Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: "Songs To Love and Die By"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Епизоди > Сезон 4
Страници: 1, 2, 3, 4, 5
Nasi
"Songs To Love and Die By"

Без Спойлери

"ONE TREE HILL" - (9:00-10:00 p.m. ET)
6 Декември 2006 година

ПРЕКРАСЕН ЖИВОТ – Лукас е посетен от неочакван гост – неговият предполагаемо мъртав чичо - Кийт. Живота на Хейли и този на нероденото й дете са заплашени, когато тя получава сериозни усложнения с бременността си. Нейтън се бори с вината и последиците от сделките му с Данте. Дан се опитва да се поправи поведението си заради смъртта на Кийт. Пейтън и Брук се опитват да изгладят различията си.

ПРОМО

Снимки:

4.10 Episode -Music:
Sendspace
Susie Suh - "Recognition"
8MM - "Forever And Ever Amen"
La Rocca - "Non-Believer"

The Meeting Places - "Ebbing Seasons" (AKA "Hall of Fame")

Download:
One.Tree.Hill.S04E10.HDTV.XviD-YesTV.torrent@Arena.BG
One.Tree.Hill.S04E10.HDTV.XViD-YesTV@Maglata.com
One.Tree.Hill.S04E10.HDTV.XViD-YesTV @ Data.BG
One.Tree.Hill.S04E10.HDTV.XViD-YesTV @ Linkos.bg

neohl
Леле така като гледам промото май следващия епизод Лукас ще се срещне с господ tongue.gif А ако научи и истината за Кийт вече ще е чудо smile.gif
nem13
Става много странно... Дано детето на Хейлс се оправи, макар че се съмнявам...

Lory
Нали никой няма да умира? sad.gif
Хейли ще оживее... ами Лукас?
elli
сигурни ли сте 4е хейли 6те е жива оф ужасен епизод........тъкмо вси4ко се нареди ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif а за лукас съм сигурна 4е 6те живее wink.gif
^Disaster^
пффуу...тея сценаристи направо ни разказаха играта - започнаха сеозна толкова слабо за да се стигне до там, че всеки епизод става все по - невероятно готин от преднияя...

А с това промо направо ме разбиха....Няма втори като One Tree Hill...=]]]
LoveOneBoy
На мен линка не ми се отваря sad.gif
Bloody_Tears
Оле промото е страхотноооо.Очертава се страхотен епизод.Нямам търпение да дойде четвъртък sad.gif sad.gif sad.gif
CiNdEreLLa``
Аз пък смятам да не гледам ОТХ повече ......
Jordan
изказа се...
Kill Yourself... emoticon1 (64).gif
Auriga
Коя ли е тази с черната коса...?
Violeta
(Auriga @ Nov 30 2006, 17:01) *

Коя ли е тази с черната коса...?

На мене доста ми прилича на Брук wink.gif
nubits
Определено е Брук.. а пък иначе си мисля, че едва ли тази година ще разберем какво ще стане. Следващият епизод ще дават Лукас в отвъдното, а развръзката ще остане за догодина... кофти, ама нали трябва все да има тръпка. Друг е въпроса защо на надгробния паметник седи и името на Пейтън (когато дават "уж" Брук до един гроб)....
Sway
Брук изглежда страхотно цялата черна! smile.gif
Великолепно промо, за пореден път! НЯМАМ ТЪРПЕНИЕ - това е ясно де wink.gif

~ViLi_Chan~
(CiNdEreLLa`` @ Nov 30 2006, 17:21) *

Аз пък смятам да не гледам ОТХ повече ......

me too...Или поне ще изчакам да мине сезона...И тогава ще го изгледам наведнъж,това е просто самоубийство... 16.gif 19.gif
~●R@Li●~
да серията ще е хубава...ама се надявах в промото да има и нещо повече от сънищатата на Лукас.Например нещо за Хейли може би rolleyes.gif
А иначе и аз мисля че Брук е тази в черното unsure.gif
FaLLOuTbOy
офф, само на мен ли не ми хареса промото blink.gif
Nasi
(FaLLOuTbOy @ Nov 30 2006, 19:17) *

