Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Chad Michael Murray и Kenzie Dalton
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Персонажи > Лукас Скот
Страници: 1, 2, 3, 4, 5
peytoninlove
Личният живот на Чад според мен си е негова работа!Вярно е ,че София е страхотна ,но може би не са били щастливи заедно.Не смятам че Чад е ужасен като човек нито че е погрознял или нещо от този сорт!Вярно е също,че Кензи не е блестяща,но всички сме хора и имаме недостатъци.
ladysunshine
Първия път като видях снимки на Кензи беше в тая тема май и наистина не я харесах и следователно не ги харесвах като двойка с 4ад. Та ве4е си промених мнението и даже мисля, 4е са много сладки двамата. А пък и щом са си щастливи... Даже сега като се замисля пак доста се задържаха.
[dEs]
Цитат(ladysunshine @ Mar 2 2008, 21:38) *
Първия път като видях снимки на Кензи беше в тая тема май и наистина не я харесах и следователно не ги харесвах като двойка с 4ад. Та ве4е си промених мнението и даже мисля, 4е са много сладки двамата. А пък и щом са си щастливи... Даже сега като се замисля пак доста се задържаха.

И аз не ги харесах от начало... може би защото първо беше със София... и сме свикнали да ги виждаме заедно. ако първо беше с Кензи, а след това със Софсигурно пак така щяхме да говорим. Вече ми е все тая. Кензито има снимки където ми харесваа на други ми е супер невзрачна wacko.gif . И наистина доста дълго се задържаха... Браво на Чад.
Marissa Cooper
Незнам защо,но Кензи не ми харесва.Не защото Чад е с нея, нямам право да изказвам мнения за връзките му.
Още в началото, когато играеше мажоретка(без да знам,че ще имат нещо) ми изглеждаше някаква много странна,изглеждаше ми като че ли има луд поглед shocking.gif
Pearly_girl
Чад е много красив, а тя... не е чак толкова зле, но София е 8000000000 хилчди пъти по- хубава
t0ni
Цитат
Еми той и Чад е станал доста грозничък,така че са си точно един за друг. wink.gif

Хъъх айде ся,Чад гозен?!? Да по принцип и аз не ги харесвам като двойка,бяха много по хубави със София - Вярно 8.gif Той и изневери (което е много много подло и гадно) - Вярно! И на мене не ми хареса,че й е изневерил - много лошо от негова страна да загуби такъв лъчезарен човек 1crying[1].gif Но да ти кажа това въобще не е причина да плюеш Чад... Така е трябвало да стане! Много ви се чудя на вас фенките на София като че ли си го изкарвате на Чад?!?! emoticon1 (63).gif wacko.gif blink.gif
mR.DiSCo
накратко: тая е баси тъпата овца biggrin2.gif много жалко че софия и чад се разделиха
mims_naley_fenka_
Така моето мнение е че Кензи е отвратителна кукла барби.... Теорията ми е че Чад изневерил на София с другата руса недоклатена пача Paris и естествено София иска развод ... Чад няма кво друго да направи освен да си хване тъпо гадже като я гледам Кензи ква е кльощава.... не му завиждам на човека сиг му е забавно вечер да я търси под чаршафите... аве зле е имал е София и да я изгуби по тоя тъп начин...
brooke_scott
Цитат(mims_naley_fenka_ @ Apr 6 2008, 00:38) *
Така моето мнение е че Кензи е отвратителна кукла барби.... Теорията ми е че Чад изневерил на София с другата руса недоклатена пача Paris и естествено София иска развод ... Чад няма кво друго да направи освен да си хване тъпо гадже като я гледам Кензи ква е кльощава.... не му завиждам на човека сиг му е забавно вечер да я търси под чаршафите... аве зле е имал е София и да я изгуби по тоя тъп начин...

