Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: sTep UP
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия
qnichkaz
клип към Step up ? моля вии с избрани моментии мн моля
Devil_Wish
Тук и Тук
girl_from_hell
искаш ли целия филм
CheerFuL-F
дръпни си клипа от песента на Sean Paul & Keyshia Cole - When you gonna give it up to me там има моменти от филма....
girl_from_hell
това клипче го намерих само с арената ама тя нещо още не бачка и от къде мога да си го изтегля или да го гледам ?

намерих го
http://www.youtube.com/watch?v=WZQb0491dak
p0l43t0
Има много готини клипчета в youtube smile.gif Може би не му е тук мястото,ама...да знаете случайно длаи някъде в нета има песничката от клубчето,която Луси пя(или поне така се предполага де),както и тази от финалния танц? rolleyes.gif
Sambo
Много добър филм е това.Гледах го на нова година наистина си струва и музиката е страхотна 4.gif
Ice^Ice^Baby
Песента на Луси е ...
Drew Sidora-Til the Dawn
CraZy`HoT`SexY`F
И аз мерси за песента и за клипчетата! smile.gif
girl_from_hell
а песента намерихте ли я ?
siska
Ммм да филмът е страхотен!!! Ам и някой знаели как се казва песента, която е още в началото smile.gif
А ето линк за една от песните във филма Samantha Jade - Step Up smile.gif
nelito0o0
Някой знае ли коя е песента на последния танц във филма unsure.gif ако знаете МоЛяяяя Вии worthy.gif отдавна я търся Ще Съм много Благодарна ако някой ми каже !!!! smile.gif
AnGelChe
Цитат(nelito0o0 @ Feb 20 2007, 15:42) *
Някой знае ли коя е песента на последния танц във филма unsure.gif ако знаете МоЛяяяя Вии worthy.gif отдавна я търся Ще Съм много Благодарна ако някой ми каже !!!! smile.gif

Песента е на yung_joc_feat_3lw-bout_it wink.gif
siska
Олее мерси многооо bigarmhug.gif
AnGelChe
Цитат(siska @ Feb 8 2007, 14:28) *
Ммм да филмът е страхотен!!! Ам и някой знаели как се казва песента, която е още в началото smile.gif

Тази баш в началото където е се нарича petey_pablo-show_me_the_money wink.gif
siska
Цитат(AnGelChe @ Feb 26 2007, 15:54) *
Цитат(siska @ Feb 8 2007, 14:28) *

Тази баш в началото където е се нарича petey_pablo-show_me_the_money wink.gif

Аха, мерси много happy.gif Амм и бтв в клипа на Ciara & Chamillionaire - Get up към края участват Нора и Тайлър happy.gif хубаво е клипчето wink.gif
Gossip Girl
Цитат(siska @ Feb 27 2007, 16:02) *
Аха, мерси много happy.gif Амм и бтв в клипа на Ciara & Chamillionaire - Get up към края участват Нора и Тайлър

Ами защото тази песен е саундтрак на филма
Polly``
Ей, тва филмче е много е готино...готини артисти, готини танци....екстра! Е това мога да ви дам аз и който иска да хвърли един поглед! happy.gif Step Up
luxor
любимият ми филм smile.gif
ALeX4e7y^
Песента от филма е на Darin-Step up...
Ако може някой да даде линкче за да си сваля филма... smile.gif
Tedds
филма е много хубав:)
Jordan
Zamunda

Step Up DVDRip XviD-DoNE-Mininova
Pr073c70R
Филма определено own-ва.
Много му се накефих когато го гледах.И попринцип рядко гледам 1 филм 2 пъти, но този и 10 пъти да го гледам няма да ми омръзне wink.gif)
Peyton___
Филма е просто -СТРАХОТЕН
Любим ми е
а ето и една клипче което аз съм правила песничката на Sean Paul (любима също)
Надявамм се да Вии хареса
=> STEP UP
dEniChka
Този филм няма равен .. много ме кефи.. и Channing Tatum ..махххлиии.. wub.gif wub.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.