"Songs To Love and Die By"
Без Спойлери
"ONE TREE HILL" - (9:00-10:00 p.m. ET)
6 Декември 2006 година
ПРЕКРАСЕН ЖИВОТ – Лукас е посетен от неочакван гост – неговият предполагаемо мъртав чичо - Кийт. Живота на Хейли и този на нероденото й дете са заплашени, когато тя получава сериозни усложнения с бременността си. Нейтън се бори с вината и последиците от сделките му с Данте. Дан се опитва да се поправи поведението си заради смъртта на Кийт. Пейтън и Брук се опитват да изгладят различията си.
ПРОМО
Снимки:

4.10 Episode -Music:SendspaceSusie Suh - "Recognition"8MM - "Forever And Ever Amen"La Rocca - "Non-Believer"The Meeting Places - "Ebbing Seasons" (AKA "Hall of Fame")Download:
One.Tree.Hill.S04E10.HDTV.XviD-YesTV.torrent@Arena.BG
One.Tree.Hill.S04E10.HDTV.XViD-YesTV@Maglata.com
One.Tree.Hill.S04E10.HDTV.XViD-YesTV @ Data.BG
One.Tree.Hill.S04E10.HDTV.XViD-YesTV @ Linkos.bg
Леле така като гледам промото май следващия епизод Лукас ще се срещне с господ

А ако научи и истината за Кийт вече ще е чудо
Става много странно... Дано детето на Хейлс се оправи, макар че се съмнявам...
Нали никой няма да умира?
Хейли ще оживее... ами Лукас?
^Disaster^
Nov 30 2006, 12:33
пффуу...тея сценаристи направо ни разказаха играта - започнаха сеозна толкова слабо за да се стигне до там, че всеки епизод става все по - невероятно готин от преднияя...
А с това промо направо ме разбиха....Няма втори като One Tree Hill...=]]]
LoveOneBoy
Nov 30 2006, 15:27
На мен линка не ми се отваря
Bloody_Tears
Nov 30 2006, 16:21
CiNdEreLLa``
Nov 30 2006, 16:21
Аз пък смятам да не гледам ОТХ повече ......
Jordan
Nov 30 2006, 17:01
изказа се...
Kill Yourself...
Auriga
Nov 30 2006, 17:01
Коя ли е тази с черната коса...?
Violeta
Nov 30 2006, 17:09
(Auriga @ Nov 30 2006, 17:01)

Коя ли е тази с черната коса...?
На мене доста ми прилича на Брук
nubits
Nov 30 2006, 17:29
Определено е Брук.. а пък иначе си мисля, че едва ли тази година ще разберем какво ще стане. Следващият епизод ще дават Лукас в отвъдното, а развръзката ще остане за догодина... кофти, ама нали трябва все да има тръпка. Друг е въпроса защо на надгробния паметник седи и името на Пейтън (когато дават "уж" Брук до един гроб)....
Брук изглежда страхотно цялата черна!

Великолепно промо, за пореден път! НЯМАМ ТЪРПЕНИЕ - това е ясно де
~ViLi_Chan~
Nov 30 2006, 19:11
(CiNdEreLLa`` @ Nov 30 2006, 17:21)

Аз пък смятам да не гледам ОТХ повече ......
me too...Или поне ще изчакам да мине сезона...И тогава ще го изгледам наведнъж,това е просто самоубийство...
~●R@Li●~
Nov 30 2006, 19:15
да серията ще е хубава...ама се надявах в промото да има и нещо повече от сънищатата на Лукас.Например нещо за Хейли може би
А иначе и аз мисля че Брук е тази в черното
FaLLOuTbOy
Nov 30 2006, 19:17
офф, само на мен ли не ми хареса промото
(FaLLOuTbOy @ Nov 30 2006, 19:17)

офф, само на мен ли не ми хареса промото

И на мен не ми харесва особенно.
Има две надгробни камъка на Лукас и Пейтън. Много странно. Кийт спаси Нейтън сега трябва да направи същото и за Лукас.
Трябваше да го комбинират с всички герои, както миналото.
fire_misha
Nov 30 2006, 20:04
Охх дано оживее Люк, ще се побъркам.Този епизод е като онзи с Нейтън от 2ри сезон, където сънуваше че с Лукас са разменени.Ама Нейт се оправи после.Дано и с Лукас стане така.Дано всички са добре...
Промото нещо много не ми харесва.Само едно разбирам Лукас ще срещне Кийт и двамката ще си обсъждат кво е да си мъртав.Надявам се да не става дума само за Лукасчу ами да дадат какво става с Хейли и бебето.А за Брук мога само да кажа едно:Както и да я нацапотят и облекат просто изглежда великолепно.Тя ми направи най голямо впечатление.
ПФФФФ.... Ще се побъркам до другия четвъртък. Как може така да ни стряскат. Това с Кийт мога да го преживея, защото в доста филми се е случвало така, когато има рикс за живота ти се появява близък човек..... бла бла бла, но това с плочата и името на Люк е много объкващо, той не можа да умре

