Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Купър от OTH
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Персонажи
**Sophia**
На мен ми е много сладък и чаровен!Вие как мислите!Може да пускате снимки,интервюта и други!Е вие сте!

Правило за пускане на аватари и банери от 29.01.2007:
Задължително е да споменете автора на аватарите или банерите и по възможност линк към сайта (най-често в livejournal).
Bloody_Tears
Оооо този красавец само да ми паднеее 1eyeb[1].gif 1.gif 4potrivam[1].gif
Голям е сладур.Скоро ще му сложа няколко снимки и аз.
Mai4et0
Много е готин blush.gif С Рейчъл са страхотна двойка 10.gif
seduction_55
(Mai4et0 @ Dec 5 2006, 14:48) *

С Рейчъл са страхотна двойка 10.gif
На мен пък изобщо не ми харесваха заедно.С Брук биха били много секси двойка. 15.gif

Аз много го харесвам,за мен той е на първо място от мъжете в ОТХ. happy.gif
haley james scott
Да ни е честита новата тема .Май беше време да пуснем и за Купърчо biggrin2.gif
Ето малко негови снимки biggrin.gif

IPB Image

IPB Image

IPB Image
Mai4et0
(seduction_55 @ Dec 5 2006, 14:52) *

(Mai4et0 @ Dec 5 2006, 14:48) *

С Рейчъл са страхотна двойка 10.gif
На мен пък изобщо не ми харесваха заедно.С Брук биха били много секси двойка. 15.gif

Ееее, той не я заслужава dry.gif 18.gif Но иначе може би, би били секси 15.gif
Menna
Цитат(**Sophia** @ Dec 5 2006, 14:11) *
Вие как мислите!

Поредния излишен досадник.Въобще не го харесвах и се радвам,че бързо се разкара. emoticon1 (116).gif
SweetDreams
По мое мнение пък е много сладък blush.gif
*PeyT*
18.gif Определено не ми харесва! blink.gif Нито като външност, нито като характер.. като нищо! rolleyes.gif Не мога да кажа, че ми е супер антипатичен, просто героят му не ме е грабнал по никакъв начин и ми все тая дали ще го има или не в сериала! biggrin2.gif wink.gif
DaniEl
(Menna @ Dec 5 2006, 23:07) *

(**Sophia** @ Dec 5 2006, 14:11) *
Вие как мислите!

Поредния излишен досадник.Въобще не го харесвах и се радвам,че бързо се разкара. emoticon1 (116).gif

И аз така rolleyes.gif Не разбрах каква точно му е ролята в сериала.Появяваше се от тук от там и нищо tongue.gif
sofi7o
Оххх какво да кажа за чичо Купър той е very HOT and Sweet blush.gif
kalin4eto_
Много добър човек. Ами каква му беше ролята? Да направи Рейчъл малко по-добричка. След като той си замина тя започна да се променя smile.gif Бяха страшна двойка заедно. Искам пак да се върне blush.gif
Bloody_Tears
Намерих още няколко негови снимчици:

Ето и малко инфо:

Michael Trucco (born Edward Michael Trucco on June 22, 1970) is a native of San Mateo, California. He is a television actor and lead guitarist of the band "simpleworld".

Filmography
Pensacola: Wings of Gold (1997)
Confessions of a Sexist Pig (1998)
Charmed (1999)
Ablaze (2001)
Knight Club (2001)
A Girl, Three Guys, and a Gun (2001)
The Groomsmen (2001)
Wishmaster 4: The Prophecy Fulfilled (2002)
Perfect Romance (2004)
Battlestar Galactica (2005)
One Tree Hill (2006 television series)

http://www.imdb.com/name/nm0874001/
girl_from_hell
е този герой най-много ми харесва на външност на всичко супер сладък е много ме радва мене жалко че сигурно няма повече да се върне
nadezhda_had
Много е готин и страшно ме кефи ,жалко само ,че се появяда само когато стават някакви катастрофи.Искаше ми се да участва в повече епизоди

ето негови снимки
IPB Image

IPB Image IPB Image
IPB Image IPB Image
*PeyT*
К`во му харесвате?! blink.gif blink.gif blink.gif Верно ся, че всеки си има мнение.. ама тоя нз..мн ми е противен и се чудя как има толкова мн фенки.. huh.gif biggrin.gif 16.gif Нищо лично! happy.gif
sophia__
Купърчо е мн сладък,аз мн го харесвам-трябваше да участва в повече епизоди smile.gif
Ashley
Е много е готин ...това е ясно
ALeX4e7y^
Ооо голям пич ееее 4.gif
siska
Мн е готин smile.gif ето на кого се е метнал Нейтунчо biggrin.gif bounce.gif
Bloody_Tears
(siska @ Dec 31 2006, 23:36) *

