Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: "Songs To Love and Die By"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Епизоди > Сезон 4
Страници: 1, 2, 3, 4, 5
Bloody_Tears
Мерси за субтитрите!
Chad Michael Murray
Мерси
s3xy_doll
НЕ МИ ТРАГВА ОТ ДАТА sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif huh.gif а за другите саитове няма рег sad.gif моля ви се напражете нещо искам да го гледам!!! worthy.gif worthy.gif ако тря някои д ами го сенд плсс worthy.gif
Chad Michael Murray
(s3xy_doll @ Dec 7 2006, 16:57) *

НЕ МИ ТРАГВА ОТ ДАТА sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif huh.gif а за другите саитове няма рег sad.gif моля ви се напражете нещо искам да го гледам!!! worthy.gif worthy.gif ако тря някои д ами го сенд плсс worthy.gif

Регистрирай се тук: bittorrent-bg.com
и ще го сложа да го изтеглиш.
s3xy_doll
ех хубаво че сте вие тука 4.gif 4.gif
Secretly
Много добра серия .Мн се радвам за Хейли бебето и за Лукас
striikar
(s3xy_doll @ Dec 7 2006, 17:18) *

ех хубаво че сте вие тука 4.gif 4.gif

във Линкоса регистрацията е безплатна затова направо се регистрирай там защото всички нови епизоди излизат първо там и в Арената,но нали арената се плаща и е малко кофти smile.gif затва давай в линкоса и не се плаши
s7orm
QUOTE(striikar @ Dec 7 2006, 15:26) *

QUOTE(s7orm @ Dec 7 2006, 15:59) *

нещо последните епизоди са доста зле откъм режисура... сефте

та за епизода - доста зле

хехе ти се изказа smile.gif те последните 3 епизода са може би най-добрите в целия сериал (особено 9ти) а ти викаш че са зле smile.gif стегни се малко 9.gif

нямам предвид откъм история, ами откъм изпълнение... актьорска игра, комбиниране на музиката и т.н... иначе аз съм си стегнат, не ме мисли
Nasi
.....не случайно огромна част от феновете престанаха да пишат sad.gif

Супер реалистично е духове да се появяват и да спасяват хора от катастрофи, да водят други в паралелен свят и да им разкриват виновници за убийства и т.н. Много поучително. Вече не се нуждаем от полиция и следователи за тази работа. Духовете сами ще посочват смоя убиец. Този епизод беше едно голямо копие на премиерния епизод на Supernatural. Там главният герои се разкарваше из болницата без никой да го вижда, но положението е съвсем различно поради жанровата характеристика на двата сериала.

Иначе серията беше страхотна, изглежда и героите и сценаристите са забравили миналите сезони и започват да си измислят коренно различни ситуации.
Пример /изключвам болната тема т.е. триъгълника./ В 7 епизод на трети сезон Хейли разказваше причината поради, която се е върнала в Три Хил. Не споменава и думичка за Лукас, но в този епизод го представиха, че все едно той я е върнал. Къде е логиката?!?!?!?!?!?!

Видяхме болката на Пейтън, а на Карън само мизерните 30 секунди, никой дори не беше до нея. Вместо безмислините сцени на Марки Марк, който изпълни мачтата си да застане до Хилари, можеше да ни покажат Белия, неговите съвети към Карън и Нейтън биха били къде по-интересни.

и още нещо...в 90% от мненията за епизода, които прочетох имаше само едно нещо, което се повтаряше: James Lafferty pretty much owns the world или James Lafferty rocked this episode. Защо ли?!?!

Мога да кажа още доста неща, но няма голям смисъл.

Иначе всичко беше перфектно. 4.gif

(nubits @ Dec 7 2006, 16:06) *

(Nasi @ Dec 7 2006, 11:44) *

Например ако бяха оставили последните минути за следващият епизод сега щеше да има напрежение, а сега си знаем всичко и кво да чакаме.

Аз изобщо не вярвам, че нещата ще останат по този начин.. не е в стила на сериала..

Ще си говорим догодина 4.gif 4.gif 4.gif

Следващият епизод ще бъде след 10 Януари, не се знае нито точната дата, нито заглавието. Общо взето нищо не се знае.
feel_me
лелее за следващия епизод колко имаме да чакаме не е истинаsad.gifа нямам търпениее.иначе прекалено много фантастика имаше в епизода,но беше готино...
super_me4o
Зареди чакането .. ще има допълнителни поводи за напиване по празниците : )
FaLLOuTbOy
CW’s One Tree Hill (Viewers: #5, 4.20 million; A18-49: #4, 1.9/ 5).

