Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Chad Michael Murray и Kenzie Dalton
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Персонажи > Лукас Скот
Страници: 1, 2, 3, 4, 5
**Sophia**
Е какво мислите за тях като двойка?Нали наете в живота са годеници !Аз мноого се нервя от товаа тя е сто пъти по грозна от София,и не знам как Чад е би могъл да я харесва!Не ми харесват катто двойка!Но сега сте вие наред?

Правило за пускане на аватари и банери от 29.01.2007:
Задължително е да споменете автора на аватарите или банерите и по възможност линк към сайта (най-често в livejournal).
DaniEl
Така му се пада на Чад.Дано да е щастлив с тоя крокодил.Имаше една от най-красивите жени в холивуд и я загуби.
Едвали тея двамата ще се задържат като двойка още дълго. smile.gif
Chad Michael Murray
Тая малката е на 18 shocking.gif ,вярно София е по красива,но да кажете че момичето е грозно няма да се съглася.Бива си я мацката да са си живи и здрави biggrin.gif
SeMiNi
Аз пък мисля че е супер грозноватичка...и не ги харесвам като двойка.Но щом така си е решил Чадчо...няма да му се месимsmile.gif

IPB ImageIPB Image
seduction_55
Еми той и Чад е станал доста грозничък,така че са си точно един за друг. wink.gif
CheerFuL-F
тая е супер горзна най-добре си бяха Чад и София...пфф...как може да препочете тази пред София 16.gif
Loshka
Уф, ужас. На тая само очите са й хубави. Ама явно на Чадчу такъв му е вкуса - все русокоси крокодили си избира. (сп. Парис Хилтън, сега тази... sick1.gif )
Sway
Първо да кажа, че принципно мразя мъже като Чад Майкъл Мъри - не като външност, а като типаж... Има прекрасна жена, заклел й се е във любов и вярност.. но 1. изневерява й с нейната противоположност (София - нисичка, красива, тъмнокоса, Парис - върлина, грозна и руса) Както и да е, само по себе си това е много кофти. Но фактът, че само след няколко месеца след развода си със София той хукна да се жени за поредната смешна кукла барби (пак руса!!!) , някаква осемнайсетгодишна пикла с изкуствена усмивка... просто ме отвращава. Кензи - също ме отвращава много, както казваше един мой приятел : I'm so sick of her face... в смисъл такъв, че аман от такива лица, толкова е комерсиална, в Америка бъка от такъв тип момиченца имитиращи Бритни Спиърс!!!
Ще продължа друг път, че сега се изнервих.

П.П. Да отбележа -- втората снимка на КЕНЗИ, която SeMiNi пусна -- о, Боже Господи, само като я видях се дръпнах инстинктивно на метър от монитора ! Тая е крокодил !!! И гледа като бавноразвиваща се. Ужас...
Estell
И на мен това момиче хич не ми е симпатично dry.gif На Чад май му трябват очила с доста голям диоптър... 14.gif
SweetDreams
(Sway @ Dec 4 2006, 21:28) *

П.П. Да отбележа -- втората снимка на КЕНЗИ, която SeMiNi пусна -- о, Боже Господи, само като я видях се дръпнах инстинктивно на метър от монитора ! Тая е крокодил !!! И гледа като бавноразвиваща се. Ужас...

Какво съвпадения и мойта реакция беше подобна. Не знам с кои очи е гледал Чад, когато е спал с тая.... трябва да е бил яко закъсал, което едва ли е случая, след като е бил с София, ама не знам.... Това момиче наистина е доста грозновата... и е наборка 16.gif
Bloody_Tears
(Sway @ Dec 4 2006, 21:28) *

Първо да кажа, че принципно мразя мъже като Чад Майкъл Мъри - не като външност, а като типаж... Има прекрасна жена, заклел й се е във любов и вярност.. но 1. изневерява й с нейната противоположност (София - нисичка, красива, тъмнокоса, Парис - върлина, грозна и руса) Както и да е, само по себе си това е много кофти. Но фактът, че само след няколко месеца след развода си със София той хукна да се жени за поредната смешна кукла барби (пак руса!!!) , някаква осемнайсетгодишна пикла с изкуствена усмивка... просто ме отвращава. Кензи - също ме отвращава много, както казваше един мой приятел : I'm so sick of her face... в смисъл такъв, че аман от такива лица, толкова е комерсиална, в Америка бъка от такъв тип момиченца имитиращи Бритни Спиърс!!!