Когато за първи път изгледах промото ми се стори, че мацката с черната коса е Пейтън, защото изглеждаше много логично - гробът на Сойер (обедена съм, че е на майката на Пейтън), а и след това с рисунката, но като се вгледах наистина прилича повече на Брук и все пак от кога Брук се научи да рисува в стил Пейтън, а и защо и е да ходи на гроба на майка и.......
Идея си нямам какво става с този сериял, сценаристите планират да ме убият май.
delinquent
Nov 30 2006, 22:05
Перфектна 9та и слаба 10та серия. Това е нещо, като закон при правенето на сериали. Друго неписано правило е, че целия екип ще даде всичко от себе си за 11та. Съветвам ви да направите като мен - да изгледате 10та и 11та серия наведнъж.Стига ваканцията да е след 12ти епизод.
Поздрави!
HooRiyA
Nov 30 2006, 22:12
~Ако Лукас фърли топа,Пейтън ше се самоубие... и Брук от мъка по двамата... става... хм.. ам... черен ангел... кхъм... ии рисува стил *Пейтън* заради самата Пейтън ... или поне заради спомена... Нз,още съм шашната от 9ти епизод.. ии май не мисля мн мн трезво
sydney
Nov 30 2006, 22:22
и аз съм на същото мнение,че Люк вижда какво ще стане ако той умре-Пейтън ще се самоубие,а Брук ще страда твърде много и няма да може да го преодолее

ще бъде страшна серия
stanislava
Nov 30 2006, 22:50
Очевидно нещата ще се въртят около сън на Лукас,в който се явява Кийт и му показва какво би се случило с живота на хората около него,ако той умре.За съжаление се съмнявам да дадат нещо за Хейли и какво става с бебето,тъй като все пак това ще е последният епизод преди зимната почивка и сигурно ще забавят развръзката за завръщането през януари.
Въпреки това епизодът се oчертава да е много интересен.Нямам търпение!!!
GOTH BROOKE!!!!
fire_misha
Nov 30 2006, 23:13
Според мен това с Брук и гроба на Пейтън е в стил A Christmas Carol на Дикенс.Кийт развежда Лукас в миналото, настоящето и бъдещето.Според мен му показва какво щеше да стане ако не се беше върнал в училището да спаси Пейтън.Тя щеше да умре, Брук щеше да я жали и да стане черен ангел, да се затвори в себе си и да започне да рисува...Явно иска да му покаже, че е сторил много добри неща и че е нужен на хората, които го обичат...
girl_from_hell
Nov 30 2006, 23:31
само аз ли нищо не разбрах от промото е какъв е този надгробен камък на пейтан какъв е този ангел на смърта, нищо не разбирам ама сигруно защото е сън нз
lovely
Nov 30 2006, 23:32
Брей много призрачна серия ще е, много страшно изглежда Брук така нагримирана като вещица ууу...чак шубе ме фана...!!! Това иначе с 4ерната коса си е 100% Брук според мен, но в сънищата е почнала и да рисува...

Хммм, дано като види Лукас какво ще остави след себе си ако умре, да реши да се върне

!!!
BAD_IVO
Nov 30 2006, 23:51
CiNdEreLLa``
Dec 1 2006, 00:02
(Jordan @ Dec 1 2006, 03:01)

изказа се...
Kill Yourself...
.gif)
Go Brooke Yourself
{`BrukaS`}
Dec 1 2006, 00:03
Само аз ли не съм видяла надгробна плоча на Пейтън!Да не е момента,в който Брук стои над една?Ама пък къде забелязахте,че е на Пейт пък чак,че пишело Скот!?
QUOTE(Nasi @ Nov 30 2006, 19:21)

......Кийт спаси Нейтън сега трябва да направи същото и за Лукас.
Аз това не си го спомням

Кога Кийт е спасявал Нейтън
girl_from_hell
Dec 1 2006, 01:04
на плочата скот ли пише уф много се обърках и на мен тази с черното сега ми заприлиа на Брук пф много странно
demonnndays
Dec 1 2006, 01:37
(klaris @ Dec 1 2006, 00:53)

(Nasi @ Nov 30 2006, 19:21)

......Кийт спаси Нейтън сега трябва да направи същото и за Лукас.
Аз това не си го спомням

Кога Кийт е спасявал Нейтън

Нали се предполага,че в реката не Нейтън,а Кийт е спасил всички...
ludoto_tedi
Dec 1 2006, 02:21
На мен лично това ми е най-интересно забелязвате ли , че това е един и същ надгробен камък ,но с различни имена

тук няма име!!!

а и ако има още някой да се чуди това Брук ли е - Да тя е!!!

