролята доста добре, честно казано аз лично съжалявам, че в последните епизоди няма сцени с треньора, все пак неговите съвети са помагали на героите не веднъж да преодолеят тежките моменти.
sweet_DENI_f
Feb 5 2007, 20:11
Много положителен герой. Изключително мъдър. Харесва ми. Бeз него филма нямаше да е същия
CraZy`HoT`SexY`F
Feb 7 2007, 12:18
Мен Джиджи много ме кефи ,защото е някаква лудичка такава.И според мен те си пасват доста двама с Маут
kingsize-4eto
Feb 9 2007, 09:03
Много ме кефи...Много мъдър човек
Държи на отбора си,въпреки,че понякога е строг...А и как се държи с Дан
И веднъж когато Нейтън и Лукас се сбиха каза "Да е проклета спермата ти Дан" тогава толкова се смях,че просто..
geri_soon
Feb 9 2007, 19:46
Видях че няма такава тема и реших че може все пак да се обърне внимание и на Гленда,позната ни най-вече от последния 13 епизод.Вярно е че тя е епизодичен герой но какво от това?! Е, имате думата какво мислите за нея:симпатична ли ви е или не,съчувствате ли й или просто я смятате че е една особнячка?
Bloody_Tears
Feb 9 2007, 20:02
Определено ми направи голямо впечатление този епизод.И на мен ми бяха доста интересни с Лукас всъщност.Разбрах доста неща за нея и ми стана много мъчно

Особенно за начина по който се държи майка й с нея,това е ужасно.И все пак,с такива родители,нормално е детето да е затворено в себе си и да не е надуто,защото до колкото разбрах,самата майка се подиграва на момичето.Незнам какви родители са това...
geri_soon
Feb 9 2007, 21:07
Ммм...несъмнено Whitey внася много мъдрост в сериала.Наистина изумително е как успява да даде на играчите напътствия за живота и да продължава да работи в училището след загубата на съпругата му!Също се възхищавам на любовта му към баскетбола и начина по който вдъхновява играчите да играят и да се борят!!!

А и много ми харесват неговите иронични и шеговити изрази или забележки!Понякога много ме разсмиват!!!
kingsize-4eto
Feb 10 2007, 10:17
kingsize-4eto
Feb 10 2007, 10:18
Доста странно момиче...И как скъса с Маут...
Но все пак ме кефи..
1. dqvol4e7o_mims
2. borko
3. Sway
4.DaniEl
5. la_belle_helene88
6.kalin4eto_
7.devon
8.kingsize-4eto
Леко шантава, но и симпатична

жалко, че заряза Маут..

1. dqvol4e7o_mims
2. borko
3. Sway
4.DaniEl
5. la_belle_helene88
6.kalin4eto_
7.devon
8.kingsize-4eto
9.siska
Ами ето малки снимкчици от мен

голяма сладурана е
1234
Bloody_Tears
Mar 2 2007, 22:16
Много дълго време се чудих къде да го сложа това и тъй като не намерих тема за Дан,реших да го постна тук.Ако е на грешното място,сори

Кадър от филма Тетрадката
cheerleader
Mar 20 2007, 19:36
В новия брой на "Браво" (брой 6) има статия за Чад, и пише че е сгоден за Кензи Далтън, която му е колежка от ОТХ, потърсих я в яху и гугъл, обаче нямаше резултати. незнаех дали да пусна нова тема и затовах реших тук да попитам, КОЯ Е ТАЗИ КЕНЗИ
?
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.