Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Вероника Марс по Фокс Лайф!
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Приключили > Veronica Mars
Страници: 1, 2
demonnndays
От сряда от 21.00 по Фокс Лайф започват да излъчват първи сезон на любимия ни сериал!!! 1clap[1].gif
Невероятно!Въобще не съм и подозирала,че могат да го дават по българска телевизия!Много се радвам!

Ще се излъчва всяка сряда от 21.00ч,повторението е в четвъртък от 16.00ч
girl_from_hell
ау и аз не вярвам ще ходя да погледна
честито smile.gif
jolie
YEEEEEEEEEEEEEEESSSSSSSSS!
Най-интелигентният тийнейджърски сериал.
Тук вече наистина трябва да се внимава с превода.Диалогът е една от най-силните страни във Вероника Марс.
Alanna
Хей и аз сега гледах рекламата!!Жестоко!! Честито фенове Ви Марс по ФОкс!!! 4.gif happy.gif happy.gif happy.gif
Nathan_Lee
worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif
Никога не съм вярвала, че тва ще се случи! А някой знае ли колко често ще се излъчва в седмицатаconfused.gif 1 път, всеки ден!!!
Всъщност тва няма значение!!! Трябва да се отпразнува! Айде, честито Фенова на Вероника Марс!!! Наздраве 4.gif 4.gif 4.gif
demonnndays
(Nathan_Lee @ Dec 2 2006, 14:41) *

worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif
Никога не съм вярвала, че тва ще се случи! А някой знае ли колко често ще се излъчва в седмицатаconfused.gif 1 път, всеки ден!!!
Всъщност тва няма значение!!! Трябва да се отпразнува! Айде, честито Фенова на Вероника Марс!!! Наздраве 4.gif 4.gif 4.gif

Доколкото видях програмата 1 път в седмицата-в сряда и в четвъртък от 16.00 го повтарят! biggrin.gif
Хейли
Само в сряда ли го дават кажете мн искам да го гледам smile.gif
sladurkata_f
blink.gif олеее,браво,бравооо на фокс лайф 3.gif вече си имаме вероника марс по българската телевизия!!! worthy.gif евала! някой ще каже ли със сигурност точно кога ще го излъчват? unsure.gif
masterspi
blink.gif Вероника Марс по FoxLife worthy.gif worthy.gif
Мда и аз не повярвах но http://www.foxlife.bg вище програмата за сряда 15.gif
Nathan_Lee
За всички които още не са разбрали:
ВЕРОНИКА МАРС ТРЪГВА ПО FOX LIFE - ВСЯКА СРЯДА /ОТ 6 ДЕКЕМВРИ/ ОТ 21:00 ЧАСА!!!
ПОВТОРЕНИЕ - ЧЕТВЪРТЪК ОТ 16:00h. 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif
ludoto_mimi
Честито на всички фенове. Аз не съм го гледала от втори сезон, но първи беше страхотен. Ще си го припомням, ако не забравя. wink.gif
Ice^Ice^Baby
ХЕй ся и аз ще го гледам
OTH_fenka
От доста време не съм гледала 1 сезон мисля че сега е момента да си го припомня. smile.gif
jolie
Дублажът беше кофти.Но то си се очакваше..... blink.gif
HooRiyA
~Хммм.... понеже тази вечер го изпуснах,утре ще видя повторението... все се навивам да си го изтегля това сериалче,ама нещо винаги изкача 14.gif
jolie
(HooRiyA @ Dec 6 2006, 23:56) *

~Хммм.... понеже тази вечер го изпуснах,утре ще видя повторението... все се навивам да си го изтегля това сериалче,ама нещо винаги изкача 14.gif

По-добре си го изтегли ,вместо да го гледаш по Фокслайф. smile.gif
girl_from_hell
По-добре си го изтегли ,вместо да го гледаш по Фокслайф.
и аз това ти препоръчвам, аи сериалчето е много хубаво дръпни си го заслужава
demonnndays
За жалост не можех да го гледам,някой може ли да каже как беше?До колкото разбрах дублажът е бил лош,а репликите горе-долу добре ли са преведени?
jolie
(demonnndays @ Dec 7 2006, 02:25) *

За жалост не можех да го гледам,някой може ли да каже как беше?До колкото разбрах дублажът е бил лош,а репликите горе-долу добре ли са преведени?

