Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Брук и Рейчъл
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Персонажи
Estell
Ами не видях такава тема и затова реших да направя. rolleyes.gif Все пак в 4-ти сезон те двечките станаха по-близки. smile.gif Как мислите ще просъществува ли тяхното приятелство? Или пък ще се скарат за нещо? Може да слагаме и снимчици тук 4.gif

Bloody_Tears
Ами незнам.Може и да станат по-добри приятелки,но сигурно Рейчъл пак ще направи нещо и ще провали всичко sad.gif
**Sophia**
Всъщтност Рейчъл не се оказа толкова лоша за каквато я мислих!Май по-добре да не казвам голяма дума за това защото не се знае какво ще стане!И така......ние видяхме няколко спора между тях и се надявам да не се карат вече!нО все още не мога да ги приема като толкова големи приятелки!
SeMiNi
След последния епизод си мисля ,че наистина са били до някаква степен добри приятелки..защото и на двете им беше много мъчно като си тръгна Рейчъл..мисля,че бяха приятелки ,но в някои случай Рейчъл влияеше зле на Брук...нз^^ unsure.gif
Bloody_Tears
В последният епизод Рейчъл и Брук бяха много сладки.Много ми е мъчно,че си тръгна,щото бяха станали доста добри приятелки.Много ми стана жал за нея,дано да се върне,дано...
sladuranka
Много бяха готини biggrin2.gif , жалко само, че Рейчъл си отиде. Доста хора я мразеха ама мен супер много ме кефи rolleyes.gif.
Estell
Даа и на мен ми харесва много. Все пак не може всички да са добри като някои ангелчета. 36_1_41.gif Ако няма някой, който да прави пакости, може да не е толкова интересно. Рейчъл в началото си беше доста гадна, но се забеляза промяна и в нея. Откакто Брук се премести при нея не е правила чак толкова дяволии, като изключим разбира се кражбата на теста.
CheerFuL-F
отаначало Рейчъл не ми допадаше никак ама сега с Брук станаха мн.добри френдки и започна да ми става симпатична жалко че заминава (не е сигурно още докато не видим новия епизод дано да остане).Имаше мн забавни момени с Рейчъл и Брук
Gossip Girl
Супер сладки са ми. Като се караха по не ме кефеха, но когато станаха приятелки бяха страшни. Едни дяволити и двете. Определено Брук/Рейчъл е по-яко от Брук/Пейтън. Ето малко снимки от photobucket(нищо, че са прикачени в imageshack 18.gif).
DFX
Сладки са заедно ама по ме кефиха като се караха rolleyes.gif
CiNdEreLLa``
Не знам за вас, но лично аз си мисля, че Брук може да разчита повече на нея, отколкото на Пейтън ....
lopezche
Цитат(CiNdEreLLa`` @ Jun 9 2007, 13:26) *
Не знам за вас, но лично аз си мисля, че Брук може да разчита повече на нея, отколкото на Пейтън ....

и аз си мисля така blush.gif
brooke_scott
Цитат(lopezche @ Dec 1 2007, 20:34) *

определено 4.gif
lopezche
Цитат(brooke_scott @ Dec 1 2007, 20:46) *

определено 4.gif

Ми да... така си е... макар, че в началото се дяржеше малко като к*ч*а ... след като се сприятелиха с Брук тя наистина показа, че е по - добра приятелка от Пейтън и, че наистина може да се разчита на нея... и Рейчъл наистина показа, че държи на Брук и не би я наранила така както го направи Пейтън....Еее.. ДА... наистина в началото се опитваше да и отмъкне Лукас, но тя в един от епизодите (мисля, че беше този в който момичетата си избираха по едно момче от отбора) и когато Рейчъл беше с Люк тя му каза, че ще го пусне да отиде при нея и, че го прави само за да осъзнаят колко се обичат...
Рейчън без съмнение е по - добра приятелка от Пейтън !!! blush.gif
dEniChka
Готино приятелство... biggrin2.gif Странно..
lopezche
Брук е била винаги до Пейтън... била е до нея когато майка и умря... когато се появи Дерек и се опита да я убие... а Пейтън я нарани ужасно много като се криеше зад гърбът и я лъжеше в лицето... Брук и даде 2-ри шанс но тя пак го пропиля по същия начин... Ми на тва ако му викате приятелка........ sick1.gif
Gossip_Girl
Цитат(lopezche @ Dec 3 2007, 23:39) *
Цитат(brooke_scott @ Dec 1 2007, 20:46) *

определено 4.gif

Ми да... така си е... макар, че в началото се дяржеше малко като к*ч*а ... след като се сприятелиха с Брук тя наистина показа, че е по - добра приятелка от Пейтън и, че наистина може да се разчита на нея... и Рейчъл наистина показа, че държи на Брук и не би я наранила така както го направи Пейтън....Еее.. ДА... наистина в началото се опитваше да и отмъкне Лукас, но тя в един от епизодите (мисля, че беше този в който момичетата си избираха по едно момче от отбора) и когато Рейчъл беше с Люк тя му каза, че ще го пусне да отиде при нея и, че го прави само за да осъзнаят колко се обичат...
Рейчън без съмнение е по - добра приятелка от Пейтън !!! blush.gif

И аз подкрепям мненията преди мен.
fenkanabrooke
Аз не съм съгласна изобщо. Не мисля, че Рейчел е по - добра приятелка на Брук от Пейтън, поради простата причина, че двете приятелства са съвсем различни.

Сега малко по темата. Рейчъл и Брук са много сладки заедно, най - любимата ми случка е когато откраднаха заедно теста по математика. biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif

leyton_oth
епа мн мн мн са сладки
Mai4et0
Какво ви става бе хора, Брейчъл нямат ли феновееееееееееее...... blush.gif blush.gif blush.gif They Are THE BEST ! ! ! blush.gif blush.gif blush.gif
dragon_girl
Брейчъл къртят,особено заедно,като бомба са,много радват smile.gif
^^Brathan_4ever^^
Да бяха приятелки много ми бяха забавни заедно.
moni_hs
Цитат(dragon_girl @ Jun 14 2008, 14:11) *
Брейчъл къртят,особено заедно,като бомба са,много радват smile.gif

Супер са и двете 4.gif
naley_
Уникални 4.gif biggrin2.gif Много им харесвах приятелството,макар и малко странно wacko.gif biggrin2.gif двечките са много милички blush.gif
Mai4et0
OTH Season 5 Deleted Scene: Brooke & Rachel
traiana
И двете са просто уникатии! biggrin2.gif А като се съберат на едно място,къртят отвсякъде!! 4.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.