Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Какво харесвате и какво не харесвате в Мариса??
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Приключили > The O.C. > Персонажи > Мариса Купър
dizzence
Кажете какво е това, което харесвате в Мариса-не само за външен вид, но и за качества?!Обосновете те!
А има ли нещо, което не ви харесва в нея?!
ALeX4e7y^
Абе кефи ме като цяло rolleyes.gif
vIkToRsHeFa
Много красиво момиче... blush.gif Иначе като видя мариса и се сетих веднага първо за бившия ник на една позната. happy.gif
А относно характеристика... Никой актъор не е човека който го изкарва филма.. Понякога допадат ролите на актъорите но... smile.gif
Br00ke
Хм ... кефи! В филма - облича се добре и има хубаво тяло,смисъл слаба е! Също така има страхотна усмивка и чар ... кефи!
3pacalypse Now
Супер яка е!!!
$windle
(vIkToRsHeFa @ Dec 27 2006, 23:42) *

Много красиво момиче... blush.gif Иначе като видя мариса и се сетих веднага първо за бившия ник на една позната. happy.gif

За първото много съгласен... За второто и аз се чукнах по главата и си викам "Брей тя много известна станала че я коментират в отделна тема" 16.gif
**Sophia**
Еми на мен ми харесва като външност и стила и на обличане е супер.Само че понякога ме дразни като се кара с Раян,и че понякога тя е виновна за скандалите,които стават в сериала.Но като цяло ми е сладка!
IPB Image
Fixer
Много красиво момиче, но понякога се ядосвам като прави елементарни, но сериозни грешки.
sladuranka
Миша си я бива, макар да смятам че стилът й на обличане е меко казано "неприятен" - моля нейните фенове да не ме съдят 9.gif - героинята й ми харесваше в 1-ви сезон и от 2-ри нататък я развалиха, особено с глупостите които прави в 3-и...сякаш искаше да е в центъра на вниманието и всички да я съжаляват dry.gif (а те останалите сякаш си нямаха проблеми...).
VanIcHka
Ами общо взето ми харесва и като визия , стил на обличане прическа и т.н ( даже много хора са ми казвали че приличам на нея , което не е вярно! biggrin2.gif )

IPB Image
Bebssii
Мариса е наистина невероятно интересно момиче.Интересна и различна красота,адски нежна,стила и на обличане яко ме кефи smile.gif
SeMiNi
По визия е сладка,има страхотен стил на обличане...Но като персонаж не ми харесва особено.Понякога не знае какво иска и е доста наивна...И също някой път не знае как да изрази чувствата си...,страхува се да направи някои неща ,които трябва за да спаси положението..wink.gif
^^BIG`smile^^
На мен в 3-ти сезон най - много ме изкефи от гледна точка на това, че изглеждаше перфектно просто 4.gif , а тогава и ме издразни най - много (е, май не е точно така (доста често ме е дразнила )), защото тогава сякаш нарочно се буташе между шамарите, като се почне с Джони " Дай да ти помогна!" и се стигне до Волчек " Аз съм лошо момиче!" 16.gif Де да знам, според мен е тъпо shocking.gif

П.С. И " най - култовото " беше когато се скара със Самър само от простотия и се наливаше като някъв 89 - годишен алкохолик 11.gif
complicated
Да... Мариса направи доста глупости в трети сезон. Но и от друга страна след това със стрелбата по Трей (пък и малко по-рано той щеше да я изнасили) е нормално да се чалне малко от стреса. unsure.gif
^^BIG`smile^^
Абе, вярно е, че си беше стрес AR15firing.gif , но чак да изкуфееш до такава степен new_all_coholic.gif от това. Пък и Мариса в самия сериал все се мислеше за няква такава супер изстрадала, нещастна, единствената отхвърлена, а като се замисли човек доста неща направи напук huh.gif . И все пак наистина гадно стана rip.gif
ALeX4e7y^
Ето нейни снимки от мен

piron
умря...трябва да направите нов форум Тейлър Таунсенд smile.gif
Jolly_GirL
По принцип актрисата не ми е от любимите,а за участието и в серияла-в 1 и 2ри сезон ми харесваше,но после почна да ми става една лигава,глезена,едва ли не изглеждаше че тя е страдала най-много.А пък авантюрата и с Волчек....въобще накрая много почна да ме дразни unsure.gif
^^BIG`smile^^
Абе, стига бе, хора трябва "да й се възхищаваме" супер модерна стана, а и този underground стил е нпараво за завист worthy.gif

