ladysunshine
Jul 17 2007, 19:55
Абе тая Кензи не е мн хубава, ама ко да се прай щом си я харесва Чад нека да са щастливи. Аз лично невярвам да се задържат много дълго като двойка, защото доколкото съм забелязала Чад си пада малко женкарче. Кензи има някои доста хубави снимки, но на някои наистина прилича на крокодил. Като двойка не са никак хубави, може би защото тя е прекалено малка за него. А аз като разбрах, че е изневерил на София с Парис бях шокирана. Всъщност София никак не я харесвам, ама Парис ми е ужасно противна
HiLaRy`DuFf{}
Jul 19 2007, 14:37
borislava
Jul 19 2007, 15:22
на мен лично не ми харесват като двойка , наистина със софия бяха много по -сладка и готина двойка , но в крайна сметка щом 4ад си е решил така нищо не можем да направим
brooke_scott
Jul 24 2007, 17:17
тая Кензи ме дразни с-р мн, мн е гадна вобще не може да се мери със София 4ад ме разо4арова страшно мн като се хвана с нея

а вижте тва
http://youtube.com/watch?v=_rXJ0Ju2hZg - мне добро
hilary
Jul 24 2007, 17:23
Чад и тая са възможно най-тъпата двойка,която съм виждала..Ок,приемам ,че може да се обичат и всичко ,ама са ми отвратителни заедно ,като извадени от корицата на някое фешън списание за модели...много са ми изкуствени ,деда знам ..чад заслужава нещо по-добро ,най-малкото поне да беше хубава и сладка ,а в нея няма никакъв чар ,поредното сладникаво русо момиченце..
CheerFuL-F
Jul 29 2007, 01:03
Цитат(hilary @ Jul 24 2007, 18:23)

Чад и тая са възможно най-тъпата двойка,която съм виждала..Ок,приемам ,че може да се обичат и всичко ,ама са ми отвратителни заедно ,като извадени от корицата на някое фешън списание за модели...много са ми изкуствени ,деда знам ..чад заслужава нещо по-добро ,най-малкото поне да беше хубава и сладка ,а в нея няма никакъв чар ,поредното сладникаво русо момиченце..
съгласна съм. Повече си ме харесваше като беше с София на някой снимки имам чувството че Кензи му е като по малка сестра.
brooke_d
Jul 29 2007, 16:50
^^ О да определено и на мен ми прилича все едно му е сестра
А иначе и с Кензито ше се разделят,тва е ясно...Просто не са родени един за друг.Чакам да видя коя ше е следващата му "вечна любов"
MoNrOsE
Jul 30 2007, 21:58
Наистина има нещо позьорско в тях двамцата.Предпочитам да е със София пред тая руса флейта,ама скоро ще се разделят-не ги виждам "докато смъртта ги раздели...."
не я харесвам мн софия буш,обаче по-добре с нея отколкото с тази,пък и тя е малка за него...мисля че няма да се задържат много,надявам се де...а и незнаех че чад е изневерил на софия с парис,уфф има все по-лош вкус....
не я харесвам мн софия буш,обаче по-добре с нея отколкото с тази,пък и тя е малка за него...мисля че няма да се задържат много,надявам се де...а и незнаех че чад е изневерил на софия с парис,уфф има все по-лош вкус....
teripolo
Aug 8 2007, 22:11
Аз само се надявам да е намерил щастието което е търсил !