и това ако не е супер кажете ми какво 10.gif 4.gif
~●R@Li●~
Ми не беше лош епизода smile.gif
Радвам се, че Хейли и бебето са добре happy.gif
Но ми беше мачно докато гледах Нейтън да се обвинява за случилото sad.gif Инетерсно ми е, че се оказа че ако го нямаше Лукас всичко щеше да е наопаки biggrin2.gif Иначе като духове Лукчо и Кийт ги бива 16.gif
Но определено това с електрошока накрая ме разби 18.gif
И сега има да чакам..и чакам новата серия!Но поне няма да има толкова много напрежение ,защото повечето неща се разбраха в този епизодwink.gif
loretka
На мен епизода ми хареса. Естествено не беше толкова интересен като предишния, но определено има нужда от такива

А иначе следя на доста хора постовете и вече се чудя. От някои не съм чула добър коментар за епизод на филма от мноого време. Чудя се защо го гледате вече. Май някои смятат, че са по-добри от сценаристите и коментарите им се основават в това да кажат какво би било по-добре да се направи,как трябвало да изглежда тази сцена, какво не трябвало да направи онзи герой, как този и онзи не си играят добре ролите. Гледате сериал, който правят други хора,просто му се наслаждавайте, а не коментирайте какво трябвало да се направи и то за абсолютно всеки епизод.
sweet_girl^
Ей я кажете какво е станало в този епизод 4е ще ми се изтегли 4ак след 2 4аса и ве4е....
ludoto_tedi
Епизодчето беше добро!Аз спрях да гледам всяка малка подробност и се наслаждавам на епизодчетата smile.gif но и на мен въпреки всичко не ми убегна облизването 18.gif Могат поне малко да внимават.... а за МАрк супер много се очудих да го видя .Яд ме е ,че играят слабо според мен ... много слабо
Bloody_Tears
Трябва да се гледа.Много е интересно.И аз бях така като четях мненията на другите,пък на мен още ми се теглеше.Еми общо взето Кийт показва на Лукас какъв ще е животът на другите,ако той умре.Накрая Лукас се събужда,а Хейли и бебето са добре.
Mai4et0
Леко коментарче на нещата, които ми направиха впечатление..

Епизода беше много интересен.... на фона на тези неща, които прочетох по-рано си мислех, че ще е скучен но беше много вълнуващ ohmy.gif

Разплаках се на сцената на моста с Брук и Пейтън.... също когато говореха на Хейли и Лукас emoticon1 (24).gif Не предполагах, че толкова си приличат. А на Брук хич не й отиваше да играе черен "ангел" (или каквато се опитаха да я представят mad.gif )
И за Нейт ми стана мъчно sad.gif Горкия, как се обвиняваше.... но е разбираемо wink.gif Въпреки, че е малко нереално бебето да бъде живо 16.gif но се радвам за тях с Хейли smile.gif
Но също много се смях на Марк 18.gif Според мен, не му беше мястото там blink.gif
Аз много се радвам, че смениха леко обстановката и става по-вълнуващо с всяка изминала серия 4.gif

Напълно съм съгласна с последните няколко поста 4.gif
pretty_girl
Епизодчето беше доста позитивно бих казала хареса ми в общи лини въпреки че имаше доста фантасмагори(беше много смешно как Кйит "връща Люк към живота" с ония клещи или квото са там biggrin2.gif )май всичко се подреди както се очакваше..Мен лично Лукас много ме разчувства като каза че трябва да живее за да каже на Пейтън че я обича малко захаросано но звучеше добре иначе като че ли никво действие не се разви само дето Люк разбра че Дан е убил Кийт и разбрахме че Лукас, Хейли и бебето са ОК.Надявам се от следващата серия да започнат някоя нова интрига щтото ми оръзна да дъвчат старите- триъгълника Люк-Брук-Пейтън и приятелството между Пейт и Брук....чакам с нетърпение да видя кво са замислили сценаристите....
lovely
Хареса са много епизод4ето! Кийт се опита да подскаже на Лукас кво е станало и кой го убил, дано се досети !!!
Малко по-различна си я предтсвях ситуацията в тая серия, но все пак хареса ми....готино я бяха направили определено !!!
Много ми допадна идеята за това как един човек може да промени много други ! Как всеки е важен и сам за себе си , но и в същото време е завързан с всички останали хора... и ако той си отиде и техния живот ще стане много различен !!!
П.С. кога е следващата серия, 4е не разбрах ?
neohl
QUOTE(lovely @ Dec 7 2006, 20:32) *

Хареса са много епизод4ето! Кийт се опита да подскаже на Лукас кво е станало и кой го убил, дано се досети !!!
Малко по-различна си я предтсвях ситуацията в тая серия, но все пак хареса ми....готино я бяха направили определено !!!
Много ми допадна идеята за това как един човек може да промени много други ! Как всеки е важен и сам за себе си , но и в същото време е завързан с всички останали хора... и ако той си отиде и техния живот ще стане много различен !!!
П.С. кога е следващата серия, 4е не разбрах ?

Първо да се съглася с твойто мнение smile.gif Всеки избор който правим променя нещо... това като идея е много хубаво а и реално като се замислиш smile.gif Радвам се за бебчето че остана живо въпреки, че беше по-реално да си отиде... Иначе Лукас би трябвало да се досети какво е станало в училището.