Абсолютно съм съгластна!!!Тая тъпа русокоса пикла НА 18 ГОДИНИ се е хванала с Чад.просто ще повърна при мисълта за нея. sick1.gif Пък и как може Чад,който уж се смята за не такъв голям идиот да се хване за такаа малка курвичка?!И да зареже София?!Тоя сляп ли е,не вижда ли,че "това" не може да стъпи и на малкото пръстче на София?И не говоря само за красота.Сигурно не знае азбуката още. mad.gif 14.gif
Sladura
Хммммм немога да кажа , че е голямата красавица , но все пак е симпатяга.Аз съм я виждал на много снимки на който не изглежда чак толкова зле.Вие сега сте взели 2 нейни снимки на който не е чак толкова добре и хайде крокодил била , грозна била.Нормално е да не я харесвате все пак половината който се изказаха негативно са фенофе на София и искат тя да е с Чад.Но недейте преценява по външния вид на човек , може пък да е много готина като характер и компания , затова Чад да е с нея. Аз също не харесвам приятелката на Джеймс , но важното е не дали ние (феновете им) харесват приятелките им , а те. smile.gif
Haley_James_Scott
Тази е обикновено селянче 18.gif Много е грозна 16.gif Как може Чад да се сгоди за тая 16.gif Два пъти е участвала в ОТХ и той..... 16.gif София е 111111111111111111111111111111111111111111111111111111 пъти по - красива и забавна от тази овца ohmy.gif
Bloody_Tears
Не обиждай горките овци с тая..... 18.gif
Menna
(Sladura @ Dec 6 2006, 18:29) *
Аз също не харесвам приятелката на Джеймс

Впрочем те се разделиха и тя вече е пътник. 18.gif 18.gif
Bloody_Tears
(Menna @ Dec 6 2006, 21:51) *

(Sladura @ Dec 6 2006, 18:29) *
Аз също не харесвам приятелката на Джеймс

Впрочем те се разделиха и тя вече е пътник. 18.gif 18.gif

Оле вернооооconfused.gifconfused.gif? 3.gif 3.gif 3.gif 3.gif 3.gif СУПЕРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРР УЖАСНА БЕШЕЕЕЕЕ!Мерси много,че каза да знаете,че отивам до Америка,ако искате автографи казвайте. 10.gif biggrin2.gif И да знаете няма нужда вече да се карате за Джеймс,ВЕЧЕ Е МОЙ!!!!! biggrin.gif 10.gif 3.gif 15.gif

Оп малко обърнахме темата,за което сорка. blush.gif biggrin.gif
Nasi
(dqvol4e7o_mims @ Dec 6 2006, 21:55) *

Мерси много,че каза да знаете,че отивам до Америка,ако искате автографи казвайте. 10.gif biggrin2.gif И да знаете няма нужда вече да се карате за Джеймс,ВЕЧЕ Е МОЙ!!!!! biggrin.gif 10.gif 3.gif 15.gif

съжалявам, че ще те разочеровам, но много бързо си е намерил нова sad.gif sad.gif sad.gif И бил страшно щастлив. 4.gif 4.gif 4.gif

и за да не става оффтопик едно инфо за Чад и Кензи:

Chad: The Evolution

Dlisted.com calls out Chad on his new look and new bride... and questions whether he has "meth face." Chad, looking like a druggie? We're not sure if we'd go that far, but it's still kind of a jolt to see little Kenzie next to him. She has such a baby face, without that lipstick, she'd look 18! Oh, wait, she IS 18.