офф, само на мен ли не ми хареса промото blink.gif

И на мен не ми харесва особенно. dry.gif

Има две надгробни камъка на Лукас и Пейтън. Много странно. Кийт спаси Нейтън сега трябва да направи същото и за Лукас. wink.gif

Трябваше да го комбинират с всички герои, както миналото. smile.gif
fire_misha
Охх дано оживее Люк, ще се побъркам.Този епизод е като онзи с Нейтън от 2ри сезон, където сънуваше че с Лукас са разменени.Ама Нейт се оправи после.Дано и с Лукас стане така.Дано всички са добре...
devon
Промото нещо много не ми харесва.Само едно разбирам Лукас ще срещне Кийт и двамката ще си обсъждат кво е да си мъртав.Надявам се да не става дума само за Лукасчу ами да дадат какво става с Хейли и бебето.А за Брук мога само да кажа едно:Както и да я нацапотят и облекат просто изглежда великолепно.Тя ми направи най голямо впечатление.
rABI`
ПФФФФ.... Ще се побъркам до другия четвъртък. Как може така да ни стряскат. Това с Кийт мога да го преживея, защото в доста филми се е случвало така, когато има рикс за живота ти се появява близък човек..... бла бла бла, но това с плочата и името на Люк е много объкващо, той не можа да умре huh.gif wacko.gif
Когато за първи път изгледах промото ми се стори, че мацката с черната коса е Пейтън, защото изглеждаше много логично - гробът на Сойер (обедена съм, че е на майката на Пейтън), а и след това с рисунката, но като се вгледах наистина прилича повече на Брук и все пак от кога Брук се научи да рисува в стил Пейтън, а и защо и е да ходи на гроба на майка и....... wacko.gif
Идея си нямам какво става с този сериял, сценаристите планират да ме убият май.
delinquent
Перфектна 9та и слаба 10та серия. Това е нещо, като закон при правенето на сериали. Друго неписано правило е, че целия екип ще даде всичко от себе си за 11та. Съветвам ви да направите като мен - да изгледате 10та и 11та серия наведнъж.Стига ваканцията да е след 12ти епизод.

Поздрави!
HooRiyA
~Ако Лукас фърли топа,Пейтън ше се самоубие... и Брук от мъка по двамата... става... хм.. ам... черен ангел... кхъм... ии рисува стил *Пейтън* заради самата Пейтън ... или поне заради спомена... Нз,още съм шашната от 9ти епизод.. ии май не мисля мн мн трезво wacko.gif
sydney
и аз съм на същото мнение,че Люк вижда какво ще стане ако той умре-Пейтън ще се самоубие,а Брук ще страда твърде много и няма да може да го преодолее wink.gif ще бъде страшна серия unsure.gif unsure.gif
stanislava
Очевидно нещата ще се въртят около сън на Лукас,в който се явява Кийт и му показва какво би се случило с живота на хората около него,ако той умре.За съжаление се съмнявам да дадат нещо за Хейли и какво става с бебето,тъй като все пак това ще е последният епизод преди зимната почивка и сигурно ще забавят развръзката за завръщането през януари.
Въпреки това епизодът се oчертава да е много интересен.Нямам търпение!!!
GOTH BROOKE!!!!
fire_misha
Според мен това с Брук и гроба на Пейтън е в стил A Christmas Carol на Дикенс.Кийт развежда Лукас в миналото, настоящето и бъдещето.Според мен му показва какво щеше да стане ако не се беше върнал в училището да спаси Пейтън.Тя щеше да умре, Брук щеше да я жали и да стане черен ангел, да се затвори в себе си и да започне да рисува...Явно иска да му покаже, че е сторил много добри неща и че е нужен на хората, които го обичат...
girl_from_hell
само аз ли нищо не разбрах от промото е какъв е този надгробен камък на пейтан какъв е този ангел на смърта, нищо не разбирам ама сигруно защото е сън нз
lovely
Брей много призрачна серия ще е, много страшно изглежда Брук така нагримирана като вещица ууу...чак шубе ме фана...!!! Това иначе с 4ерната коса си е 100% Брук според мен, но в сънищата е почнала и да рисува... smile.gif
Хммм, дано като види Лукас какво ще остави след себе си ако умре, да реши да се върне smile.gif !!!
BAD_IVO
Аз си мися че сте много прави с това, че Кийт му показва на Лукас какво е можело да стане и какво може да стане ако умре. Ако обарнете внимание дават и Пехтан до надгробен камак на които пише Скот!!!!!!!!!! dry.gif dry.gif dry.gif

