Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Chad Michael Murray и Kenzie Dalton
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Персонажи > Лукас Скот
Страници: 1, 2, 3, 4, 5
ladysunshine
Абе тая Кензи не е мн хубава, ама ко да се прай щом си я харесва Чад нека да са щастливи. Аз лично невярвам да се задържат много дълго като двойка, защото доколкото съм забелязала Чад си пада малко женкарче. Кензи има някои доста хубави снимки, но на някои наистина прилича на крокодил. Като двойка не са никак хубави, може би защото тя е прекалено малка за него. А аз като разбрах, че е изневерил на София с Парис бях шокирана. Всъщност София никак не я харесвам, ама Парис ми е ужасно противна sick1.gif
HiLaRy`DuFf{}
borislava
на мен лично не ми харесват като двойка , наистина със софия бяха много по -сладка и готина двойка , но в крайна сметка щом 4ад си е решил така нищо не можем да направим
brooke_scott
тая Кензи ме дразни с-р мн, мн е гадна вобще не може да се мери със София 4ад ме разо4арова страшно мн като се хвана с нея sad.gif а вижте тва http://youtube.com/watch?v=_rXJ0Ju2hZg - мне добро smile.gif
hilary
Чад и тая са възможно най-тъпата двойка,която съм виждала..Ок,приемам ,че може да се обичат и всичко ,ама са ми отвратителни заедно ,като извадени от корицата на някое фешън списание за модели...много са ми изкуствени ,деда знам ..чад заслужава нещо по-добро ,най-малкото поне да беше хубава и сладка ,а в нея няма никакъв чар ,поредното сладникаво русо момиченце.. blush.gif
CheerFuL-F
Цитат(hilary @ Jul 24 2007, 18:23) *
Чад и тая са възможно най-тъпата двойка,която съм виждала..Ок,приемам ,че може да се обичат и всичко ,ама са ми отвратителни заедно ,като извадени от корицата на някое фешън списание за модели...много са ми изкуствени ,деда знам ..чад заслужава нещо по-добро ,най-малкото поне да беше хубава и сладка ,а в нея няма никакъв чар ,поредното сладникаво русо момиченце.. blush.gif

