peytoninlove
Mar 2 2008, 20:26
Личният живот на Чад според мен си е негова работа!Вярно е ,че София е страхотна ,но може би не са били щастливи заедно.Не смятам че Чад е ужасен като човек нито че е погрознял или нещо от този сорт!Вярно е също,че Кензи не е блестяща,но всички сме хора и имаме недостатъци.
ladysunshine
Mar 2 2008, 21:38
Първия път като видях снимки на Кензи беше в тая тема май и наистина не я харесах и следователно не ги харесвах като двойка с 4ад. Та ве4е си промених мнението и даже мисля, 4е са много сладки двамата. А пък и щом са си щастливи... Даже сега като се замисля пак доста се задържаха.
Цитат(ladysunshine @ Mar 2 2008, 21:38)

Първия път като видях снимки на Кензи беше в тая тема май и наистина не я харесах и следователно не ги харесвах като двойка с 4ад. Та ве4е си промених мнението и даже мисля, 4е са много сладки двамата. А пък и щом са си щастливи... Даже сега като се замисля пак доста се задържаха.
И аз не ги харесах от начало... може би защото първо беше със София... и сме свикнали да ги виждаме заедно. ако първо беше с Кензи, а след това със Софсигурно пак така щяхме да говорим. Вече ми е все тая. Кензито има снимки където ми харесваа на други ми е супер невзрачна

. И наистина доста дълго се задържаха... Браво на Чад.
Marissa Cooper
Mar 4 2008, 20:09
Незнам защо,но Кензи не ми харесва.Не защото Чад е с нея, нямам право да изказвам мнения за връзките му.
Още в началото, когато играеше мажоретка(без да знам,че ще имат нещо) ми изглеждаше някаква много странна,изглеждаше ми като че ли има луд поглед
Pearly_girl
Mar 9 2008, 16:41
Чад е много красив, а тя... не е чак толкова зле, но София е 8000000000 хилчди пъти по- хубава
Цитат
Еми той и Чад е станал доста грозничък,така че са си точно един за друг. wink.gif
Хъъх айде ся,Чад гозен?!? Да по принцип и аз не ги харесвам като двойка,бяха много по хубави със София - Вярно

Той и изневери (което е много много подло и гадно) - Вярно! И на мене не ми хареса,че й е изневерил - много лошо от негова страна да загуби такъв лъчезарен човек
![1crying[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/1crying[1].gif)
Но да ти кажа това въобще не е причина да плюеш Чад... Така е трябвало да стане! Много ви се чудя на вас фенките на София като че ли си го изкарвате на Чад?!?!
mR.DiSCo
Mar 27 2008, 14:50
накратко: тая е баси тъпата овца

много жалко че софия и чад се разделиха
mims_naley_fenka_
Apr 5 2008, 23:38
Така моето мнение е че Кензи е отвратителна кукла барби.... Теорията ми е че Чад изневерил на София с другата руса недоклатена пача Paris и естествено София иска развод ... Чад няма кво друго да направи освен да си хване тъпо гадже като я гледам Кензи ква е кльощава.... не му завиждам на човека сиг му е забавно вечер да я търси под чаршафите... аве зле е имал е София и да я изгуби по тоя тъп начин...
brooke_scott
Apr 6 2008, 09:31
Цитат(mims_naley_fenka_ @ Apr 6 2008, 00:38)

Така моето мнение е че Кензи е отвратителна кукла барби.... Теорията ми е че Чад изневерил на София с другата руса недоклатена пача Paris и естествено София иска развод ... Чад няма кво друго да направи освен да си хване тъпо гадже като я гледам Кензи ква е кльощава.... не му завиждам на човека сиг му е забавно вечер да я търси под чаршафите... аве зле е имал е София и да я изгуби по тоя тъп начин...

тва беше страхотно!
mims_naley_fenka_
Apr 6 2008, 13:14
Цитат(brooke_scott @ Apr 6 2008, 10:31)

Цитат(mims_naley_fenka_ @ Apr 6 2008, 00:38)

тва беше страхотно!

