Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: "Songs To Love and Die By"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Епизоди > Сезон 4
Страници: 1, 2, 3, 4, 5
*AdDiCTeD*
QUOTE(CiNdEreLLa`` @ Nov 30 2006, 16:21) *

Аз пък смятам да не гледам ОТХ повече ......

Оф, честно, много ме дразните така. rolleyes.gif Промото не ви харесвало - гледали ли сте епизода, та да казвате, че не е подходящо?!? Няма повече да го гледате - ми добре, не го гледайте, какво очаквате сега, като на малките дечица - като кажат, че ще се откажат да им обещаеш каквото искат... 16.gif Нали всичко това се прави, за да ни е интересно, за да има напрежение... ако всичко беше безпроблемно едва ли някой щеше да го гледа толкова задълбочено. И не забравяйте - това е американски сериал - никога главните герои не умират, защото иначе /пак казвам/ - никой няма да следи епизодите нататък. 10.gif
FaLLOuTbOy
(BledPoet @ Dec 1 2006, 14:14) *

Иначе всеки път си казвам, че няма да гледам смотaното промо и... Дарк Брук - много ме кефи, каk са я направили - Лукчо и Пейтънката в гробищата - да бе да - и прасетата летят нали ?10.gif А рейтинга къде, ще иде помислихте ли ?

Всеки който е гладал миналия епизод, ще иска да види и този за да разбере как ще се развият нещата така че едва ли ще бъде много нисък рейтинга biggrin.gif

А иначе съм 200% сигурен,че нито Лукас нито Хейли ще умрат защото умрат ли няма да има ОТХ , те са главни герои.. не става така, ако Марк реши да ги убие, си вкарва автогол пък не вярвам да е толкоз малоумен 10.gif
EvilAngel
Със сигурност никой не умира (за бебето на Хейлс обаче не съм сигурна). Според мен Лукас изпада в кома и да го наречем "духът" му се среща стои на Кийт и му показва какво ще стане ако умре. И понеже вижда, че неговата смърт повлиява мноого зле на Пейтън, която се самоубива от мъка и Брук, която без Лукас и Пейт изгубва себе си, той трябва да продължи да живее, за да им бъде упора.

Нямам търпение да разбера какво точно се случва!!! 3.gif

А Death Metal Brooke рулира!!! 4.gif
k0h4n
QUOTE(*AdDiCTeD* @ Dec 1 2006, 23:33) *

QUOTE(CiNdEreLLa`` @ Nov 30 2006, 16:21) *

Оф, честно, много ме дразните така. rolleyes.gif Промото не ви харесвало - гледали ли сте епизода, та да казвате, че не е подходящо?!? Няма повече да го гледате - ми добре, не го гледайте, какво очаквате сега, като на малките дечица - като кажат, че ще се откажат да им обещаеш каквото искат... 16.gif Нали всичко това се прави, за да ни е интересно, за да има напрежение... ако всичко беше безпроблемно едва ли някой щеше да го гледа толкова задълбочено. И не забравяйте - това е американски сериал - никога главните герои не умират, защото иначе /пак казвам/ - никой няма да следи епизодите нататък. 10.gif

Превазходна серия беше това.Много ми е интересно какво ще стане.То трябваше да се случи нещо такова иначе няма да е интересно.На всъщото мнение съм сас АдДиСТеД
striikar
Хех бая отдавна не бях писал във форумчето, но редовно си го посещавам smile.gif Та сега по темата:
След невероятния 9ти епизод просто се чудят как да отложат развръската за след зимната почивка smile.gif Като гледам промото 10ти епизод ще е просто един нормален епизод испълнен с различни хубави мисли за живота smile.gif Кийт ще покаже на Лукас защо трябва да продължи да живее, а също ме съмнява, че ще му каже, че Дан го е убил. Дан тъкмо си пооправи отношенията с близките и сега Лукас ако разбере за това отново ще го намрази и то с още по-голяма сила.
Така че 10ти епизод само ще ни изпълни с още по-голямо очакване на 11ти епизод, който за съжаление е чак след дългата и студена зима sad.gif.
П.С. И аз имам леки упасения за Лукас и Хейли защото 9ти епизод направо ме подлуди, но както казаха по-горе, ако умрат 2ма от най-обичаните герои то рейтингът ще си замине и сичко ще се сбози както в OC след като гътна тая Мариса и преди това оня другия пич.
Просто сега малко ни хвърлят в паника,както и във всеки сезон до тук, но след 2-3 серии всичко ще е наред smile.gif
Jolly_GirL
И аз мисля че Лукас и Хейли ще са добре,но силно се съмнявам за бебето unsure.gif
acm_pippo
QUOTE(marylu @ Dec 1 2006, 23:02) *