18.gif тва беше страхотно! 15.gif 4.gif
mims_naley_fenka_
Цитат(brooke_scott @ Apr 6 2008, 10:31) *
Цитат(mims_naley_fenka_ @ Apr 6 2008, 00:38) *

18.gif тва беше страхотно! 15.gif 4.gif

е искаше ми се и още да кажа ама и това е достатъчно..... biggrin2.gif
leyton_oth
на мен ми допадат не ме интересува кво мислят другите smile.gif
ludoto_tedi
Офф ужас още са заедно..... тоя човек заслужава да е сам!
fenkanabrooke
Тези двамцата("Чад и Кендзи) изобщо не си отиват заедно. И не ме разбирайте погрешно, момичето въобще не е грозно.Просто няма никаква химия между тях.А и тя е прекалено млада и си мисля, че скоро ще се откаже от него.БТВ София си е най- хубавата каквото и да си говорим!
Mim_s
Ем...вие сигурни ли сте,че Чад е изневерил на София?! Точно пък с Парис... confused.gif confused.gif Според мен тфа са слухове.Пък и аз разбрах,че има само слухове и никой не го е потвърдил wink.gif
PayTon__
Чад трябва да е много зле за да се подценява така с тая пикла , на всичкото отгоре е толкова грозна , смешна и безлична някфа много невзрачна . Виж сега София е друго нещо и бяха много готини заедно , но той така правеше и във филма , когато беше с някое готино момиче все прецакваше нещата .
ava_89
За мен Кендзи е една изкуствена барби анорексия. 5.gif Нямам повече какво да добавя. Не знам дали Чад изпитва нещо към нея, ама доколкото бях чела някъде, че щял да се ожени за нея след като тя завършила, демек след 4 години сигурно. Ако си мисли, че Чад ще изпълни това... Малко забавление за него за 4 години. laugh.gif От една страна ми е жал, защото си мисля, че използва горкото момиче, което се надява някой ден да се оженят. Четири години са много време, през което спокойно може да я смени. smile.gif
welinity
мен лично също не ме кефи Кендзи, но той си решава, предвид че са заедно вече толкова време, надали скоро ще се разделят, колкото и да съжеляват всички, в това число и аз...

excl.gif Най-добре за всички фенове ще е да се ззабрани на всички красиви мъже, да се женят и да си хващат сериозни приятелки. Така няма да се налага на фенките/ феновете да мразят толкова много жени.... 1 (4).gif 1 (4).gif 1 (4).gif
1eyeb[1].gif
FintiFlushka
Определено със София повече ме кефи .. тая не ми допада .. А Чад е ужасноо грозен с брада .. (puke)
Катeто
http://www.youtube.com/watch?v=hlWcQsARyyM

