Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Епизодични персонажи
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Персонажи
Страници: 1, 2
Bloody_Tears

Тази тема е обединение на темите за Персонажи, които почти не се появяват в Епизодите. Като Гленда ДжиДжи и т.н.

Правило за пускане на аватари и банери от 29.01.2007:
Задължително е да споменете автора на аватарите или банерите и по възможност линк към сайта (най-често в livejournal).
**Sophia**
Първо не я харесвах много ,защото я мислех за лигава!Но сега и аз незнам!По някога се изразява глупаво!Иначе за външният и вид е сладка!
Sway
Джиджи е върхът. Сладка и главното - забавна! С Маут са невероятно готина двойка. Мисля, че тяхната връзка ще се задълбочи по-нататък smile.gif
Haley_James_Scott
Кефи ме blush.gif Забавна е и с Маут са сладка двойка blush.gif
solenka
Симпатяга е. Готина двойка са с Маут. smile.gif
DaniEl
Джиджи е един от положителните характери в серияла и това я прави някак си забавна.С Маунт са идеалната двойка.И двамата са смешни в много отношения,леко грозновати са ,а и двамата са спортни коментатори rolleyes.gif
Хейли
Ах Джиджи супер забавна ми е много съм се смяла на нея и се радвам че е заедно със Маут опасна двойка са smile.gif)
SeMiNi
Сладка е и мисля ,че доста си подхождат с Маут.
Значи...родена е на 9 септември 1991 год. в Колумбия,Южна Каролина,САЩ.Играла е в трети,шести,седми,осми и девети епизод (четвърти сезон) на One Tree Hill...smile.gif
porcheto
Доста слабоумна е и не особено забавна, т.е. със странно чувство за хумор, не е и голяма красавица...определено не ми е сред любимите персонажи.
Bloody_Tears
Аз викам и тука да започнем да се броим.Ко ще кажете?
1.dqvol4e7o_mims
Menna
(porcheto @ Dec 13 2006, 15:29) *

Доста слабоумна е и не особено забавна, т.е. със странно чувство за хумор, не е и голяма красавица...определено не ми е сред любимите персонажи.
Напълно съгласна.Само бих добавила,че според мен и чувство за хумор не и се намира. bigwink[1].gif
borko
1. dqvol4e7o_mims
2. borko

Много е сладка и много сладък глас има. Освен това играе и по разни театрални постановки,ама не помня къде беше.
Sway
1. dqvol4e7o_mims
2. borko
3. Sway
DaniEl
1. dqvol4e7o_mims
2. borko
3. Sway
4.DaniEl

Айде и аз ще се впиша 16.gif
la_belle_helene88
1. dqvol4e7o_mims
2. borko
3. Sway
4.DaniEl
5. la_belle_helene88

Ето ме и мен...Голяма сладурана си е нашата Джиджи...не мога да не се разпиша и аз...
А колкото до чувството и за хумор...на мен ми харесва...Заедно с Маут са големи палавници blush.gif
Bloody_Tears
Снощи си нямах работа и реших да направя нещо като банерче на Маут и Джижи biggrin.gif

И преместих снимките й тука smile.gif

DaniEl
Намерих само това smile.gif
girl_from_hell
аз пък намерих някой много хубави нейни смичици от тук
http://imdb.com/name/nm2080328/ и само това инфо
Kelsey Chow is an American actress best known for playing the role of Gigi Silveri on the CW's hit show One Tree Hill. She goes to Hammond School in Columbia, SC.
ама тя много мъничка била незнаех 91 хм..иначе е някаква сладка много си ходи с Маут, но иначе не ми е направила впечатление с нещо
Bloody_Tears
Мерси за инфото Сонче. smile.gifмноу е сладка на тея снимки.
kalin4eto_
1. dqvol4e7o_mims
2. borko
3. Sway
4.DaniEl
5. la_belle_helene88
6.kalin4eto_
borko
Kelsey Chow е в девети клас в Hammond School.. Участвала е в местните продукции Ragtime, Dogs, the Musical, and The Will Rogers Follies (театрални представления). Също е участвала и в училищните пиеси The Wizard of Oz, Peter Pan, Snow White, and You’re a Good Man, Charlie Brown. Кешли също така е и член на местни вокални и танцови ансамбли.
инфо: Trustus Theatre, Columbia
Angel_Lady
Според мен що се отнася до външния вид е много сладка и чаровна, но иначе не е много умна :Р, но пък така допринася за доброто ни настроение, определено ме развеселяват бисерите й biggrin.gif
devon
1. dqvol4e7o_mims
2. borko
3. Sway
4.DaniEl
5. la_belle_helene88
6.kalin4eto_
7.devon