P.S. Следващия епизод е след 1 месец sad.gif
girl_from_hell
не се знае нищо за следващия епизд като гледам, но някак си него и очаквам с нетърпени какво да очаквам пордъжение на този епизод о да дано да се вземат в ръзе защото просто мисля че ще има голям срив в рейтинг в всичко
Unforgotten`Feeling`f
Хм...Странно. Казвате, че това била гадна серия, че била скучна. Вие какво искате, цирк ли да има, че да ви забавлява? Този сериал е направен с цел да въздейства, с цел да поучава. Във всяка една реплика, във всяка серия има нещо, което е много искрено и запомнящо се. Тая не прави изключение. Беше супер смислена серия и наистина добре направена. Всички се захванаха да обсъждат облизването и актьорското майсторство на Марк. Относнио облизването, става за по -малко и от секунда, не си личи и не е голям гаф. Дори и най - големите филмови шедьоври, окичили се с Оскари имат гафове и ти по - големи и фрапиращи от едно облизване.
А Марк...Не му се смейте, а уважавайте таланта му, без него днес нямаша да гледате тая серия и която и да е била друга от сериала.
Обобщавам...Хареса ми серията, много добра беше. Странна, различна, но истинска. Наистина всички ние променяме чуждите съдби, всяко решение, което вземаме, дава отръжение в бъдещето... Супер музика имаше и в тази серия, с нетърпение чакам следващата.
Jane
Много тъп епизод...и тъпи моменти...най-вече накрая Кийт като вкара някъв ток на Лукас хаха...ужас
MuMuTy
Много искам и аз да гледам серийката,но имам едно проблемче-не мога да я отворя през никакъв плеър.Става само през VLC Media player,но незнам как да заредя субтитри.На Бс плеъра ми излиза черен екран и не тръгва.Много ще съм ви благодарна ако ми помогнете
sulu
Бая хора сме тука-Shopgirl, stanimiraa, chariot, Ice^Ice^Baby, nadezhda_had, Ioana-86, halqlqbalqlq, shiningstar, addictive, BoOTy, N@det0, LovChe, asterixs, s7orm + мен

А относно епизода-нормално е след така напрегнатия и пълен с обрати 9-ти,10-ти да ви се стори малко скучен.
Аз лично очаквах да има малко повече "ако не беше тук,какво щеше да бъде",но съм изключително приятно изненадана,че този път сценаристът е решил да ни даде малък Коледен подарък с новината,че всички и най-вече бебето на Нейли е добре. worthy.gif
Хареса ми доста,имаше доста интересни моменти.Да си призная не видях облизването(чак като прочетох за него тук си пуснах епизода и го видях).Но трябва да си призная,че когато Кийт духът допря ония електроди до Люк,дето попринцип май двигателят зареждат ли и аз незнам,направо не умрях не от смях,а от недоумение,точно сега ли трябва да оклепат хубавата серия.
ПС:Изобщо не знаех,че това е Марк някой си Сценариста,но изобщо сцената с него не беше чак толкова дразнеща.Малко беше странно,че Пейтън отиде точно при тоя когато Люк беше на смъртен одър,ма карай да върви. 4.gif
demonnndays
Епизода може и да не е бил особено вълнуваш,но в него беше вложен голям смисъл,кара ни да се замисли за някой неща,което е най-хубавото в One Tree Hill. smile.gif
Но наистина голям минус беше актьорската игра-особено на Чад.Не знам дали само аз мисля така,но игра изключително слабо,имах чувството,че се мъчи едва ли не... mad.gif
lovely
Ооо верно ли има толкова много време до следващата серия??!! Кофти !!
Сега да ви питам, вие колко пъти го изгледахте епизода , за да забележите това облизване?? Аз нямаше никога да го видя! Явно едни го гледат заради самия сериал, а други заради гафовете...няма лошо !
Само бих искала да кажа, 4е в крайна сметка, това е просто сериал, не е някой супер добре платен дългометражен филм, на който бюджета му е няколко милиона и монтажистите имат месеци да си свършат работата, така 4е гафовете са нещо нормално!
За какво да се възмущаваме за техническата част на нещата, по-добре да гледаме ей така заради самото филм4е, пък може и да видим нещо смислено...което да ни даде добри идеи за самите нас в най-добрия случай...мисля 4е това му е смисъла !!
П.С. Абе незнам....и аз съм се дразнила на някой безумия, основно на сценаристите....така 4е айде и аз да не говоря много smile.gif
*PeyT*
На мен пък серията ми хареса, даже много! smile.gif Естествено не може да се сравнява с миналата, но определено не беше зле! 4.gif Имаше леко нереалистични и недоизпипани моменти, но чак пък толкова критика не мисля, че е нужна... rolleyes.gif Стана ми много тъжно за Брук...вече наистина си пролича колко много държи на Пейтън и как иска тя да е щастлива.. Май още не е превъзмогнала Лукас, но въпреки това му каза всичко това в болницата.. нз, просто наистина, може би за 1-ви път от много време насам, ми стана жал за нея.. sad.gif Гадно е и, че Пейтън и Брук никога няма да бъдат такива приятелки, каквито бяха и миналото винаги ще дава отражение на отношенията им... sad.gif Разбира се, беше ясно, че няма начин отново да бъдат чак толкова близки, след всичко, което се случи, но все пак винаги съм таяла малка надежда, че с времето ще възвърнат старото си приятелство..Е, поне сега няма да се обиждат и да се избягват една друга, което е добро начало! emoticon1 (116).gif Другият, който ме разчувства, беше Нейт.. много му се събра на момчето, но в крайна сметка той си е виновен, че се забърка с оня изрод Данте... Леко нереалистично беше да оживее и бебето, но естестевно се радвам, че се получи така! happy.gif .... Като цяло за мен серията беше повече тъжна, отколкото весела и в началото не обърнах никакво внимание на гафовете.. rolleyes.gif Дори не съм забелязала прословутото облизване на Хейли blink.gif .. Иначе не мога да отрека, че Марк ми беше леко смеешен.. с тая прическа тип "не стреляй мамо аз съм"! 18.gif 18.gif Актьорската му игра не мисля да я коментирам.. нищо особено.. но и то от две три изречения какво може да се каже... huh.gif А Кийт как се появи целият в кръв с няк`ва странна физиономия.. 18.gif .. горкият Данчо.. колко ли се е изплашил.. ohmy.gif 18.gif А Лукчо горкият с тоя ток.. 18.gif Според мен това беше най-странното в целия епизод, не е много за жанра на ОТХ, както много хора преди мен се изказаха! biggrin2.gif Мммм.. май за друго не се сещам.. сега като гледам серийката за 2-ри път с титри, може и да добавя нещичко! tongue.gif И като за завършек да не забравя да спомена, че според мен имаше доста смисъл в "пътуването" на Люк, колкото и фантасмагорично да изглежда на пръв поглед! Понякога дори не осъзнаваме какво значение има всяка една наша постъпка и колко повлияваме(несъзнателно или съзнателно) с нея на хората около нас, независимо дали ще е в добра или лоша насока....Макар, че звучи изтъркано, човек трябва да повярва в себе си, да знае, че е нужен и значим и, че без него, много неща няма да са такива каквито са...
FrAgMaKeR
Чета ви мненията и се хващам за главата.. абе вий ли нещо не сте наред или аз нищо не разбирам от филми.. unsure.gif