е искаше ми се и още да кажа ама и това е достатъчно.....
leyton_oth
Apr 17 2008, 21:15
на мен ми допадат не ме интересува кво мислят другите
ludoto_tedi
Apr 17 2008, 22:24
Офф ужас още са заедно..... тоя човек заслужава да е сам!
fenkanabrooke
Apr 18 2008, 13:23
Тези двамцата("Чад и Кендзи) изобщо не си отиват заедно. И не ме разбирайте погрешно, момичето въобще не е грозно.Просто няма никаква химия между тях.А и тя е прекалено млада и си мисля, че скоро ще се откаже от него.БТВ София си е най- хубавата каквото и да си говорим!
Ем...вие сигурни ли сте,че Чад е изневерил на София?! Точно пък с Парис...

Според мен тфа са слухове.Пък и аз разбрах,че има само слухове и никой не го е потвърдил
PayTon__
May 4 2008, 19:06
Чад трябва да е много зле за да се подценява така с тая пикла , на всичкото отгоре е толкова грозна , смешна и безлична някфа много невзрачна . Виж сега София е друго нещо и бяха много готини заедно , но той така правеше и във филма , когато беше с някое готино момиче все прецакваше нещата .
ava_89
May 15 2008, 16:35
За мен Кендзи е една изкуствена барби анорексия.

Нямам повече какво да добавя. Не знам дали Чад изпитва нещо към нея, ама доколкото бях чела някъде, че щял да се ожени за нея след като тя завършила, демек след 4 години сигурно. Ако си мисли, че Чад ще изпълни това... Малко забавление за него за 4 години.

От една страна ми е жал, защото си мисля, че използва горкото момиче, което се надява някой ден да се оженят. Четири години са много време, през което спокойно може да я смени.
welinity
May 20 2008, 01:19
FintiFlushka
May 26 2008, 00:33
Определено със София повече ме кефи .. тая не ми допада .. А Чад е ужасноо грозен с брада .. (puke)
Катeто
Jun 20 2008, 06:13
http://www.youtube.com/watch?v=hlWcQsARyyM Eдно сладко видео за двамата,Чад изглежда много влюбен в нея
Не че искам да се конфронтирам, но честно казано тя изглежда много влюбена в него. А той не чак толкова. А другото, което ми направи впечатление: той е почти две глави по-висок. Не изглеждат много добре заедно. По-скоро все едно той и е по-голям батко.
А за да не ме обвините, че само плюя хората, мисля че тя е много красива.
Nornyana
Jun 23 2008, 15:02
Тая се 1 са я праснали с лопата бе мноо зле,София е толкова красива женствена,а тази даже не съм я забелязвала в серияла.Никога няма да замести София тва детенце.Просто да ходи да учи там щото моеж би това ще и се отдаде.Супер грозноватичка е.И да ви кажа не личи много да е влюбен толкова,докато когато беше със Софи изглеждаше щастлиш влюбен.Да земе поне веждите да си оправи,че са като на Петко Войвода.
magi932
Jul 9 2008, 00:25
ТАКАААМ ДЪЛГИ РЕЧИ МИ СЕ ОФОРМЯТ...
1. КОЙ ПО ДЯВОЛИТЕ ВИ Е КАЗАЛ ЧЕ Чад е изневерил на София и да не говорим че дрънкате глупости от сорта на : Как Чад е могъл да зареже София

!!! КАКВО ПО ДЯВОЛИТЕ...не сте ли информираи че тя е анолирала брака си с нЕго 4 месеца след сватбата ... ПА ДА НЕ ГОВОРИМ кой ви излъга че и е изневерил с Парис ХИлтЪн