Лично мен Джиджи мн ме радва.Двамата с Маут мн ме кефят като двойка.Надявам се връзката им да продължи колкото може повече,щот си пасват идеално 10.gif
Chad^Ravens
Не съм и почитател...това е моето мнение.
Героинята и не се вписва вного в сериала...като се започне от гласа й(на Рейч ме кефи повече)странната й представа за шега..просто по някога такива бисерчета излизат от устенцата й, точно когато е най -напрегнато,по неудобно ми става отколкото на Маут. 16.gif
За двойката Джиджи-Маут въобще не мога да си ги представя заедно,та Маут ми е симпатичен.Въпреки че когато й каза че не иска тя да го кани на среща, а той не,ми стана приятно. 2thin[1].gif
dreamyyy
Джиджи е сладурана.Малко е нетипична за One Tree Hill,но пък трябва да има разнобразие относно персонажите. А пък и не виждам по подходящо момиче за Маут.Заедно ме кефят мнгого.
Много ми е забавна с нейните тъпи коментари по време на мачовете. 18.gif
**Sophia**
Е..какво мислите за Белия?Този треньор много ми харесва.Голяма сипатяга е .И героя му е сУпЕР!А вие как мислите?ХаРесвате ли го?Може да ПУскате информация и СниМкИ!
P.S.Ако мислите че темата е излишна изтриите я !
Jolly_GirL
И на мен Уайти ми харесва tongue.gif Според мен е много добър треньор-строг,справедлив...кефи ме smile.gif
vIkToRsHeFa
Сърдечен, справедлив, вдъхващ сила, коректен, плешив biggrin2.gif Шегувкам се за последото но вече се чудя за какво да се захвана за да не е толкова перфектна ролята му. happy.gif
SeMiNi
Наистина е много хубав персонаж..и поучителен.Винаги казва нещо вярно и ...смешно.emoticon1 (5).gif
Алекс
Пекан е.На толкова много негови моменти съм се смял... особено, когато Скилс се оплаква на Нейтън, че тренера не го вкарва в игра.Тоя като чу и като му видях изражението...няма такъв смях.
Bloody_Tears
Много ме кефи,много е мъдър и забавен доста честичко smile.gif
bubinka
И на мен ми е много забавен biggrin2.gif хем казва нещо мъдро , дава добри съвети , много ги нарежда и е направо уникален smile.gif
CraZy`HoT`SexY`F
Много добър съветник ,помага вина и е много обичлив.Просто е невероятен.Симпатяга smile.gif
an14ka
и на мене супер много ми харесва,защото той е нещо като водител на си4ки(ако не сте забелязали вси4ки искат от него сувет или тои винаги помага на си4ки)
и направо ме разбива с тия неговите лафове (помня когато един път Нейтън и Лукас се сбиха на сред терена и той се обърна кум Дан и му каза:"проклети да са сперматозоидите ти" 18.gif 18.gif 18.gif или поне беше нещо такова biggrin2.gif
Bloody_Tears
Да отбележа,че всички снимки,които бяха сложени в първият пост не съм ги взимала от никъде и аз съм ги правила!!!Нямаше нужда от редакция!
^^HeLa^^
Персонажа е много интересен и нужен, той винаги е подкрепял всички, като се почне от Пейтън в първи сезон, Карън в трети след смъртта на Кийт. А и актьора си играе ролята доста добре, честно казано аз лично съжалявам, че в последните епизоди няма сцени с треньора, все пак неговите съвети са помагали на героите не веднъж да преодолеят тежките моменти.
sweet_DENI_f
Много положителен герой. Изключително мъдър. Харесва ми. Бeз него филма нямаше да е същия
CraZy`HoT`SexY`F
Мен Джиджи много ме кефи ,защото е някаква лудичка такава.И според мен те си пасват доста двама с Маут smile.gif
kingsize-4eto
Много ме кефи...Много мъдър човек wink.gifДържи на отбора си,въпреки,че понякога е строг...А и как се държи с Дан laugh.gif И веднъж когато Нейтън и Лукас се сбиха каза "Да е проклета спермата ти Дан" тогава толкова се смях,че просто.. laugh.gif
geri_soon
Видях че няма такава тема и реших че може все пак да се обърне внимание и на Гленда,позната ни най-вече от последния 13 епизод.Вярно е че тя е епизодичен герой но какво от това?! Е, имате думата какво мислите за нея:симпатична ли ви е или не,съчувствате ли й или просто я смятате че е една особнячка?

