Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Smallville.S06E09.HDTV.XviD-NoTV
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Епизоди > Сезон 6
MaHeKeHa
Ето, излезе и така очаквания епизод #09 на Smallville "Subterranian" Версиите са еднакви и за двата торента:

Връзка в АренаБГ: Smallville.S06E09.HDTV.XviD-NoTV

Връзка в ЛинкосБГ: smallville.609.hdtv.xvid.notv

Приятно гледане и моля, коментирайте:
sonofsparda
Готин епизод на типичното високо ниво за сериала.Няма да коментирам много относно героите,защото всички се представиха много добре.Това,което не ми хареса(в този и в много минали епизоди):омръзна ми вече тая гадна дрисла Лана да се измъква,както си иска! mad.gif Писна ми вече-за пореден път идва,наприказва сумати дебилщини на нашия човек и той все я оставя да се измъкне безнаказано без да й отвърне по никакъв начин! mad.gif В случая не става въпрос изцяло за тайната му или тези неща-без значение колко обичаш или си обичал един човек,не можеш да го/я оставяш да ти приказва каквото си иска по такъв начин-кога най-накрая нашия човек ще затапи по някакъв начин тая мръсна кучка?Айде да идва "Ред Кей"Кларк,пък да видим тогава дали на тая лигла много ще й знае устата!
vIkToRsHeFa
http://bt.ggbit.info/torrents-details.php?id=3147

Иначе накрая на филма беше адска картинка.... а в допълнение и треилъра на манекена.. worthy.gif

ПП. Ама нашия как вади къртици само.... 18.gif
sydney
накрая беше ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif просто вече Лекс е истински гадняр 14.gif 14.gif 14.gif епизода ми хареса много особено Джими, Клои и Кларк накарая беше забавно biggrin2.gif biggrin2.gif епизода беше на ниво като за Смолвил,както винаги biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
FrAgMaKeR
(sonofsparda @ Dec 8 2006, 11:16) *

Писна ми вече-за пореден път идва,наприказва сумати дебилщини на нашия човек и той все я оставя да се измъкне безнаказано без да й отвърне по никакъв начин! mad.gif

Отностно "гадната дрисла" съм на същото мнение.. много дразни вече тая пача. 19.gif Като изключим последните кадри обаче епизода не ми хареса особено, някакси не беше достатъчно динамичен.. а и впредвид предстоящите събития някак неможах много да се концентрирам върху историята, която ми беше леко скучна - поредният лош изрод, който тормози безащитните хорица. Време е за малко екшън.. 15.gif

Eй тая сцена направо... http://www.youtube.com/watch?v=6AxuIlUz8KQ smile.gif
Victoria
Ето моите субтитри.

Епизодът не беше лош, но на фона на предишните би получил по-ниска оценка.
Общо взето ми хареса хуморът с Джими, който включват почти винаги, силно впечатление ми направи и моментът, в който Лекс и Лана си говореха и когато тя каза, че е осъзнала, че парите не са просто лукс. Имаше нещо у Лекс, което го показа като отрицателен герой, не знам как да го опиша точно.
Много пък ме учуди реакцията на Марта, когато разбра за Хавиер...
Но краят, разбира се, ми хареса, когато имаше и готина песничка. smile.gif
lyubenski
Е краят е най-култовият момент във епизода wink.gif
baid
QUOTE(lyubenski @ Dec 13 2006, 23:29) *

Е краят е най-култовият момент във епизода wink.gif

Какво не прави впечатление на пръв поглед.
Започва да се споменават вече неща извън Смолвил, първо Калифорния после Мексико и Индия!
Нещата започват да се разглеждат от глобален мащаб, вече не се развива действието само в родния град на Кларк. Зелената стрела също казва на Кларки, че има много хора, които се нуждаят от своите герои.
В 9 епизод виждаме Лекс като отрицателен тип герой (той не че не си е такъв по принцип), започва да става все по зъл. На мен ми направи впечатление 33.1, когато излизаше оттам, ръце, затворени, шеф на затвора, тормози "the freaks (откачалките)".
CK_sweet
Сега освен цялата си гаднярщина, остава Лекс да полудее и всичко ще е по местата си biggrin2.gif иначе и мен ме дразни Лана, надува се и все повече забравя коя е спасявал 75855 милиона пъти 19.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.