може ли някой да ми каже кога е зимната почивка, смисъл колко време няма да излиза серия преди ваканцията? unsure.gif

След 10-ти епизод ще има почивка, но още не се знае колко време ще е.
ilityy
Хубаво е промото... супер много плаках на 9 епизод и нямам търпение да видя какво ще стане.... Дано Хейли и Лукас да са добре... А колкото до това, че Нейтън бил убил Данте аз него вярвам щото му удари само 2 юмрука...аз мисля че той умря при катастрофата... sad.gif а и не трябваше Лукас да тръгва с Пейтън... супер ми е гадно за Брук...

---mod edit:
Прочети Правилата на форума и ги спазвай! Писането на кирица е задължително!
teufelchen
Мисля, че тази с черната коса е Пейтон, погледнете и само лицето и устните rolleyes.gif
Baba_Qga^
(ludoto_tedi @ Dec 1 2006, 02:21) *

а и ако има още някой да се чуди това Брук ли е - Да тя е!!!

Определено е Брук smile.gif
gabcholina
Не ви ли направи впечатление , че отстрани на промото пише True Love blink.gif Много странно,нали? huh.gif
Nasi
Оф, честно, много ме дразните така. Промото не ви харесвало - гледали ли сте епизода, та да казвате, че не е подходящо?!? Няма повече да го гледате - ми добре, не го гледайте, какво очаквате сега, като на малките дечица - като кажат, че ще се откажат да им обещаеш каквото искат... Нали всичко това се прави, за да ни е интересно, за да има напрежение... ако всичко беше безпроблемно едва ли някой щеше да го гледа толкова задълбочено. И не забравяйте - това е американски сериал - никога главните герои не умират, защото иначе /пак казвам/ - никой няма да следи епизодите нататък.

Много добре го каза....всички актьори си имат договори. Това не е тайна за никой. wink.gif

Не ви ли направи впечатление , че отстрани на промото пише True Love Много странно,нали?

Това е от сайта на който е качено промото. || T R U E <P> L O V E || - Nathan and Haley
sulu
Значи аз като цяло се надявам Хейли да не пометне,но сигурно ще загуби детето,хем да има повечко реализъм,хем тя като разбере,че заради Нейтън е станало всичко да има драма и въпроси околу Нейли. 9.gif
Само се надявам съвсем да не решат да има драма сценаристите и да направят нещо от сорта Хейли да не може да има повече деца или някакво друго усложнение от злополуката.
А за Лукас-като цяло и мен ме дразни факта,че постоянно си мени мнението,но вижте какво-той си е мъж(поне такъв го дават) и си е нормално да е заблуден за чувставата си,но стискайте палци това да е последната му истинска любов.
Наистина се надявам и двамата да са добре,а не да има dead.gif и дано дадат нещичко и за Хейли,но ми звучи интересничко този сценарий:''Ако не беше жив,какъв щеше да е живота на..." unsure.gif
elli
добре сега и моя ред доиде smile.gif да си кажа леко отка4еното мнение за това какво 6те стане в епизода btw това 4е ако лукас умре пейтън 6те се самоубие и брук 6те изгуби себе си зву4е6е доста правдоподобно 4.gif 4.gif подкрепям smile.gif аз мисля 4е лукас няма да умре хеили също и в това съм сигурна! за бебето спор няма 4е 6те умре и може би 6те кажат на хейли и нейтън 4е не могат да имат пове4е деца или не6то такова..... 16.gif а 6то се отнася до лукас според мен тои 6те е в кома дълго време и 6те наблудава какво се слу4ва после 6те се слу4и не6то което налага неговата намеса и той 6те се събуди и вс 6те са доволни или пък може да го посети пейтън да пла4е там до него и тои да я хване за раката и.......... biggrin2.gif както в всеки друг сериал би станало 18.gif друг вариант е тои да се върне при брук за6тото е осъзнал колко я оби4а и тва да го съживи (ама тва е малко вероятно просто ми мина през ума ) 18.gif emoticon1 (117).gif emoticon1 (119).gif ами тва е от мен ако се сетя някоя друга гениалност 6те я споделя 10.gif

