Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: The Chrismukk-huh?
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Приключили > The O.C. > Епизоди > Сезон 4
~Bruk~
The Chrismukk-huh?

Тейлър и Раян претърпяват инцидент докато закачат коледни лампички.Когато се събуждат обаче, нищо не е такова каквото трябва да е! Кирстен е женена за Джими, Джули за Санди и Че и е любовник.
Сет незнае кой е Раян.В общи линии се разказва за живота, ако Раян не се беше появил в Ню Порт
ПРОМО

промо снимки:

http://media.justjared.com/2006/12/ben_mck...hirtless-16.jpg

http://autumn-reeser.com/gallery/albums/pr.../normal_002.jpg

http://www.theoconline.com/gallery/thumbnails.php?album=166
lovely
Супер....звучи забавно!!! А кога излиза този епизод ?
ZzoOoMeR
аааааа супер smile.gif само докато четях промото ми беше забавно представям си като гледам и серията smile.gif
Ъъъъ Наистина КоГа Е Новата Серия ? smile.gif
~Bruk~
Няма промяна в излизането на серията. Би трябвало в Петък да я има при нас smile.gif Поне в промото не казват за отлагане wink.gif
^^BIG`smile^^
Хехехе, ако не се лъжа в този епизод Мариса се появява като "призрак". Само не ми е ясно как ще е като призрак при положение, че тя не би трябвало да е умирала въобще. Четох в един чуждестранен форум, че Миша е казала също, че ще участва в този епизод. Дано да е забавно. Раян изглеждаше някъв супер шашнат на промото хехехе biggrin2.gif аааааааа и исках също да попитам: не гледам ОТН, ама в последната излезнала серия не се ли разправя точно за това, което е щяло да стане ако Лукас .... едикакво си, еди що си.....
Estell
Тая серийка ще е супер весела май! На ОС му трябват повечко такива!
Jane
(^^BIG`smile^^ @ Dec 11 2006, 12:30) *

Хехехе, ако не се лъжа в този епизод Мариса се появява като "призрак". Само не ми е ясно как ще е като призрак при положение, че тя не би трябвало да е умирала въобще. Четох в един чуждестранен форум, че Миша е казала също, че ще участва в този епизод. Дано да е забавно. Раян изглеждаше някъв супер шашнат на промото хехехе biggrin2.gif аааааааа и исках също да попитам: не гледам ОТН, ама в последната излезнала серия не се ли разправя точно за това, което е щяло да стане ако Лукас .... едикакво си, еди що си.....

Дам...ставаше въпрос ако Лукас не съществуваше. Същата работа. Не ми са интересни вече тея серии. Искам развитие dry.gif
lovely
(intense™ @ Dec 11 2006, 23:33) *

Дам...ставаше въпрос ако Лукас не съществуваше. Същата работа. Не ми са интересни вече тея серии. Искам развитие dry.gif

Абе да ти кажа в сравнение с 3-ти сезон нещата тука са в много по-добър вид, за ОТХ мога да кажа по4ти същото....4-тия сезон и на двата е доста по-силен...Верно , 4е някой неща малко се препокриват, но..
ZzoOoMeR
(^^BIG`smile^^ @ Dec 11 2006, 21:30) *

Хехехе, ако не се лъжа в този епизод Мариса се появява като "призрак". Само не ми е ясно как ще е като призрак при положение, че тя не би трябвало да е умирала въобще.

до колкото се чу и видя в тази разновидност ( АКО РАЯН НЕ СЕ БЕШЕ ПОЯВИЛ ) Мариса е жива а не се е появявала като призрак 10.gif

(^^BIG`smile^^ @ Dec 11 2006, 21:30) *

не гледам ОТН, ама в последната излезнала серия не се ли разправя точно за това, което е щяло да стане ако Лукас .... едикакво си, еди що си.....

Олеее обаче аз гледах Серията на ОТН и след тва четох промото тук на серията и въобще не ги свързах ... чак ся като го написа тва се замислих 16.gif 16.gif 16.gif 16.gif 16.gif 16.gif

Е ... каквото и да говорим все пак смятам че ще ми е много по интересно от сериите от 2 и 3 сезон .... ( най вече от 3-ти )
~Bruk~
Честно казано ще е малко по-различно от ОТХ и според мен ще е доста по-интересно...ПО-различно казвам,защото Раян няма да "отсъства" от серията, както Лукас беше в кома, той ще си съществува просто другите няма да го познават като го видят...Според мен накрая всичко ще се окаже сън, когато е паднал е изгубил съзнание и е в болница...И в съня му никой няма да го познава..Това го мисля защото в промото има сцена между Раян и Санди и там Раян нали казва на Санди: Сутринта паднах от покрива и от както се събудих, ми се струва,че никой не ме познава smile.gif А на мен ми е много интересно Самър за кой се жени 10.gif
^^BIG`smile^^
Уффф, вчера се прибирам, ентусиазиран, от даскало и к'воconfused.gif Няма О.С. **** **! shocking.gif Исках да питам, ако някои знае със сигурност, кога точно ще излиза новата серия, защото в промото наистина казват "... следващият четвъртък..." , а защо тогава тук още го нямаconfused.gif dry.gif

