DeeeDeee
Dec 7 2006, 07:48
Наи сетне доживяхме да видим серията но за жалост чак вечерта ще излязат субс а аз до вечерта може да нямам нет ацката гавра
Bloody_Tears
Dec 7 2006, 07:52
то ако става въпрос и аз от там сега го дърпам
girl_from_hell
Dec 7 2006, 09:35
опа моя грешка
вече съм си я пуснала да се дърпа и след малко ще глеткам
Miss`Murderer
Dec 7 2006, 09:52
Айде пускам да се тегли , но за жалост след малко трябва да тръгвам към училището и затова довечера ще се гледа .Мерси много за серията
striikar
Dec 7 2006, 09:59
Тъкмо тия дни съм болен и съм си вкъщи и ще мога да го гледам още ся

Ей чакам го цяла седмица вече и ся съм луд.
П.С. струва ми се че часът във форума е грешен. В момента е 9:57 а вижте часът на публикуване на съобщението ми
(striikar @ Dec 7 2006, 09:59)

П.С. струва ми се че часът във форума е грешен. В момента е 9:57 а вижте часът на публикуване на съобщението ми
Нищо му няма на часът на форума,проблема си е в теб.
Music 410
+ "Ebbing Seasons" (AKA "Hall of Fame") - The Meeting Places
Марк въобще не го бива за актьор,дано му е за последно.
s3xy_doll
Dec 7 2006, 10:11
качете го в ДАТА!!! плсс
чакам субтитрите
(Menna @ Dec 7 2006, 10:32)

Гръмнали са му бушоните явно.
Ама си подбрала идеалната снимка.

Де да беше това, на него са му гръмнали от пролетта.чакам субтитрите
почти всички ги чакат. Имайте търпение, като излезант веднага ще се разбере, епизода се появи преди няколко часа...оставете хората да си вършат спокойно работата.
Всеки следващ пост за субтитри ще бъде трит!
(Nasi @ Dec 7 2006, 10:37)

на него са му гръмнали от пролетта.[/b]
Доста вярно. 
Самия епизод го доказва...каквото и да си говорим това е най-слабия епизод като за край на 1вата част от сезона.Сравнено с предишните сезони......
Например ако бяха оставили последните минути за следващият епизод сега щеше да има напрежение, а сега си знаем всичко и кво да чакаме. Иначе като техническо отношение си личи, че доста труд са положили.
Бас хващам, че го е планирал от много, много дълго време. Това междудругото не му е за първи път...в от предишния епизоди е бил в сцените в кафето, но му се е виждам само гърба. Пощадил ни е, но сега не ни се размина.
mishelita
Dec 7 2006, 10:52
Качете го в дата плссс!
Baba_Qga^
Dec 7 2006, 10:55
На мен нещо не ми отваря епизода!!!!!

Пише: No combination of filters could be found to render the stream. Missing avi index block. Няква идея закво става така?
BledPoet
Dec 7 2006, 10:59
За тези които не знаят тоз човек прави ОТН Не вярвах, че ще стигне до тук.

И аз така !

Епизода ни лoш, ни хубав - може би предишният епизод прекалено много, вдигна летвата и сега един нормален епизод, ми се струва малко BORING...
(BledPoet @ Dec 7 2006, 10:59)

За тези които не знаят тоз човек прави ОТН Не вярвах, че ще стигне до тук.

И аз така !

Епизода ни лoш, ни хубав - може би предишният епизод прекалено много, вдигна летвата и сега един нормален епизод, ми се струва малко BORING...
доста

не малко. Оказа, се че без Лукас всички щяха по цял ден да плачат. Прекалено много Лукас.
MeTpuKc
Dec 7 2006, 11:09
А откъде мога да намеря колко са били зрителите на епизода и като цяло на сериала?
ludoto_mimi
Dec 7 2006, 11:15
fire_misha
Dec 7 2006, 11:39
Епизодът беше луд, малко като Досиетата Х, но пак хубав.Имаше някои моменти, които бяха ужасни, някак в стил Sci-Fi , как старата Пейтън се превърна в млада, точно това сякаш беше от сериал с извънземни, и как Кийт върна Лукас с тоя ток, нещо не отиваха на сериала.Но както и да е, като цяло бях доволна.Тепърва искам да видя дали Люк си отворя очите, и разбира че Дан е убиецът...
Епизода ми хареса както много преди него....В този сериал няма гаранция, че нещата ще са такива каквито изглеждат в този епизод. Така че ще ни се наложи да почакаме, за съжаление много,много време....това е най-лошото
Klamer4o93
Dec 7 2006, 11:48
Някой да даде на 11 епизод промото (ако има такова), защото ми се правят събс
SWEET JESUS, какво беше това?! Бъфи, убийцата на вампири? Междузвездни войни? Come on, точно в най-трагичния момент, когато Нейтън говореше на Хейли, докато беше в безсъзнание, тя се ОБЛИЗА for god's sake

