Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Бащата на Клеър - добър или лош?
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Heroes
The Black Dragon
Тоя човек ми е по-странен и от Сайлър. Какъв е? Каква му е целта? Кой е негъра с него? Добър или лош е в крайна сметка? Иска ли да вземе способностите на Сайлър и да има надмощие над света? Или иска да събере всички ГЕРОИ и да победят Сайлърconfused.gif....

Въпроси, въпроси, въпроси и не можем да го разберем тоя човек за кво живее, за кво се бори... Как мислите кой е той? unsure.gif
FrAgMaKeR
До колкото се видя Сайлър не е нищо особено.. онези двамата май го неутрализираха. Иначе какъв е тоя е наистина голяма мистерия. Дали притежава някакви способности, дали е Герой? Кой е онзи негър с него? Явно той знае за героите много преди професора да напише книгата си (можеби не за всички), защото е взел дъщеря си след като се е наложило да убие родителите и (истинските биологични) преди бая време.. Ясно е че той не ги убива, а склонява някои от тях да сътрудничат, а други само ги изследват и ги пускат обратно - полицая например.. Странна работа, има нещо, по скоро бих казал, че е от сравнително добрите smile.gif
Apfh
Хм... HRG (a.k.a. бащата на Клеар) е доста коментиран из чуждите форуми в момента. Водят се усърдни дискусии има ли способности или не. В крайна сметка май няма. Просто човек си е.
До тук разбрахме, че работи в някаква тайнствена фирма, която локализира "специялни" хора. Какво точно правят с тях май още не е много ясно. Ако си спомняте HRG знаеше за Сайлър и намеренията му и до тук правеше всичко за да предпази Клеар (защо ли confused.gif ) . Залавянето на Мат, имаше някаква цел, която още не е ясна. Също така от днешният епизод разбрахме, че над HRG стой друг. Помните ли, като му се обадиха по телефона точно след, като разговаря със Сайлър? Подчиняваше се без възражения... значи някой друг е шефа в цялата работа.
Да има надмощие над света... едва ли.
Колкото до дясната ръка на HRG - негъра, който го наричат "хетянина" (или "хейтянина").. нещо такова,... той притежава способности. Освен, че умее да изтрива паметта на хора и "герои", както видяхме в предишните епизоди, явно умее и да блокира силите на другите "специялни" хора. Замислете се малко: първо в бара Мат не можа да му прочете мислите. След това обезвреди Сайлър, като го докосна. И сега в този епизод, когато Мат разпитваше Клеар имаше този шум, защото хетянина беше зад ъгъла и блокираше силите на Мат, а по-късно отново го блокира, когато Мат и полицайката дебнеха от колата....

Остават обаче въпросите - защо не изтри паметта на Клеар confused.gif Не се подчини на шефа си по този начин и показа, че не е толкова лоялен за колкото го мислехме...
Освен това, кой е шефа на HRG confused.gif И каква е целта на тази малка "организация" confused.gif

За хетянина и Клеар нямам представа - може да я оставя да си спомня поради много причини...
Колкото до HRG - мисля, че това е специялна правителствена организация с цел откриване, следене и държане под контрол на "специялни" хора. Нещо като организация имаща за цел да следи и картотекира "героите" с цел предпазване на обществото от тях самите...
The Black Dragon
Но ако бащата на Клеър нема сили както казваш ти и че работи за правителствена организация как ще удържи ГЕРОИТЕ да му се подчиняват?
Apfh
QUOTE(The Black Dragon @ Dec 6 2006, 01:06) *

Но ако бащата на Клеър нема сили както казваш ти и че работи за правителствена организация как ще удържи ГЕРОИТЕ да му се подчиняват?

До сега имаше на своя страна хетянина и Едън (мацката дето се гръмна за да не вземе силите Сайлър)... Едън/Еден (не съм сигурен как й е точно името) можеше да командва хората само, като им говори, а хетянина блокира силите на околоните + изтрива памет... smile.gif Какво повече му трябва за подчиняване на който и да било... ? rolleyes.gif wink.gif
Сега обаче Едън, като умря и хетянина очевидно не му играе толкоз по свирката, колкото си мислехме до сега.. нз... мисля че ще му се стъжни. rolleyes.gif
The Black Dragon
Значи се оказва, че е лош в крайна сметка. Щом нито хетянина, нито Еден искаха да му "играят по свирката. btw щом Сайлър е убил бащата на Мохиндер значи и той требе да е имал некви сили
Estell
(The Black Dragon @ Dec 6 2006, 13:37) *

Значи се оказва, че е лош в крайна сметка. Щом нито хетянина, нито Еден искаха да му "играят по свирката. btw щом Сайлър е убил бащата на Мохиндер значи и той требе да е имал некви сили

По-скоро Чандра е разбрал какво прави Сайлър с другите герои и е искал да го спре или предаде... Ама от друга страна, щом сестрата на Мохиндер е имала някакви сили, може пък и Чандра да е имал.

