Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: 8-ми Декември
GGbit.info > GGbit.info > Потребителска зона > Празници
BledPoet
Искам, да честитя празника, на всички студенти и на тези, които се чувстват такива. 4bira[1].gif 4bira[1].gif 4part[1].gif 4bira[1].gif 4part[1].gif Колеги умната и приятно изкарване довечера.
unvisioble
Честит празник и от мен на всички бивши и настоящи студенти,
а защо не и на техните преподаватели! biggrin2.gif
Желая им успешно дипломиране, но преди всичко да не забравят,
че студентският живот не е само лекции, упражнения и изпити,
а може да бъде и неверотен купон,
изпълнен с много емоция и незабравими моменти. 4.gif
Наздраве на всички и честит 8-ми декември!
4bira[1].gif
ogata
Честито ви днес ... пожелавам ви да си вземете дипломите и да сте най-добрите в специалноста smile.gif
SweetDreams
Да им е честит празника и от мен wink.gif Лично за мен това е един страхотен празник и им пожелавам да прекарат деня завладени от неговите емоции. Приятно изкарване на всички и по-леко довечера с наздравиците wink.gif
vIkToRsHeFa
(mapuu @ Dec 8 2006, 10:55) *

Да им е честит празника и от мен wink.gif Лично за мен това е един страхотен празник и им пожелавам да прекарат деня завладени от неговите емоции. Приятно изкарване на всички и по-леко довечера с наздравиците wink.gif

Довечера усещам че ще се крием под завивките като се разрази 3-тата световна по улиците... biggrin2.gif Това в кръга на шегата да ви е честито на всички колеги и колежки.... biggrin2.gif И довечера много да се уважавате! happy.gif 4.gif
gangs7a
Честито и от мен на всички колеги и колежки beer.gif Довечера party-то ще е яко emoticon1 (119).gif emoticon1 (11).gif Пожелавам на всички приятно искарване на вечерта и успешна сесия естествено emoticon1 (117).gif
common_sense
честито smile.gif))
DaniEl
Честито
И да си изскарате супер rolleyes.gif
Bloody_Tears
Честит празник и от мен!
NRG_God
Здравейте. Честит празник на всички студенти . Пожелавам ви да си изкарате страхотно. 4.gif
Аз миналата година бях на хижа високо в Родопите на Равнища, но тази година не успяхме да се разберем всички и по-голямата част ще сме на кръчма в Пловдив и после ще се забием някъде по дискотеките.
Няма по-готино от това да отидете една стабилна тайфа на екскурзийка в планината за 1-2 дена , но к'вото е т'ва е . smile.gif
Айде , вие сте wink.gif
Hermes
Нека и аз да честитя празника на всички студенти и на бивши такива. Да се веселят до насита.

Тази вечер ще ги проверя как се веселят, пък и що аз не отпразнувам празника.
Мястото и часа на извесни на всички. 4bira[1].gif 4part[1].gif
Craft
[size=7][color=#CC0000]ЧЕСТИТ ПРАЗНИК
[size=2]И от мен 4part[1].gif
Th3_SpY
ЧЕСТИТО и от мен, приятно напиване tongue.gif
NRG_God
Заминавам вече ,че ми се пие,пее и танцува 2 не виждам . Айде май ще се засечем по дискотеките после - нищо ,че няма да се познаем 18.gif biggrin2.gif smile.gif Весело изкарване и умната ... ако не умната-русата 15.gif
Hermes
(NRG_God @ Dec 8 2006, 19:26) *

Заминавам вече ,че ми се пие,пее и танцува 2 не виждам . Айде май ще се засечем по дискотеките после - нищо ,че няма да се познаем 18.gif biggrin2.gif smile.gif Весело изкарване и умната ... ако не умната-русата 15.gif

Ще ме намерите на дансинга с много блясък в очите, на една ръка разстояние до DJ-я. 4bira[1].gif 4part[1].gif
Госпожица Вещицата
punk.gif emoticon1 (119).gif emoticon1 (109).gif Честит празник на Bellatrix!!! emoticon1 (109).gif emoticon1 (119).gif punk.gif
bigarmhug.gif
Мило момиче,пожелавам ти много успешно преминати сесии-и в студентстването,и в живота!
На-здраве и на-любов и дано утре,когато четеш това нещо,да не е в промеждутъка в който пишеш в блога си "Няма да пия,няма да пия...няма да пия повече!" starwars.gif

girl_from_hell
честит празник на всички студенти и завършили хорица няма да казвам приятно прекарване, защото съм сигурна че сега си прекарвате по добре от всякога smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.