Може би при София не го е намерил дано Кензи да е по добра!!!Но всъщност това не е наша работа,личният им живот си е тяхна работа независимо далли на нас ни харесвва или не!!!Наша работа е да ги подкрепяме като феново във техните професионални изяви!
callme
Aug 10 2007, 17:40
Зависта на момичетата е безгранична..смешно е..тази русичката е супер симпатична и сладка..а софия е леко дебела така че подкрепям избора на русото *цензура*че!
borislava
Aug 23 2007, 15:01
ем ... дано да са щастливи заедно ... макар че наистина със софия бяха много по- сладка двойка ... но в крайна сметка се разделиха, следователно дано са щастливи поотделно
black1wolf
Aug 24 2007, 10:04
А бе за Чад признавам само София.Бяха страхотна двойка.Мн си ги харесвах двамката.
Кензи не е грозна,но не е толкова чаровна като София.Щом Чад си я е избрал,значи има нещо в нея.Защо трябва задължително да е с някоя суперкрасавица.Със София не са си паснали в съвместния живот - голяма работа.Влюбил се е в друга и какво от това?Защо трябва да плюем момичето само защото не е като София?Хора всякакви.По същата логика и тя би могла да си намери някой,когото вие да не харесате и въпреки това да е щастлива.Въпрос на личен избор.
Кензи не е грозна,но не е толкова чаровна като София.Щом Чад си я е избрал,значи има нещо в нея.Защо трябва задължително да е с някоя суперкрасавица.Със София не са си паснали в съвместния живот - голяма работа.Влюбил се е в друга и какво от това?Защо трябва да плюем момичето само защото не е като София?Хора всякакви.По същата логика и тя би могла да си намери някой,когото вие да не харесате и въпреки това да е щастлива.Въпрос на личен избор.
mimi_k5
Aug 24 2007, 11:03
rali4kata
Sep 7 2007, 12:51
аз като разбрах,направо полудях.Как може да се раздели със София.Те бяха много готина двойка,а той да я замени с таз Кензи Далтън
Кензи е сладка..пък и по снимките Чад изглежда щастлив!Обаче
тук и
тук ми приличат на..абе не на баща и дъщеря,щото Чад си е млад,ама на много по-голям брат с много по-малката си сестра!Само малко се дразня,че Чад пави същите жестове,като със София..имам предвит целуването на ръка или там все едно им помирисва косата...тъпо е!
dimitar1212
Sep 13 2007, 14:17
Според мен Чад никога не е бил влюбен в София,защото я ми кажете кой би се метнал в леглото на друг,ако обича истински някого.Мога само да съжалявам господинчото защото си има чисто човешки добродетели,като любов,брак,семейство и т.н.Има граници,които не могат и не бива да бъдат пресичани и мисля че точно тези неща ни разделят от животните към които той принадлежи.Постъпката му не е достойна за един истински мъж,а е извратена и лишена от всякаква човечност.Съжалявам само,че от цялата работа пострада София -една прекрасна актриса и невероятно добър човек.А колкото до Кензи не мога да кажа,че не е хубава-просто няма това топло излъчване наречено чар. Чудя се защо Чад не е станал мормон-там ще може да покаже истинските си възможности.
dEniChka
Sep 13 2007, 15:38
С Брук бяХа страхотни..но какво да ви говоря,че хубавите момчета НЯМАТ вкус ( поне 80% от тях ) ..щом е щастлив с тоз крокодилник ..нека да си бьде с нея,но щом има толкова лош вкус не знам защо е бил с Брук ..
dimitar1212
Sep 15 2007, 09:38
Моля,не бъркайте Брук със София/двете са почти пълни противоположности-като изключим шопинга разбира се/
brooke_scott
Sep 22 2007, 22:14
Цитат(denichka_mnt @ Sep 13 2007, 16:38)

щом е щастлив с тоз крокодилник ..нека да си бьде с нея,но щом има толкова лош вкус не знам защо е бил с Брук ..

ами и аз тва се 4удя
П.С> 4астта с крокодилника е супер
mixmaxshow
Sep 27 2007, 16:59
Само Брукас това е апа тази нека рапа да яде.
jivitu
Sep 27 2007, 17:28
Определено са сладка двойка....но тя не може да стъпи и на малкия пръст на София!!!Но все най-важното е да са щастливи
PayAtt
Sep 29 2007, 15:23
Нищо учудващо. Лично аз съм безразличен към тези хора. Нямам големи симпатии към този приятел Чад, но мога да ви кажа защо го прави. Защото може! Човека явно му е лесно с момичетата. Нали знаете, че такъв живот не е за всеки. Той така си е избрал да живее. Обикновено това се случва с повечето звезди. Славата ги удря точно в оная работа
Не се чудете. Това е живота на звездите, на перфектните хора. Те могат да правят каквото си поискат, когато и както си поискат. А ние можем само да стоим и да гледаме. Някой даже и да завиждат. Но ще се повторя този живот не е за всеки.
dqvol4eto94
Oct 2 2007, 11:50
Тази патка е ужасна. София беше прекрасна, красива, готинка. ТАзи..леле само й вижте лицето бе хора! Ква голяма уста има. Чад е страшно тъп да я хареса ей!
LockedHeart
Oct 2 2007, 16:28
Цитат(dimitar1212 @ Sep 13 2007, 15:17)

