Ами тя Лойс отдавна не живее в къщата му,а според спойлърите от следващите епизоди,той със сигурност ще й обърне повече внимание.А ти ако следиш(както забелязвам)6-ия сезон на сериала,както и голяма част от 5-ия,не би трябвало да питаш "Какво имате предвид под идиотското поведение на Лана?"

.Все пак и аз не искам да бъде така,но сериалът се върти главно около Лана и Кларк,а не Лойс и Кларк,така че ако Лана си замине завинаги и Кларк и Лойс бъдат заедно,то наистина каква е била ролята на Лана в сериала?По принцип в историята на Супермен,Лана се води един вид "другата"(казвам един вид,защото и тя е била важна част от живота му),която в един момент след като Кларк заминава в Метрополис,пак иска да го спечели,но без успех.Тогава го вълнува само и единствено Лойс.Whatever,мисълта ми е,че ако Лана си замине,за какво са били всичките тия локуми през сезоните?Така че според мен-не,Лана все още не е изтъпяла чак толкова(Бел.-Стига,бе!),че да стане излишна за историята,а ти след като наблюдаваш "развитието" й през последните 20-на епизода,не знам как не смяташ,че поведението й е идиотско.