Okay, yes, she's old enough, but it still seems a little wrong to us. Call us hopeless romantic saps, but we miss the days of Chad and Sophia. Do you?
*PeyT*
Тази Кензи не ми допада особено emoticon1 (24).gif Мноо е невзрачна няк`ва... Но в крайна сметка ние можем да съдим за нея само по външния й вид.. Поне аз нито съм чела нейни интервюта, нито съм виждала нейни роли(като изключим тази в ОТХ, но тя е толкова мизерна, че не се брои biggrin2.gif ), нито съм гледала каквато и да било нейна публична изява... Така че не виждам к`во ви е виновно момичето? rolleyes.gif Сигурно има някакви качества щом Чадчо е толкова влюбен и загубен в нея... 10.gif biggrin.gif А и може да не е фотогенична и наживо да изглежда по-добре.. wink.gif Вярно е, че със Софито бяха мнооооого по-хубава двойка и страшно си отиваха, но явно не са били един за друг, щом вече не са заедно! Не знам за Лукас, ама Чад наистина се оказва доста несериозен и незнаещ к`во иска... първо влюбен а у, жени се.. после спи с ня`къв кон, развежда се за отрицателно време, ся изведнъж пак мн влюбен, пак иска да се жени и то за момиче доста по-малко от него... wacko.gif Явно за него любовта е нещо, което може да се срещне под път и над път.. Няма да се учудя ако след някой друг месец отново срещне "голямата си любов"! 16.gif Ако питате мен, не Кензиту, ами той е за бой! bangin.gif tongue.gif Ама то си е негова работа в крайна сметка, да прави каквото си иска... 1 (4).gif
ALeX4e7y^
[quote name='Sway' date='Dec 4 2006, 21:28' post='138340']
Има прекрасна жена, заклел й се е във любов и вярност.. но 1. изневерява й с нейната противоположност (София - нисичка, красива, тъмнокоса, Парис - върлина, грозна и руса) Както и да е, само по себе си това е много кофти. Но фактът, че само след няколко месеца след развода си със София той хукна да се жени за поредната смешна кукла барби (пак руса!!!) , някаква осемнайсетгодишна пикла с изкуствена усмивка... просто ме отвращава. Кензи - също ме отвращава много, както казваше един мой приятел : I'm so sick of her face... в смисъл такъв, че аман от такива лица, толкова е комерсиална, в Америка бъка от такъв тип момиченца имитиращи Бритни Спиърс!!!

НАПЪЛНО СЪМ СЪГЛАСНА С ТОВА,браво 4.gif
~ViLi_Chan~
Не искам да обиждам никой,но не съдете само Чад заради това че са скъсали с Брук...Кой знае Брук каква е в живота..Сигурна съм че е типична холивудска актриса която се забива тук там с всеки по красив...По ми харесва Брук на външен вид,но това не означава че е кой знае каква стока със сравнение с тази...Кой знае може тя да е по стойностна като човек..Но това не може да се прецени щом Чад е щастлив защото с нея...еми браво на него tongue.gif
Menna
(~ViLi_Chan~ @ Dec 7 2006, 17:51) *

Сигурна съм че е типична холивудска актриса която се забива тук там с всеки по красив...
Уау,ти си екстрасенс направо shocking.gif shocking.gif
Причината за развода е,че Чад и изневери с Парис Хилтън и дори публично заяви,че съжалява,че го е направил и е наранил София.
~ViLi_Chan~
(Menna @ Dec 7 2006, 19:09) *

Уау,ти си екстрасенс направо shocking.gif shocking.gif
Причината за развода е,че Чад и изневери с Парис Хилтън и дори публично заяви,че съжалява,че го е направил и е наранил София.

Приемам си думите назад.Сигурно София е била изключително вярна и е много по-различна от другите актриси,който не могат да се задържат на един мъж...В крайна сметка,това може да е една от причините,но да не се задълбочавам в подробностти,как са скъсали.
Menna
(~ViLi_Chan~ @ Dec 7 2006, 19:55) *
В крайна сметка,това може да е една от причините

Напълно вярно. smile.gif Когато една врата се затвори,никой не знае какво се крие зад нея.Не вярвам,че Парис Хилтън е била единствената причина за раздялата им.Повод за развод-със сигурност,но причините винаги са много и са комплексни.

И понеже се отклоних от темата.....Нито единия харесвам,нито другия...така че в момента ми е абсолютно безразлично с какво се занимават,дали са заедно и тн. wink.gif
Bloody_Tears
София до колкото виждам в интервютата е много земен човек,не е надута както повечето звезди.
**Sophia**
Също че мисля че някъде пишеше че когато чад и е изневерил,всички от OTH са я подкрепяли.И също бяха казвали много хубави неща за нея-че била весела нещо от тоя род.Незнам на мен ми се вижда че София е свясна и то доста!
Ice^Ice^Baby
А може би заради това Брукас отидоха на кино....
^`^KimBeRly^`^
незнам ама аз тези двамата : не мога да ги възприема като двойка много са ми смешни - той е хубав ама тя ......... wacko.gif wacko.gif
- много ми е смешна няма никакъв стил и на Чад му изглежда като по-малка сестричка
Добре че беше той та и светът да чуе нещо за нея 3cip[1].gif 3cip[1].gif 3cip[1].gif Нямам думи ....
Violeta
Ето едно малко интервю на Чад от премиерата на "Home of the brave", в което говори за връзката си с Кензи smile.gif Надявам се, че няма проблем, че е на английски, но не ми се превеждаше... blush.gif

Who is the lovely lady you showed up with tonight?
That’s my fiancée, actually. Kenzie.

