Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: "Songs To Love and Die By"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Епизоди > Сезон 4
Страници: 1, 2, 3, 4, 5
DeeeDeee
Arenabg.com

Torrents.Linkos.bg

biggrin.gif
k0h4n
Наи сетне доживяхме да видим серията но за жалост чак вечерта ще излязат субс а аз до вечерта може да нямам нет ацката гавра smile.gif
Bloody_Tears
Аз си го пускам от http://torrents.linkos.bg/details.php?id=68323 smile.gif
k0h4n
то ако става въпрос и аз от там сега го дърпам
girl_from_hell
опа моя грешка
вече съм си я пуснала да се дърпа и след малко ще глеткам smile.gif
Miss`Murderer
Айде пускам да се тегли , но за жалост след малко трябва да тръгвам към училището и затова довечера ще се гледа .Мерси много за серията 4.gif
striikar
Тъкмо тия дни съм болен и съм си вкъщи и ще мога да го гледам още ся smile.gif Ей чакам го цяла седмица вече и ся съм луд.
П.С. струва ми се че часът във форума е грешен. В момента е 9:57 а вижте часът на публикуване на съобщението ми smile.gif
Menna
(striikar @ Dec 7 2006, 09:59) *
П.С. струва ми се че часът във форума е грешен. В момента е 9:57 а вижте часът на публикуване на съобщението ми
Нищо му няма на часът на форума,проблема си е в теб. wink.gif

Music 410
+ "Ebbing Seasons" (AKA "Hall of Fame") - The Meeting Places

Марк въобще не го бива за актьор,дано му е за последно. emoticon1 (116).gif
s3xy_doll
качете го в ДАТА!!! плсс rolleyes.gif
Nasi
Марк въобще не го бива за актьор,дано му е за последно.

18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif

За тези които не знаят тоз човек прави ОТН smile.gif Не вярвах, че ще стигне до тук.

Най-хубавото нещо в епизода беше липсата на Рейчъл 4.gif Да не повярва човек, че Марки Марк не я е включил /като се има впредвид, че му е любимка/ ...можеше да иде на свиждане при Дан.

От половин година казвам, че братята Уйнчестър трябва да дойдат... 4.gif

приятно гледане на всички, няма да коментирам повече, за да не разваля изненадата ви. 4.gif
Menna
(Nasi @ Dec 7 2006, 10:30) *

Марк въобще не го бива за актьор,дано му е за последно.

18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif

За тези които не знаят тоз човек прави ОТН smile.gif Не вярвах, че ще стигне до тук.
Гръмнали са му бушоните явно. 18.gif Ама си подбрала идеалната снимка. 16.gif 18.gif
k0h4n
чакам субтитрите smile.gif
Nasi
(Menna @ Dec 7 2006, 10:32) *

Гръмнали са му бушоните явно. 18.gif Ама си подбрала идеалната снимка. 16.gif 18.gif

Де да беше това, на него са му гръмнали от пролетта.

чакам субтитрите

почти всички ги чакат. Имайте търпение, като излезант веднага ще се разбере, епизода се появи преди няколко часа...оставете хората да си вършат спокойно работата.
Всеки следващ пост за субтитри ще бъде трит!

Menna
(Nasi @ Dec 7 2006, 10:37) *

на него са му гръмнали от пролетта.[/b]
Доста вярно. passifier.gif
Самия епизод го доказва...каквото и да си говорим това е най-слабия епизод като за край на 1вата част от сезона.Сравнено с предишните сезони...... biggrin.gif
Nasi
Например ако бяха оставили последните минути за следващият епизод сега щеше да има напрежение, а сега си знаем всичко и кво да чакаме. Иначе като техническо отношение си личи, че доста труд са положили. 4.gif
Menna
(Nasi @ Dec 7 2006, 10:44) *

Например ако бяха оставили последните минути за следващият епизод сега щеше да има напрежение
Участието на шефа донесе достатъчно напрежение 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif
Nasi
Бас хващам, че го е планирал от много, много дълго време. Това междудругото не му е за първи път...в от предишния епизоди е бил в сцените в кафето, но му се е виждам само гърба. Пощадил ни е, но сега не ни се размина.
mishelita
Качете го в дата плссс! rolleyes.gif
Baba_Qga^
На мен нещо не ми отваря епизода!!!!! 14.gif Пише: No combination of filters could be found to render the stream. Missing avi index block. Няква идея закво става така? ohmy.gif
BledPoet
За тези които не знаят тоз човек прави ОТН Не вярвах, че ще стигне до тук.