Според мен Чад никога не е бил влюбен в София,защото я ми кажете кой би се метнал в леглото на друг,ако обича истински някого.Мога само да съжалявам господинчото защото си има чисто човешки добродетели,като любов,брак,семейство и т.н.Има граници,които не могат и не бива да бъдат пресичани и мисля че точно тези неща ни разделят от животните към които той принадлежи.Постъпката му не е достойна за един истински мъж,а е извратена и лишена от всякаква човечност.Съжалявам само,че от цялата работа пострада София -една прекрасна актриса и невероятно добър човек.А колкото до Кензи не мога да кажа,че не е хубава-просто няма това топло излъчване наречено чар. Чудя се защо Чад не е станал мормон-там ще може да покаже истинските си възможности.
Нямам какво повече да добавя. Кензи не е грозна, но София е на мнооого по-високо ниво. И все пак, той губи. Според мен Соф е страхотна и заслужава нещо по-добро.
renito818
Oct 12 2007, 21:09
http://i14.photobucket.com/albums/a338/cha...survivor/18.jpgНезнам дали е пускана снимката, ама не се сдържах

много са смешни
Все едно бащата изпраща малката си дъщеричка на лагер или нещо подобно

Абе Кензи има много детско изражение...
Mr. Winchester
Oct 22 2007, 16:04
Тая е сто пъти по грозна от София//Чад направо ме изумява

. Няма вкус човека кво да се прави ама като го гледам тук на пиц-а и той не се бръснал- 3 месеца

и станал като нея
kentrildumon
Oct 25 2007, 01:14
Честно да ви кажа ако бях на Чад пича на мястото бих предпочел Парис ама той си знае.....
Е доста преувеличавате, че и е като баща та той е само 6 години по-голям от нея!

Излагате се!!!

По скоро настина прилича на негова по-малка сестра. Аз като я видях за пръв път и ми си стори хубавичка спор няма, но настина е доста сладникава и изглежда тъповата.

Аз не се учудвам, че я харесва все пак е от типа момичета, които почти всеки мъж би харесал. Но не отричам че точна заради това ме разочарова ...мислех си че е по-различен и има по-висок критерии за жените но явно не се различава от повечето мъже.

и това че е изневерил на София с Парис го потвърждава за съжаление
Може би наистина не е за него, но не сме ние тези които ще определяме това. С София и на мен повече ми харесваха някакси се допълваха той рус тя брюнетка мн готини бяха заедно наистина пленяваха като двойка. Жалко че се разделиха ама такъв е живота. Кофти е постъпил Чад явно наистина не знае какво иска и вероятно скоро и Кензи ще я зареже. Ми млад е живее му се какво да се прави . Само дето е много тъпо, че се е сгодил за нея той ако за всяка по която си падне се жени до 30 ще е най-малко 10 пъти разведен.
ladysunshine
Nov 5 2007, 10:08
Току що прочетох това: "Chad's
ex-fiancee, Kenzie Dalton, was a runner-up in the 2005 Miss North Carolina Teen USA pageant." Това означава ли, че са се разделили
brooke_scott
Nov 5 2007, 16:52
Цитат(ladysunshine @ Nov 5 2007, 10:08)

ex-fiancee, Kenzie Dalton, was a runner-up in the 2005 Miss North Carolina Teen USA pageant." Това означава ли, че са се разделили

о дано! супер ще е яко ако най-после той си е отворил очите и я е разкарал
Цитат(brooke_scott @ Nov 5 2007, 16:52)