Congratulations.
I went to Wilmington, North Carolina, and stole the most beautiful thing I could find in it.

How did you meet? Doing what?
She loves art. She loves different things about film, and she just wanted to see what it was like, so she was cheering on our show for a while. I met her, and she just makes me a better man. That’s all I could ever ask for. She leads by example, which makes me stronger. I’m just surprised.

Did you set a date?
We haven’t. That’s the great thing. We don’t worry about it. She’s going to finish school, finish college, and then we’ll worry about it. We’re just incredibly, intensely happy.

Sway
М-дам. Ще си се порадват малко, ще се водят сгодени и после тя ще му писне. Толкова е очевидно. Човекът не знае кой е, за к'во се бори, какво иска...
ThePinkDuck
Двамата са невероятно сладка двойка. Кензи е изключително красива и не случайно бе избрана за мис Тийн Америка. София и Чад винаги са казвали, че няма да позволят личният им живот да влияе на професионалният. Както самата София се изрази - "Радвам се, че свърши на време". Кензи е още доста млада и се съмнявам да търпи Чад дълго време, ама кой знае. Ако останат заедно ще продължавам да им се радвам. Може наистина да са The One един за друг. За момента са една от малкото наистина красиви двойки в Холивуд. mrgreen[1].gif
И моля ви, ама почвате пак да бъркате Лукас с Чад и София с Брук. Ние познаваме героите много добре, но за актьорите нищо не можем да кажем.
Sway
QUOTE(ThePinkDuck @ Dec 13 2006, 11:53) *

И моля ви, ама почвате пак да бъркате Лукас с Чад и София с Брук. Ние познаваме героите много добре, но за актьорите нищо не можем да кажем.

А това как го реши? smile.gif
Не държа Чад Мъри да е непременно със София Буш, просто Кензи не ме кефи.
И да, наистина не ги познавам, но това не пречи да имам мнение за тях, така че го изказвам. Кензи Далтън може да е станала Мис Тийн к'вото и да е, но въпреки това е толкова комерс, че ми се гади от нея. И това няма нищо общо със София Буш smile.gif
Все едно, в крайна сметка те си знаят. Според мен няма да ги бъде, но ... тяхна си работа smile.gif
nun4eto
QUOTE(Violeta @ Dec 13 2006, 11:26) *

Ето едно малко интервю на Чад от премиерата на "Home of the brave", в което говори за връзката си с Кензи smile.gif Надявам се, че няма проблем, че е на английски, но не ми се превеждаше... blush.gif

Who is the lovely lady you showed up with tonight?
That’s my fiancée, actually. Kenzie.

Congratulations.
I went to Wilmington, North Carolina, and stole the most beautiful thing I could find in it.

How did you meet? Doing what?
She loves art. She loves different things about film, and she just wanted to see what it was like, so she was cheering on our show for a while. I met her, and she just makes me a better man. That’s all I could ever ask for. She leads by example, which makes me stronger. I’m just surprised.

Did you set a date?
We haven’t. That’s the great thing. We don’t worry about it. She’s going to finish school, finish college, and then we’ll worry about it. We’re just incredibly, intensely happy.

Сори ама плс може ли да го преведеш,не че не мога аз ама..... blush.gif

Violeta
Ето го и превода! smile.gif Не претендирам за кой знае каква точност, но мисля че съм хванала смисъла на думите на Чад smile.gif

Коя е красивата дама, с която си тази вечер?
Всъщност това е годеницата ми. Кензи.

Поздравления.
Отидох в Уилмингтън, Севрена Каролина и откраднах най-красивото нещо, което успях да намеря там.

Как се запознахте?
Тя обича изкуството. Харесва рзлични неща, свързани с киното, така че искаше да разбере как точно се случва всичко, затова участваше за кратко като мажоретка в сериала. Срещнах я, тя просто ме прави по-добър човек. Това е всичко, което някога съм искал. Тя ми служи за пример, което ме прави по-силен. Изненадан съм.

Насрочили ли сте дата за сватбата?
Не сме. И това е хубавото. Не се притесняваме за сватбата. Тя ще завърши училище, след това колеж и след това ще му мислим. Ние просто сме невероятно, страхотно щастливи!