18.gif 18.gif 18.gif 18.gif И аз така !

unsure.gif Епизода ни лoш, ни хубав - може би предишният епизод прекалено много, вдигна летвата и сега един нормален епизод, ми се струва малко BORING...
Nasi
(BledPoet @ Dec 7 2006, 10:59) *

За тези които не знаят тоз човек прави ОТН Не вярвах, че ще стигне до тук.

18.gif 18.gif 18.gif 18.gif И аз така !

unsure.gif Епизода ни лoш, ни хубав - може би предишният епизод прекалено много, вдигна летвата и сега един нормален епизод, ми се струва малко BORING...

доста 4.gif не малко. Оказа, се че без Лукас всички щяха по цял ден да плачат. Прекалено много Лукас.
MeTpuKc
А откъде мога да намеря колко са били зрителите на епизода и като цяло на сериала?
ludoto_mimi
На мен ми хареса серийката. Не беше кой знае какво, но все пак си гледах с интерес. Марк не очаквах да го видя там, ама хич не е на място. 18.gif И тая снимка. 18.gif
Цял епизод тия само реват там, вайкат се... на мен пък ми беше забавно като Лукас пита нещо Кийт и той не може да му отговори и Лукас: "Хич не те бива в тая работа". 18.gif 18.gif 18.gif
fire_misha
Епизодът беше луд, малко като Досиетата Х, но пак хубав.Имаше някои моменти, които бяха ужасни, някак в стил Sci-Fi , как старата Пейтън се превърна в млада, точно това сякаш беше от сериал с извънземни, и как Кийт върна Лукас с тоя ток, нещо не отиваха на сериала.Но както и да е, като цяло бях доволна.Тепърва искам да видя дали Люк си отворя очите, и разбира че Дан е убиецът...
dahlia
Епизода ми хареса както много преди него....В този сериал няма гаранция, че нещата ще са такива каквито изглеждат в този епизод. Така че ще ни се наложи да почакаме, за съжаление много,много време....това е най-лошото sad.gif
Klamer4o93
Някой да даде на 11 епизод промото (ако има такова), защото ми се правят събс biggrin2.gif
morfi
SWEET JESUS, какво беше това?! Бъфи, убийцата на вампири? Междузвездни войни? Come on, точно в най-трагичния момент, когато Нейтън говореше на Хейли, докато беше в безсъзнание, тя се ОБЛИЗА for god's sake biggrin.gif това някакси уби драматиката на момента
Жената на гроба на Лукас беше Moira Kelly, но той не я позна, защото това беше всъщност Пейтън, какво знаете вие! Пейтън и Брук говорят едни и същи неща в синхрон, Боже, колко креативно.. Почти колкото плюещия кръв Кийт.
По-добре да не я бях гледала тази серия
www.zle.com
Nasi
(Klamer4o93 @ Dec 7 2006, 11:48) *

Някой да даде на 11 епизод промото (ако има такова), защото ми се правят събс biggrin2.gif

Промо ще има след Нова година 4.gif

SWEET JESUS, какво беше това?! Бъфи, убийцата на вампири? Междузвездни войни? Come on, точно в най-трагичния момент, когато Нейтън говореше на Хейли, докато беше в безсъзнание, тя се ОБЛИЗА for god's sake това някакси уби драматиката на момента
Жената на гроба на Лукас беше Moira Kelly, но той не я позна, защото това беше всъщност Пейтън, какво знаете вие! Пейтън и Брук говорят едни и същи неща в синхрон, Боже, колко креативно.. Почти колкото плюещия кръв Кийт.
По-добре да не я бях гледала тази серия
www.zle.com

В следващият епизод: Люк Скайлокър ще използва силата и ще разкрие убиеца...ще спаси всички. 18.gif
И оставаше Кийт да каже May the force be with you
Кийт и Йода = 1 към 1 18.gif
morfi
Ъ, луда ли си, Кийт ще го порази с лазерния меч.. такова де, светкавица.

Luke ... i'm your father!
Nasi
(morfi @ Dec 7 2006, 11:59) *

Luke ... i'm your father!