??!!!!!!!! ХОРА МН ЗЛЕ СТЕ ИНФОРМИРАНИ...ТФА ЧЕ ПАРИС ПРЕЛИЧА НА ПЕРВЕРЗОТИЯ (НЕ ГО ОТРИЧАМ) НЕ ЗНАЧИ ЧЕ НЕ Е ВЯРНА НА ПРИЯТЕЛЯ СИ!!!! БИ ТРЯБВАЛО ДА ЗНАЕТЕ КОЙ Е СЛЕД КАТО СТЕ ТОЛКОВА ''ИНФОРМИРАНИ'' ЗА НЕЙНИЯТ ЖИВОТ!!!!!!!!
ТААА ОТНОСНО Чад СТЕ ПО-ЗЛЕ ИНФОРМИРАНИ СЛЕД КАТО МИСЛИТЕ ЧЕ ПОНЕЖЕ Е РУС И ИЗГЛЕЖДА МАЛКО ЛИГАВ ТРЯБВА ДА ИЗНЕВЕРЯВА НА ЖЕНАТА КОЯТО НАЙ-МНОГО Е ОБИЧАЛ В ЖИВОТА СИ...ОТНОСНО Кензевката БАС ДЪРЖА ЧЕ СКОРО ТОЙ ЩЕ Я ЗАРЕЖЕ МНОГО СКОРО...И ДА НЕ ЗАБРАВЯ...ПОСТОЯННО ПОВТАРЯТЕ ЧЕ СОФИЯ Е БИЛА ТОЛКООООВА КРАСИВА И Т.Н, ОТДЕ ПА ЗНАЕТЕ ЧЕ ВЪНШНИЯТ ВИД Е ВАЖЕН ЗА Чад...КОЙ ЗНАЕ София МОЖЕ В ДЕЙСТВИТИЛНОТ ДА Е ТЪПА ЛИГЛА...КАТО - Скарлет Йохансон, Никол Шейнзингер, Линдзи Лоан...и такиа лиготии
ОФФФ И ДА ВИ ПИТАМ ЗАЩО СМЯТАТЕ ЧЕ ВСЯКА СЛЕДВАЩА БЛОНДИНКА НАВЛЯЗЛА В ПОП КАРИЕРАТА ТРЯБВА ДА СЕ ПРАИ НА Бритни Спиарс...ВСЕ ЕДНО ПА ИМА ЗАЩО...
ЗНАМ ЧЕ ИМАМ МН ПОВТОРЕНИЯ А МОГАТ И ПРАВОПИСНИ ГРЕШКИ ДА СЕ НАМЕРЯТ, НО ТАКЪВ Е ЖИВОТЪТ...
ViruZzZ
Jul 9 2008, 00:30
Първо леко с писането - писането с главни букви значи, че викаш и леко с тона ;] Второ oправи си правописните грешки и трето нищо против Никол ;]
magi932
Jul 9 2008, 00:51
Цитат(ViruZzZ @ Jul 9 2008, 01:30)

Първо леко с писането - писането с главни букви значи, че викаш и леко с тона ;] Второ oправи си правописните грешки и трето нищо против Никол ;]
1.МНОГО ПРОТИВ Никол
2.ПИША С ГЛАВНИ БУКВИ ЗАДА СЕ РАЗЛИЧАВАТ ОТ ДРУГИТЕ
3.НЕ ЗНАЕШ С КАКЪВ ТОН ПИША...lol...ПРОСТО ЗАЩОТО ПИША Е НЕ ГОВОРЯ
&
4.НЕ СИ ТИ този/тази, който/която ще ми КАЗВА как да изразявам мнение...
ludoto_mimi
Jul 9 2008, 01:00
Писането с главни букви не се толерира, тъй като (както вече беше споменато) означава викане/крещене, затова ако обичаш недей да пишеш така.
Не е нужно да се заяждаш, когато и другите не го правят.
ViruZzZ
Jul 9 2008, 01:02
Цитат(magi932 @ Jul 9 2008, 01:51)

Цитат(ViruZzZ @ Jul 9 2008, 01:30)

1.МНОГО ПРОТИВ Никол
2.ПИША С ГЛАВНИ БУКВИ ЗАДА СЕ РАЗЛИЧАВАТ ОТ ДРУГИТЕ
3.НЕ ЗНАЕШ С КАКЪВ ТОН ПИША...lol...ПРОСТО ЗАЩОТО ПИША Е НЕ ГОВОРЯ
&
4.НЕ СИ ТИ този/тази, който/която ще ми КАЗВА как да изразявам мнение...
![mrgreen[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/mrgreen[1].gif)
Ем айде първо прочети
правилата преди някъде да пишеш, ма иначе си остроумна де...
ПП. Там под аватарчето си пише "Мъж" , а като имаш против Никол си го запази за тебе си това е тема за Чад и Кензи не за Никол ;]
magi932
Jul 9 2008, 01:10
Окей наистина съжалявам тогава...винаги чета правилата просто наистина не се сдържах...някои знаят само да клюкарят...ааа и съм момиче
Marissa Cooper
Aug 4 2008, 23:19
О,Кензи е станала по-симпатична..Явно си харесва и черната чантичка,че е доста с нея.Ужасна съм
brooke_scott
Aug 4 2008, 23:41
а аз се надявах той вече да се е осъзнал и да я е зарязал тая...
Цитат(Marissa Cooper @ Aug 5 2008, 00:19)