Мн е готин smile.gif ето на кого се е метнал Нейтунчо biggrin.gif bounce.gif

Точно! 3.gif
HiLaRy`DuFf{}
След Лукас .. той аний ми харесва .. : ) .. Купър е Супер !!!!!!!!!!! worthy.gif На тези снимчици които сте сложили е много як
CrAzY_LaDy
Да супер як е smile.gif И верно с Брух биха били яка двойка 10.gif
mimetyyy
Ммммммммммммм,Куп е голяяяяям сладур! 0106[1].gif
dEniChka
Много сладурест е този Купьр wink.gif biggrin2.gif
Tedds
Супер готинн е.Кефи ме,трябваше да участва повече в сериалчето.С Рейчъл бяха готини smile.gif))
Катeто
да и аз мисля,че с Брук си отиват като двойка,пък и тя в една серия много си го беше харесала и го наричаше секси чичото на Нейт или нещу такова 18.gif с Рейчъл също бяха сладки smile.gif
brooke'n'lucas
Страшен сладур е наистина. И има многоо хубави очички. smile.gif Както каза Брук-"И аз искам един чичо Купър" tongue.gif ..

На мен пък с Рейчъл въобще не ми харесваха, вижте с Брук вече е друга работа. Много си отиват според мен и щяха да са много хубава двойка. Но само на външен вид.. Брук си е запазена за Лукчо. tongue.gif
borislava
и на мен много ми харесва , голям чаровник е smile.gif
racheL_gattIna
Не ми хареса нито външно нито по характер на герой леко ми е базов и скучен.Иначе на 2 снимка много прелица на Теди Дън поне на мен ми прелица
LockedHeart
Подкрепям всеобщото мнение, че е супер готин. Актьора е много чаровен и героят му също ме кефи. Не ми харесват като двойка с Рейчъл, но с Брук и аз му давам шанс. (Аз без това Брук си я харесвам повече с Нейт, от колкото с Люк blush.gif )
LockedHeart
Подкрепям всеобщото мнение, че е супер готин. Актьора е много чаровен и героят му също ме кефи. Не ми харесват като двойка с Рейчъл, но с Брук и аз му давам шанс. (Аз без това Брук си я харесвам повече с Нейт, от колкото с Люк blush.gif )
LockedHeart
LockedHeart

Едит: Много се извиянвам за тройното мнение, но просто нета ми нещо се бъгна и натиснах бутона няколко пъти. Страшно съжалявам, че създавам работа на модераторите.

dqvol4eto94
Цитат(*PeyT* @ Dec 25 2006, 21:37) *
К`во му харесвате?! blink.gif blink.gif blink.gif Верно ся, че всеки си има мнение.. ама тоя нз..мн ми е противен и се чудя как има толкова мн фенки.. huh.gif biggrin.gif 16.gif Нищо лично! happy.gif

Тоя човек е ужасен! sick1.gif Вижте го колко е дърт само. Сигурно ена 50 години!
GeriOTH
Мен много ме зарибява rolleyes.gif rolleyes.gif той е very very very HOT worthy.gif и си личи на кои се е метнал Нейт. wink.gif 4.gif

heili
готин е rolleyes.gif определено е мн сладък biggrin2.gif нейт на кого се е метнал rolleyes.gif с рейчъл бяха сладки blush.gif
fenkanabrooke
Купър е чичо мечта. Секси, готин, атлетичени има усмивка, която сякаш ти казва:
"Ела и ме вземи!!!" wub.gif 15.gif icon_peace.gif
leyton_oth
мн е хубав... дявол да го вземе wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
moni_hs
Цитат(fenkanabrooke @ Apr 24 2008, 17:55) *
Купър е чичо мечта. Секси, готин, атлетичени има усмивка, която сякаш ти казва:
"Ела и ме вземи!!!" wub.gif 15.gif icon_peace.gif

4.gif blush.gif Много е готин наистина ама само да не ти е чичо, защото тогава не става... biggrin.gif
elitu
Ох тези очички и тази усмивка.
И ролята му в сериала ми допада.
naley_
rolleyes.gif ъ доста е готин rolleyes.gif
traiana
Най-готиния чичооо! blush.gif biggrin2.gif
Мая
Ех този Купър, адски си е готин.... blush.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.