Ще има дуел Люк/Лукас/-Дан, също както Люк-Дарт Вейдър.
18.gif
Дарт Вейдър е the best evil в киното.
А Дан ще е номиниран за телевизията.

Шегата настрана, но найстина доста прилика има.
girl_from_hell
хахаа аз си мислех че прендите епизоди за ужасни ама този надмина всичките ми очаквания хаха а онази част където Кийт се появи на вратата целия в кръв хахаха това сериал на ужасите ли става, много се смях ей на нищо го направиха сериала...по лош епизод не съм гледала

хах не знаех че този е Марк хахаха и той решил роля да си намери боже, боже...
s3xy_doll
защо няма в дата shocking.gif бе не ли тва?: http://store4.data.bg/borko/One_Tree_Hill/...ee_Hill_S04E10/
blink.gif ся го свалям ама..нз? wacko.gif
fryslan
Може ли някой да качи песента на La Rocca - "Non-Believer" някъде другаде? От сегашния линк не може да се свали. Предварително благодаря!
Nasi
Аз по едно време се питах какъв жанр е сериала. Тази серия беше нещо смесено. Доста смешно. smile.gif Жалкото е, че по-голямата част от актьорите имат талант, но не се използва.

Ето го епизода в дата.бг благодарение на Борко 4.gif

One.Tree.Hill.S04E10.HDTV.XViD-YesTV @ Data.BG
FaLLOuTbOy
това беше най-скучната серия която някога съм гледал wacko.gif

някой може ли да каже кога ще излезе следващия епизод
Yoda
(Nasi @ Dec 7 2006, 12:53) *
...
В следващият епизод: Люк Скайлокър ще използва силата и ще разкрие убиеца...ще спаси всички. 18.gif
И оставаше Кийт да каже May the force be with you
Кийт и Йода = 1 към 1 18.gif

Моля, моля!!!! 9.gif
това си е моята реплика 10.gif
striikar
Серията наистина не беше на нивото на предишната, но определено не беше ужасна. Имаше някои недостатъци (кървищата и там когато Кийт върна Лукас с тока smile.gif ) но като цяло беше интересна. Мислех си че поне единия от двамата няма да се събуди в тази серия, за да остане някакво напрежение за след зимната пауза ама явно са решили да не ни държат на нокти по празниците smile.gif Много се смях как Кийт подлуди Дан в килията.В крайна сметка реши да не казва на Лукас директно, че Дан го е убил, но все пак му го загатна. Все пак се породи у мен голям интерес какво ще направи Лукас по този въпрос като се събуди. Как ще разбере че Дан е убил Кийт ...
П.С. кога излиза 11ти епизод или не се знае още ?
Bloody_Tears
Беше повече от невероятен епизод.Просто беше страхотно.Толкова съм щастлива,че Лукас,Хейли и бебето са добре.Плаках поне 3 пъти smile.gif Беше ми ужасно гадно за Нейт,Пейтън и Брук.Също и за Карън,но чак сега разбрах,колко ми липсва Кийт. sad.gif sad.gifНаистина ми беше ужасно ама много много мъчно за него,когато умря,но сега разбирам,колко много ми липсва.Може малко смешно да звучи,да ми липсва някой актьор,но си е така. sad.gif sad.gif sad.gif 1crying[1].gif
nubits
Аз започвам да се чудя... аз ли нещо не съм в ред или всички, които пишат лошо за тази серия не знаят защо точно гледат сериала... За мен това беше може би най-запомнящата се серия. Хареса ми много повече от предишната и от която и да било друга. Никой ли не вижда колко неща се опитаха да кажат точно с този епизод.. Колко много напътствия и кураж, за хората, които са изгубени... Не знам.. може и да съм превъртял, но мен лично този епизод ме размаза и както винаги обърна очакванията ми.. Изобщо не мислех, че нещата ще се развият по този начин.. Оценката на този епизод за момента е 9.98... ще видим на къде ще отиде.
striikar
(nubits @ Dec 7 2006, 15:31) *

Аз започвам да се чудя... аз ли нещо не съм в ред или всички, които пишат лошо за тази серия не знаят защо точно гледат сериала... За мен това беше може би най-запомнящата се серия. Хареса ми много повече от предишната и от която и да било друга. Никой ли не вижда колко неща се опитаха да кажат точно с този епизод.. Колко много напътствия и кураж, за хората, които са изгубени... Не знам.. може и да съм превъртял, но мен лично този епизод ме размаза и както винаги обърна очакванията ми.. Изобщо не мислех, че нещата ще се развият по този начин.. Оценката на този епизод за момента е 9.98... ще видим на къде ще отиде.