съгласна съм. Повече си ме харесваше като беше с София на някой снимки имам чувството че Кензи му е като по малка сестра.
brooke_d
^^ О да определено и на мен ми прилича все едно му е сестра 18.gif 18.gif А иначе и с Кензито ше се разделят,тва е ясно...Просто не са родени един за друг.Чакам да видя коя ше е следващата му "вечна любов"
MoNrOsE
Наистина има нещо позьорско в тях двамцата.Предпочитам да е със София пред тая руса флейта,ама скоро ще се разделят-не ги виждам "докато смъртта ги раздели...." biggrin.gif
Катeто
не я харесвам мн софия буш,обаче по-добре с нея отколкото с тази,пък и тя е малка за него...мисля че няма да се задържат много,надявам се де...а и незнаех че чад е изневерил на софия с парис,уфф има все по-лош вкус....
Катeто
не я харесвам мн софия буш,обаче по-добре с нея отколкото с тази,пък и тя е малка за него...мисля че няма да се задържат много,надявам се де...а и незнаех че чад е изневерил на софия с парис,уфф има все по-лош вкус....
teripolo
Аз само се надявам да е намерил щастието което е търсил ! happy.gif happy.gif Може би при София не го е намерил дано Кензи да е по добра!!!Но всъщност това не е наша работа,личният им живот си е тяхна работа независимо далли на нас ни харесвва или не!!!Наша работа е да ги подкрепяме като феново във техните професионални изяви! smile.gif
callme
Зависта на момичетата е безгранична..смешно е..тази русичката е супер симпатична и сладка..а софия е леко дебела така че подкрепям избора на русото *цензура*че!
borislava
ем ... дано да са щастливи заедно ... макар че наистина със софия бяха много по- сладка двойка ... но в крайна сметка се разделиха, следователно дано са щастливи поотделно
black1wolf
А бе за Чад признавам само София.Бяха страхотна двойка.Мн си ги харесвах двамката.
aria
Кензи не е грозна,но не е толкова чаровна като София.Щом Чад си я е избрал,значи има нещо в нея.Защо трябва задължително да е с някоя суперкрасавица.Със София не са си паснали в съвместния живот - голяма работа.Влюбил се е в друга и какво от това?Защо трябва да плюем момичето само защото не е като София?Хора всякакви.По същата логика и тя би могла да си намери някой,когото вие да не харесате и въпреки това да е щастлива.Въпрос на личен избор.
aria
Кензи не е грозна,но не е толкова чаровна като София.Щом Чад си я е избрал,значи има нещо в нея.Защо трябва задължително да е с някоя суперкрасавица.Със София не са си паснали в съвместния живот - голяма работа.Влюбил се е в друга и какво от това?Защо трябва да плюем момичето само защото не е като София?Хора всякакви.По същата логика и тя би могла да си намери някой,когото вие да не харесате и въпреки това да е щастлива.Въпрос на личен избор.
mimi_k5
cry.gif ееееееееееееее 0027[1].gif как може Чад и София са идеалната двойка . Защо се разделиха? cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif Тая Кензи хич не може да се мери със СОФИТОООО .Но щом Чадчо я харесва значи е изгубил вкуса си към жените mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif
rali4kata
аз като разбрах,направо полудях.Как може да се раздели със София.Те бяха много готина двойка,а той да я замени с таз Кензи Далтън blabla[1].gif
susito
Кензи е сладка..пък и по снимките Чад изглежда щастлив!Обаче тук и тук ми приличат на..абе не на баща и дъщеря,щото Чад си е млад,ама на много по-голям брат с много по-малката си сестра!Само малко се дразня,че Чад пави същите жестове,като със София..имам предвит целуването на ръка или там все едно им помирисва косата...тъпо е!
dimitar1212
Според мен Чад никога не е бил влюбен в София,защото я ми кажете кой би се метнал в леглото на друг,ако обича истински някого.Мога само да съжалявам господинчото защото си има чисто човешки добродетели,като любов,брак,семейство и т.н.Има граници,които не могат и не бива да бъдат пресичани и мисля че точно тези неща ни разделят от животните към които той принадлежи.Постъпката му не е достойна за един истински мъж,а е извратена и лишена от всякаква човечност.Съжалявам само,че от цялата работа пострада София -една прекрасна актриса и невероятно добър човек.А колкото до Кензи не мога да кажа,че не е хубава-просто няма това топло излъчване наречено чар. Чудя се защо Чад не е станал мормон-там ще може да покаже истинските си възможности.
dEniChka
С Брук бяХа страхотни..но какво да ви говоря,че хубавите момчета НЯМАТ вкус ( поне 80% от тях ) ..щом е щастлив с тоз крокодилник ..нека да си бьде с нея,но щом има толкова лош вкус не знам защо е бил с Брук .. mad.gif
dimitar1212
Моля,не бъркайте Брук със София/двете са почти пълни противоположности-като изключим шопинга разбира се/ biggrin.gif
brooke_scott
Цитат(denichka_mnt @ Sep 13 2007, 16:38) *
щом е щастлив с тоз крокодилник ..нека да си бьде с нея,но щом има толкова лош вкус не знам защо е бил с Брук .. mad.gif

ами и аз тва се 4удя

П.С> 4астта с крокодилника е супер 4.gif
mixmaxshow
Само Брукас това е апа тази нека рапа да яде.
jivitu
Определено са сладка двойка....но тя не може да стъпи и на малкия пръст на София!!!Но все най-важното е да са щастливи smile.gif
PayAtt
Нищо учудващо. Лично аз съм безразличен към тези хора. Нямам големи симпатии към този приятел Чад, но мога да ви кажа защо го прави. Защото може! Човека явно му е лесно с момичетата. Нали знаете, че такъв живот не е за всеки. Той така си е избрал да живее. Обикновено това се случва с повечето звезди. Славата ги удря точно в оная работа wink.gif

