Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Развитие.... ? (Сезон 2)
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Heroes
Apfh
Така... според вас, как ще се развие серияла, като цяло (сезони)? Тъй като напоследък стана хит да се правят, колкото се може повече продължения на печеливши продукции, а "Heroes" определено мачка конкуренцията!... Та какво мислите вие, колко сезона, какво евентуално ще става в тях и т.н. confused.gif

Преди време бях чел по чуждите форуми някакви спойлери-теории за края.
Който не си пада по спойлери да не чете от тук надолу!
Значи в крайна сметка ставаше дума, как вероятно ще продължи сезона. (нищо не е потвърдено -> *СПОЙЛЕРИ* ) Та значи в края на сезона нашите герои не успяват да спрат "бомбата", която Хиро вижда и целият град е изпепелен. Вторият сезон се развива на фона на футуристичното бъдеще след избухването на въпросната "бомба" и как еволюцията взима връх в играта на оцеляване, където хората със "специялни" дарби трабва да се борят за оцеляването си...

Едит: Вече е официално - Kevin Reilly, президент на NBC Entertainment обяви преди малко, че NBC е взела решение 4 от хитовите сериали на мрежата да получат ранно "повишение" - така де.. втори сезон за следващият телевизонен сезон 2007-2008 г. happy.gif Както сигурно се досещате единият от тях е именно Heroes.
Това се прави с цел да може създателите от сега да започнат с подготовката за бъдещите серии...

3.gif 3.gif 3.gif

Apfh
А моето лично мнение е, че втори сезон ще има със сигурност. Единият варянт е описаният по-горе, а другият е "Happy End" за сегашните герои и преминаване към друга съвсем различна история... (онзи списък на Чандра Суреш беше доста дълъг) wink.gif
fantoma89
значи със сигурност според мен,ще има 2-ри сезон,какво очаквам от сериала ли?еми той сериала е един от най - яките,надявам се да не стане бозав,както стана с повечето сериали,давам пример със Кварталът на богатите.Сериала ако достигне до 4 или 5 сезона,значи той наистина ще има успех,а според мен няма да има 5 сезона,а 6 може би!той би конкуренцията отвсякаде,говоря за Изгубени и Бягство от затвора,които никак не му отстъпват и според мен Герои,ще ги бие отвсякаде,при положение,че мислят да направят Бягство от затвора 6 сезона.и да според мен това е хита за тази година!!!
stanislava
Промото за 12 епизод

Извинявам се за качеството,но не можах да намеря по-добро.

Според IMDB заглавията на следващите няколко епизода ще бъдат съответно-
12-ти - "Godsend" ,
13-ти - "The Fix" ,
14-ти - "Come Together"(явно чак тогава всички ще се срещнат) ,
15-ти - "Sins of the father"

НЯМАМ ТЪРПЕНИЕ!!!!!!!!!!!!!
Cartman
(stanislava @ Dec 9 2006, 16:22) *

14-ти - "Come Together"(явно чак тогава всички ще се срещнат) ,

Аз викам да е срещат по-бързо и да си сформират групичка и да се борят със Сайлър (като в някой комикс smile.gif )
unitec
Сега,след като Сайлър май избяга определено смятам,че ще има вотри сезон(пък и ще си е чиста загуба да е само един сезон smile.gif
Apfh
QUOTE(unitec @ Jan 15 2007, 16:14) *

Сега,след като Сайлър май избяга определено смятам,че ще има вотри сезон(пък и ще си е чиста загуба да е само един сезон smile.gif

Честно казано не мисля, че успя да избяга... rolleyes.gif Така де.. в няколко от промотата имаше части от една сцена, където бащата на Клеар влиза в една стая подобна на предишната и казва "Not so dangerous any more, are we mr. Syler"... а Сайлър лежи на земята в стаята и на пръв поглед изглежда напълно безобиден.
Освен това в един от последните графични новели има нарисувано точно как след като убива мацката го залавят. smile.gif
Apfh
Вече е официално - Kevin Reilly, президент на NBC Entertainment обяви преди малко, че NBC е взела решение 4 от хитовите сериали на мрежата да получат ранно "повишение" - така де.. втори сезон за следващият телевизонен сезон 2007-2008 г. happy.gif Както сигурно се досещате единият от тях е именно "Heroes".
Това се прави с цел да може създателите от сега да започнат с подготовката за бъдещите серии...

Аз лично умрях от щастие, като го чух това! Вече всичко е възможно... имат още + 20 епизода ! smile.gif
Estell
Това е страхотно! Все пак няма как един толкова хитов сериал да остане само с един сезон. smile.gif
Ice^Princess
Според мен трябва да направят поне 3-4 сезено. Поне като съдя колко заплетено става и че изобщо не са почнали да разплитат възела. Супер е интересно, но понякога не схващам за какво става на въпрос smile.gif
Titan
Дано не стане боза като Бягство от затвора, изгубени и т.н. ... всичко, което е хитово в първия сезон от там започва да става бозово. Надявам се да не е така при Heroes!
pretty_girl
Мисля че след толкова силен дебютен сезон беше ясно че продължение ще има...Хубавото на сериала е че има доста герои и предлага разнообразие на образи и характери,мен лично всеки следващ епизод ме изненадва и заинтригува все повече и повече.Надявам се 2 сезон да повтори успеха на 1!
rossytriff
Мисля 4е всеки един от нас иска да има втори сезон - спор няма.
Само се надявам втория сезон да не стане като на призона - 1 беше страшен а втория се превърна в истинска боза.
Това 4е дадоха Хиро 4е вижда града разрушен и 4е той досега нито веднъж не е успял да промени бъдещето ме кара да мисля 4е наистина това ще се слу4и.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.