О,Кензи е станала по-симпатична..Явно си харесва и черната чантичка,че е доста с нея.Ужасна съм
![mrgreen[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/mrgreen[1].gif)
пффф на мен ми изглежда все така грозна и все толкова противна
moni_hs
Aug 6 2008, 09:17
Кензи въобще не ми харесва, не разбирам какво й харесва Чад...
ZuZka yeah
Aug 7 2008, 19:08
Друго си е София.
fenkanabrooke
Aug 7 2008, 19:39
Цитат(brooke_scott @ Aug 5 2008, 00:41)

Точно.

Не може да стъпи и на малкия пръст на Софито.
moni_hs
Aug 7 2008, 19:41
Цитат(fenkanabrooke @ Aug 7 2008, 20:39)

Цитат(brooke_scott @ Aug 5 2008, 00:41)

Точно.

Не може да стъпи и на малкия пръст на Софито.

Само като и видя физиономията ми призлява
Angel v noshta
Aug 11 2008, 20:16
Знаете ли колко тъпо ми стана като разбрах,че е зарязал София и то по този наистина унизителен начин-с изневяра.Естествено,че тя ще анулира брака,вие какво очаквате,да стои и да търпи как публично бива излагана от мъжа си ли?
Тоя Чад е красив,но нищо повече от това.Нито в самия сериал ми харесва как си играе ролята,нито пък ми допада това плейбойско и женкарско поведение,с което е разрушил брака си,а може би и втория си годеж.
Не се сещам къде точно е участвала тази Кензи,а не ме и интересува особено,защото и на мен ми изглежда сладникава и прекалено...лигава,но определено не може да стъпе на малкия пръст на София по абсолютно нищо!Въпросът е обаче не в нея,затова не мисля,че трябва тя да бъде нарежданата,а той,защото не Кензи ги е разделила,а самия Чад с постъпките си.
Няма значение де,явно 'he's NOT the guy for her',както твърдеше в сериала и се надявам искрено тази усмивка на лицето й,която е толкова слънчева,да не слиза и да бъде предизвиквана от някой далеч по добър от Чад Майкъл Мъри,защото София истински го заслужава!
Безкрайно я харесвам,а той ми е безкрайно антипатичен като говор и държание и сега разбирам,че явно е имало защо...Мъж и чудо!
ekaterina_markova
Aug 11 2008, 20:30
На мен не ми харесват като двойка
kateto91
Aug 12 2008, 00:12
тая е мн грозна.той трябва да е със софия
**Sophia**
Aug 24 2008, 09:20
Чад днес има рожденн ден . Тъй че - Ч.Р.Д
traiana
Aug 26 2008, 08:38
ОМГ,тази ме плаши
..Не мга да разбера какво намира Чад в нея..И е бая малка
..Охх,със София бяха най-сладката двойкаа,как можаха да се разделят?!
Катeто
Aug 26 2008, 21:03
Някъде четох,че те са заедно от доста време и дори повече отколкото е бил със София...животът продължава и ако Кензи е жената,която го прави щастлив,аз нямам нищо против-напротив радвам се!
mak3-l0ve
Aug 27 2008, 13:06
Верно доста се задържаха, ама изобщо не ги харесвам заедно . ;] Тая Кензи изглежда супер лигава, изкуствена и най-вече тъповата. Освен тва не е първа красавица, така че нз за кво изобщо говорим ..
.. Чад заряза една от най-красивите жени в Холивуд, която наистина го обичаше, и за толкова кратко време я замени за някво безкрайно противно (поне на мен
) 18 годишно момиченце, което щял да чака 4 години, за да се омъжат . ;] Той самия вярва ли си ?!
По отношение на тва дали били щастливи заедно .. на повечето снимки и видео клипове (да не кажа всички ;d ) Кензи е тази, която изглежда влюбена и загубена ;] На Чад хич не му личи да е толкова щастлив .. както когато беше със София ;]