Само аз ли ако не се загледам мога да я сбъркам с Пейтън?Много си приличат тук според мен
super_me4o
Dec 1 2006, 02:34
Сега ако умрат всички главни герои ще бъде много яко

)
хах това промо ..ми е странно..
Тълкувам го като болната фантазия на Лукас, който иска външността на Брук и душата на Пейтън !!!

хаха това е от ранния час не ми обръщайте внимание!
Но все пак ще е интересно.. заслужава си дори само заради възможността да видим Брук в ролята на Пейтън!!!
kalin4eto_
Dec 1 2006, 10:12
Ами според мен е така: Лукас изпада нещо като смърт, как се нарича точно не мога да си спомня... майче беше клинична смърт.. И Кийт му съявява и той му показва какво ще стане, ако умре.. Пейтън се самоубива.. едва ли ще можеш да издържиш след толкова много загуби.. А Брук се превръща в нея.. Иска да бъде с приятелката си и по този начин става нещо като Пейтън.. Може да е и налудничево, но аз така си мисля.. И едва ли Лукас ще умре, а просто Кийт му показва, че трябва да живее! Той е ангела, който пази всички!
Но за Хейлс.. Не знам. Много е зле. Надявам се да не умре, защото тогава... Мале милия Нейтън ще се побърка...

Очаква се наистина много интересен сезон! Да се надяваме, че всичко ще е наред!!!!
sophia__
Dec 1 2006, 12:12
QUOTE(kalin4eto_ @ Dec 1 2006, 10:12)

Ами според мен е така: Лукас изпада нещо като смърт, как се нарича точно не мога да си спомня... майче беше клинична смърт.. И Кийт му съявява и той му показва какво ще стане, ако умре.. Пейтън се самоубива.. едва ли ще можеш да издържиш след толкова много загуби.. А Брук се превръща в нея.. Иска да бъде с приятелката си и по този начин става нещо като Пейтън.. Може да е и налудничево, но аз така си мисля.. И едва ли Лукас ще умре, а просто Кийт му показва, че трябва да живее! Той е ангела, който пази всички!
Но за Хейлс.. Не знам. Много е зле. Надявам се да не умре, защото тогава... Мале милия Нейтън ще се побърка...

Очаква се наистина много интересен сезон! Да се надяваме, че всичко ще е наред!!!!
и аз си мисля че така ще станат нещата

за първи път очаквам епизод с такова голямо нетърпение

ох дано всичко да се оправи...
CiNdEreLLa``
Dec 1 2006, 13:43
(ludoto_tedi @ Dec 1 2006, 12:21)

На мен лично това ми е най-интересно забелязвате ли , че това е един и същ надгробен камък ,но с различни имена

тук няма име!!!

Мисля,че са различни ... погледни фона отзад,само дървото е едиентично,иначе останалите надгробни камъни се различават
Klamer4o93
Dec 1 2006, 13:58
Ако някой реши, че му трябват събс за промото
си поиграх да ги направя

-
http://alex.data-lab.biz/store/410promo.sub.
sweet_girl^
Dec 1 2006, 14:55
аа ако Лукас умре пове4е няма да гледам ОТН
mishelita
Dec 1 2006, 16:15
И аз!!!! Зааклевам се!!
BledPoet
Dec 1 2006, 18:14
{HoNeY}
Dec 1 2006, 18:21
Не думайте, Лукас няма да умре!!
Bloody_Tears
Dec 1 2006, 19:55
Естествено,че няма да умре!!!!!!
QUOTE(dqvol4e7o_mims @ Dec 1 2006, 20:55)

Естествено,че няма да умре!!!!!!
хора нека вс. да се успокоим-никой няма да умира!!!ето какво ще стане според мен:нали знаете как в повечето филми някой герой като е в кома или в безсъзнание духът му излиза един вид извън тялото за да погледне живота си отстрани-нещо като реален сън.предполагам че е така и с люк.и докато е така се среща с кийт-все пак и 2 са духове-и вижда какво се случва ако умре,а може би и не6то друго ако се случи-не може да сме 100% сигурни че вижда живота след смъртта си.но при всички положния серията ще е върховна и предполагам че ще е заснета мн яко.и това с брук-мн добро-просто нямам търпение да дойде другия четвъртък.....
Bloody_Tears
Dec 1 2006, 20:24
Ами защото много хора пишат,че щял да умре.Няма да умре,нали ще свърши филма,той е главен герой!!!!
Devil^Rose^^
Dec 1 2006, 22:20
(BledPoet @ Dec 1 2006, 18:14)

Да бе направо не моем го изровим
Абе и на мен първо ми заприлича на Пейтън, ама иначе на Брук по й отива да е Дарк Лейди
може ли някой да ми каже кога е зимната почивка, смисъл колко време няма да излиза серия преди ваканцията?
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.