Преводът, не е чак толкова зле,но не може да се усети как Вероника говори със сърказъм в по-голямата част от времето.....
sofi7o
А някой ще го качва ли на българси в интернет?
Nathan_Lee
Аз изтървах когато беше топло, топло след премиерата, ама admina ми... мамицата му, ако го хвана 19.gif Та... по темата за Вероника Марс по Фокс Лайф! Не беше зле никак дублажа! Даже гласовете на Уиво и Уолъс са си тамън, и на Кийт Марс си е ок! Само Лоуган малко ме стресна 1-вия път като каза някав лаф blink.gif И сарказмът си е на мястото, общо взето аз поздравявам Краси Куцупаров, който е шеф превод на БТВ happy.gif Но... /винаги има едно НО, нали wacko.gif / Защо епизода не беше отначало!!!??? Някой не се ли пита!? ohmy.gif Първи епизод не започва с шапката на филма, а със сцената пред мотела, Вероника и рокерите, които идват... Само че, по Фокс бяпа решили, явно, че е ненужна и им яде от времето за реклама и го бяха кръцнали тва... huh.gif huh.gif huh.gif Да се надяваме, че няма да се повтори! Не че нещо ще направя аз лично, но мнението ми за ТВ-то ще падне доста ниско... чак под нивото на кенефа ни на село 18.gif 18.gif 18.gif
ludoto_mimi
На мен като цяло ми хареса, освен това, че бяха превели Weevil. Даже не помня как беше, но е безмислено да се превеждат прякори. biggrin2.gif
Alanna
ххм като го сравня с .. дублажа на бнт това тук си е направо перфектно! Но това с "гъгрица" shocking.gif ли беше confused.gif ..не знам 14.gif не съм сигурна...направо ме уби..хах ужас!!! 18.gif 18.gif 18.gif
И наистина готиното начало ... беше орязано! Бг тв какво да говорим повече!
Иначе Ви Марс Руллзззз и се радвам, че повече хора ще го гледат!!! 4.gif
adoration
На мен ми харесаха и превода, и дублажа... Само единствената ми забележка е към дублажа на Лоугън.. Ваобще не му отива.. Така говори все едно ще скочи и ще те набие в следващата секунда... Не ми харесва.. 9.gif
girl_from_hell
ех как живна форумчето, от когато го пуснаха сериала по фокс лайф
много се радвам smile.gif
дано все повече да става ме
sofi7o
Сериала е толкова интересен според мен заслужава повече фенове сега като го дават по Фох Лайф да придобие извесност и да се хареса и на други както се хареса на нас 4.gif 4.gif 4.gif 10.gif
demonnndays
Днес успях да гледам 2ри епизод.Не беше толкова зле дублиран сериала,но не ми хареса дублажа на Вероника-не може да се усети сарказмът й.А иначе 'гъгрица' ме уби направо... 18.gif От къде й дойде на акъла на преводачката не знам... 16.gif
~Bruk~
Ами всъщност ето откъде:

WEEVIL
['wi:vil]
n зоол. житоядец, гъгрица, хоботник (Curculionidae)

Според мен наистина е добре преведен wink.gif Гъгрица наистина звучи много странно 18.gif Ама какво да се прави...На мен лично ми е много приятно да го гледам отново smile.gif
ludoto_mimi
Ясно от къде й е дошло на ума, но прякорите не се превеждат, защото понякога се получава доста тъпо с българска реч. blink.gif
girl_from_hell
това определено се е получило тъпо
sofi7o
вижте само какво открих- http://celebrities.blog.bg/viewpost.php?id=27630
jolie
(sofi7o @ Dec 16 2006, 17:55) *