Apfh
В един от последните епизоди имаше точно сцена, в която онова детето посети Мохиндер в съня му и му показа, как баща му е умрял. Бил е таксиметров шофьор, при него се е качил Сайлър (счупеният часовник се вижда много добре) и го е убил. Имал е вече сили, защото това се развива след като Сайлър уби онзи в работилницата си и му взе силата - телекенеза.
Иначе, да. Възможно е и Чандра да е бил специялен, също както е възможно и Мохиндер да спада към тази група. Все пак във видението на Питър, Мохиндер и Симон също бяха там, макар и да нямат засега никакви специялни умения... което ме навежда на мисълта, че може би има нещо скрито в тях. wink.gif
А и остава мистерията - какви сили точно е откраднал Сайлър до тук... confused.gif
The Black Dragon
Дам има доста жертви които ние не знаем какви сили са имали. Детективката от FBI и полицая водят разследването по случая "Сайлър" и досега бройката е голяма според мен
Cartman
(The Black Dragon @ Dec 7 2006, 19:01) *

Дам има доста жертви които ние не знаем какви сили са имали. Детективката от FBI и полицая водят разследването по случая "Сайлър" и досега бройката е голяма според мен

Ами незнам колко жертви има но ми е много интересно как като им отвори главите им зема мозака и по този начин им взема способностите.. много ми е интересно каде точно си го пъха тоя мозък че взема способноста на "героя"? Дали е нещо като CD-ROM или го изяжда или незнам кво прави blink.gif
А междудругото той не е успя да вземе силите на Еден така ли? Щото той нали преди да я убие и каза: "Сега след като притежавам и твоите способности..." blink.gif
demonnndays
(Cartman @ Dec 10 2006, 03:07) *

А междудругото той не е успя да вземе силите на Еден така ли? Щото той нали преди да я убие и каза: "Сега след като притежавам и твоите способности..." blink.gif

Ами не успя(за щастие),Еден се самоуби точно по тази причина.
Иначе за бащата на Клаер не мисля че е от най-добрите,има нещо около него,но предполагам ще го разберем след време smile.gif .
Cartman
Аз за бащата пропуснах да коментирам 16.gif
Ми според мен той ше е стане някаква партия с Мохиндер и двамата ще са нещо като техни гурута biggrin2.gif Защото Мохиндер се опитва да открие тези хора, да им помогно да развият способностите си, а бащата на Клер например помогна на Еден също и искаше да помогне на Айзък да рисува без да се дрогира wink.gif
striikar
Незнам. Според мен е нещо като Лекс Лутър в Смолвил (в последните 2 сезона). Иска да притежава власт и да контролира всичките хора със свръхспособности, но също така и държи на близките си в крайна сметка. Така че все още немога да кажа дали е добър или лош, но определено не е ангел smile.gif
Има няква мистерия в тоя човек. Явно иска да направи отбор от герои и да завладее свта ли нз, но пък може и да се окаже от добрите в последствие smile.gif Ше се види, но засега немога да кажа къв е.
unitec
На мен нещо не ми допада...не ми харесват методите,с които постига целите си...някак си не лъха доверие тоя човек.
CheerFuL-F
Може би е от добрите...защото иска да предпази Клер а ина4е и на мен не допада
Cartman
Той хубуу иска да предпази Клер ама също така се опитва да манипулира всички останали "специални", включително и Клер! И тази негова "организация"..
DeSiNCeTu
Абе незнам, ама този човек за мен е голяма мистерия... Уж иска да предпази Клер, но съм сигурна, че крие нещо, няма начин blink.gif
Ice^Princess
В предпоследната серия, която е излязла до момента де, ще разберете какъв всъщност е този човек. Или по-точно какъв беше. За мен е много добър, но и много заплетен в мрежите на тайната организация. В крайна сметка обаче той не предаде дъщеря си и жертва собствения си живот. Мисля, че не целеше да навреди жена си със онзи дето ги кара да забравят. Напротив той искаше само да помогне на семейството си. Остана обаче май в мистерия защо всъщност събират "Героите" smile.gif
Refuse
Ммм, от една страна е лош, от друга е добър, защото иска да предпази Клер, от другата обаче само маниполира другите специални и ги преследва, и бачка за тая тъпа организация(но всъщност не е много верен на нея) Мисля, че по нататък във 2 сезон ще стане по ясно какъв е всъщност wink.gif
Никол
Ми,на мен ми мязва на гадина...Смисъл не ми харесват постъпките му,а и е толкова потаен,че не мога да докажа обратното!Въобще-противоречива личност. blink.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.