забравих да допълня относно тва True love което пи6е вероятно истинската любов ще събуди лукас и хейли за хейли със сигурност това е нейтън но за лукас......кой ли 6те е ...confused.gif вероятно пейтън! а и друго относно тва 4е брук е цялата в 4ерно и даже на 1 място рисува не6то в промото де не6то мра4но такова ...може би тя си е сменила мястото с пейтън както миналия път в съня на нейтън когато двамата с лукас си рамениха местата може би не6то такова 6те се полу4и пак хаха надявам се 4е ме разбрахте май малко оплетено се изказах biggrin2.gif
Dead_man
Мм ЛОЛ сериала става все по объркан 16.gif @elli Posted Вчера, 16:59 ---- ако лукас умре пейтън 6те се самоубие и брук 6те изгуби себе си зву4е6е доста правдоподобно ------- И аз тъка мисля.Обаче на Брук и отива да е в черно mrgreen[1].gif хаха по Промото --- Би трябвало да не умира лукас щом давът такъв епизод за задгробния живот аха 5angel[1].gif На Хеили бебенцето ще умре тва е ясно от такъв удар. Тя ще уживее както чичо Киит спъси Неит би трябвало и тои да направи това за тях нъли им е ангел пъзител 5angel[1].gif angel1.gif
Ледено_момиче
Някой може ли да ми каже кои са песните от епизода и ако има линк за download? rolleyes.gif
ludoto_mimi
(Ледено_момиче @ Dec 3 2006, 13:37) *

Някой може ли да ми каже кои са песните от епизода и ако има линк за download? rolleyes.gif

Ами не, след като епизода още не е излъчен.
elli
съмнение няма 4е на брук и отива с 4ерно адски е готина 4.gif 4.gif 4.gif
dreamyyy
Тая с черното определено е Брук. Няма кой друг да е. А относно епизода Кийт наистина показва на Люк какъв би бил живота на другите без него.

няма начин той да умре, 6тото без него край на сериала.Хейли съ6то няма как да умре. а за бебето сигорно 6те го загуби (за кво трябва да умре кво е виновно че ба6та му е идиот 19.gif ) Ама и на Нейт няма да му е лесно. Чуството на вина 6те го преследва до края на живота му.
Bloody_Tears
(dreamyyy @ Dec 3 2006, 15:58) *

(за кво трябва да умре кво е виновно че ба6та му е идиот 19.gif )

И с какво по точно баща му е идиот? mad.gif 1iangr[1].gif
dreamyyy
(dqvol4e7o_mims @ Dec 3 2006, 16:33) *

не ме разбирай погре6но по принцип и мен Нейт ме кефи. НО постъпката му (да приеме пари от Данте и след това историята с мачовете) е наистина тъпа и последсвията са сериозни. И рефлектират върху другите най-вече върху Хейли и детето им.
Nasi
dreamyyy съгласна съм. Ако бебето не oцелее не знам какво ще се случи с Нейтън и Хейли, не вярвам да останат заедно. Тя няма да му прости, той също няма да си прости.
striikar
(elli @ Dec 2 2006, 17:59) *

а 6то се отнася до лукас според мен тои 6те е в кома дълго време и 6те наблудава какво се слу4ва после 6те се слу4и не6то което налага неговата намеса и той 6те се събуди и вс 6те са доволни

