Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Hitman
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия
Cartman
(data.bg)
Сценария по играта на Eidos вече е готов, а мениджърите на проекта съобщиха, че през есента на 2007-ма започват снимките.
20th Century Fox са възложили сценария на Скип Уудс, работил над Swordfish и Thursday. Като главен кандидат за ролята на Агент 47 е Тимъти Олифант, познат ни от Dreamcatcher, Gone in Sixty Seconds, А man Apart и комедията Girl Next Door. Първоначално ролята трябваше да бъде поверена на Вин Дизел, но най-вероятно той няма да вземе участие в проекта.

Феновете на играта могат само да се радват.. а тези които не са фенове на играта или изобщо не са я играли ще могат да се насладят на поредният филм за таен агент (в случея 47 а не 007) който броди по прашните пътища и избива всичко по пътя си smile.gif

Sharo
нали вин дизел щеше да е в ролатя на агент 47 confused.gif
Cartman
Aми доколкото разбирам Вин Дизел е бил заменен със Тимъти.. подчертавам заменен..
f0rgy
Супер гадно...Дизел беше точно за Хитман... sad.gif
Craft
Да наистина Вин Дизел беше за тази роля но всепак те решават smile.gif
3pacalypse Now
Не виждам общи черти а вие confused.gif
Refuse
Съгласен съм с вас, Вин Дизел е 1 към 1 със ХитМан, а тоя пич не струва mad.gif
Onlyshits
Къф е тоя грозник ?!?!?!?!?
И как така са заменили Вин при положение че по голямата част смятат че той е за ролята ....
Нямат пари да му платят ли confused.gif
С тоя малумен герой това няма да е Hitman .. а по вероятно да е Geyman и няма да е Агетн 47 а ще е АГЕНТ-траверс.....
f0rgy
QUOTE(Onlyshits @ Dec 29 2006, 15:33) *

Къф е тоя грозник ?!?!?!?!?
И как така са заменили Вин при положение че по голямата част смятат че той е за ролята ....
Нямат пари да му платят ли confused.gif
С тоя малумен герой това няма да е Hitman .. а по вероятно да е Geyman и няма да е Агетн 47 а ще е АГЕНТ-траверс.....

Хахахах..човек ти ме уби ама си мнооого прав...Просто не мога да си представя друг като Дизел за хитмен..Да речем че най малко дизел е единствения,който е гола глава и може да играе хитмен...Ако искат да земат Орландо Блум...Нестига че тоя мършляк може да играе Принца от Персия....пфф мани мани...
S4ch3
Вин Дизел според мен също е най-добрия вариант жалко че са го махнали sad.gif
3pacalypse Now
Аз пък искам да е Michael Rosenbaum
f0rgy
IPB Image
confused.gif confused.gif confused.gif
3pacalypse Now
не не в топзи му вид а в този :
Refuse
Тоя поне повече си мяса със ХитМен определено wink.gif
K_f_R
1. оня недорасляк е много смеше на даиграе този велик персонаж 47
2.Ам..дизел по принцип не беше навит за ролята обаче ставаше
3.Според мен ролята трябваше да бъде поверена на Jason Statham (тва е пича от ТраНспоРтер)
Th3_SpY
Цитат(K_f_R @ Jan 7 2007, 11:56) *
1. оня недорасляк е много смеше на даиграе този велик персонаж 47
2.Ам..дизел по принцип не беше навит за ролята обаче ставаше
3.Според мен ролята трябваше да бъде поверена на Jason Statham (тва е пича от ТраНспоРтер)

Напълно съм съгласен с теб, че Jason Statham щеше да е идеалка за 47
ro_lin
Доколкото знам Вин Дизел е ОТКАЗАЛ ролята(не че са го заменили с Тимъти Олифант). На мен лично филмът много ми харесва,Тимъти е страхотен в ролята(честно казано не ми се връзва Вин Дизел в тази роля...) и филмът е страхотен! wink.gif
f0rgy
QUOTE(ro_lin @ Jan 8 2008, 18:02) *
Доколкото знам Вин Дизел е ОТКАЗАЛ ролята(не че са го заменили с Тимъти Олифант). На мен лично филмът много ми харесва,Тимъти е страхотен в ролята(честно казано не ми се връзва Вин Дизел в тази роля...) и филмът е страхотен! wink.gif

ъъ..Нз за мен 2та най-големи провала на филми по игри са тоя и Blood Rayne
neohl
Чакайте да се изкажа и аз:) Значи първо "пича" от Транспортер изобщо не е за тази роля.. най-малкото, защото вече е на възраст. Второ Вин с право не е искал много ролята, защото за съжаление филм-а е един най-обикновен екшън sad.gif Сега някой от вас ще кажат "какъв фен си ти тогава". Еми точно, защото съм фен на играта филмът определено не беше това, което очаквах и не главния герой беше виновен за това! Не си мислете, че ако там беше Вин сценария щеше да е по-различен wink.gif
c0mp
Шанса да направят достатъчно добър филм е нищожен според мен... unsure.gif Чисто и просто играта е дигнала много високо летвата... blush.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.