Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: The Sleeping Beauty
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Приключили > The O.C. > Епизоди > Сезон 4
Estell
The Sleeping Beauty

Когато Тейлър разбира, че Раян има проблем със съня, решава да му помогне, но след като се обръща към Кейтлин, планът й пропада. В Браун Самър и Че увеличават дейностите си, но това им дава повече свобода отколкото са си представяли. Джули получава помощ от Кейтлин, която и помага да запази бизнеса с агенцията за запознанства.

Музика

"Gubbbish" by Chad VanGaalen
"Float On" by Goldspot
"Waiting To Die" by Zero 7
"While You Were Sleeping" by Elvis Perkins
"Under The Sea" by Digby Jones
"Butterfly" by Tom Quick
"Need Music" by Ben Gidsjoy
"Without You" by Brother And Sisters

Download
The O.C. S04E05
The O.C. S04E05
Субтитри
lovely
Ей, гледах я и тази серия! Адски се радвам , 4е Раян пак може да се влюби ...е не очаквах да е точно в Тейлър, ма става smile.gif
mad
Епизода беше забавен biggrin2.gif Тайлър съпер много ме радва biggrin2.gif и ако се съберат с Раян ще бъде яко biggrin2.gif
Estell
Мдаа много са ми сладки заедно... Даже май малко повече ми харесват отколкото, когато Раян беше с Мариса smile.gif
Jane
Много са сладки... и смешни biggrin.gif biggrin2.gif
*PeyT*
Още не съм гледала серията.. нз и дали изобщо ще я гледам! rolleyes.gif Първите 4-ри серии от 4-ти сезон с нищо не ме грабнаха..то всъщност от 3-ти сезон още сериалът не е това, което беше! Поне на мен ми стана доста скучен! dry.gif Гледах го, защото нямаше какво друго, а и исках да видя какво ще стане накрая(Мислех, че 3-ти сезон е последният...ся като се замисля май наистина щеше да е по-добре ако беше biggrin2.gif ) Никога не съм била луда фенка на Мариса, но е супер тъпо, че умря, защото тя беше доста главна част от всичко случващо се! Тайлър е сладка, но Раян не мога да си го представя с никой друг освен с Мариса, така че съм сигурна, че няма да ми харесат като двойка! rolleyes.gif 16.gif
~Bruk~
Честно казано, на мен ми хареса серията както и всички серии от 4 сезон...Прилича ми малко на 1- нови начала за всички, отново се връща към комедията която в началото имаше 10.gif Без Мариса според мен сериала върви на много по-добре и без това около нея само скучни любовни истории имаше..Готино е да видиш как Раян е с друго момиче- пак става един такъв готин както 1 сезон rolleyes.gif Тейлър наистина е странна и с Раян са ми весели заедно..Сет и Самър пак са готини...Джули също не е сдухала се ами е весела..Абе общо взето надмина очакванията ми biggrin2.gif smile.gif 3.gif
ZzoOoMeR
в интерес на истината мисля , че най после се "размърдаха" нещата и отново потръгва сериала smile.gif Действително за сега тази си серия ми хареса най много от 4 сезон smile.gif Олееееее как се смях с тези 2таааа smile.gif biggrin2.gif 4.gif
18.gif Раян и Тейлър 18.gif 16.gif 16.gif 16.gif

А тва с Самър беше адски тъпо !!!! huh.gif Този Че е пълен олигофрен blink.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.