А епизода наистина е много як като изключим края които е много гаден!!!!! sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif С нетърпение чакам другия да разбра какво ще стане! sad.gif sad.gif
CiNdEreLLa``
(Jordan @ Dec 1 2006, 03:01) *

изказа се...

Go Brooke Yourself wacko.gif
{`BrukaS`}
Аз си мися че сте много прави с това, че Кийт му показва на Лукас какво е можело да стане и какво може да стане ако умре. Ако обарнете внимание дават и Пехтан до надгробен камак на които пише Скот!!!!!!!!!! dry.gif dry.gif dry.gif

Само аз ли не съм видяла надгробна плоча на Пейтън!Да не е момента,в който Брук стои над една?Ама пък къде забелязахте,че е на Пейт пък чак,че пишело Скот!?confused.gif
klaris
QUOTE(Nasi @ Nov 30 2006, 19:21) *

......Кийт спаси Нейтън сега трябва да направи същото и за Лукас. wink.gif

Аз това не си го спомням blush.gif Кога Кийт е спасявал Нейтънconfused.gif
girl_from_hell
на плочата скот ли пише уф много се обърках и на мен тази с черното сега ми заприлиа на Брук пф много странно
demonnndays
(klaris @ Dec 1 2006, 00:53) *

(Nasi @ Nov 30 2006, 19:21) *

......Кийт спаси Нейтън сега трябва да направи същото и за Лукас. wink.gif

Аз това не си го спомням blush.gif Кога Кийт е спасявал Нейтънconfused.gif

Нали се предполага,че в реката не Нейтън,а Кийт е спасил всички... unsure.gif
ludoto_tedi
На мен лично това ми е най-интересно забелязвате ли , че това е един и същ надгробен камък ,но с различни имена confused.gif

тук няма име!!!

а и ако има още някой да се чуди това Брук ли е - Да тя е!!!

Само аз ли ако не се загледам мога да я сбъркам с Пейтън?Много си приличат тук според мен smile.gif
super_me4o
Сега ако умрат всички главни герои ще бъде много яко smile.gif)
Alanna
хах това промо ..ми е странно.. unsure.gif
Тълкувам го като болната фантазия на Лукас, който иска външността на Брук и душата на Пейтън !!! 10.gif 18.gif 18.gif хаха това е от ранния час не ми обръщайте внимание! oops.gif
Но все пак ще е интересно.. заслужава си дори само заради възможността да видим Брук в ролята на Пейтън!!! happy.gif
kalin4eto_
Ами според мен е така: Лукас изпада нещо като смърт, как се нарича точно не мога да си спомня... майче беше клинична смърт.. И Кийт му съявява и той му показва какво ще стане, ако умре.. Пейтън се самоубива.. едва ли ще можеш да издържиш след толкова много загуби.. А Брук се превръща в нея.. Иска да бъде с приятелката си и по този начин става нещо като Пейтън.. Може да е и налудничево, но аз така си мисля.. И едва ли Лукас ще умре, а просто Кийт му показва, че трябва да живее! Той е ангела, който пази всички!
Но за Хейлс.. Не знам. Много е зле. Надявам се да не умре, защото тогава... Мале милия Нейтън ще се побърка... sad.gifsad.gif
Очаква се наистина много интересен сезон! Да се надяваме, че всичко ще е наред!!!!
sophia__
QUOTE(kalin4eto_ @ Dec 1 2006, 10:12) *