ЕДИТ - според мен Миша наистина е красива, но в сериала не винаги ме кефеше
bat_kras
ще кажа само 1 нещо ИСКАМ ДА СЕ ОЖЕНЯ ЗА НЕЯ biggrin2.gif
kingsize-4eto
Тя е много красива...Просто идеала за жена за мен tongue.gif А и стила и на обличане е велик...И беше наистина малко твърдоглава и не винаги права,но държеше на това което има!Много гадно,че загина при катастрофата rip.gif sad.gif
qwe123
Амм сладка е като външност.Не ми харесва стила й в истинския живот,но тъй като говорим за Мариса-облича се фобре smile.gif Като характер не знам.Бяха супер с Раян.Защо само се караха?!!?!?Иначе актрисата мнгоо добре си играе.Бях я гледала в роля още като малка и беше добра smile.gif
^^BIG`smile^^
Да, наистина е добра и аз съм я гледал на доста места и даже се шашнах shocking.gif като я видях в "6-то чувство" ако не се лъжа онова момичето дето беше отровено от мащехата си sick1.gif кофти беше, но игра доста правдоподобно 4.gif
Ledeno_stydena
Много я харесвам.Супер мацка е worthy.gif Кефи ме като външен вид- и стилът й на обличане и абее всичко.Иначе като поведение ,макар че в 3-ти сезон е доста..различна ,пак си ме кефи най-много. wub.gif wub.gif
^^BIG`smile^^
Като се замисля наистина може да се каже, че ме е кефила, но определено е било изключително на моменти. Както е имало много в които супер много ме е нервила sick1.gif но общо взето ми е неутрална такава smile.gif
pretty_girl
На външен вид няма грешка просто,страшна мацка.Героинята също ме кефеше..беше реалистична-пиене,лоши компаний,момчета тя в квото можа се се забърка.Харесваше ми връзката им с Раян,бяха големи сладури заедно, минаха през кво ли не...като се замисля тва е квото ме кефи в Мариса че мина през сякакви гадости и пак си остана готина.Много ме изненада в края на 3 сезон че така тъпо умря...
Gossip Girl
Май аз съм единствената , която не я харесва . Но такъв е живота! Можем ли да я сравним със Рейчъл. Не . Лично на мен Миша ми изглежда като Мариса!Разглезена богаташка . Единственото в нея , което ми хареса беше как се изпокара със оная пача Парис Хилтън
^^BIG`smile^^
Определено не мога да кажа, че Мариса ми е харесвала много, както и не мога да кажа, че ме е дразнила много, но определено супер ама супер много ми хареса когато се скараха със Самър biggrin2.gif . Тогава Самър й каза точно това, което аз мисля за нея ( за Мариса) супер яко ми беше тогава 4.gif
.Innocence.
Като жена е перфектна.. адски готина,слабичка,сладичка и има невероятен стил на обличане.. smile.gif Като актриса също е многоо супер biggrin2.gif
Много от постъпките на Мариса не ми харесват и не мога да я разбера.. самата героиня е много особена, останах с впечатлението че не знае какво иска. Също и правеше много необмислени постъпки,други хора си патеха заради нея и не показваше любовта си към Раян,доста пъти го е прецаквала. Е ест. има и хубави качества например се усмели да застреля братя на Раян когато щеше да го убие. По принцип ме дразнеше ама сериала без нея не беше същия. blush.gif
an4ito
яка е като външност ноо понякога играеше мн тапо във филма...
ladysunshine
Цитат(bat_kras @ Feb 3 2007, 22:58) *
ще кажа само 1 нещо ИСКАМ ДА СЕ ОЖЕНЯ ЗА НЕЯ biggrin2.gif

18.gif 18.gif 18.gif

Такаа...сега по темата...Мариса мн ме кефи, но в трети сезон свърши много глупости. сякаш въобще не осъзнаваше, че наранява хората, които я обичат. Както и да е , след като умря, ми липсваше в сериала
A_l_e_x
Мариса винаги супер здраво ме е дразнила. Още от първи сезон историиитре с опита за самоубийство,пиенето,простотиите с Оливър-абе не можех да я трая. В трети сезон обаче ме довърши...
Освен това не я харесвам на външен вид-супер кльощава,супер плоска и прегърбена,в лицето бива горе долу,а за обличането-добре,че не я обличаха стилистите на Миша biggrin.gif
Катeто
Ами красива е няма как да се отрече и в първи сеозн ми беше любимка,просто супер много ме кефеше,определено не беше хубаво това със смъртта,ама като на филм,ко да се прави biggrin2.gif
Marissa Cooper
Аз я обожавам.Харесвам я много.В началото,първите пъти като гледах ОС мн я ненавиждах,но след като умря в трети сезон я захаресах и тогава може би вникнах повече в образа и и в сериала като цяло.
Без нея..пак беше интересно,но се усещаше липсата и.Но Миша е решила да напусне.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.