Каква идилия! wink.gif
Bloody_Tears
Да бе,да ги попитаме след няколко месеца дали са пак такива влюбени птички.Като гледам със София и 1 година не можа да издържи,а тя е една от най-страхотните жени,които някога съм виждала.не се знае след колко месеца ще скъса с тая.
Sway
Оставете го момчето,живее му се и не знае какво иска! IPB Image
Bloody_Tears
(Sway @ Dec 14 2006, 17:00) *

Оставете го момчето,живее му се и не знае какво иска!

Не можа ли да избере някоя по-малда бе?! 9.gif 18.gif 18.gif
Brukas fenka
Да и аз смятам,че е прекалено млада и все още не знае какво иска от живота затова не вярвам да издържат дълго заедно.Освен това мисля ,че и липсва много от класата и чара на София,а и с Чад въобще не изглеждат добре като двойка.И сега като слушам какви неща говори за нея ми се струва ,че преди бях чела някакво интервю с Чад,който говореше почти същите неща за София.Май Чад наистина не знае какво иска ,което е много жалко,защото изтърва една невероятна жена
nun4eto
QUOTE(Violeta @ Dec 14 2006, 10:15) *

Ето го и превода! smile.gif Не претендирам за кой знае каква точност, но мисля че съм хванала смисъла на думите на Чад smile.gif

Коя е красивата дама, с която си тази вечер?
Всъщност това е годеницата ми. Кензи.

Поздравления.
Отидох в Уилмингтън, Севрена Каролина и откраднах най-красивото нещо, което успях да намеря там.

Как се запознахте?
Тя обича изкуството. Харесва рзлични неща, свързани с киното, така че искаше да разбере как точно се случва всичко, затова участваше за кратко като мажоретка в сериала. Срещнах я, тя просто ме прави по-добър човек. Това е всичко, което някога съм искал. Тя ми служи за пример, което ме прави по-силен. Изненадан съм.

Насрочили ли сте дата за сватбата?
Не сме. И това е хубавото. Не се притесняваме за сватбата. Тя ще завърши училище, след това колеж и след това ще му мислим. Ние просто сме невероятно, страхотно щастливи!

Каква идилия! wink.gif

Мерси мнооого
<Radost>
Аз пък мисля, че щом Чад е хукнал след Парис, когато е бил със София, значи е много тъп.Аз не знаех за това и мн се разочаровах , когато го прочетох преди малко.
Но не мисля, че Кензи е грозна.Дали Чад ще я зареже сляд месец, два или повече, тва си е негова работа.Много ще се радвам , ако не разбива сърцето на момичето.
kalin4eto_
(~ViLi_Chan~ @ Dec 7 2006, 05:51) *

Не искам да обиждам никой,но не съдете само Чад заради това че са скъсали с Брук...Кой знае Брук каква е в живота..Сигурна съм че е типична холивудска актриса която се забива тук там с всеки по красив...По ми харесва Брук на външен вид,но това не означава че е кой знае каква стока със сравнение с тази...Кой знае може тя да е по стойностна като човек..Но това не може да се прецени щом Чад е щастлив защото с нея...еми браво на него tongue.gif

Напълно съгласна съм с теб!
Не съдете за хората по красотата! Това, че е красива не значи, че София е добра.Като е избрал Кензи нека са щастливи заедно smile.gif Това си е негов избор.. Мисля, че тука нямате право да оценявате Чад, да говорите, че бил глупак и такива.. На мен пък Кензи ми е симпатична smile.gif Сладка е smile.gif Браво на Чад. Все си има причина да се събере с нея. Той си я знае smile.gif И щом е щастлив аз го подкрепям smile.gif
Народът е казал "По дрехите посрещат, но по ума изпращат."
CheerFuL-F
всеки си има мнение дали си подхождат Чад и Кензи,моето лично мнение е че не си подхождат и че Чад и София много повече ми допадаха като двойка....но това вече си е техен избор
**Sophia**
Аз мисля че всички сме заслепени от чара на София,също че Чад и София са супер двойка и затова просто толкова искаме те да са заедно и да се обичат,и никога да не се разделят че почваме да търсим косури на другите около тях...за да си искараме яда че не са отново щастливата,влюбена двойка каквато бяха!Незнам за вас,но аз лично мисля така за себе си!Толкова искам да са заедно,да не се разделят и да бъдат както преди!Но такъв е живота(не мога да повярвам че го казвам,защото винаги ми става криво като почвам да ръсаждавам,какво щеще да бъде ако си бяха останали заедно..)Така мисля аз!