вижте само какво открих- http://celebrities.blog.bg/viewpost.php?id=27630

Въпросната статия е мое дело wink.gif
Хейли
Аз вчера го гледах за пръв път това филмче Първия епизод мн не ми хареса но снощи пак го гледах и тоя път много ми допадна това сериалче особенно този Лоугън май беше дет взима хапчетата много ми хареса да но по на татък да има нещо общо със Вероника той определно май я харесва ама ся кат взе уния хапчета пак стана гадняр накрая...
sofi7o
Ееее добре че пуснаха сериала по бг телевизия вече има нови фенове smile.gif сега да светна новата фенка имаш предвид Дънкан е този с хапчетата но и аз не ги познавах отначала такаче ти е простено biggrin.gif wink.gif .Видях че беше питала дали в дата го има сериала и искаш да не е торент но за съжаление има само 10епизода и то не последователно а от 2 и 3 сезон от 1 няма нищо mad.gif и като малък (много малък)спец по компютри ти пожелава да си оправи програмата за сваляне на торенти и да успееш да изтеглиш сериала стискам палци няма да съжаляваш ако го гледаш wink.gif 10.gif
Хейли
Да бе ся тъмън гледах няколко сайта уж на Лоугън и Вероник и си викам ама това не е той и разбрах че е Дънкън biggrin.gif Ехх жалко че ги няма в датата sad.gif Аз не разбирам много от тези торенти колко пъти сам се пробвала ....ама ае пак ще си я сваля програмата че мн искам да го гледам smile.gif))
Gossip Girl
Абе много е яко сериалчето smile.gif Преди ми беше все тая , но като разбрах , че ще го дават по Фокс реших да го гледам wink.gif Очарована съм
DesiTo
Аз всъщност първо гледах сериала FoxLife и след тогва реших да си тегля епизодите.
Иначе дублажа не е чак толкова зле.
smile.gif
tzvetka
Супер е сериалчето!Аз го гледам и дублажа си е много добре!Искам само да питам сега по Fox life кой сезон дават и също така тя Вероника нали отиде при някакъв във затвора и той я пита дали мисли че е дъщеря на някакъв шериф и на кралицата и краля на бала!Та някой може ли да ми каже за какво става въпрос?
sofi7o
tzvetka Posted Вчера, 21:55
Супер е сериалчето!Аз го гледам и дублажа си е много добре!Искам само да питам сега по Fox life кой сезон дават и също така тя Вероника нали отиде при някакъв във затвора и той я пита дали мисли че е дъщеря на някакъв шериф и на кралицата и краля на бала!Та някой може ли да ми каже за какво става въпрос?

Така аз ще ти обясня значи по Фокс Лайф дават 1 сезон а иначе по американската телевизия върви всяка седмица епизодите от 3 сезон ако още нямаш страницата на сериала ето- www.veronica.boxbg.net.Този при който отиде във затвора е предполагаемия убиец на приятелката и Лили, а той и казва че е дъщеря на краля и кралицата на бала в превод майка и Лиан и бащата на най-добрата и приятелка Джеик Кейн.Ако имаш още въпроси питай smile.gif
СлаДКаТа
Аз мисляче превода е ужасен!Много от гласовете са избрани неподходя6то!
tzvetka
(sofi7o @ Jan 25 2007, 14:40) *

tzvetka Posted Вчера, 21:55

Така аз ще ти обясня значи по Фокс Лайф дават 1 сезон а иначе по американската телевизия върви всяка седмица епизодите от 3 сезон ако още нямаш страницата на сериала ето- www.veronica.boxbg.net.Този при който отиде във затвора е предполагаемия убиец на приятелката и Лили, а той и казва че е дъщеря на краля и кралицата на бала в превод майка и Лиан и бащата на най-добрата и приятелка Джеик Кейн.Ако имаш още въпроси питай smile.gif

Амии аз изтеглих първите два асезона и за тези 2 дни почти съм изгледала и двата вече съм на 10 епизод от 2-ри сезон!И всичко ми стана чсно!Ама забелязах Вероника ту със единия ту със другия!
vm_93
Супер яко че го пуснаха! biggrin2.gif дали ще пуснат и другите сезони?!?
nadezhda_had
Цитат(vm_93 @ Feb 5 2007, 20:41) *
Супер яко че го пуснаха! biggrin2.gif дали ще пуснат и другите сезони?!?

Фокс Лайф са стабилна телевизия,според мен ще пуснат и другите сезони
DjuDju
дано и аз много се надявам за завъртят и другите,също както с Buffy rolleyes.gif
dorito8809
Да ама Бъфи (нищо лично спрямо нея) я гледам по 20 пъти на денонощие, а Вероника само три мизерни пъти в седмицата и то един епизод sad.gif дано се промени за по нататък
adoration
Цитат(dorito8809 @ Mar 4 2007, 17:13) *
Да ама Бъфи (нищо лично спрямо нея) я гледам по 20 пъти на денонощие, а Вероника само три мизерни пъти в седмицата и то един епизод sad.gif дано се промени за по нататък

Според мен това се дължи на това, че все пак "Бъфи" е доста по-известен сериал от Вероника Марс и има по-голяма аудитория. За това Fox Life залага на сигурното.
DesiTo
Втория сезон на сериала ще започне по FOXlife от 13 юни 2007год., всяка сряда от 21:00ч.
pretty_girl
E добра новина..тъкмо ще си припомня сериите..
Fixer
Аз от FoxLife се зарибих по Вероника Марс. Тъй като ми е любим канал FoxLife и само него гледам и особено любима ми е серията за Тритоните и от там се зарибих и да го гледам. Сега като имам свободно време ще си ги изтегля и ще ги гледам wink.gif
ludoto_mimi
Дано да не забравя да го гледам. rolleyes.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.