Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Епизодични персонажи
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Персонажи
Страници: 1, 2
ludoto_mimi
Цитат(cheerleader @ Mar 20 2007, 19:36) *
В новия брой на "Браво" (брой 6) има статия за Чад, и пише че е сгоден за Кензи Далтън, която му е колежка от ОТХ, потърсих я в яху и гугъл, обаче нямаше резултати. незнаех дали да пусна нова тема и затовах реших тук да попитам, КОЯ Е ТАЗИ КЕНЗИ rolleyes.gif confused.gif?

Teма за Чад и Кензи
Тя участва в епизода с Fantasy Boy Draft и казва на Маут да се отмести, докато снимат другите момчета.
emma_r
1. dqvol4e7o_mims
2. borko
3. Sway
4.DaniEl
5. la_belle_helene88
6.kalin4eto_
7.devon
8.kingsize-4eto
9.siska
10.emma_r
Много беше сладка Джиджи wink.gif
qwe123
Знаехте ли, че актьора, който играе Чейс (Stephen Colletti) се среща с една актриса от Heroes, Hayden Panettiere? Аз чак преди малко научих biggrin.gif
^^^Brooke^^^
Хора, чудех се не ви ли кефи сестрата на Хейли - Тейлър! Според мен е много сладка blush.gif И най-вече лудичка mrgreen[1].gif Ама не знам защо никаде нищо за нея не се споменава unsure.gif
ladysunshine
Джиджи е много сладка като е без очила още повече, а и от всичките момичета на Маут тя всякъш най му подхожда. Аи не на последно място е много забавна smile.gif
ladysunshine
Цитат(ludoto_mimi @ Mar 20 2007, 20:41) *
Цитат(cheerleader @ Mar 20 2007, 19:36) *
В новия брой на "Браво" (брой 6) има статия за Чад, и пише че е сгоден за Кензи Далтън, която му е колежка от ОТХ, потърсих я в яху и гугъл, обаче нямаше резултати. незнаех дали да пусна нова тема и затовах реших тук да попитам, КОЯ Е ТАЗИ КЕНЗИ rolleyes.gif confused.gif?

Teма за Чад и Кензи
Тя участва в епизода с Fantasy Boy Draft и казва на Маут да се отмести, докато снимат другите момчета.

да и аз отначало не я бях забелязала, но яжно е една от мажоретките, мисля че я дават само 2-3 епизода, доста безлична роля. Имаше един епизод, в който бяха в автобус и пътуваха за някъде (мисля, че като отиваха на състезанието за мажоревтки, но не съм сигурна) и там дават как Лукас се обръща назад, а тя е обърната напред и погледите им се засичат. Там се вижда доста добре. Мисля, че из форума имяаше някъде снимка на точно този момент
brooke_scott
Кензи съм я заси4ала на няколко пъти ,оба4е и обърнах внимание 4ак като разбрах 4е у4асства в ОТХ и се загледах в мажоретките, ина4е у4аства в епизодите където дават пове4е неща за мажоретките ина4е е няква с-р малка роля. Мен ли4но тя хи4 не ме кефи dry.gif
mimetyyy
ДжиДжи е много забавна,много са ми интересни с Маут!! biggrin.gif А тази Кензи.... dry.gif
dqvol4eto94
ДжиДжи е маса якичка. С Устичката са си супер двойка smile.gif
fenkanabrooke
Джиджи беше голяма сладурана, все се изцепваша някъде!!!-
"Възбужда мее"(реплика на Джиджи) 4.gif 5.gif
ZuZka yeah
Психясалия Дерек ме кефеше, мамка му, искам да го върнат... sad.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.