Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Мислите ли,че до голяма степен Лана Ланг започва да става излишна за Смолвил?
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Дискусии
sonofsparda
В много форуми чета как толкова фенове смятат,че Лана благодарение на идиотското си поведение,става все по-излишна за тази история и че едва ли не единственото нещо,което я задържа в момента е бременността й и връзката й с Лекс Лутър.Как мислите вие по този въпрос?

П.П.:МаНеКеН,прав си,мой човек.Хората в много форуми са повече от вбесени от Лана! wacko.gif
MaHeKeHa
Лично аз смятам, че не е излишна. Това е вторият по важност герой в сериала. По-късно ще напиша мнение от този аспект.

Героят й има много интересни гледни точки....
vIkToRsHeFa
(MaHeKeHa @ Nov 28 2006, 23:24) *

Лично аз смятам, че не е излишна. Това е вторият по важност герой в сериала. По-късно ще напиша мнение от този аспект.

Героят й има много интересни гледни точки....

Така е, а и е ключов фактор а това бнеше повече от очаквано... Все пак как иначе ще навлезе лоис в живота на кларк ако дори и той не се е отвратил от лана. blush.gif
anisan
Не знам какво имате в предвид под идиотското поведение на Лана и защо феновете на сериала и са бесни, но аз смятам, че Лана наистина стана излишна за историята. Кларк и Лана имаха 5 сезонна връзка изпъстрена с множество обрати, вълнуващи, красиви, объркани, любопитни и неловки моменти, но тя приключи. И вместо да гледаме сценката:

- Понякога иска ли ти се да се върнеш назад и всичко да бъде различно?
- Постоянно.

Просто трябваше Лана да си замине този път завинаги, а Кларк да спре да въздиша по нея и да обърне малко повече внимание на стоящата вече 3-ти сезон в къщата му Лоис или пък да направят една малка авантюрка с Клои, все пак тя знае истината за него.
sonofsparda
Ами тя Лойс отдавна не живее в къщата му,а според спойлърите от следващите епизоди,той със сигурност ще й обърне повече внимание.А ти ако следиш(както забелязвам)6-ия сезон на сериала,както и голяма част от 5-ия,не би трябвало да питаш "Какво имате предвид под идиотското поведение на Лана?" smile.gif .Все пак и аз не искам да бъде така,но сериалът се върти главно около Лана и Кларк,а не Лойс и Кларк,така че ако Лана си замине завинаги и Кларк и Лойс бъдат заедно,то наистина каква е била ролята на Лана в сериала?По принцип в историята на Супермен,Лана се води един вид "другата"(казвам един вид,защото и тя е била важна част от живота му),която в един момент след като Кларк заминава в Метрополис,пак иска да го спечели,но без успех.Тогава го вълнува само и единствено Лойс.Whatever,мисълта ми е,че ако Лана си замине,за какво са били всичките тия локуми през сезоните?Така че според мен-не,Лана все още не е изтъпяла чак толкова(Бел.-Стига,бе!),че да стане излишна за историята,а ти след като наблюдаваш "развитието" й през последните 20-на епизода,не знам как не смяташ,че поведението й е идиотско. smile.gif
sydney
независимо колкото и мразен герой е Лана все още не е излишна в сериала unsure.gif unsure.gif тя е голяма част от живота на Кларк,тя е "ключова" част от неговото минало,от неговото развитие до когатос е превръща в Супер героя rolleyes.gif rolleyes.gif все пак Смолвил е предисторията на Супермен,а Лана е неговата първа любов,която той превъзмогва с времето wink.gif wink.gif точно за това е сериала,затова според мен не е излишна rolleyes.gif rolleyes.gif /а аз не съм фенка на Лана blink.gif blink.gif /
tzvetka
Амии не е излишна!Но по принцип преди я харесвах ама сега нещо, нещо доста ме дразни кви ги маже!Вика на Лекс в 10-ти епизод обичам Кларк, но и обичам и теб!Е как така бе!Абе зле е момичето ама не е излишна!
striikar
Бе квото и да си говорим, не е излишна. Нали трябва да има една такава като нея дето да ни къса нервите всеки епизод wink.gif Като и дойде времето тя сама ще си се махне! Колкото и да искам да я блъсне трактор все пак несмятам, че е излишна smile.gif
MaHeKeHa
QUOTE(sydney @ Dec 6 2006, 22:01) *