това някакси уби драматиката на момента
Жената на гроба на Лукас беше Moira Kelly, но той не я позна, защото това беше всъщност Пейтън, какво знаете вие! Пейтън и Брук говорят едни и същи неща в синхрон, Боже, колко креативно.. Почти колкото плюещия кръв Кийт.
По-добре да не я бях гледала тази серия
www.zle.com
(Klamer4o93 @ Dec 7 2006, 11:48)

Някой да даде на 11 епизод промото (ако има такова), защото ми се правят събс

Промо ще има след Нова година
SWEET JESUS, какво беше това?! Бъфи, убийцата на вампири? Междузвездни войни? Come on, точно в най-трагичния момент, когато Нейтън говореше на Хейли, докато беше в безсъзнание, тя се ОБЛИЗА for god's sake това някакси уби драматиката на момента
Жената на гроба на Лукас беше Moira Kelly, но той не я позна, защото това беше всъщност Пейтън, какво знаете вие! Пейтън и Брук говорят едни и същи неща в синхрон, Боже, колко креативно.. Почти колкото плюещия кръв Кийт.
По-добре да не я бях гледала тази серия
www.zle.com
В следващият епизод:
Люк Скайлокър ще използва силата и ще разкрие убиеца...ще спаси всички.
И оставаше Кийт да каже
May the force be with youКийт и Йода = 1 към 1
Ъ, луда ли си, Кийт ще го порази с лазерния меч.. такова де, светкавица.
Luke ... i'm your father!
(morfi @ Dec 7 2006, 11:59)

Luke ... i'm your father!
Ще има дуел Люк/Лукас/-Дан, също както Люк-Дарт Вейдър.
Дарт Вейдър е the best evil в киното.
А Дан ще е номиниран за телевизията.
Шегата настрана, но найстина доста прилика има.
girl_from_hell
Dec 7 2006, 12:35
хахаа аз си мислех че прендите епизоди за ужасни ама този надмина всичките ми очаквания хаха а онази част където Кийт се появи на вратата целия в кръв хахаха това сериал на ужасите ли става, много се смях ей на нищо го направиха сериала...по лош епизод не съм гледала
хах не знаех че този е Марк хахаха и той решил роля да си намери боже, боже...
s3xy_doll
Dec 7 2006, 13:02
fryslan
Dec 7 2006, 13:04
Може ли някой да качи песента на La Rocca - "Non-Believer" някъде другаде? От сегашния линк не може да се свали. Предварително благодаря!
Аз по едно време се питах какъв жанр е сериала. Тази серия беше нещо смесено. Доста смешно.

Жалкото е, че по-голямата част от актьорите имат талант, но не се използва.
Ето го епизода в дата.бг благодарение на Борко
One.Tree.Hill.S04E10.HDTV.XViD-YesTV @ Data.BG
FaLLOuTbOy
Dec 7 2006, 13:12
това беше най-скучната серия която някога съм гледал

някой може ли да каже кога ще излезе следващия епизод
(Nasi @ Dec 7 2006, 12:53)

...
В следващият епизод:
Люк Скайлокър ще използва силата и ще разкрие убиеца...ще спаси всички.
И оставаше Кийт да каже
May the force be with youКийт и Йода = 1 към 1

Моля, моля!!!!
това си е моята реплика
striikar
Dec 7 2006, 14:02
Серията наистина не беше на нивото на предишната, но определено не беше ужасна. Имаше някои недостатъци (кървищата и там когато Кийт върна Лукас с тока

) но като цяло беше интересна. Мислех си че поне единия от двамата няма да се събуди в тази серия, за да остане някакво напрежение за след зимната пауза ама явно са решили да не ни държат на нокти по празниците

Много се смях как Кийт подлуди Дан в килията.В крайна сметка реши да не казва на Лукас директно, че Дан го е убил, но все пак му го загатна. Все пак се породи у мен голям интерес какво ще направи Лукас по този въпрос като се събуди. Как ще разбере че Дан е убил Кийт ...
П.С. кога излиза 11ти епизод или не се знае още ?
Bloody_Tears
Dec 7 2006, 14:38
Беше повече от невероятен епизод.Просто беше страхотно.Толкова съм щастлива,че Лукас,Хейли и бебето са добре.Плаках поне 3 пъти

Беше ми ужасно гадно за Нейт,Пейтън и Брук.Също и за Карън,но чак сега разбрах,колко ми липсва Кийт.