Това си беше изключителен епизод, много интересен, актьорската игра беше много добра, особено на Craig Sheffer, като цяло и в жанрово отношение това беше уникален епизод, самата идея за него и особено няколко отделни сцени ми направиха страхотно впечетление (дори имаше и хорър моменти rolleyes.gif ). Браво на сценаристите, браво на всички. worthy.gif 4.gif
AngelOfDeath
Много готин епизод беше, най-сетне Дан ще бъде разобличен! biggrin2.gif
Nasi
Вече написах какво не ми хареса в епизода и нямаше как едновременно да пиша и за това което ми хареса. За това го правя сега.

Ще използавам и аз снимки по модела на Jordan, надявам се да не се разсърди...това си му е като патент. worthy.gif Доста време ги правих.

Много неща ми харесаха. Като начало ще започна с Брук. Беше страхотна както винаги. Радващо е, че въпреки всичко през което премина има силите да направи първата крача. Сцената с Пейтън на моста беше невероятно истинска. Въпреки че си липсват никога няма да е същото, както самата Брук го каза Like before….it’s Gone! Много ме зарадва сцената с Нейтън, когато се опита да му помогне да преодолее страданието си. В паралелния свят на Лукас беше представена по един страхотен начин, който за пореден път показва колко добра приятелка към Пейтън е била и как страда заради смъртта й. В момента, когато говореше на Лукас се виждаше колко й е трудно, но въпреки това го направи.

Пейтън...горката найстина много й се насъбира, дори няколко часа щастие нямаше. Момента на моста с Брук, когато я помоли да бъдат приятелки отново беше доста найвен. Вижда се, че приятелството на Брук доста й липсва. Страшно ме зарадва сцената й при Хейли. Не я очаквах. От много време двете нямат общи сцени.
Дано найстина Брук не се подведе по акъла на Рейчъл и не направи нещо за този прословут тест.

Кийт – вярно е, че това появяване е прекалено не реалистично, но поне беше забавен в някои от моментите . „Защо не ми донесеш цветя”(на гроба). По доста странен начин се опита да отвори очите на Лукас. И може би го направи, доколкото разбрах в последната сцена, когато Лукас се въртеше в коридора на училището е ималоПлакат на Дан, не съм го видяла просто го прочетох за това не съм сигурна. Може би това ще е ключа към разкриването на Дан, колкото й да е странно.
Лукас...не знам за него какво да кажа, май найстина ще си повярва, че без него всички ще са нещастни. Не знам, но според мен не евъзможно един човек да има такова влияние върху съдбите на всички около него. Open your Eyes! Дано си ги отвори!
Крейг Шефърд не биваше да напуска сериала sad.gif !