И аз това викам.А дано!
Цитат([ТеDиТо] @ Nov 5 2007, 16:54)

Цитат(brooke_scott @ Nov 5 2007, 16:52)

И аз това викам.А дано!
и аз съм с вас,нека се помолим,да си намери някоя на неговия ръст,години и красота
zuzito
Nov 25 2007, 22:44
Това девойче нещо не ми стана симпатично,може би защото винаги ще я сравнявам със София(ПРОСТО НЯМА МЯСТО ЗА СРАВНЕНИЕ,ама...).Дано на Чад да му е дошъл акъла в красивата глава и да си намери нещо по-добро,че това момиче изглежда доста глупаво.Късмет му желая!
ladysunshine
Dec 1 2007, 08:32
Абе тея двамата още ли са заедно

Някое по-ново изказване на Чад или Кензи по въпроса?
И аз това се чудя. Дали още са заедно? Или той вече си е намерил някоя друга...
brooke_scott
Dec 1 2007, 13:39
нз на нищо ново не съм попадала в последно време....
Mr. Winchester
Dec 15 2007, 15:03
Дано да я е разкарал ;]
ani_ani
Dec 30 2007, 19:32
Ама наистина ли се е разделил с ония рус грозен крокодил?? винага съм искала чад и софия да се съберат
sladinkopuhche
Jan 3 2008, 01:50
според мен Чад е главният виновник за целият им развод!как може да е толкова зле-да спи с Парис Хилтон!та тя е най-голямата *цензура* в ЦЯЛА АМЕРИКА + това е супер грозна!ама Чад от зле към по-зле отива!!!!от София(която е страхотна,а той е идиот,че я изпусна)до Парис(грозната,богата кучка)и оттам тотално западна като тръгна с тая Кензи(първата ми реакция,когато я видях беше крясък....)!обаче аз не се притеснявам за новия му годеж-тая кензи е само на 18,а щом софия не е могла да търпи пове4е 4ад,какво остава за кензи?!мисля,че тя е прекалено малка и скоро чад ще и омръзне!Оба4е наистина жалко за чад и софия-смятам 4е любовта им беше истинска!толкова са сладки заедно-ама на.....още 1 пример че мъжете не могат да си го държат в гащите!
Аз нищо не намирам по въпроса дали са заедно или я е разкарал... всичко което намерих е от юни месец и са все още заедно...
**Sophia**
Jan 5 2008, 20:57
Това доказва че още са заедно!~
NHL Winter Classic: Pittsburgh Penguins v Buffalo Sabres

За съжеление има само 2 снимки!~
Еми явно са щастливи... Но не ми харесват заедно. Иначе той е много сладък

но определено тя не ми харесва с тая прическа
nelito0o0
Jan 5 2008, 22:26
Цитат(desitoo_91 @ Jan 5 2008, 22:19)

Еми явно са щастливи... Но не ми харесват заедно. Иначе той е много сладък

но определено тя не ми харесва с тая прическа
Мм незнам .. аз мога да кажа, че за първи път я харесвам ..

И са много сладки заедно

Като се обичат.. да се вземат беееееее
Как можа да предпочете тая овца пред мен?!
![1crying[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/1crying[1].gif)
Бъзик!Щом се обичат-дано да са щастливи(докато се появя аз и Чад се влюби в мен...
![mrgreen[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/mrgreen[1].gif)
)
приятелката на Chad Kenzie не е кой знае какво но пък щом е щастлив с нея и се обичат
От снимките който видях не мисля,че е грозна

Мисля,че са сладка двойка двамата
Нека да са щастливи и да се обичат тва е най-важното
шом той си я е избрал и е с нея значи не е грозна

Пък и кой знае по характер може да е готин човек
Много се радвам за Чад

дано любовта им трае повече имам предвид дълго време =)
мм гадно за софия,че се разделиха,но явно не им е било писано да са заедно и много гадно,че се е получило така явно не са били един за друг

никога не знаеш какво ще ти поднесе животът
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.