Eдно сладко видео за двамата,Чад изглежда много влюбен в нея smile.gif
Inagr
Не че искам да се конфронтирам, но честно казано тя изглежда много влюбена в него. А той не чак толкова. А другото, което ми направи впечатление: той е почти две глави по-висок. Не изглеждат много добре заедно. По-скоро все едно той и е по-голям батко.
А за да не ме обвините, че само плюя хората, мисля че тя е много красива.
Nornyana
Тая се 1 са я праснали с лопата бе мноо зле,София е толкова красива женствена,а тази даже не съм я забелязвала в серияла.Никога няма да замести София тва детенце.Просто да ходи да учи там щото моеж би това ще и се отдаде.Супер грозноватичка е.И да ви кажа не личи много да е влюбен толкова,докато когато беше със Софи изглеждаше щастлиш влюбен.Да земе поне веждите да си оправи,че са като на Петко Войвода.
magi932
ТАКАААМ ДЪЛГИ РЕЧИ МИ СЕ ОФОРМЯТ...
1. КОЙ ПО ДЯВОЛИТЕ ВИ Е КАЗАЛ ЧЕ Чад е изневерил на София и да не говорим че дрънкате глупости от сорта на : Как Чад е могъл да зареже София confused.gif!!! КАКВО ПО ДЯВОЛИТЕ...не сте ли информираи че тя е анолирала брака си с нЕго 4 месеца след сватбата ... ПА ДА НЕ ГОВОРИМ кой ви излъга че и е изневерил с Парис ХИлтЪн confused.gifconfused.gif??!!!!!!!! ХОРА МН ЗЛЕ СТЕ ИНФОРМИРАНИ...ТФА ЧЕ ПАРИС ПРЕЛИЧА НА ПЕРВЕРЗОТИЯ (НЕ ГО ОТРИЧАМ) НЕ ЗНАЧИ ЧЕ НЕ Е ВЯРНА НА ПРИЯТЕЛЯ СИ!!!! БИ ТРЯБВАЛО ДА ЗНАЕТЕ КОЙ Е СЛЕД КАТО СТЕ ТОЛКОВА ''ИНФОРМИРАНИ'' ЗА НЕЙНИЯТ ЖИВОТ!!!!!!!!
ТААА ОТНОСНО Чад СТЕ ПО-ЗЛЕ ИНФОРМИРАНИ СЛЕД КАТО МИСЛИТЕ ЧЕ ПОНЕЖЕ Е РУС И ИЗГЛЕЖДА МАЛКО ЛИГАВ ТРЯБВА ДА ИЗНЕВЕРЯВА НА ЖЕНАТА КОЯТО НАЙ-МНОГО Е ОБИЧАЛ В ЖИВОТА СИ...ОТНОСНО Кензевката БАС ДЪРЖА ЧЕ СКОРО ТОЙ ЩЕ Я ЗАРЕЖЕ МНОГО СКОРО...И ДА НЕ ЗАБРАВЯ...ПОСТОЯННО ПОВТАРЯТЕ ЧЕ СОФИЯ Е БИЛА ТОЛКООООВА КРАСИВА И Т.Н, ОТДЕ ПА ЗНАЕТЕ ЧЕ ВЪНШНИЯТ ВИД Е ВАЖЕН ЗА Чад...КОЙ ЗНАЕ София МОЖЕ В ДЕЙСТВИТИЛНОТ ДА Е ТЪПА ЛИГЛА...КАТО - Скарлет Йохансон, Никол Шейнзингер, Линдзи Лоан...и такиа лиготии
ОФФФ И ДА ВИ ПИТАМ ЗАЩО СМЯТАТЕ ЧЕ ВСЯКА СЛЕДВАЩА БЛОНДИНКА НАВЛЯЗЛА В ПОП КАРИЕРАТА ТРЯБВА ДА СЕ ПРАИ НА Бритни Спиарс...ВСЕ ЕДНО ПА ИМА ЗАЩО...
ЗНАМ ЧЕ ИМАМ МН ПОВТОРЕНИЯ А МОГАТ И ПРАВОПИСНИ ГРЕШКИ ДА СЕ НАМЕРЯТ, НО ТАКЪВ Е ЖИВОТЪТ...
ViruZzZ
Първо леко с писането - писането с главни букви значи, че викаш и леко с тона ;] Второ oправи си правописните грешки и трето нищо против Никол ;]
magi932
Цитат(ViruZzZ @ Jul 9 2008, 01:30) *
Първо леко с писането - писането с главни букви значи, че викаш и леко с тона ;] Второ oправи си правописните грешки и трето нищо против Никол ;]

1.МНОГО ПРОТИВ Никол
2.ПИША С ГЛАВНИ БУКВИ ЗАДА СЕ РАЗЛИЧАВАТ ОТ ДРУГИТЕ
3.НЕ ЗНАЕШ С КАКЪВ ТОН ПИША...lol...ПРОСТО ЗАЩОТО ПИША Е НЕ ГОВОРЯ
&
4.НЕ СИ ТИ този/тази, който/която ще ми КАЗВА как да изразявам мнение... biggrin2.gif mrgreen[1].gif
ludoto_mimi
Писането с главни букви не се толерира, тъй като (както вече беше споменато) означава викане/крещене, затова ако обичаш недей да пишеш така.
Не е нужно да се заяждаш, когато и другите не го правят.
ViruZzZ
Цитат(magi932 @ Jul 9 2008, 01:51) *
Цитат(ViruZzZ @ Jul 9 2008, 01:30) *

1.МНОГО ПРОТИВ Никол
2.ПИША С ГЛАВНИ БУКВИ ЗАДА СЕ РАЗЛИЧАВАТ ОТ ДРУГИТЕ
3.НЕ ЗНАЕШ С КАКЪВ ТОН ПИША...lol...ПРОСТО ЗАЩОТО ПИША Е НЕ ГОВОРЯ
&
4.НЕ СИ ТИ този/тази, който/която ще ми КАЗВА как да изразявам мнение... biggrin2.gif mrgreen[1].gif