Наистина ми беше ужасно ама много много мъчно за него,когато умря,но сега разбирам,колко много ми липсва.Може малко смешно да звучи,да ми липсва някой актьор,но си е така.
Аз започвам да се чудя... аз ли нещо не съм в ред или всички, които пишат лошо за тази серия не знаят защо точно гледат сериала... За мен това беше може би най-запомнящата се серия. Хареса ми много повече от предишната и от която и да било друга. Никой ли не вижда колко неща се опитаха да кажат точно с този епизод.. Колко много напътствия и кураж, за хората, които са изгубени... Не знам.. може и да съм превъртял, но мен лично този епизод ме размаза и както винаги обърна очакванията ми.. Изобщо не мислех, че нещата ще се развият по този начин.. Оценката на този епизод за момента е 9.98... ще видим на къде ще отиде.
striikar
Dec 7 2006, 15:39
(nubits @ Dec 7 2006, 15:31)

Аз започвам да се чудя... аз ли нещо не съм в ред или всички, които пишат лошо за тази серия не знаят защо точно гледат сериала... За мен това беше може би най-запомнящата се серия. Хареса ми много повече от предишната и от която и да било друга. Никой ли не вижда колко неща се опитаха да кажат точно с този епизод.. Колко много напътствия и кураж, за хората, които са изгубени... Не знам.. може и да съм превъртял, но мен лично този епизод ме размаза и както винаги обърна очакванията ми.. Изобщо не мислех, че нещата ще се развият по този начин.. Оценката на този епизод за момента е 9.98... ще видим на къде ще отиде.
Напълно те подкрепям !
Епизода изобщо не беше ужасен както гледам повечето до тука твърдят. Вярно имаше си недостатъци от страна на ефектите

но този епизод може да се причисли повече към поучителните епизоди т.е. тези които не се гледат а се слушат ако ме разбирате кво искам да кажа. Неможе всеки епизод да е като предишния и само да ги блъскат коли и да ги гърмят с пистолети ... това не е екшън сериал бе хора

нали затова има 24

Сега като излезнат субса го изгледайте още веднъж поне и ще разберете за какво говоря

П.С. супер си изигра ролята Кийт и наистина в този епизод силно се усети липсата му в 4ти сезон.
Bloody_Tears
Dec 7 2006, 15:44
(nubits @ Dec 7 2006, 15:31)

И аз те подкрепям на 1000000%.Но все пак всеки си има мнение и не можем да си натрапваме мнението,дори да знаем,че сме прави
Klamer4o93
Dec 7 2006, 15:53
Абе.. серийката не беше лоша... Но моментът с електрошока ме разби!!!

Беше доста лоша идея от страна на сценаристите. Не знам що му се подигравате на Марк Шварцер или както и там да се казва. Не е много зле като актьор и визия човека, даже ме изкефи.

Някой беше казал, че Хейли се обизала. Не видях нещо такова, ама аре ми кажете точните минута и секунда плс

Като цяло не беше няква по-запомняща се серия, но не беше и лоша
нещо последните епизоди са доста зле откъм режисура... сефте
та за епизода - доста зле
(Klamer4o93 @ Dec 7 2006, 14:53)

Някой беше казал, че Хейли се обизала. Не видях нещо такова, ама аре ми кажете точните минута и секунда плс

Като цяло не беше няква по-запомняща се серия, но не беше и лоша

26:18
(Nasi @ Dec 7 2006, 11:44)

Например ако бяха оставили последните минути за следващият епизод сега щеше да има напрежение, а сега си знаем всичко и кво да чакаме.
Аз изобщо не вярвам, че нещата ще останат по този начин.. не е в стила на сериала..
...А иначе за облизването си прав...
striikar
Dec 7 2006, 16:26
(s7orm @ Dec 7 2006, 15:59)

нещо последните епизоди са доста зле откъм режисура... сефте
та за епизода - доста зле
хехе ти се изказа

те последните 3 епизода са може би най-добрите в целия сериал (особено 9ти) а ти викаш че са зле

стегни се малко
(dqvol4e7o_mims @ Dec 7 2006, 14:38)

Беше повече от невероятен епизод.Просто беше страхотно.Толкова съм щастлива,че Лукас,Хейли и бебето са добре.Плаках поне 3 пъти

Беше ми ужасно гадно за Нейт,Пейтън и Брук.Също и за Карън,но чак сега разбрах,колко ми липсва Кийт.

Наистина ми беше ужасно ама много много мъчно за него,когато умря,но сега разбирам,колко много ми липсва.Може малко смешно да звучи,да ми липсва някой актьор,но си е така.
![1crying[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/1crying[1].gif)
Напълно съм съгласна с теб.Епизода беше невероятен.Аз също плачех на някои моменти.Наистина се усети липсата на Кийт.Незнам за вас но аз нямам търпение да дойде следващия епизод.
Chad Michael Murray
Dec 7 2006, 16:34
А субтитри кога ще излизат?
dreamyyy
Dec 7 2006, 16:46
(Chad Michael Murray @ Dec 7 2006, 16:34)

А субтитри кога ще излизат?
Те вече са излезли

.Провери в
http://subs.unacs.bg/.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.