е тва малко ме съмнява за комата smile.gif ще е в кома през следващия епизод само докато Кийт му обясни тва-онва и според мене на 11ти епизод ще се събуди и ще си е като нов, но този път ще се откаже окончателно от баскетбола според мен smile.gif относно Хейли нз дали бебето и ще е живо, но тя няма да умре smile.gif дори мисля че следващия епизод ще Лукас и Хейли ще са заедно в задгробния живот и Кийт ще им показва неща и на 2мата smile.gif бе малко изчанчено ама нз може и така да стане като гледам кви неща измислят в тоя сериал smile.gif А относно дали Лукас ще се върне пак при Брук - дори и да стане това , то няма да е в блиските няколко епизода,а чак към края на сезона , но не ми се вярва защото това май ще е последния сезон, а и така да си премени мнението още след 2 епизода е малко невъзможно smile.gif Още от първи сезон си личеше че Лукас и Пейтън ще са заедно накрая, просто те се запознаха по такъв начин, че то си личеше че ше са заедно smile.gif
Haley_James_Scott
Спорет мен Хейли ще загуби бебчето и ще и стане нещо в бъдещите 3 епизода.В смисъл може би ще бъде много съкрушена и ще е като луда.Нейтън нз ще му бъде много гадно за тва с Хейли и бебето.Данте много очевидно заплашваше Нейт и той беше принуден за мачовете,но когато Хейли му каза за бебето , че е момче той много се зарадва.Затва победиха.Очаква се малка раздяла може би между Хейли и Нейт . sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif ohmy.gif Нейтън не е виновен за нищо.Заплашваха го mad.gif mad.gif mad.gif

Лукас няма да умре.Просто малка кома му давам.Надявам се да разбере,Нейт. wacko.gif

Брук и Пейтън ще си оправят утношенията. wacko.gif biggrin2.gif
Gergana2
Според мен Люк ще се оправи след няколко епизода,ама Хейли ще загуби бебето.Дори като гледам как я изблъска колата има вероятност да остане инвалид.Нз така мисля дано не е така.
Bloody_Tears
(dreamyyy @ Dec 3 2006, 17:07) *

(dqvol4e7o_mims @ Dec 3 2006, 16:33) *

не ме разбирай погре6но по принцип и мен Нейт ме кефи. НО постъпката му (да приеме пари от Данте и след това историята с мачовете) е наистина тъпа и последсвията са сериозни. И рефлектират върху другите най-вече върху Хейли и детето им.

Наистина в началото беше виновен,защото взе парите от Данте,но после нямаше никъкъв избор.Ако Данте сега не беше умрял при катастрофата сигурно щеше да убие и него...вижте какво направи на Хейли. sad.gif
И не съм много съгласна със Наси.Ако Хейли наистина обича Нейтън (което си е така) ще му прости и поне ще се опита да го разбере.Все пак не той накара Данте да мине през Хейли.Нейтън направи каквото можа.Не мисля,че е много щастлив от факта,че на Хейли й се случи това.Няма защо тя да го обвинява,ще разбере.
demonnndays
И аз мисля,че в този епизод няма да се разбере особено много какво ще се случи-все пак да запазят напрежението за след зимната почивка най-верочтно ще покажат само какво би се случило,ако Лукас умре,а и е време да има един по-различен епизод.
Мисля,че и Лукас и Хейли ще оживеят,но съм 99% сигурна,че Хейли ще загуби бебето,за да има повече драма,а и все пак всички да оцелеят е прекалено хубаво,за да е истина,въпреки,че е сериал,трябва да е и реалистичен... rolleyes.gif
jabkata
Тази серия наистина ще е много яка и нямам търпение да дойде Четвъртък и да я гледам. Според мен Кийт ще каже на Лукас че Дан го е застрелял huh.gif и сигурно Хейли ще си загуби бебето
striikar
А според вас дали Кийт ще спомене на Лукас, че Дан го е убил?
Аз мисля, че дори и да не му го каже в прав текст ще го загатне по някакъв начин и после до края на сезона Лукас ще се опита да разкрие истината или нещо от сорта. Щото има вероятност това да е последния сезон а не ми се вярва до края на сериала да не се разбере, че Дан уби Кийт. Само малко ще е гадно защото Дан тъкмо се пооправи в отношенията си с околните и сега ако се разбере сички ще го намразят даже двойно
zvezdnata
ще ми дадете ли link на промото
mishkata
аве хора я се вгледаите малко по добре в скрииновете. на единия от тях е показан надгробен камък на които е написано : Lucas Eugene Scot
Beloved son
аз знам само една при4ина когато на някого името му е на надгробен камък. 4е е мъртъв
lemmy
уу тва ше е един от ония епизоди дет ги пускат във всеки серял дет некой е в кома или нещо такова и сънува как е призрак и или има някой с него който да му покаже бъдещето какво ще стане ако той умре или седи и слуша какво мислят всички за тва че той е в кома и тн. в Supernatural имаше едно такова епизодче и беше изключително добро. в тоя епизод лукас ще сънува как кийт е призръка дет ще му покаже какво ше стане със сичките му близки ако умре... нема д аумира наистина никога не умират... абе прочетете на Чарълс Дикенс "Коледна Песен" от там всички режисиори си зимат сюжет за един епизод в серялите си. серийката ще е добра мноу добра smile.gif biggrin.gif biggrin2.gif
MrBombastic
shocking.gif
QUOTE(Bucky_ @ Dec 4 2006, 12:41) *