Тука повечето от вас искат София и Чад да са заедно .. еми да ви кажа аз преди исках, ама вече съм на различно мнение . ;] След нещата, които Чад напраи, мисля, че София заслужава много повече от мъж, който проваля брака си, за да може 4 месеца след тва да ходи да създава нов с гимназистка
София е толкова лъчезарен, искрен и слънчев човек .. толкова е женствена и красива .. с Чад пленяваха като двойка. Имаше някаква химия между тях ... просто не разбирам какво повече намери в тая 18 годишна пикла
Никак не му одобрявам постъпката и държанието като Плейбой ;]
Наистина София заслужава да е щастлива. И тъй като едва ли ще се съберат отново .. се радвам да кажа, че няма да е с Чад ;] Пак казвам нямам нищо против тях, напротив, преди ми бяха любимата двойка .. просто след публичното унижение, което Чад причини на София, смятам че няма причина да се събират.
Ае дано да е щастлив с гимназистката
sar4etyyy
Sep 1 2008, 22:37
oth_gg_h2o
Sep 16 2008, 15:51
Да ви кажа София си е голяма сладурана..Наистина Чад е голям идиот.. Кой мъж,който обича истински жена си ще легне с друга и ще направи нещастна жена си..
Наистина може би не са си паснали като двойка,но не мисля,че е било нужно да и изневерява... Едва ли ще са се разделили само заради изневярата имало е и нещо друго предполагам,но това са лични неща които касаят само тях..Но по въпроса Чад и Кензи..това мисля,че е една крайно неподходяща двойка..Наистина изглеждат като баща и дъщеря..Това е смешна работа..Явно Чад си избира по-млади и глуповати..
Мисля,че постъпката му е много лоша..Но да се надяваме,че София ще намери подходящия човек,който после няма да я нарани.. Та.. Кензи наистина ми изглежда някак глуповата.. Но момичето е още на 18..те първа предстои истинския и живот.. И аз преди бях за Чад и София..Бяха големи сладури..всички ги харесваха като двойка..Но вече смятам,че Чад не заслужава Софи..заради глупавата си постъпка..
Но да не бъда лоша.. И на двамата им пожелавам да са щастливи..
Цитат(oth_gg_h2o @ Sep 16 2008, 16:51)

Но момичето е още на 18..те първа предстои истинския и живот..
Мисля , че Кензи е на 20.
Все пак си права де .
Най-изкуствената двойка
Просто .. Пък и разликата в годините им не е малка.Пък и тя не представлява нищо.Вярно ,че
не е грозна но не може да стъпи на малкия пръст на София 
Абе не ме интересува Чад .. с който е щастлив с него да е.. Щом не е му е писано да е със Соф .. Явно не са един за друг
FintiFlushka
Oct 18 2008, 00:57
Чад и София са по сладки .. таа не ме кефи ; ]
®SlowDownBaby
Dec 12 2008, 07:24
Само на мен ли ми се струва или Чад ходи със сестра си? Ужас, тия толкова си приличат.... Оу и да не забравяме, че Кенза си е пълна имитаторка спряма София - откакто ходят с Чад, тая не престава да се появява в София стайлинг. това вече е нелепо - да подръжаваш на бившата на сегашния ти. Хаха.Жалка картинка.
fenkanabrooke
Dec 12 2008, 11:31
enchantinggirl
Jan 3 2009, 21:07
Ами всъщност тя е доста хубава,но не мисля че е точно за Чад.Със София беше друго нещо,но може би смятаме че е по-добре със София само защото сме ги виждали в сериала.Но в крайна сметка той си я е избрал и ние не можем и д а искаме да променим нещата.И все пак София е 100 пъти по-чаровна от Кензи.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.