Bloody_Tears
Определено ми направи голямо впечатление този епизод.И на мен ми бяха доста интересни с Лукас всъщност.Разбрах доста неща за нея и ми стана много мъчно sad.gifОсобенно за начина по който се държи майка й с нея,това е ужасно.И все пак,с такива родители,нормално е детето да е затворено в себе си и да не е надуто,защото до колкото разбрах,самата майка се подиграва на момичето.Незнам какви родители са това...
geri_soon
Ммм...несъмнено Whitey внася много мъдрост в сериала.Наистина изумително е как успява да даде на играчите напътствия за живота и да продължава да работи в училището след загубата на съпругата му!Също се възхищавам на любовта му към баскетбола и начина по който вдъхновява играчите да играят и да се борят!!! wink.gif А и много ми харесват неговите иронични и шеговити изрази или забележки!Понякога много ме разсмиват!!! 4.gif
kingsize-4eto
Цитат(dqvol4e7o_mims @ Feb 9 2007, 20:02) *
Определено ми направи голямо впечатление този епизод.И на мен ми бяха доста интересни с Лукас всъщност.Разбрах доста неща за нея и ми стана много мъчно sad.gifОсобенно за начина по който се държи майка й с нея,това е ужасно.И все пак,с такива родители,нормално е детето да е затворено в себе си и да не е надуто,защото до колкото разбрах,самата майка се подиграва на момичето.Незнам какви родители са това...

Определено сме на едно мнение! biggrin2.gif worthy.gif С такава майка напълно разбирам Гленда unsure.gif
kingsize-4eto
Доста странно момиче...И как скъса с Маут... mellow.gif Но все пак ме кефи..
1. dqvol4e7o_mims
2. borko
3. Sway
4.DaniEl
5. la_belle_helene88
6.kalin4eto_
7.devon
8.kingsize-4eto
siska
Леко шантава, но и симпатична biggrin.gif жалко, че заряза Маут.. smile.gif
1. dqvol4e7o_mims
2. borko
3. Sway
4.DaniEl
5. la_belle_helene88
6.kalin4eto_
7.devon
8.kingsize-4eto
9.siska
siska
Ами ето малки снимкчици от мен smile.gif голяма сладурана е happy.gif
1234
Bloody_Tears
Много дълго време се чудих къде да го сложа това и тъй като не намерих тема за Дан,реших да го постна тук.Ако е на грешното място,сори smile.gif
Кадър от филма Тетрадката 18.gif
cheerleader
В новия брой на "Браво" (брой 6) има статия за Чад, и пише че е сгоден за Кензи Далтън, която му е колежка от ОТХ, потърсих я в яху и гугъл, обаче нямаше резултати. незнаех дали да пусна нова тема и затовах реших тук да попитам, КОЯ Е ТАЗИ КЕНЗИ rolleyes.gif confused.gif?
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.