Ами според мен е така: Лукас изпада нещо като смърт, как се нарича точно не мога да си спомня... майче беше клинична смърт.. И Кийт му съявява и той му показва какво ще стане, ако умре.. Пейтън се самоубива.. едва ли ще можеш да издържиш след толкова много загуби.. А Брук се превръща в нея.. Иска да бъде с приятелката си и по този начин става нещо като Пейтън.. Може да е и налудничево, но аз така си мисля.. И едва ли Лукас ще умре, а просто Кийт му показва, че трябва да живее! Той е ангела, който пази всички!
Но за Хейлс.. Не знам. Много е зле. Надявам се да не умре, защото тогава... Мале милия Нейтън ще се побърка... sad.gifsad.gif
Очаква се наистина много интересен сезон! Да се надяваме, че всичко ще е наред!!!!

и аз си мисля че така ще станат нещата rolleyes.gif за първи път очаквам епизод с такова голямо нетърпение unsure.gif ох дано всичко да се оправи...
CiNdEreLLa``
(ludoto_tedi @ Dec 1 2006, 12:21) *

На мен лично това ми е най-интересно забелязвате ли , че това е един и същ надгробен камък ,но с различни имена confused.gif

тук няма име!!!

Мисля,че са различни ... погледни фона отзад,само дървото е едиентично,иначе останалите надгробни камъни се различават wink.gif
Klamer4o93
Ако някой реши, че му трябват събс за промото
си поиграх да ги направя wink.gif - http://alex.data-lab.biz/store/410promo.sub.
sweet_girl^
аа ако Лукас умре пове4е няма да гледам ОТН
mishelita
И аз!!!! Зааклевам се!! shocking.gif
BledPoet
(CiNdEreLLa`` @ Dec 1 2006, 00:02) *

изказа се...

18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif

Йор'дан - Пепеляшка те закопа - амиго wink.gif Ама така e, като се заяждаш излишно...

Иначе всеки път си казвам, че няма да гледам смотaното промо и... Дарк Брук - много ме кефи, каk са я направили - Лукчо и Пейтънката в гробищата - да бе да - и прасетата летят нали ?10.gif А рейтинга къде, ще иде помислихте ли ?
{HoNeY}
Не думайте, Лукас няма да умре!! huh.gif sad.gif ohmy.gif
Bloody_Tears
Естествено,че няма да умре!!!!!!
lukp
QUOTE(dqvol4e7o_mims @ Dec 1 2006, 20:55) *

Естествено,че няма да умре!!!!!!

хора нека вс. да се успокоим-никой няма да умира!!!ето какво ще стане според мен:нали знаете как в повечето филми някой герой като е в кома или в безсъзнание духът му излиза един вид извън тялото за да погледне живота си отстрани-нещо като реален сън.предполагам че е така и с люк.и докато е така се среща с кийт-все пак и 2 са духове-и вижда какво се случва ако умре,а може би и не6то друго ако се случи-не може да сме 100% сигурни че вижда живота след смъртта си.но при всички положния серията ще е върховна и предполагам че ще е заснета мн яко.и това с брук-мн добро-просто нямам търпение да дойде другия четвъртък.....
Bloody_Tears
Ами защото много хора пишат,че щял да умре.Няма да умре,нали ще свърши филма,той е главен герой!!!!
Devil^Rose^^
(BledPoet @ Dec 1 2006, 18:14) *

(CiNdEreLLa`` @ Dec 1 2006, 00:02) *

изказа се...

18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif

Йор'дан - Пепеляшка те закопа - амиго wink.gif Ама така e, като се заяждаш излишно...

Да бе направо не моем го изровим 16.gif
Абе и на мен първо ми заприлича на Пейтън, ама иначе на Брук по й отива да е Дарк Лейди emoticon1 (23).gif
marylu
може ли някой да ми каже кога е зимната почивка, смисъл колко време няма да излиза серия преди ваканцията? unsure.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.