Дан, Дан ...най-обърканият персонаж в ОТН. Във всяка сцена е различен...Той найстина си вярва, че Нейтън е убил Данте. В сцената, когато си говориха се държеше найстина истински и един от малкото пъти, в който е показал обичтта си към Нейтън. Според мен се зарадва искринно, че дедето ще е момченце. На следващият момент с кийт сякаш беше напълно различен.

Нейтън...Страшно емоционален епизод, за разлика от Лукас той пък си мислише, че без него всичко е щяло да бъде по-добре. Отново не съм съгласна. Думите с който говореше и се молише по време на всичките му сцени: с доктора, с Брук и Пейтън, в параклиса, до реката и пред Хейли бяха найстина трогателни.
На самият актьор работата е била най-трудна, защото в почти всички сцени си говореше сам. Не случайто според всички коментари, дори и на създателя Марк Швуон последните два епизода са били най-силните за него.

Хейли ... за нея няма какво да кажа поради простата причина, че имаше само една реплика: Hi. Въпреки това в последната сцена, когато разбраха, че дедето им е живо беше просто невероятна.
Бетъни е номер 1 що се отнася до сцени като тази.

Също така в този епизод изключително много ми липсваше Белия.
И накрая, но не на последно място...приятно съм изненадана от отсъствието на Рейчъл.

Чакането няма да е толкова трудно, чакали сме много повече, миналата година според мен беше по-напрегнато. wink.gif

И за финал искам да пожелая на всички празнуващи утре 8-ми декември. Честит празник и много забавления и без инциденти. 4.gif
Ще го празнувам за пръв път и много се радвам!
Menna
(loretka @ Dec 7 2006, 19:29) *
а не коментирайте какво трябвало да се направи и то за абсолютно всеки епизод.
Коментарите в темата са абсолютно разрешени.Що се отнася до критиката,стига да е в рамките на добрия тон и да е обоснована,не виждам проблем,така че няма нужда да съдите хората,разочаровани от серията. wink.gif
Както някой писа,самата идея на епизода беше интересна smile.gif ,но на практика се получи смехотворна в повечето моменти.
Съжалявам,обаче щеше да е много по-редно да видя повече от Хейли(та тя можеше да загуби бебето си),Карън(явно нямаше значение,че сина и можеше да умре),дори Белия.И какво получавам в замяна-Марк,който се опитва да се прави на актьор в някаква(според мен) безмислена сцена и Кийт опитващ се да събуди Лукас чрез електророди.Yea right rolleyes.gif
Черешката на всичко беше,че изкараха Лукас Скот медиум,който ще разкрие,че Дан е убиеца. yuk.gif

Разбираше имаше и приятни моменти и такива,които ме разчувстваха до някаква степен,но не ми се занимава с писане сега. happy.gif

И за финал искам да пожелая на всички празнуващи утре 8-ми декември. Честит празник и много забавления и без инциденти.