Ем айде първо прочети правилата преди някъде да пишеш, ма иначе си остроумна де...
ПП. Там под аватарчето си пише "Мъж" , а като имаш против Никол си го запази за тебе си това е тема за Чад и Кензи не за Никол ;]
magi932
Окей наистина съжалявам тогава...винаги чета правилата просто наистина не се сдържах...някои знаят само да клюкарят...ааа и съм момиче biggrin2.gif
DesiTo

Chad&Kenzie on the red carpet: TCA 2008

Chad and Kenzie leaving STK

Marissa Cooper
О,Кензи е станала по-симпатична..Явно си харесва и черната чантичка,че е доста с нея.Ужасна съм mrgreen[1].gif
brooke_scott
а аз се надявах той вече да се е осъзнал и да я е зарязал тая... 16.gif
Цитат(Marissa Cooper @ Aug 5 2008, 00:19) *
О,Кензи е станала по-симпатична..Явно си харесва и черната чантичка,че е доста с нея.Ужасна съм mrgreen[1].gif

пффф на мен ми изглежда все така грозна и все толкова противна dry.gif
moni_hs
Кензи въобще не ми харесва, не разбирам какво й харесва Чад...
ZuZka yeah
Друго си е София. wink.gif
fenkanabrooke
Цитат(brooke_scott @ Aug 5 2008, 00:41) *

Точно. worthy.gif Не може да стъпи и на малкия пръст на Софито. rolleyes.gif
moni_hs
Цитат(fenkanabrooke @ Aug 7 2008, 20:39) *
Цитат(brooke_scott @ Aug 5 2008, 00:41) *

Точно. worthy.gif Не може да стъпи и на малкия пръст на Софито. rolleyes.gif

worthy.gif Само като и видя физиономията ми призлява sick1.gif
Angel v noshta
Знаете ли колко тъпо ми стана като разбрах,че е зарязал София и то по този наистина унизителен начин-с изневяра.Естествено,че тя ще анулира брака,вие какво очаквате,да стои и да търпи как публично бива излагана от мъжа си ли?
Тоя Чад е красив,но нищо повече от това.Нито в самия сериал ми харесва как си играе ролята,нито пък ми допада това плейбойско и женкарско поведение,с което е разрушил брака си,а може би и втория си годеж.
Не се сещам къде точно е участвала тази Кензи,а не ме и интересува особено,защото и на мен ми изглежда сладникава и прекалено...лигава,но определено не може да стъпе на малкия пръст на София по абсолютно нищо!Въпросът е обаче не в нея,затова не мисля,че трябва тя да бъде нарежданата,а той,защото не Кензи ги е разделила,а самия Чад с постъпките си.
Няма значение де,явно 'he's NOT the guy for her',както твърдеше в сериала и се надявам искрено тази усмивка на лицето й,която е толкова слънчева,да не слиза и да бъде предизвиквана от някой далеч по добър от Чад Майкъл Мъри,защото София истински го заслужава!
Безкрайно я харесвам,а той ми е безкрайно антипатичен като говор и държание и сега разбирам,че явно е имало защо...Мъж и чудо!
ekaterina_markova
На мен не ми харесват като двойка huh.gif
kateto91
тая е мн грозна.той трябва да е със софия sad.gif
**Sophia**
lu~
Чад днес има рожденн ден . Тъй че - Ч.Р.Д biggrin2.gif happy.gif
traiana
ОМГ,тази ме плаши 18.gif ..Не мга да разбера какво намира Чад в нея..И е бая малка huh.gif ..Охх,със София бяха най-сладката двойкаа,как можаха да се разделят?! 16.gif
Катeто
Някъде четох,че те са заедно от доста време и дори повече отколкото е бил със София...животът продължава и ако Кензи е жената,която го прави щастлив,аз нямам нищо против-напротив радвам се!
mak3-l0ve
Верно доста се задържаха, ама изобщо не ги харесвам заедно . ;] Тая Кензи изглежда супер лигава, изкуствена и най-вече тъповата. Освен тва не е първа красавица, така че нз за кво изобщо говорим .. wacko.gif .. Чад заряза една от най-красивите жени в Холивуд, която наистина го обичаше, и за толкова кратко време я замени за някво безкрайно противно (поне на мен wacko.gif ) 18 годишно момиченце, което щял да чака 4 години, за да се омъжат . ;] Той самия вярва ли си ?! biggrin2.gif blink.gif По отношение на тва дали били щастливи заедно .. на повечето снимки и видео клипове (да не кажа всички ;d ) Кензи е тази, която изглежда влюбена и загубена ;] На Чад хич не му личи да е толкова щастлив .. както когато беше със София ;]
Тука повечето от вас искат София и Чад да са заедно .. еми да ви кажа аз преди исках, ама вече съм на различно мнение . ;] След нещата, които Чад напраи, мисля, че София заслужава много повече от мъж, който проваля брака си, за да може 4 месеца след тва да ходи да създава нов с гимназистка dry.gif София е толкова лъчезарен, искрен и слънчев човек .. толкова е женствена и красива .. с Чад пленяваха като двойка. Имаше някаква химия между тях ... просто не разбирам какво повече намери в тая 18 годишна пикла dry.gif Никак не му одобрявам постъпката и държанието като Плейбой ;]
Наистина София заслужава да е щастлива. И тъй като едва ли ще се съберат отново .. се радвам да кажа, че няма да е с Чад ;] Пак казвам нямам нищо против тях, напротив, преди ми бяха любимата двойка .. просто след публичното унижение, което Чад причини на София, смятам че няма причина да се събират.
Ае дано да е щастлив с гимназистката biggrin2.gif wacko.gif
sar4etyyy
Абе Кензи не е толко грозна, но има отвратително име като клозет алялялял. На тея снимки изглежда добре

