Е избройто любимите си Коледни филми най-новите които гледахте най-добрите и тн...
Bloody_Tears
Dec 10 2006, 18:52
Ей че хубавичка тема

Ами чакай да помисля...."Сам в къщи"
мимс свалям ти шапка момиче тва наистина е най-яката коледна поредица
също и Nightmare Befor Christmas и Гринч... абе има и още ма са не се сещам
Cartman
Dec 10 2006, 19:46
Имаше един филм в коийо дядо коледа имаше син който трябваше да го наследи..Сещате ли се? Много ме радва това дилмче.. Също и коледните серийки на South Park естествено
Bloody_Tears
Dec 10 2006, 19:49
(Cartman @ Dec 10 2006, 19:46)

Имаше един филм в коийо дядо коледа имаше син който трябваше да го наследи..Сещате ли се? Много ме радва това дилмче..
А да.Сетих се,мисля,че го даваха по Нова Телевизия.То наистина беше също много яко.
(Cartman @ Dec 10 2006, 19:46)

Имаше един филм в коийо дядо коледа имаше син който трябваше да го наследи..Сещате ли се? Много ме радва това дилмче.. Също и коледните серийки на South Park естествено

ооо на саоут парк верно са яки мноу даже хахахахах
Cartman
Dec 10 2006, 20:16
Bloody_Tears
Dec 10 2006, 20:31
Сетих се за още едно филмче.Сега ще потърся точно как се казва.Значи единият се казва "Полярен експрес" той е много хубав.Другият още не мога да го намеря.
krisku
Dec 10 2006, 20:40
За мен най-добрите филми свързани до някъде с коледата остават:
Surviving Christmas / Да отцелееш по коледа (2004)Всички анимациики свързани с празника, абсолютно всички
Кошмарът преди коледа е класика и е ДЪ БЕСТ!!!
DaniEl
Dec 10 2006, 23:08
Моите любими са Surviving Christmas и Christmas with the Kranks
Иначе и It's a Very Merry Muppet Christmas Movie (2002) не е лош.Jingle All the Way (1996) с Арнолд Шварценегер също не е за изхвърляне.Разбира се и незабравимите класики на Лоут Дисни - Mickey's Once Upon a Christmas .Както и много други...
$windle
Dec 11 2006, 00:03
common_sense
Dec 11 2006, 00:05
първата ми асоциация със заглавието беше САМ ВКЪЩИ 1 & 2

най-лудите филми!!!! иначе и Коледната песен на сем Флинтстоун мн обичам. хм, ако ми остане време преди коледа ше изгледам, щото вкарват яко настроение

)
ThePinkDuck
Dec 11 2006, 00:18
Имам много любими Коледни филми. Невероятният "Miracle on 34th Street", анимациите "101 Далматинци" и "Лешникотрошачката" с онези готини плъхове, историята за Скрудж в "A Christmas Carol", мюзикълът "Баба Коледа" поредицата "The Santa Clause". Класики като "Сам вкъщи", "Коледата невъзможна", "Гринч". Разбира се, има и други. Всички те лъхат на весело настроение и топлота. Навяват спомени и носят Коледни усмивки.
Devil_Wish
Dec 11 2006, 14:48
(Bucky_ @ Dec 10 2006, 19:02)

Nightmare Beforе Christmas
Ооо да, т'ва е култовото "коледно" филмче! Кефи ме, защото не е типичното блудкаво и лигаво филмче, а нещо доста по-интересно и увлекателно. Гледайте го
Освен филмите които сте изброили.
Чудото на 34 та улица.
lyubenski
Dec 12 2006, 00:52
Оуу определно Сам в къщи 1 и 2. Просто са класика
Nightmare Beforе Christmas за мен това е класика и много го харесвам този филм
ludoto_mimi
Dec 20 2006, 19:59
Nightmare Before Christmas, Love Actually и много анимации.
Adrift
Dec 21 2006, 16:07
Christmas Vacation (Коледна Ваканция) с Чеви Чейс
Onlyshits
Dec 21 2006, 18:00
Upstream``
Jan 9 2007, 20:02
(Devil_Wish @ Dec 11 2006, 14:48)

(Bucky_ @ Dec 10 2006, 19:02)

Nightmare Beforе Christmas
Ооо да, т'ва е култовото "коледно" филмче! Кефи ме, защото не е типичното блудкаво и лигаво филмче, а нещо доста по-интересно и увлекателно. Гледайте го