8ми декември,baby! emoticon1 (53).gif Честит празник на всички студенти,с пожелание с много 11.gif и banana.gif
DaniEl
Преди мялко гледах епизода,но не съм в състояние да го коментирам.Просто сериала отново си е perfect
^Mim0zKa^
Въй... на мен пък епизода супер много ми хареса smile.gif Само дето не о4аквах да е толкова тажен.. а той наистина беше.. някой може да не вникват в смисъла.. на серията.. но определено има такъф smile.gif
Ами.. как да кажа... вси4ки актиори ми харесаХа.. наистина играят на ниво wink.gif Някак си... единствено... Нейтън.. не можа да ме грабне.. unsure.gif Вярно е.. 4е неговите сцени са наистина едни от най трудните.. но.. незнам според мен можеше и пове4е.. и тая косааа АААА 14.gif да вземат да го пострижат щото.... пи4а много е обрасъл.. и не ме кефи такаа sad.gif Колко по мажествен беше... с каси4ка ..пф 16.gif 18.gif ....стига лиготии.. wink.gif
Брук и Пейтън.. ще взема малко назаем репликата на Хейли и Нейтън.. но тук е мн уда4на smile.gif aLways aNd ForeVer .... просто.. винаги ще бадат най добри приятелки.. колкото и да им е трудно да го признаят... мн трогателни моменти с тях..които ме раз4увстваха.. 1crying[1].gif хаха не такива естеСтвеНу blush.gif
Ам..все още ми е много тажно да гледам Брукас.. разделени sad.gif Но просто няма на4ин... ;( Как ми се искаше да каже.. "Не казах на Брук 4е я оби4ам... трябва да се варна..." sad.gif
КийййййййТ 3.gif толкова ми липсва6е негоВото у4астие... незнам ама винаги много ме е забавлявал 1sun[1].gif
А пак Лукас... както винаги хубаФФФФФ sad.gif Не мога да си изкривя ду6ата пък... оби4ам си го и това е...но пътешествието му наистина беше много.. поу4ително... и той определено разбра някой неща wink.gif
Дръгата ми любов Брук..както виНаги перфектна.. на ниво... толкова е сиЛно това моми4е..толкова много... 1clap[1].gif 179.gif
....Ем това е...сега само можем да 4акаме smile.gif
bambi
Добрее според мен неможе Пейтан ДА е Умряла след като ходи на гроба на Лукас confused.gif?
Иначе серията си беше супер 10.gif Много се кефя за Хейли и за всички а Люкчо няма да умре blink.gif blink.gif !супер!
mishelita
Oчаквах повече от ОТН... не казвам, че беше лош епизода, но малко смешно се получи с това връщане на Кийт..с тея електроди blink.gif имаше и моменти, които ме разчувстваха разбира се: Нейтън как страдаше; Брук и Пейтън; събуждането на Хейли и когато разбраха, че бебчето им е живо! Надявам се в следващия епизод да няма такива нереални неща wink.gif
{HoNeY}
Да, хубав беше! Обаче определено не ми е един от любимите епизоди. Имаше доста фантазия... Интересно беше направено, "пътешествието" на Лукас беше наистина поучително, доста разбра от него. И друго, Дан постъпи супер! 4.gif Това, на което скачах от радост беше, че бебето на Нейтън и Хейли е живо! А аз исках точно това да разбера! blush.gif 10.gif
nadezhda_had
Чудесен епизод,даже на няколко пъти ми се ревеше здраво.Нейтън горкия как се молеше Хейли и бебето да са добре.Добре ,че се оправи.И само как чакаха и бяха настрахнали да чуят сърцето на бебето.Без думи останаха.С нетърпение чакам следващия епизод.
Sandro
На мен лично тази серия не ми хареса чак толкова много. Прекалено много излизат от рамките на "нормалното". И все пак да се надяваме, че серията ще е нужна като развръзка за следващите серии. Само ме тревожи това, че сега Лукас може да извади от някакви невероятно дълбоки дълбини на подсъзнанието си как във деня на убийството на Кийт съвсем случааааааааааааайно е видял Дан да се промъква в училището, като на това не е обърнал особен о внимане. Дано не се окаже така wink.gif.

А да и момента с електрошока .... извинете обаче това беше меко казано 16.gif 16.gif 16.gif 16.gif 16.gif

Ако трябва да оценя тази серия по десетобалната система ще и дам 5тица.
snejana
Здравей те!
Серията беше повече от невероятна,фантастична...аз лично плаках на почти цялата серия много беше емоционална ...предполагам,че след като Лукас отвори така очи значи е разбрал за убиството на Кийт.
Извинявам се предварително ако въпросът ми не е на място но след нова година,тоест Януари ,ли излиза 11 епизод?
мерси blush.gif
kalin4eto_
Серията беше невероятна!!! Гледахме малко по различно нещо от постояните караници на Брук и Пейтън и интригите на Рейчъл smile.gif Това много ми хареса.Епизода беше доста необичаен smile.gif И много ми хареса smile.gif Нямам думи!!! Най-сетне разбрахме Лукас кой обича smile.gifsmile.gifsmile.gif Заради кого се върна той? Заради Пейт wink.gif Знаех си!!! За Хейли и Нейт нямам думи! Не очаквах детето да се спаси! Дано всичко е наред и за напред! За Брук и Пейтън хмм.. дано се сдобрят! Беше ми много гадно когато Брук каза на Пейт, че не могат да бъдат същите приятелки 1crying[1].gif За Дан ... не знам ама той май скоро ще полудее... Вярно е ,че уби брат си, но все пак се разкая.. Не знам не мисля, че заслужава това. Все пак е човешко същество... Ще видим какво ще стане с него... Кийт и Лукас бяха страхотни заедно.... Охх незнам нямам думи.... Беше невероятно! От началото на серията до края падна голям рев.. 1crying[1].gif 1crying[1].gif 1crying[1].gif
^^HeLa^^
Епизода наистина беше хубав що се отнася до замисъл. Имаше доста силни моменти, например Брук и Пейтън много се радвам, че отношенията им се подобряват с всеки изминат епизод smile.gif Е наистина няма как да е както преди, но определено държат една на друга, макар че не си го признават wink.gif Също така ми хареса и как Дан се опитва да предпази Нейтън, въпреки че незнам дали това е защото иска да го предпази или просто вече не може да издържа чувството на вина, както се виждаше в последните епизоди параноята го беше обвхванала напълно. Определено той е най-объркания персонаж този сезон.
Но начина, по който са решили да разкрият,че Дан е убил Кийт е направо смехотворен 16.gif разбирам Кийт да се появи и да покаже на Лукас, че има смисъл да живее и да е добър човек, ама чак пък да му каже кой го е убил беше малко прекалено. Мисля си, че много по-интересно би се получило ако се окаже, че някой е видял и знае какво направи Дан, но все пак сценаристите решават и щом са решили да препишат на Лукас още едно качество - телепатията, ясновидство или говорене с духове( незнам точно как да го нарека), еми ние нищо не можем да променим.
Нищо друго не ни остава освен да почакаме да свърщи паузата и да видим как ще се развият нещата wink.gif
DesiTo
Идеята за епизода наистина е била много добра, но резулатата не чак толкова.
Ще коментирам само някой моменти от епизода, защото не го гледах целия. Определено сценаристите излязоха малко от нормалното, особен оза сериала, но пък малко разнообразие не е лошо. 10.gif
И в този епзид отново много ми хареса Брук - въпреки, че според мен не тя беше тази която трябваше да 'направи' първата крачака, се радвам, защото това все пак беше много добра постъпка, с която доказа колко много е израснала. Определено и в този епизод доказа колко е силна. 4.gif Хареса ми как се опита да успокой Нейтън.
Брук ми беше малко странна така, но пък много добре го бяха измислили. 10.gif А и това беше доказателство каква приятелка е.