Не се чудете. Това е живота на звездите, на перфектните хора. Те могат да правят каквото си поискат, когато и както си поискат. А ние можем само да стоим и да гледаме. Някой даже и да завиждат. Но ще се повторя този живот не е за всеки.
dqvol4eto94
Тази патка е ужасна. София беше прекрасна, красива, готинка. ТАзи..леле само й вижте лицето бе хора! Ква голяма уста има. Чад е страшно тъп да я хареса ей!
LockedHeart
Цитат(dimitar1212 @ Sep 13 2007, 15:17) *
Според мен Чад никога не е бил влюбен в София,защото я ми кажете кой би се метнал в леглото на друг,ако обича истински някого.Мога само да съжалявам господинчото защото си има чисто човешки добродетели,като любов,брак,семейство и т.н.Има граници,които не могат и не бива да бъдат пресичани и мисля че точно тези неща ни разделят от животните към които той принадлежи.Постъпката му не е достойна за един истински мъж,а е извратена и лишена от всякаква човечност.Съжалявам само,че от цялата работа пострада София -една прекрасна актриса и невероятно добър човек.А колкото до Кензи не мога да кажа,че не е хубава-просто няма това топло излъчване наречено чар. Чудя се защо Чад не е станал мормон-там ще може да покаже истинските си възможности.

Нямам какво повече да добавя. Кензи не е грозна, но София е на мнооого по-високо ниво. И все пак, той губи. Според мен Соф е страхотна и заслужава нещо по-добро.
renito818
http://i14.photobucket.com/albums/a338/cha...survivor/18.jpg
Незнам дали е пускана снимката, ама не се сдържах 18.gif много са смешни
Все едно бащата изпраща малката си дъщеричка на лагер или нещо подобно
5.gif
Абе Кензи има много детско изражение... 2thin[1].gif
Mr. Winchester
Тая е сто пъти по грозна от София//Чад направо ме изумява ohmy.gif . Няма вкус човека кво да се прави ама като го гледам тук на пиц-а и той не се бръснал- 3 месеца biggrin.gif и станал като нея rolleyes.gif
kentrildumon
Честно да ви кажа ако бях на Чад пича на мястото бих предпочел Парис ама той си знае..... laugh.gif
Stacey
Е доста преувеличавате, че и е като баща та той е само 6 години по-голям от нея! huh.gif Излагате се!!! ohmy.gif По скоро настина прилича на негова по-малка сестра. Аз като я видях за пръв път и ми си стори хубавичка спор няма, но настина е доста сладникава и изглежда тъповата. blink.gif Аз не се учудвам, че я харесва все пак е от типа момичета, които почти всеки мъж би харесал. Но не отричам че точна заради това ме разочарова ...мислех си че е по-различен и има по-висок критерии за жените но явно не се различава от повечето мъже. sad.gif и това че е изневерил на София с Парис го потвърждава за съжаление sad.gif sad.gif sad.gif
Може би наистина не е за него, но не сме ние тези които ще определяме това. С София и на мен повече ми харесваха някакси се допълваха той рус тя брюнетка мн готини бяха заедно наистина пленяваха като двойка. Жалко че се разделиха ама такъв е живота. Кофти е постъпил Чад явно наистина не знае какво иска и вероятно скоро и Кензи ще я зареже. Ми млад е живее му се какво да се прави . Само дето е много тъпо, че се е сгодил за нея той ако за всяка по която си падне се жени до 30 ще е най-малко 10 пъти разведен.
ladysunshine
Току що прочетох това: "Chad's ex-fiancee, Kenzie Dalton, was a runner-up in the 2005 Miss North Carolina Teen USA pageant." Това означава ли, че са се разделилиconfused.gif
brooke_scott
Цитат(ladysunshine @ Nov 5 2007, 10:08) *
Току що прочетох това: "Chad's ex-fiancee, Kenzie Dalton, was a runner-up in the 2005 Miss North Carolina Teen USA pageant." Това означава ли, че са се разделилиconfused.gif

о дано! супер ще е яко ако най-после той си е отворил очите и я е разкарал rolleyes.gif
Tedds
Цитат(brooke_scott @ Nov 5 2007, 16:52) *

о дано! супер ще е яко ако най-после той си е отворил очите и я е разкарал rolleyes.gif

И аз това викам.А дано! biggrin2.gif
Катeто
Цитат([ТеDиТо] @ Nov 5 2007, 16:54) *

Цитат(brooke_scott @ Nov 5 2007, 16:52) *
Току що прочетох това: "Chad's ex-fiancee, Kenzie Dalton, was a runner-up in the 2005 Miss North Carolina Teen USA pageant." Това означава ли, че са се разделили confused.gif

