Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: The Hitcher
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Персонажи > Брук Дейвис
Страници: 1, 2
jolie
Новият филм с участието на София Буш се казва 'The Hitcher' и ще излезе по кината през 2007.
Двама студенти,преминаващи през пустинята , качват на стоп мъж ,които има "убийствени" планове ....
Още инфо тук.

Правило за пускане на аватари и банери от 29.01.2007:
Задължително е да споменете автора на аватарите или банерите и по възможност линк към сайта (най-често в livejournal).
Menna
Ето официалния сайт на филма,вкючващ и промото:

The Hitcher - Official Movie Web Site

Както и няколко промо-снимки:

~F.A.T.E~
Нямам търпение да излезе по кината ,веднага отивам да го гледам с компанията! Аз определено си падам по страшните филми,този няма май да е мн ужаси,но дано да е добър! smile.gif
CheerFuL-F
филма ще е сигорно готин от промото което гледах...чакам го да излезне по скоро
Jolly_GirL
И аз мисля че филмчето ще е готино smile.gif ,някой може ли да ми каже кога точно му е премиерата?
Mai4et0
На промото не пишеше ли 19 Януари rolleyes.gif Аз веднага ще отида да го гледам като излезне 3.gif
DeSiNCeTu
Уау 3.gif Очаквам филма с нетърпение 4.gif Обужавам ужаси, а щом е със София... wub.gif Мисля, че ще е интересен punk.gif
sydney
от промото останах с впечатление че филма ще бъде много готин happy.gif пак ужас..............май София си пада по ужаси много 15.gif 15.gif 15.gif
<Radost>
УАУ!!!
Това найстина трябва да се гледа!И аз нямам търпение да излезе
biggrin.gif
DeSeRt^RoSe
Иииеееииии и аз като всички нямам търпение.Не си падам мн по ужас ама щом ще участва София ще го гледам задължително.
angie_baby_bs
Иеее супер! Много се радвам ,че има нов филм.Няма да го пропусна!Мерси за инфото tongue.gif
Menna
Ето още няколко снимки от филма,чиято премиера е след 19 дни: biggrin2.gif

Тази ми е любимата 3.gif

Още една анимация,правена от Мая(lp^girl) ако не се лъжа: biggrin2.gif

Br00ke
Хей хора,това не е ужаси а трилър - с убииства и т.н.,което пак е страшничко.
Хе,трилари съм гледала доста,но ужаси не мога да гледам.. аз съм доста страхлива и без да гледам сънувам доста кошмари,за това .. ужаси не! Е щом е със София и ужаси бих гледала,нооо ... това е трилър 10.gif Нямам търпение да излезе
Menna
(Br00ke @ Jan 8 2007, 00:20) *

Хей хора,това не е ужаси а трилър - с убииства и т.н.,което пак е страшничко.

нооо ... това е трилър
Genre: Action / Crime / Drama / Horror / Thriller (more) източник: IMDB
От всичко по малко. bigwink[1].gif

Впрочем има съвсем ново интервю на София за филма,затова как са протекли снимките и разни други неща.Сега ще го преведа и ще го пусна след това(само дано не забравя). biggrin2.gif
nadezhda_had
мои графики
IPB Image

IPB Image

IPB Image
devon
Манеееееее филмът е мега маняшки.Дано да го пуснат по кината веднага отивам да го зяпам.А София просто както винаги е невероятна worthy.gif .Много мерси за снимчиците.А Наде ти си знаеш няма нужда да казвам но все пак:НЕВЕРОЯТНА СИ!!!!!Просто графиките ти изпълват от всякъде 10.gif 10.gif
nadezhda_had
има ли от къде да се свали вече филма
lp^girl
(nadezhda_had @ Jan 13 2007, 14:00) *

има ли от къде да се свали вече филма

Arenabg

zamunda.net

Качеството е много лошо. Аз вчера изгледах филма и ми хареса, не е много страшен ама си стува да се види.

ПП София беше супер готина biggrin2.gif
Menna
(lp^girl @ Jan 21 2007, 14:14) *
Качеството е много лошо. Аз вчера изгледах филма и ми хареса, не е много страшен ама си стува да се види.
ПП София беше супер готина biggrin2.gif
Напълно съгласна! 4.gif
nun4eto
а нямя ли да го качат с по-хубаво качество? sad.gif
SeMiNi
Сигурно за мен ще е доста страшничък...незнам дали ще го гледам.София със сигурност ще бъде супер както винаги.wink.gif
CheerFuL-F
Най-накрая излезна филма сега остават и субс ина4е се надявам да е готин smile.gif
nadezhda_had
и аз си го свалих филма ,качеството е ужасно ,но сега само суб чакам и ще го гладам
sladuranka
Супер много искам да го гледам тоя филм и след като видях, че злодеят е Шон Бийн направо пощурях 10.gif . Тоя човек ме кефи зарад туй, че в който и филм да го гледам, все е в ролята на лошия( само в 1 филм съм го гледала като добър) 4.gif 4.gif 4.gif .
**Sophia**
Аз още не съм гледала този филм,но се надявам да е интересен.София е много сладка там.(както винаги)Ето и малко аватари:
IPB ImageIPB ImageIPB ImageIPB ImageIPB ImageIPB ImageIPB Imagesmile.gif
Br00ke
Ето едно промо сайтче посветено на филма :

http://film.onetreehillweb.net/hitcher/
fresh_girl
хораааа дано тоя филм си заслужава,защото го тегля от близо 6 дни и още не се е дръпнал и ако се истегли и не ми хареса ще ви убияяя biggrin2.gif mrgreen[1].gif biggrin2.gif
Broken
Нямам търпение да го изгледам,изглежда ми доста интересен smile.gif
Ashley
Туку що го изгледах - супер як филм!!! Наистина си заслужава wink.gif
Sway
Пет думи...