уу тва ше е един от ония епизоди дет ги пускат във всеки серял дет некой е в кома или нещо такова и сънува как е призрак и или има някой с него който да му покаже бъдещето какво ще стане ако той умре или седи и слуша какво мислят всички за тва че той е в кома и тн. в Supernatural имаше едно такова епизодче и беше изключително добро. в тоя епизод лукас ще сънува как кийт е призръка дет ще му покаже какво ше стане със сичките му близки ако умре... нема д аумира наистина никога не умират... абе прочетете на Чарълс Дикенс "Коледна Песен" от там всички режисиори си зимат сюжет за един епизод в серялите си. серийката ще е добра мноу добра smile.gif biggrin.gif biggrin2.gif

Евала smile.gif Дано да е така както казваш, че инак Чад Майкъл Мъри остава безработен biggrin.gif и ще има доста разочаровани фенки на сериала shocking.gif А относно епизодчето определено трябва да е добро да 4.gif
Bloody_Tears
(mishkata @ Dec 4 2006, 12:19) *

аве хора я се вгледаите малко по добре в скрииновете. на единия от тях е показан надгробен камък на които е написано : Lucas Eugene Scot
Beloved son
аз знам само една при4ина когато на някого името му е на надгробен камък. 4е е мъртъв

Това е сън.Кийт му показва какъв ще е животът на другите АКО той умре.Не е сигурно,че ще умре.
ZoReNtSe
Смешно е да си мислим, че Люк или Хейли ще мрат. Кофтито е, че Хейлс ще пометне, защото не може след подобен удар да оцелее бебето...Би било фантастика sad.gif Това ще създаде бъдещ проблем м/у Нейли, а все пак трябва да се случва нещо.Поради същата причина Кийт ще намекне за Дан, а Люк ще тъси истината.........Брук и Пейт пак са приятелки, което е кефско 4.gif Поне се надявам да НЕ вкарат интрига м/у Лейтън.........така де
elitsa
QUOTE(dreamyyy @ Dec 3 2006, 15:58) *

Тая с черното определено е Брук. Няма кой друг да е. А относно епизода Кийт наистина показва на Люк какъв би бил живота на другите без него.

няма начин той да умре, 6тото без него край на сериала.Хейли съ6то няма как да умре. а за бебето сигорно 6те го загуби (за кво трябва да умре кво е виновно че ба6та му е идиот 19.gif ) Ама и на Нейт няма да му е лесно. Чуството на вина 6те го преследва до края на живота му.

Ти май не можеш да решиш на какво мнение си. Първо бил идиот, после те кефи. Поне застани на една позиция и защитавай само нея. Оправи пунктуацията и правописа, защото с твоите такиваа ти изглеждаш идиот ...
Sucre
Напълно си личи, че Бруки е таз в черното. Толко ли е променена? huh.gif Лукас няма да умре!!! 100% щеше да изтече информация особенно по този случай! Щом ще има цял четвърти сезон накъде без Люк? Главен герой е все пак...Ако го убият рейтинга ще им спадне повече от наполувина...Лично аз гледам сериала заради самият сериал, но героите определено са много важни за мен. 100% и с вас е така де wink.gif Просто се очертава много хубав четвърти сезон, само да не земат да теглят още локуми в триъгълника Пейтън, Лукас, Брук, че вече става много "лепкаво" не мислите ли?Няма да пиша повече ся, че и без т'ва стана много дълго изказването ми. Пишете!!! biggrin.gif
illii
(CiNdEreLLa`` @ Nov 30 2006, 17:21) *

Да и аз днес го заявих това. Всичко много хубаво, ама кво стана?
striikar
(illii @ Dec 4 2006, 23:38) *

(CiNdEreLLa`` @ Nov 30 2006, 17:21) *

Да и аз днес го заявих това. Всичко много хубаво, ама кво стана?

