Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: The Summer Bummer
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Приключили > The O.C. > Епизоди > Сезон 4
Estell
The Summer Bummer

Сет отива да види Самър, но в Браун открива само една празна стая. Джули продължава да се занимава с агенцията за запознанства и открива нова изненада. Раян кани Тейлър на вечеря.

Музика
Butch Walker - Hot Girls in Good Moods
Youth Group - Daisychains
Clearlake - Good Clean Fun
Dirty Pretty things - Deadwood
Digby Jones - Under the Sea
Jet - Put Your Money Where Your Mouth Is
The Blood Arm - Stay Put
Eberg - Inside Your Head
Download
Data
Linkos
Subs - here
^^BIG`smile^^
Супер много ми хареса епизода и като цяло 4-ти сезон е готин happy.gif . Като оставим настрана Самър и Сет, Кейтлиин определено е една от най-зарибените, супер дива е 15.gif , опасна пичка ми се струва. Ще видим щуротията докъде ще я докара. Исках също така да питам ако е възможно да сложите някви линкове за sountrack-a, защото някои песни не мога да ги намеря. biggrin2.gif THANKS smile.gif
lp^girl
Това беше първия епизод от 4ти сезон които ми хареса, не съм фенка на Раян обаче тая серия беше супер забавен.
Jolly_GirL
И на мен серията много ми хареса smile.gif Много се радвам че се получи нещо между Раян и Тейлър!Много са ми сладки двамцата 10.gif
Estell
Серията беше страхотна! Особено пък с фантазиите на Раян smile.gif Дано да излезе нещо м/у тях с Тейлър! Кейтлин ме изкефи много. А пък зайчето на Самър е страшно сладко!
lp^girl
Гледахте ли промото на следващия епизод,ако не сте ето тук може да го видите. Става интересно, пише че Мариса ще се появи като призрак.
ZzoOoMeR
ааааааааа току що изгледах сериятааааааа
Невероятна smile.gif Най после да си възвърне чара от 1 сезом сериала (жалко че трябваше да чакаме няколко сезона да минат но... Заслужаваше си!)
Аххх че са сладури Раян и Тейлър ! Най после малко по нормален да го направят и по весел smile.gif И най важното - Не го биеха в тази серия biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Изобщо само добри отзиви заслужава ето ... 01:11 е а хич не ми се спи от сериятаааtongue.gif
^^HeLa^^
Серията определено беше доста добра 4.gif Много съм се смяла на "агресивния СЕТ" 18.gif И между другото наистина Раян и Тейлър са много големи сладури 4.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.