И аз това викам.А дано! biggrin2.gif

и аз съм с вас,нека се помолим,да си намери някоя на неговия ръст,години и красота biggrin2.gif
zuzito
Това девойче нещо не ми стана симпатично,може би защото винаги ще я сравнявам със София(ПРОСТО НЯМА МЯСТО ЗА СРАВНЕНИЕ,ама...).Дано на Чад да му е дошъл акъла в красивата глава и да си намери нещо по-добро,че това момиче изглежда доста глупаво.Късмет му желая!
ladysunshine
Абе тея двамата още ли са заедно confused.gif Някое по-ново изказване на Чад или Кензи по въпроса?
[dEs]
И аз това се чудя. Дали още са заедно? Или той вече си е намерил някоя друга...
brooke_scott
нз на нищо ново не съм попадала в последно време....
Mr. Winchester
Дано да я е разкарал ;]
ani_ani
Ама наистина ли се е разделил с ония рус грозен крокодил?? винага съм искала чад и софия да се съберат
sladinkopuhche
според мен Чад е главният виновник за целият им развод!как може да е толкова зле-да спи с Парис Хилтон!та тя е най-голямата *цензура* в ЦЯЛА АМЕРИКА + това е супер грозна!ама Чад от зле към по-зле отива!!!!от София(която е страхотна,а той е идиот,че я изпусна)до Парис(грозната,богата кучка)и оттам тотално западна като тръгна с тая Кензи(първата ми реакция,когато я видях беше крясък....)!обаче аз не се притеснявам за новия му годеж-тая кензи е само на 18,а щом софия не е могла да търпи пове4е 4ад,какво остава за кензи?!мисля,че тя е прекалено малка и скоро чад ще и омръзне!Оба4е наистина жалко за чад и софия-смятам 4е любовта им беше истинска!толкова са сладки заедно-ама на.....още 1 пример че мъжете не могат да си го държат в гащите! biggrin.gif
[dEs]
Аз нищо не намирам по въпроса дали са заедно или я е разкарал... всичко което намерих е от юни месец и са все още заедно...
**Sophia**
Това доказва че още са заедно!~
NHL Winter Classic: Pittsburgh Penguins v Buffalo Sabres

За съжеление има само 2 снимки!~
Катeто
Нз дали да се радвам или не,обаче ддз изглеждат щастливи и Чад много сладко и обяснява blush.gif Абе щом се обичат,да си се зимат 10.gif **Sophia** мерси много за снимките,доста се чудехме дали са още заедно smile.gif Бтв,Чад е много сладък с тоя екип happy.gif
[dEs]
Еми явно са щастливи... Но не ми харесват заедно. Иначе той е много сладък wub.gif wub.gif wub.gif но определено тя не ми харесва с тая прическа
nelito0o0
Цитат(desitoo_91 @ Jan 5 2008, 22:19) *
Еми явно са щастливи... Но не ми харесват заедно. Иначе той е много сладък wub.gif wub.gif wub.gif но определено тя не ми харесва с тая прическа

Мм незнам .. аз мога да кажа, че за първи път я харесвам .. shocking.gif И са много сладки заедно blush.gif Като се обичат.. да се вземат беееееее biggrin2.gif
Никол
Как можа да предпочете тая овца пред мен?! 1crying[1].gif Бъзик!Щом се обичат-дано да са щастливи(докато се появя аз и Чад се влюби в мен... mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif )
heili
приятелката на Chad Kenzie не е кой знае какво но пък щом е щастлив с нея и се обичат rolleyes.gif
От снимките който видях не мисля,че е грозна smile.gif Мисля,че са сладка двойка двамата blush.gif
Нека да са щастливи и да се обичат тва е най-важното rolleyes.gif
шом той си я е избрал и е с нея значи не е грозна wink.gif Пък и кой знае по характер може да е готин човек smile.gif
Много се радвам за Чад smile.gif дано любовта им трае повече имам предвид дълго време =)

мм гадно за софия,че се разделиха,но явно не им е било писано да са заедно и много гадно,че се е получило така явно не са били един за друг sad.gif никога не знаеш какво ще ти поднесе животът mellow.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.