На същото мнение съм! На тва му се вика класика в жанра!
VanIcHka
Mar 11 2007, 18:47
Много ми хареса "Полярен експрес"
Gossip Girl
Mar 13 2007, 16:06
Духът на Коледа, който е по Дикенс много ме кефи
ladysunshine
Aug 28 2007, 07:41
Да отцелееш по коледа , Коледата Невъзможна и Договор за Дядо Коледа(май има две части вече, много ме радва)
racheL_gattIna
Oct 5 2007, 16:21
Веднага се сещам за Home alone просто да го гледам през зимата особено на Коледа е голямо забавление а и въобще.Филмчето е нямам думи супер забавно и шеговито и тия номера на геройте са жестоки .Иначе и Договор за Дядо Коледа е як филм
Коледата невъзможна,Договор за Дядо Коледа.Имаше още някой,аме сега не се сещам.
"Innocent"
Oct 28 2007, 15:58
Анимацията - Полярен експрес
Много ме зарадва, някакво супер децко е това филмче, ама много вълшебно.
Някак успява да те изпълни с Коледно настроение. Много вълшебно и истинска анимация.
Филмът - Love Actually
Май са го давали и по ТВ-то. Филм за няколко влюбени двойки по Коледно време.
Много приятен е филма, заслужава си и актьорите са много добри. Особени пристрастия имам към Алан Рикман
.
Е от всички коледни филми които съм гледала,най-добър си остава "Сам в къщи"1 и 2

...Другите части вече не ми харесаха,но първите 2 са мнооого добри
hip_hop^girl
Nov 1 2007, 19:52
Ам... наисина са много добрите филми за коледа, но аз поне не видях да сте споменали за великия за мен филм Кучето което спря война!

Много го харесвам разказва се за едни деца, които водят снежна война по коледа докато кучето на едно от децата не е затрупано. Имаше и друг стар филм за малко градче в което точно по коледа затварят фабриката в, която почти цялото градче разботи. Не помня как се казваше даже не помня какво му беше интересното. Но щом след толкова време още съм на мнение, че ми е един от любимите коледни филми значи си заслужава!
*BringMeToLife*
Nov 10 2007, 18:42
Цитат(aria @ Oct 5 2007, 16:24)

Коледата невъзможна,Договор за Дядо Коледа.Имаше още някой,аме сега не се сещам.
А също така ии "Home Alone" 1,2 и 3 =)
dEniChka
Nov 10 2007, 18:48
Катeто
Nov 10 2007, 20:38
Сам в къщи-класика в жанра
Enchanted
Dec 5 2007, 13:34
Аз имам много любими киоледни филми,но "Договор за Дядо Коледа" е най-най високо на стълбичката,колкото и пъти да съм го гледала никога не ми е писвал...
А от къде мога да намеря "Nightmare Beforе Christmas"?
Ох, само като се сетя за тия филми и мис тава едно такова топличко на сърцето.

Съживяват се някакви спомени и колко хубаво би било ако и моята Коледа беше толкова вълнуваща и изпълнена с приключения. И дано тази година вали сняг, защото празниците не са същите без сняг.
"Договор за Дядо Коледа" И ''Сам вкъщи'',винаги са ми интересни
brooke_scott
Dec 5 2007, 15:26
Цитат([ТеDиТо] @ Dec 5 2007, 14:23)

"Договор за Дядо Коледа" И ''Сам вкъщи'',винаги са ми интересни

same
irmelinda
Dec 6 2007, 11:37
Полярен експрес на мен ми носи най-много коледно настроение:)
и всичките комедии от рода на Сам вкъщи и т.н.
miim4eto
Dec 21 2007, 20:36
освен тези, които се сте изброили се сещам и за един с близначките Олсън който мн отдавна гледах по ТВ-то
To Grandmother's House We Go А пък ако някой ми каже откъде мога да си го изтегля направо ще е златен
Катeто
Dec 22 2007, 13:43
Аз днеска гледах ДА оцелееш по коледа и много ми хареса ,обаче не мога да намеря Договор за дядо коледа взамунда,не ми излиза,моля ви се дайте линк да го дръпна

мерси предварително

miim4eto
Dec 22 2007, 21:31
Gossip_Girl
Jan 20 2008, 23:43
D;rАми това са любимите ми филми.Home alone 1 и 2 донякъде и 4 взимат почетната стълбичка.Този филм е жесток е на 1 място в личната ми класация.Мога да го гледам постоянно.Геройте и действията самата история го прави толкова просто нямам думи.Това за мен е най-хубавия Коледен а и въобще филм.Други Коледни филми които харесвам са-Договор за Дядо Коледа 1,Баба и Дядо Коледа,,Костюм за Дядо Коледа,Историята на Елена Дръзки.И един нетолкова Коледен смисъл по празницен но по скоро зимен-Снежни кучета.
pinko_z
Jan 27 2008, 22:32
Santa Who, How the Grinch Stole Christmas, Jingle All The Way, The Santa Clause за сега за тези хубави се сещам!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.