Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: † Св. Николай Чудотворец (Никулден) († 342 г.)
GGbit.info > GGbit.info > Потребителска зона > Празници
vIkToRsHeFa

Паметта на Св. Николай честваме два пъти през годината: на 6 декември, когато светителят се представил на Господа, и на 9 май/22 май - денят на пренасяне светите му мощи от град Мир (Древна Лигия) в Бари (Италия).

Църквата му отдава специална молитвена и богослужебна почит и всеки четвъртък. С такава чест на ежеседмична прослава е удостоен единствено "най-големият между родените от жени" (Мат. 11:11) св. пророк, Предтеча и Кръстител Иоан.

Честит Имен Ден на всички николаевци,николини,николети,и т.н. празнуващи именният си ден днес. 4.gif
new_all_coholic.gifХа надраве по тоя случай! new_all_coholic.gif
Sharo
Честит имен ден на с'ички Николайовци,Николетки...да са живи,здрави и приятно изкарване...остатъка от започналия ден 18.gif 18.gif 18.gif ...абе щурейте ама не прекалявайте 18.gif

ogata
Капитана (аз happy.gif ) на спец.цс.полицайте честити на @nikola и на г-ца Вещицата , както и на всички останали знайни и незнайни Николоподобни мембъри , които днеска по задължение трябва да ядат риба . Нека им опънем .... ушите smile.gif
unvisioble
Честит празник на всички Никита от женски и мъжки род, т.е. на всички именици и по-специално на
Госпожица Вещицата и Freaky !
Да им е честито името, желая им здраве, незабравими емоции, щастие, късмет във всички сфери на живота, успех във всяко начинание и, разбира се, много, много любов!
Наздраве!
4bira[1].gif
Баба Вихронрав
4part[1].gif ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ГОСПОЖИЦА ВЕЩИЦАТА
Мила Ники,пожелавам ти само истински неща в тоя живот да ти се случват.Да имаш онова,което е стойностно и красиво.
5daga[1].gif И нали знаеш,че от вещиците стават най-добрите кралици. smile.gif
БЪДИ МНОГО,МНОГО ЩАСТЛИВА!!!
^SaDeR^
Честито и от мен да ви е честит празника .Само гледайте да се задавите с някойя рибена кост щото лошо става тогава.
Госпожица Вещицата
Честито на Freaky! emoticon1 (47).gif
Пожелавам ти да си още по-щур emoticon1 (119).gif ,още по-питащ и още по-знаещ! emoticon1 (81).gif Нека винаги да има кой да отговаря на въпросите ти и с коя да изпробваш отговорите emoticon1.gif

Наздраве и пий една кола и за мен! tequilla.gif

Само внимавай какво още има в нея wink.gif
arlekin
Честито на всички именници,да сте живи и здрави. 4part[1].gif
SweetDreams
Еми и аз да честитя тогава.... Честит Имен Ден на всички, които носят това име.... 4part[1].gif Няма да цитирам никове, защото може да пропусна. 5angel[1].gif Да ви е живо и здраво името и хей... да почерпите, как ще минете така. dsnc0033[1].gif Тъй като нагоре са се изброили доста пожелание аз ще ви пожелая само 'да прекарата своя незабравим и стремителен ден точно днес' 2thum[1].gif (как я свих тази реплика 3shut[1].gif
Th3_SpY
Честито и от мен бе хора smile.gif живи, здрави прави и курави и мнооого щастливи да сте, сичките ви мечти да се сбъднат ! Наздраве 4bira[1].gif
Баба Вихронрав
4part[1].gif ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН И НА Freaky
Все по-малко да остават интересните неща,които не си изпитал. smile.gif
Bloody_Tears
Честит ти имен ден и от мене!Дъ си жив и здръв! smile.gif
Freaky
Благодаря много на всички и също честитя празника на всички happy.gif
nikola
Много благодаря smile.gif
Честит имен ден и на Всички адаши smile.gif
The Shaman
Честито на всички именници.
LiQuIfY
честито на всички именици и да гледат наи хубавото от живота 4part[1].gif 4part[1].gif
Craft
Честит имен ден на всички рожденици и от мен 4part[1].gif 4part[1].gif много щастие и каквото си пожелаят да им се сбъдне
Angel-oF-DeatH
хаиде и от мен честито на всички именици.!! 4.gif 4.gif и умната или пък не русата biggrin.gif
DaniEl
Честито и от мен на Госпожица вещицата И на всички други чиито никове незнам rolleyes.gif
lemmy
Айде Happy Name Day на сички Николчовци от форума. Спецялно поздравче за един мноу спецялен Ники от СМГ, Да си жив и здрав Ники бичкам те и мноу гуш хахаха 10.gif
BledPoet
Честито и от мен на всички празнуващи - на Alma, Госпожица вещицата, nikola, Freaky 4bira[1].gif 4bira[1].gif 4bira[1].gif
Bloody_Tears
Абе верно happy.gif Честит имен ден и на вас!И вий да сте живи и здрави! smile.gif
Госпожица Вещицата
Стана 10ч,тъй че е време да кажа на всички едно голямо МЕРСИ-наистина не очаквах днес толкова хора да се сетят за мен happy.gif
Честито и на всички адаши,и по-специално на Alma (душице,все напред и нагоре!) и наздраве! smile.gif
girl_from_hell
честит имен ден на всики и тука виждам над мен една именичка така че и за нея специално Госпожица Вещицата честито и дано сега да си прекарвате, ако ай де де има още време smile.gif

и най-специално на братовчед ми Николай (много си го обичам)
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.