Този момент също беше много хубав. Мисля, че Брук все още има чувства към Лукас. И се вижда колко й е трудно, но въпреки това предпочете да не се намесва. А и след всичко което й се случи, пак намери сили да прости и да продължи напред. Макар че, е разбираемо, че не може всичко да прости. Така ми се искаше Лукас да беше казал, че иска да се върне за да каже на Брук, че я обича, но уви. Все пак това е Лейтън сезон и не можеше да се случи. Пък и сценаристите наблягаха главно на това да покажат, че Пейтън страда много за загубата на Лукас, което си е така, но пък защо не показаха и Брук, все пак и тя обичаше Лукас и то много, а и единствено него. Но както и да е, както казах, това е Лейтън сезон и беше нормално Лукас да каже това, колкото и да не ми се искаше.

На моста двете също бяха страхотни. Колкото и да искам да се сдобрят, се радвам, че Брук каза: "like before ... is gone", просто защото е така, толкова много неща им се случиха и не може просто ей така пак всичко да забравят, както първия път. Сцената беше много трогателна, защото нито се караха, а дори Брук се опита да успокои Пейтън, като й каза, че няма да загуби Лукас и Хейли, както майка си и Ели. Макар че и на нея не й беше лесно, отново постави хората които обича на първо място и реши на тях да помогне. Това е Брук. 1clap[1].gif При Пейтън тази сила определено я няма и не знам защо някой я определят като силен персонаж, след като тя постоянно се нуждае от някои за да бъде спасявана. Вярно, че доста неща й се случиха, но не само на нея.

Също сцената в болницата, когато Пейтън говореше на Хейли за Брук, а Брук на Лукас за Пейтън, беше хубава. Вижда, се че държат една на друга. Мисля, че е въпрос на време да се сдобрят.

Не ми хареса това, че все едно ако Лукас го нямаше и всички щяха са много нещастни. Лукас направо го изкараха супер герой. wacko.gif Не може толкова много да влияе върху съдбите не само на един човек, разибрам, че ще им е тъжно и може и да е имало нещо което да се промени, но пък чак толкова. А и показаха, че без него е щяло да бъде по-лошо, макар че на моменти е можело и да бъде по-добре, като например при Брук и Пейтън. Също и при Хейли, тя не се върна заради него, а сега го изкараха, че само заради него се е върнала. 16.gif И показаха единствено, Пейтън, Нейтън и Брук, а майка му изобщо. Както и в болнацата, видяхме я за съвсем малко. Дори, както някой беше написал, и Белия не дадоха или Скийлс, Маут. Историята в целия епизод се въртеше само около някой герой.

Цялата тази история с духа определено не е реална, но пък и в други сериала е имало нещо подобно. Но най-смешен е начина по които искат да разкрият, че Дан е убил Кийт. 16.gif

Наистина това беше много тежък епизод за Нейтън и мисля, че с актьоркста игра, Джеймс се справя много добре, но и на мен не ми харесесва прическата му. Радвам се, че Хейли не изгуби бебето, макар че малко странно, след като претърпя толкова силен удар. Тази промяна при Дан ми е малко странна. Имам предвид, че в това няма нищо лошо, но просто толкова много лоши неща направи и сега изведнъж се държи много добре /сцената с Нейтън/, а след това с Кийт беше отново същия както преди.