P.S. само да кажа, че се извинявам за грешната информация покрай призкара на Миша, просто така го прочетох, ама и на мен нещо не ми се върза. biggrin2.gif
demonnndays
(^^BIG`smile^^ @ Dec 15 2006, 07:26) *

Уффф, вчера се прибирам, ентусиазиран, от даскало и к'воconfused.gif Няма О.С. **** **! shocking.gif Исках да питам, ако някои знае със сигурност, кога точно ще излиза новата серия, защото в промото наистина казват "... следващият четвъртък..." , а защо тогава тук още го нямаconfused.gif dry.gif

P.S. само да кажа, че се извинявам за грешната информация покрай призкара на Миша, просто така го прочетох, ама и на мен нещо не ми се върза. biggrin2.gif

Слеващият четвъртък в САЩ=>в България петък сутринта!
Ето и 7ми епизод smile.gif
lovely
Ей, много сладка серия ! много ми хареса , страшно сладурска серия и много готино замислена !! Умрях да се хиля като видях Сет отчаян, а Самър няква ужасна кокона , облечена като циганка smile.gif
Jolly_GirL
Серията наистина беше много забавна!Много ми хареса реакцията на Тейлър ,когато раазбра 4е е момче biggrin2.gif а и накрая в болницата всички бяха много сладки smile.gif
DeSeRt^RoSe
Абе готина серия обаче идеята направо са я взели от ОТН.По едно време мн се зарадвах че Мариса може да се появи ама не sad.gif Егати а как го измислиха това Санди и Джули,Кристен и Джими 18.gif Голяма изненада добре че наистина не е така.
~Bruk~
Абе честно да ви кажа не мисля, че са я взели от ОТХ..Наистина я излъчват една седмица по-късно, но сериите са снимани преди това ..Не всички, но поне тези които излъчват сега са снимани преди време..Освен ако не са имали някакви източници и тн..но това е малко вероятно,защото всеки сериал се стреми към уникалност wink.gif Аз мисля,че просто се е получило съвпадение rolleyes.gif На мен лично серията ми беше приятна да я гледам и отчасти се радвам,че Мариса не се появи, защото щеше да е малко банално според мен, Раян пак щеше да е развоен апък по този начин може просто да си продължи напред 10.gif
^^BIG`smile^^
Епозодът наистина беше много готин. 1eyeb[1].gif Супер странна е тази история с Мариса, защото страшно много ме съмнява фактът, че тя щеше да е мъртва. Моите разсъждения са такива: Мариса никога не е срещала Раян и следователно никога не се е влюбвала в никого другиго, което само по себе си означава, че тя се рабира супер мнго с Люк. Някой ще ми каже ли тогава защо Люк ще и изневерява с няква нещастница, когато те още ще са заедноconfused.gif Нещо ми се губят нещата 2thin[1].gif Ето защо пък Мариса няма да прави никакви опити за самоубийство! Според мен няма много смисъл в тази "Паралелна Вселена" освен ако Мариса не е умряла от нещо друго? dsnc0030[1].gif Весела коледа на всички 4part[1].gif
OTH_fenka
Този епизод беше много готин. Хареса ми когато Раян си стоеше в кафето и Тейлър идвайки му вика "Отмеси се да седа. Това не значи че сме гаджета" biggrin.gif Молко странно беше когато Кейтлин се появи ама ако беше Мриса щеще да е прекалено измислено. Така че вс си беше наред. smile.gif
complicated
Много ми хареса този епизод. Ама за едно ми е гадно... исках да го изгледам защото мислех, че ще видя отново Мариса. Но я нямаше... sad.gif Още ме е яд за нея....

П.С. Някой знае ли кои са песните от тази серия и куде мога да си ги дръпна. Разбрах само за две, от които намерих само едната.
Menna
(complicated @ Jan 6 2007, 04:18) *
Някой знае ли кои са песните от тази серия и куде мога да си ги дръпна. Разбрах само за две, от които намерих само едната.

"California" - Mates of State (covering Phantom Planet)
"Paranoid Android" - Sia (covering Radiohead)
"Into Dust" - Ashtar Command (covering Mazzy Star)
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.