Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Stay Alive
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Персонажи > Брук Дейвис
~F.A.T.E~
ами на мен тоя филм страшно мн ми хареса,беше наистина як имаше тръпка! Но ще ми е интересно да разбера и вашето менние! 10.gif 4.gif

Правило за пускане на аватари и банери от 29.01.2007:
Задължително е да споменете автора на аватарите или банерите и по възможност линк към сайта (най-често в livejournal).
**Sophia**
Този филм си го изтеглих но нямаше субтитри и затова не успях много да го гледам.Но с такава черна коса София не ми харесва много,много!
DeSiNCeTu
Страхотен филм 4.gif Жалко, че София не остана до края, но... радвам се, че взе участие в него, голяма сладурана и й отиват такива роли 3.gif
sydney
много ми хареса филма biggrin.gif biggrin.gif жалко че Софито не е в по-главна роля wink.gif wink.gif
fresh_girl
мии тоя филмец го гледаааах одавна,нуу найстина беше як..имаше няква интрижка 10.gif ..определеноо ме обзееее лек страх,когато забиха пироните на лелката и тя стана ииии гледашеее достааа страшничко ((((:
Br00ke
Хъъ .. аз пЪ не съм го гледала.. blush.gif
Пуснете малко инфо ,снимки - да стане ясно за какво става въпрос във филма 10.gif
DesiTo
Stay Alive (2006) - imdb.com
Световна премиера: 24/03/2006
Жанр: Ужаси / Трилър
Режисьор: Уилиам Брент Бел
Сценарист: Уилиам Брент Бел, Матю Питърман
Участват: Елтън льо Блан, Джим Бишъп, Синтия льо Блан, Самейр Армстронг, София Буш, Джон Фостър, Адам Голдберг , Джеймс Хевън, Мария Калинина, Били Лувиер, Франки Муниц

Докато играят онлайн игра на ужасите група тинейджъри забелязват, че когато техният герой от играта умре... играчът, който го управлява също умира...

Официален сайт

Stay Alive Trailer

http://www.picvalley.net/u/73/72150_534.JPG
http://www.picvalley.net/u/73/72146_518.JPG
http://www.picvalley.net/u/73/72144_507.JPG
http://www.picvalley.net/u/73/72148_527.JPG
VanIcHka
На мен много ми хареса филма и София както винаги беше много готина , само не ми хареса това че не остана жива до края иначе филма си беше страшничак biggrin2.gif
solenka
Филма го гледах снощи и ..... очаквах повече. Мислех си, че наистина ще е нещо, което да те накара да стоиш неподвижно и да слушаш учестеното си дишане, нооо жестоко съм се лъгала.
Ролята на София не беше лоша, но с черна коса изобщо не ми харесва.
PlaMeN VolleY
Филма беше супер, само където мислех, че няма да свърши така ... biggrin.gif
CheerFuL-F
Филма го гледах миналата година и мога да кажа 4е е страхотен!
**Sophia**
Ето малко аватари

http://www.sophia-b.org
Devil^Rose^^
Това филмче по става в сравнение с The Hitcher да речем. tongue.gif
Като цяло визията и самата героиня беше по различна от това, което сме свикнали да гледаме smile.gif Абе София си беше много яка за разлика от оная руса мърша (Samaire Armstrong май беше wacko.gif )
А иначе филма беше минал и заминал покрай ужас 3.gif Като вземем каста, който беше събиран от всякакви тийн сериалчета - начело с Малкълм 18.gif Да знам че това не му е името, ама него не мога да го възприема по друг начин tongue.gif Е, не ! Невъзможно е да излезе някакъв сериозен филм ...
Bloody_Tears
Филмчето е супер готинко! И Софийка беше НЕВЕРОЯТНА в него! Много ме кефи кфо каза точно преди да я убие оная ***** smile.gif "Go *цензура* yourself" ohmy.gif Много ме изкефи smile.gif И много яко я убиха. А тоя идиот много ме подразни (забравих му името), как можа да тръгне с оная *****, няколко часа след като убиха гаджето му dry.gif Голяма любов...
Gossip Girl
Филма е страхотен. Много му се изкефих и много ми хареса историята за Елизабет Батори..Много ме заинтригува..Откъм ужаси не беше най-страшен, но не може да му се отрече, че си го биваше..Яд ме беше, че убиха София, защото тя можеше да остане и до края вместо онова хлапе дето играе Франки Мюниц..Но пък се радвам, че беше най-смела първа да се изправи открито срещу оная вещица!
Ledeno_stydena
Много ми хареса филчето.Не беше страшен ама беше интересен и София беше супер ,както винаги worthy.gif
sladuranka
Очаквах нещо повече, доста го направиха в края на "Гняв" unsure.gif .
Tedds
Филма беше много готин.Изкефи ме,много ми хареса историята на тази Елизабет...Отначало русата таз дето се снима ми беше подпозрителна...ама явно съм сбъркала.Софито беше супер,хареса ми ролята и.Беше страхотна(както винаги)!
susito
един от най-любимите ми филми...страхотен е!София определено ми харесва повече с черна коса и бретон..и това червено червило е убийствено!Утиват и такива роли според мен...на мен Самейр(или както е) ми хареса...добре си изигра ролята,много хубаво пищеше(ако може едно пищене да се нарече..хубаво)!Като цяло филма е на ниво...различен е-идеята е готина.Не е от онези дето група тийнове отиват на някфо забутано място и някой психопат ги убива 1 по 1!Историята за Елизабет Батърби е доста интересна и пораждаща кошмари(поне аз цял аседмица сънувам кошмари заради нея)
brooke_scott
Цитат(susito @ Sep 2 2007, 19:02) *
един от най-любимите ми филми...страхотен е!София определено ми харесва повече с черна коса и бретон..и това червено червило е убийствено!Утиват и такива роли според мен...на мен Самейр(или както е) ми хареса...добре си изигра ролята,много хубаво пищеше(ако може едно пищене да се нарече..хубаво)!Като цяло филма е на ниво...различен е-идеята е готина.Не е от онези дето група тийнове отиват на някфо забутано място и някой психопат ги убива 1 по 1!Историята за Елизабет Батърби е доста интересна и пораждаща кошмари(поне аз цял аседмица сънувам кошмари заради нея)

Сис, подкрепям напълно мнението ти biggrin2.gif
ladysunshine
Цитат(sladuranka @ Jul 8 2007, 13:31) *
Очаквах нещо повече

И аз така, ама София играеше добре. А ис тая визия беше по-интересна
dragon_girl
Беше готин в сравнение с някой други хоръри,но не беше нищо по-специално,ама щом е със Софито значи....
lovve_sophitoooo
Цитат(**Sophia** @ Dec 9 2006, 18:05) *
Този филм си го изтеглих но нямаше субтитри и затова не успях много да го гледам.Но с такава черна коса София не ми харесва много,много!

пхахаха,макар че е лично мнение софия е суперска с черната права коса и вобще не ме интерва за другите ко си мислят!софия чевър!!! обичкам та софи!
dEniChka
На мен пьк ми хареса wink.gif
FintiFlushka
Сега си го тегля ии ще го гледам .. като го изгледам ще дам мнение пак ,ноо щом тя участва значи е супер ..
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.