София Буш е перфектна актриса !!!

Невероятен филм, нямаше да е същия без нея!
[dEs]
аме някой да знае от каде мога да си го дръпна с по - добро качество, защото този който изгледах май беше сниман от кино с камера и даже си виждаха хората от киното като стават и ака са излезли субтитрите да кажете
sophia_bush
Филма е невероятен, обожавам го biggrin2.gif страхотен е, а София даже още повече happy.gif
Gossip Girl
Има ли някой да ми даде регистрация в Арена, да си го сваля?
Jolly_GirL
А някой ще може ли да ми каже кои са песните от филма? rolleyes.gif
sydney
филмът е страхотен worthy.gif worthy.gif worthy.gif без перфектната игра на Софито нямаше да има същият ефект rolleyes.gif rolleyes.gif гледайте го,няма да сгрешите mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif
DjuDju
Гледах го онзи ден smile.gif и определено ми хареса особено накрая.... (айде да не издавам) blink.gif
~●R@Li●~
И аз го гледах...готин беше филма
София е невероятна
scandalous_girl
Филмът въобще не ми хареса,нищо интересно не намерих в него,какъв ли horror,то си беше комедия. Единственото хубаво нещо в него беше София и нейната невероятна игра.
sladuranka
Най-накрая го гледах този филм. Хареса ми rolleyes.gif .
PlaMeN VolleY
На мен лично си ми хареса и филма и още повече участието на София : )
fenka_lucas_i_brooke
А да знаете по кината дали ще го пускат???
julia1990
Много е хубав филма,а и вече го има с хубаво качество в Замунда и Арена..така че теглете 4.gif А и нашата София Буш е просто страхотна в него,мн добро изшпълнение прави наистина 8.gif
Bloody_Tears
Я някой да даде линкче за теглене, ама с хубаво качество и субтитри happy.gif Ако има вече де smile.gif
eL
Toку що изгледах The Hitcher. Филмът не блести с особено сполучлив сюжет, а на моменти е даже бая нереален happy.gif ... Шон Бийн обаче кърти мивки като bad-ass пич. Перфектният злодей ! 15.gif Но да си призная - единствената слислена причина, поради която изгледах филма докрай беше София. Която бтв беше наистина невероятна - страхотно си изигра ролята! 8.gif
Това момиче има потенциал и дарба да постигне велики неща - млада е, изключително талантлива, красива, чаровна ... №1! wub.gif

Цитат(dqvol4e7o_mims @ Apr 15 2007, 14:07) *
Я някой да даде линкче за теглене, ама с хубаво качество и субтитри. Ако има вече де

В предният пост на julia1990 е споменато, но нищо. happy.gif Ето ти линкче в Zamunda : цък
Mrs.Ackles
Преди няколко дни изгледах филмчето, но.. не беше от най-страшните да си призная.. rolleyes.gif Господ ми е свидетел, че направих всичко възможно за подходяща обстановка (въпреки, че не бях у нас), но филма не успя да ми въздейства.. Единствено се стреснах, когато още в началото 15.gif злодея 15.gif изкочи пред стъклото на колата, в която беше Софито.. Въпреки, че знаех, че ще стане нещо такова, пак се изплаших адски много.. blink.gif 16.gif
Соф обаче беше невероятнаа! wub.gif wub.gif wub.gif Тя беше единственото нещо, което ме спираше да не махна филма.. на всичкото отгоре адски много се изгърбих, ноо.. издържах! biggrin2.gif Наистина, таланта на това момиче е огромен! Дано скоро почне работа в/у някое ново проектче.. rolleyes.gif Като цяло.. не беше чак толкова зле филмчето..
Nasi
Няма да чета какво сте писали за филма, защото не съм го гледала. От няколко дни съм го записала на ДВД и чакам свободно време да го гледам, и мисля, че това ще е днес. По принцип не съм фен на този жанр, но заради София ще го изгледам. Аз все още не съм гледала Stay Alive sad.gif

Виждам, че Ели е писала коментарче, а това ме кара да си имсля, че филма найстина си заслужава, нямам търпение да сеприбера довечера и да го изгледам най-после.
Devil^Rose^^
Aз съм много доволна от филма mrgreen[1].gif Значи първо си го бях дръпнала преди време и почнах да го гледам, но така и не намерих сили да го догледам blink.gif Та скоро с едни приятели се събрахме и го гледахме .... е такъв смях просто нямаше 16.gif 18.gif Не бих го препоръчала, защото си е чиста загуба на време. huh.gif може да се гледа единствено заради София, ама аз и заради нея не го направих ... много зле busted2.gif
Bloody_Tears
Сега си го пускам, надявам се да ми хареса. После ще коментирам smile.gif
Nasi
Изгледах го, изобщо не беше страшен. Ще коментирам само София, защото тя е единствената причина да го гледам. Беше невероятна, образа й беше много различет от обикновенно. Самото й излъчване беше друго, което още веднъж показва колко добра актриса е, успява да се слее с героинята си. А и не напоследно място, доста труднички са били снимките из тази пустош, в която се развиваше действието.

Иначе като сюжен не ми хареса особенно, не успях да разбера мотивите на Убиеца.

Вече чакам следващият филм на София, дано е в някои друг жанр.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.