САМО НЕИСкАМ ДА СИ МИСЛИТЕ ЧЕ ПОДКРЕПЯМ ВРЪЗКАТА НА чАД И КЕНЗИ!Аз много харесваам София и Чад като двойка и Brucas ще си остане завинаги(за мен),налиconfused.gif??

---mod edit:
Не пиши поредни постове, а използвай бутона Промени. wink.gif
{HoNeY}
Мале, ще го убия Чад, каква е тая грозотия?! 18.gif 18.gif
Jane
На мен пък ми допада. В никакъв случай не е грозна, не можете да кажете на черното бяло. Пък и в тяло е къде къде по-добре от София biggrin.gif
SeMiNi

И така...отново казвам ,че въобще НЕ харесвам Чад и Кензи като двойка.А със мнението на intense въобще не съм съгласна,тъй като не мисля че Кензи с нещо превъзхожда София.Соф е със сигурност по-красива,по-елегантна и т.н...Дам,мъжете харесват слаби жени(като София),а не пълни скелети..(като Кензи) ,ако става дума за тялото.
Това е мнението ми.smile.gif

Bloody_Tears
(SeMiNi @ Dec 21 2006, 22:42) *

И така...отново казвам ,че въобще НЕ харесвам Чад и Кензи като двойка.А със мнението на intense въобще не съм съгласна,тъй като не мисля че Кензи с нещо превъзхожда София.Соф е със сигурност по-красива,по-елегантна и т.н...Дам,мъжете харесват слаби жени(като София),а не пълни скелети..(като Кензи) ,ако става дума за тялото.
Това е мнението ми.smile.gif

Абсолютно съм съгласна.Просто няма място за сравнение.
ALeX4e7y^
Ужасни са като двойка.Сеедно гледам баща и дъщеря 16.gif

{`BrukaS`}
(kalin4eto_ @ Dec 16 2006, 11:33) *

(~ViLi_Chan~ @ Dec 7 2006, 05:51) *

Напълно съгласна съм с теб!
Не съдете за хората по красотата! Това, че е красива не значи, че София е добра.Като е избрал Кензи нека са щастливи заедно smile.gif Това си е негов избор.. Мисля, че тука нямате право да оценявате Чад, да говорите, че бил глупак и такива.. На мен пък Кензи ми е симпатична smile.gif Сладка е smile.gif Браво на Чад. Все си има причина да се събере с нея. Той си я знае smile.gif И щом е щастлив аз го подкрепям smile.gif
Народът е казал "По дрехите посрещат, но по ума изпращат."

Съгласна съм с това!Обаче...да и изневери с Парис!!! 16.gifДори да имат проблеми изневярата не е начина,още повече пък с ПАРИС!Кво е видял в нея нззз!
girl_from_hell
Двамата са невероятно сладка двойка. Кензи е изключително красива и не случайно бе избрана за мис Тийн Америка. София и Чад винаги са казвали, че няма да позволят личният им живот да влияе на професионалният. Както самата София се изрази - "Радвам се, че свърши на време". Кензи е още доста млада и се съмнявам да търпи Чад дълго време, ама кой знае. Ако останат заедно ще продължавам да им се радвам. Може наистина да са The One един за друг. За момента са една от малкото наистина красиви двойки в Холивуд.

е браво Пате един човек да има на моето мнение, само защото ги гледате в сериала и вече са перфектните и онова момиче е грозно
е въопще не е така супер сладка е, да малка е ама е много хубавичка на мен пък ми харесват да и с Брук ми харесваха като двойка ама така са си решили разделили са си ама момичето не е виновно, а и това все пак е Холивуд всичко може да се види там
и все пак много са хубави двамата Чад и Кензи
http://www.serieslive.com/img/news/chad_et_kenzie.jpg
http://todiefor.webblogg.se/images/chad_mi..._1145808719.jpg
http://img236.imageshack.us/img236/1568/0066ul.jpg
http://img236.imageshack.us/img236/8498/0050xx.jpg

http://chadmichaelmurray.blog4ever.com/photos/436987.jpeg
и си е много хубава усмивката и (а и аз да бях с Чад щях да съм усмихната до уши)

намерих една статийка http://img146.imageshack.us/img146/7820/us032706luv8vs.jpg
а аз пък много искам да се сетя, коя мажоретка е и кога очаства хах накрая пак ще го гледам то началото само за да я видя
susito
Естествено,че със София бяха перфектната двойка.С тая Кензи ли там к'вато е хич не си отива.Ще си провали живота туй момче с тоя кроки!Чад и София-ДЪ БЕСТ!!!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.