независимо колкото и мразен герой е Лана все още не е излишна в сериала unsure.gif unsure.gif тя е голяма част от живота на Кларк,тя е "ключова" част от неговото минало,от неговото развитие до когатос е превръща в Супер героя rolleyes.gif rolleyes.gif все пак Смолвил е предисторията на Супермен,а Лана е неговата първа любов,която той превъзмогва с времето wink.gif wink.gif точно за това е сериала,затова според мен не е излишна rolleyes.gif rolleyes.gif /а аз не съм фенка на Лана blink.gif blink.gif /

Ей на, тук съм съгласен със Сиднито ;]
free_soul
Да, аз също мисля , че Лана не е излишна за сериала, и поради аргументите на Сидни, и поради също това, че Лана все още с действията си оказва влияние на събитията които се случват(ще се случат). Тя е от сериала герой с много противоположности, тя е герой който има задача да допринася за рязкостта на събитията в Смолвил и може би не само това...както виждам допринася и за рязкостта на мненията на феновете- 1-ин път тя е доброто момиче(всички са доволни), друг път тя е "лошата"...но как я оначисляваме "лоша"- по настоящем тя се е превърнала в този герой от поради факта, че е търсила само и единствено истината но не я получила...резултат-"лоша" Лана, момиче превърнало се в жена която не се оставя да я ръководят повече и е решила да вземе своя инициатива. До колко тази инициатива се харесва на феновете на сериала, това разбира се е право на всеки - и да я харесва , и да я "мрази". Но не забравяйте Лана Ланг допринесе с много ключови моменти до тук в сериала(повечето от които насочени към Кларк). Немислите лиconfused.gif
striikar
А и все пак искам да остане защото искам да видя изражението й, когато Кларк предпочете Лойс пред нея smile.gif (то тва може и да не се случи в сериала де, но все пак) Стига ми дори да видя само как и казва, че не я обича вече smile.gif
Lex_Luthor_fenka
Не знам дали е излишна,но ако я вкарат в постоянна кома или я заточат на някъде или да си загуби паметта и да изчезне никак няма да страдам.Нека да си участва там,но като декор!
didssy
аз ИЗКЛЮЧИТЕЛНО много харесвам кристин крюк ... направо ... да та да минем на темата - лана не е излишна докато кларк все още има място в сърцето си за нея, а както виждаме той има и то предостатъчно .
vikihill96
Абе той да има място в сърцето си за нея-ок! Наистина е първата любов, наистина са сладки трепетите от тази любов. Но вече шест сезона ни доказват(а не показват mrgreen[1].gif ) сценаристите,че любовта между Лана и Кларк е невъзможна. Но това изказване малко се отвлича от темата. Според мен Лана-Кристин изобщо не е излишна за Смолвил,защото колкото повече яки мадами,толкова по-добре 10.gif 10.gif !!! Единственото,което обаче трябва да стане според мен е Кларк най-сетне да разбере,че Ланчето не е за него,може да я обича и т.н,но просто да схване че не им е писано. Оттам нататък нищо против участието на Лана happy.gif happy.gif !!!
Wordless
Тя е ябълката на раздора,как ще е излишна...
Иска ми се да вярвам,че НЯКОГА Лана и Кларк отново ще се съберат,ама нъц,за сега няма такива изгледи :/
sonofsparda
Дишай спокойно - ще се съберат. Само че за жалост или не, няма да е за постоянно.
Mr. Winchester
Не е излишна, аз заради нея гледам сериала бе, хора! ОБИЧАМ Я! biggrin.gif
sonofsparda
Поне се надявам, че не си като някои "фенове" на сериала(за справка виж в Замунда), които уж обожават Смолвил, ама са склонни веднага да го оплюят щом видят, че Лана накрая ще е "изоставената". wink.gif А за Кристин Крюк няма какво да говоря - ако не я харесвах като актриса, героинята й сигурно щеше да ми е дори още по-антипатична. Макар че и кака Лана си има своите моменти(за справка виж "Nicodemus" или най-вече "Nemesis") - това не мога да го отрека.
The_Man_Of_Steel
Ами да с всеки сезон Лана става все по-скучна и дразнеща вече не мога да я понасям в първите 4 сезона се траеше ама откакто се събра с Лекс тц... дразни и да ,излишна е
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.