Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Guiding Light
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Персонажи > Хейли Джеймс Скот
Хейли
Да знаете нещо за това филмче до колкото разбрах е тв сериал и е със участието на Bethany ето вижте ...

Официален Сайт

Click Here
Story, Gallery, Videos and ect.

Правило за пускане на аватари и банери от 29.01.2007:
Задължително е да споменете автора на аватарите или банерите и по възможност линк към сайта (най-често в livejournal).
Bloody_Tears
Единственото нещо,което намерих за филма е това,дано да съм помогнала.
http://www.imdb.com/title/tt0044265/
~●R@Li●~
(dqvol4e7o_mims @ Dec 25 2006, 20:10) *

Ами тука пише че филма е от 1952.. blink.gif как така ще участва Бетъни след като тя тогава даже не е била родена 16.gif
освен ако няма друга по-нова версия на филма.......
Nasi
Официален Сайт

Click Here
Story, Gallery, Videos and ect.

Сериала е от рода на Дързост и Красота, нищо чудно, че е започнал през далечната 1952г. smile.gif
Diddy
Бетани играе в тоя филм и се казава Пътеводна свтлина и е много стар и е точно като дързост и красота.Преди години го даваха по канал 1,оба4е го спряха,само че тя там има малка роля но не знам точно каква.А и филма е напълно възможно да е от 1952 тя просто е участвала в по-новите епизодиsmile.gifДано съм помогнала smile.gif
DaniEl
Това като гледам е по-зле от "Дързост и красота".Как може един сериал да се снима в продължение на 50 години shocking.gif Шантава работ. Ето тук има няколко епизода от по-новите епизоди.Ще видя дали някой от тях е с Бетъни mrgreen[1].gif Изглежда много симпатична в тоя филм.
FintiFlushka
Някой ден може би ще го гледам biggrin.gif
Хейли
Пътеводна светлина | Сериал

Сериалът е най-дълго излъчваният сериал въобще в историята на телевизията. Първоначално стартирал като радио-сериал по NBS, „Пътеводна светлина” се качва на малкия екран като продукция на CBS през 1957 година и не слиза до 2006 година.

По ТВ7 Днес

17:00 "Пътеводна светлина", еп. 2, теленовела, драма, САЩ, 2003, с Ребека Мейдър, Стюард Амброуз, Ръс Андерсън, Скот Бейли
Хейли
traiana
ОМГ!! blink.gif 1952 ??! blink.gif .. Уоу,това може да надмине рекорда и на "Дързост и грозота" 18.gif ..А Бетъни в коя/кои серии участва,че не съм запозната със сериала! biggrin2.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.