На Дързост и Красота ли се местим ? smile.gif Там всичко става както зрителите искат и винаги се знае кво ше стане така че тва е филма за вас (отегчените от ОТХ) там дори няма зимни паузи а сериите си варвят една след друга и то всеки ден smile.gif и така ... до 16хх серия smile.gif а разправят че щели да станат и 3ххх серииките smile.gif айде приятно гледане smile.gif
Menna

Всеки следващ пост,който не е по темата,ще бъде изтрит!В крайна сметка има безброй други,отредени за това места,в които може да обсъждате дадената информация!

Edit:Ето и линк към една от песните,които ще звучат в този епизод:
Susie Suh - "Recognition"
elli
абе нз ама не ви ли се струва 4е малко в пове4е стават тия трагедии huh.gif
1-во смърта на Кийт после катастрофата на купър и речъл после Дерек и пейтън сега лукас и хейли .....абе нз ама какво стана с преди6ните весели и интересни епизоди ве4ерите в които са се събирали заедно , баскетболните ма4ове и вси4ко около тях........ някак си прекалено мра4но взе да става 9.gif
super_me4o
Еми да като е весело я забележи .. интереса колко е по малък .. смърт и т.н. вдига винаги рейтинга .. :smile.gif
ludoto_mimi
Още две от песните в новия епизод:
8MM - "Forever And Ever Amen"
La Rocca - "Non-Believer"
milen4eto
(elli @ Dec 6 2006, 03:00) *

.....абе нз ама какво стана с преди6ните весели и интересни епизоди ве4ерите в които са се събирали заедно , баскетболните ма4ове и вси4ко около тях.......

Еее да ама ако постоянно има баскетболни мачове и вечери то ще стане еднообразно... все пак трябва да има и малко разнообразие... smile.gif
mi6el4e
(devon @ Nov 30 2006, 22:10) *

Промото нещо много не ми харесва.Само едно разбирам Лукас ще срещне Кийт и двамката ще си обсъждат кво е да си мъртав.Надявам се да не става дума само за Лукасчу ами да дадат какво става с Хейли и бебето.А за Брук мога само да кажа едно:Както и да я нацапотят и облекат просто изглежда великолепно.Тя ми направи най голямо впечатление.

да,това определено е брук,аз не бях забелязала досега гроба на пейтън ,но сега го видях..наистина странно какво общо има тя..ще се побаркам до утре,но не мисля че хейли ще загуби детето,иначе няма смисъл да губим още един Скот..както кийт "уж" .. smile.gif
belatriks
оиии мн напечено стана мисля че хейли ще пометне защото едно бебе би променило много неща предполагам в лош смисъл не съм мн сигурна rolleyes.gif и нз как ще чакаме до петък(тогава ще го качат ж ftp-тата biggrin.gif
julia1990
Колкото и да не ми се ще наистина,предвид този покъртителен и брутален удар от колата на Данте,просто ще е цяло чудо,ако детето на Хейли си е добре sad.gif ...да не говорим че ще звучи дооста нереално unsure.gif wacko.gif Но не знам де,ще видим утре в серията какво ще стане.
Другите доста интересни неша за мен са какво ще стане с Дан и цялата ситуация с Данте,както и срещата на Лукас с Кийт huh.gif
Ехх ще бъде още един много интересен епизод определено!! 4.gif
Unforgotten`Feeling`f
Ми да...то за бебето на Хейли е ясно, че едва ли ще оцелее sad.gif Видяхте ли само как я блъсна колата, та тя Хейли направо се преобърна във въздуха и падна на земята, много лош беше сблъсъка... sad.gif Опасно е за нейния живот, а още повече за бебето...Мисля си, че ако бебето й умре, дори тя да оцелее, няма да прости на Нейтън sad.gif Ще му каже, че заради него са загубили детето си(за това, че Нейтън се забърка с онея и не й каза навреме) sad.gif
Secretly
Спорред мене Хейли няма да прости на Нейтън за загубата на детето си.Трябва да се случи някво чудо ,че да оцелее бебето. sad.gif
Yoda
Ето я и серийката smile.gif

One.Tree.Hill.S04E10.HDTV.XviD-XOR @ maglata.com
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.