За мен София си е много по хубава, но... Чад избира rolleyes.gif
oth_gg_h2o
Да ви кажа София си е голяма сладурана..Наистина Чад е голям идиот.. Кой мъж,който обича истински жена си ще легне с друга и ще направи нещастна жена си.. 16.gif 9.gif Наистина може би не са си паснали като двойка,но не мисля,че е било нужно да и изневерява... Едва ли ще са се разделили само заради изневярата имало е и нещо друго предполагам,но това са лични неща които касаят само тях..Но по въпроса Чад и Кензи..това мисля,че е една крайно неподходяща двойка..Наистина изглеждат като баща и дъщеря..Това е смешна работа..Явно Чад си избира по-млади и глуповати.. 16.gif Мисля,че постъпката му е много лоша..Но да се надяваме,че София ще намери подходящия човек,който после няма да я нарани.. Та.. Кензи наистина ми изглежда някак глуповата.. Но момичето е още на 18..те първа предстои истинския и живот.. И аз преди бях за Чад и София..Бяха големи сладури..всички ги харесваха като двойка..Но вече смятам,че Чад не заслужава Софи..заради глупавата си постъпка.. 16.gif Но да не бъда лоша.. И на двамата им пожелавам да са щастливи.. smile.gif
lu~
Цитат(oth_gg_h2o @ Sep 16 2008, 16:51) *
Но момичето е още на 18..те първа предстои истинския и живот..

Мисля , че Кензи е на 20. wink.gif
Все пак си права де . biggrin2.gif
naley_
Най-изкуствената двойка biggrin2.gif
Просто .. Пък и разликата в годините им не е малка.Пък и тя не представлява нищо.Вярно ,че не е грозна но не може да стъпи на малкия пръст на София wink.gif
Абе не ме интересува Чад .. с който е щастлив с него да е.. Щом не е му е писано да е със Соф .. Явно не са един за друг tongue.gif
FintiFlushka
Чад и София са по сладки .. таа не ме кефи ; ]
®SlowDownBaby
Само на мен ли ми се струва или Чад ходи със сестра си? Ужас, тия толкова си приличат.... Оу и да не забравяме, че Кенза си е пълна имитаторка спряма София - откакто ходят с Чад, тая не престава да се появява в София стайлинг. това вече е нелепо - да подръжаваш на бившата на сегашния ти. Хаха.Жалка картинка.
fenkanabrooke
enchantinggirl
Ами всъщност тя е доста хубава,но не мисля че е точно за Чад.Със София беше друго нещо,но може би смятаме че е по-добре със София само защото сме ги виждали в сериала.Но в крайна сметка той си я е избрал и ние не можем и д а искаме да променим нещата.И все пак София е 100 пъти по-чаровна от Кензи. biggrin.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.