Най-хубавото в този епизод беше Craig Sheffer. Aктьорската игра му беше много добра, жалко, че повече няма да можем да го гледаме. sad.gif Сцената когато той и Лукас се разделяха беше трогателна.
striikar
Оф деси явно наистина не си го гледала целия епизод както и някои други хора... ППоне не бързайте с изводите smile.gif Не разбрахте ли, че Кийт показваше на Лукас различни продължения на живота му ако той не е бил направил нещо си ... например ако той не беше влезнал в училището Пейтън е щяла да умре а Брук нямало да си прости, че я е оставила сама. После когато отидоха отново на гробището с Кийт спомнете си, че дори Лукас го попита "Коя е онази жена на гроба на Пейтън?" а Кийт му каза че това не е гроба на Пейтън и там се завърза разговор и Кийт му каза,че Лукас в този случай е спасил живота на Пейтън в училището а това е неговият гроб в случай, че той умре след този инфарк. Малко убъркано го казах, но мисля че ще ме разберете ... smile.gif
**Sophia**
Епизода беше интересен.С доста фантасмагории!Много се радвам че бебето и Хейли са добре!Само това което не ми хареса че вече няма надежда за Лукас и Брук!Вече си е ясно че Лукас ще бъде с Пейтън!Но е хубаво че двете пак са приятелки!И също дълбоко в себе си вябвам че още могат Brucas да имат бъдеще,заедно!
Bloody_Tears
(striikar @ Dec 9 2006, 17:42) *

Оф деси явно наистина не си го гледала целия епизод както и някои други хора... ППоне не бързайте с изводите smile.gif Не разбрахте ли, че Кийт показваше на Лукас различни продължения на живота му ако той не е бил направил нещо си ... например ако той не беше влезнал в училището Пейтън е щяла да умре а Брук нямало да си прости, че я е оставила сама. После когато отидоха отново на гробището с Кийт спомнете си, че дори Лукас го попита "Коя е онази жена на гроба на Пейтън?" а Кийт му каза че това не е гроба на Пейтън и там се завърза разговор и Кийт му каза,че Лукас в този случай е спасил живота на Пейтън в училището а това е неговият гроб в случай, че той умре след този инфарк. Малко убъркано го казах, но мисля че ще ме разберете ... smile.gif

Разбрах те,точно това беше смисъла.И аз мисля,че повечето хора изглежда не са разбрали смисъла на серията. unsure.gif Много инересна беше,а не смешна.Единственото смешно,което видях беше,когато Кийт "пренесе" Лукас в истинският свят. Беше толкова трогателна,мъдра ако мога така да се изразя серия.
vivata123
серията беше изключително интересна...след предната ,при която(да ме прощавате за мнението ми,ама...) направо се заливах от смях на претрупаността й,тази беше мн яка...даже накрая,когато кийт си тръгваше-малко си поплаках...

а иначе,не мислите ли,че на Брук доста й седи черното rolleyes.gif според мен от нея ще излезе супер готик мацка...(може би в някой друг сериал biggrin.gif )
Nasi

Хайде да се разберем веднъж завинаги. Това е форум, следователно всеки, абсолютно всеки може да изразява мнението си, това, че не сте съгласни с мнението на другия не ви дава правото да го правите или наричате "не разбрал". Всеки си има гледна точка и със сигурност ще може да я защити с достатъчно аргументи. Това се нарича дискусия, но тук не виждам такава. Има само упреци, защото останалите не споделят вашето мнение. Ако всички мислихме по един и същи начин тогава нямаше да е интересно.

Върнете се в темите за епизодите миналия сезон по тове време и разгледайте. Ще видите една доста по приятна атмосфера, естествено тогава отново всеки имаше различни мнения, но се изказваха по един нормален начин и цареше голямо уважение.

Нека се уважаваме взаимно и така да върнем добрия дух на форума. smile.gif

Писах го в другата тема, ще го напиша и тук. Първоначално 11 епизод е трябвало да излезне на 10 януари, но го отлагат с една седмица и ще излезне на 17-сти. Тази година паузата ще е с 1 седмица по дълга. Но това е нищо в сравнение с паузите по време на първи и втори сезон, тогава са били по два месеца. 18.gif

Също така излезна и коментара за 10 епизод: http://www.othpodcast.com/
lukp
QUOTE(vivata123 @ Dec 9 2006, 21:45) *

серията беше изключително интересна...след предната ,при която(да ме прощавате за мнението ми,ама...) направо се заливах от смях на претрупаността й,тази беше мн яка...даже накрая,когато кийт си тръгваше-малко си поплаках...

а иначе,не мислите ли,че на Брук доста й седи черното rolleyes.gif според мен от нея ще излезе супер готик мацка...(може би в някой друг сериал biggrin.gif )

эащо никой не обърна внимание от феновете на лейтън эа момента в който люк реши да се върне в реалността эаради пейтън!!!!когато я видя на гроба си-видяхте ли погледа му?сякаш точно в тоэи момент раэбра колко я обича,раэбра че има причина да се върне!!!!и когато каэа че не и е каэал че я обича пред кийт-эа мен това беше 1 от най-важните моменти эа лейтън!!!!!!!жестока серия!!!нямам търпение да дойде 17 януари!!!!!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.