Напълно те подкрепям ! 4.gif
Епизода изобщо не беше ужасен както гледам повечето до тука твърдят. Вярно имаше си недостатъци от страна на ефектите biggrin.gif но този епизод може да се причисли повече към поучителните епизоди т.е. тези които не се гледат а се слушат ако ме разбирате кво искам да кажа. Неможе всеки епизод да е като предишния и само да ги блъскат коли и да ги гърмят с пистолети ... това не е екшън сериал бе хора smile.gif нали затова има 24 smile.gif Сега като излезнат субса го изгледайте още веднъж поне и ще разберете за какво говоря smile.gif
П.С. супер си изигра ролята Кийт и наистина в този епизод силно се усети липсата му в 4ти сезон.
Bloody_Tears
(nubits @ Dec 7 2006, 15:31) *

И аз те подкрепям на 1000000%.Но все пак всеки си има мнение и не можем да си натрапваме мнението,дори да знаем,че сме прави happy.gif biggrin.gif
Klamer4o93
Абе.. серийката не беше лоша... Но моментът с електрошока ме разби!!! 18.gif Беше доста лоша идея от страна на сценаристите. Не знам що му се подигравате на Марк Шварцер или както и там да се казва. Не е много зле като актьор и визия човека, даже ме изкефи. 10.gif Някой беше казал, че Хейли се обизала. Не видях нещо такова, ама аре ми кажете точните минута и секунда плс smile.gif Като цяло не беше няква по-запомняща се серия, но не беше и лоша happy.gif
s7orm
нещо последните епизоди са доста зле откъм режисура... сефте

та за епизода - доста зле

(Klamer4o93 @ Dec 7 2006, 14:53) *

Някой беше казал, че Хейли се обизала. Не видях нещо такова, ама аре ми кажете точните минута и секунда плс smile.gif Като цяло не беше няква по-запомняща се серия, но не беше и лоша happy.gif

26:18
nubits
(Nasi @ Dec 7 2006, 11:44) *

Например ако бяха оставили последните минути за следващият епизод сега щеше да има напрежение, а сега си знаем всичко и кво да чакаме.

Аз изобщо не вярвам, че нещата ще останат по този начин.. не е в стила на сериала..

...А иначе за облизването си прав... 18.gif
borko
Ето и песните към дата.бг (сори за закъснението)
Susie Suh - "Recognition"
8MM - "Forever And Ever Amen"
La Rocca - "Non-Believer"
The Meeting Places - "Ebbing Seasons" (AKA "Hall of Fame")
striikar
(s7orm @ Dec 7 2006, 15:59) *

нещо последните епизоди са доста зле откъм режисура... сефте

та за епизода - доста зле

хехе ти се изказа smile.gif те последните 3 епизода са може би най-добрите в целия сериал (особено 9ти) а ти викаш че са зле smile.gif стегни се малко 9.gif
devon
(dqvol4e7o_mims @ Dec 7 2006, 14:38) *

Беше повече от невероятен епизод.Просто беше страхотно.Толкова съм щастлива,че Лукас,Хейли и бебето са добре.Плаках поне 3 пъти smile.gif Беше ми ужасно гадно за Нейт,Пейтън и Брук.Също и за Карън,но чак сега разбрах,колко ми липсва Кийт. sad.gif sad.gifНаистина ми беше ужасно ама много много мъчно за него,когато умря,но сега разбирам,колко много ми липсва.Може малко смешно да звучи,да ми липсва някой актьор,но си е така. sad.gif sad.gif sad.gif 1crying[1].gif

Напълно съм съгласна с теб.Епизода беше невероятен.Аз също плачех на някои моменти.Наистина се усети липсата на Кийт.Незнам за вас но аз нямам търпение да дойде следващия епизод.
Chad Michael Murray
А субтитри кога ще излизат?
devon
http://subs.unacs.bg/ib/index.php?showtopic=19342&st=195
Ето тука има субтитри мерси на papy2000 4.gif worthy.gif
dreamyyy
(Chad Michael Murray @ Dec 7 2006, 16:34) *

А субтитри кога ще излизат?

Те вече са излезли smile.gif .Провери в http://subs.unacs.bg/.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.