Досега не съм писала във форума защото за всеки проблем намирах отговор но сега.. просто ужас!
всичко започна след преинсталиране и формат на компютъра, всичко беше нормално с изключение на гледане онлайн и в японеца и в унгареца не качваше субтитрите. С уиндоус ХР съм и плеъра е WMP 10, а кодеците само K-Lite Codec Pack 2.53 Standart. Преди инстала нямах този проблем, сега с Би Ес Плеъра си зарежда субтитрите когато филма е свален или когато гледам онлайн с този плеър, затова реших да инсталирам отново Уиндос медиа плеъра и кодеците (преди това ги ънинсталнах, както си му е реда с ад/ремуъв), но след това ми излезе гадно съобщение след рестарт - "HPWirelessMgr Module has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience." и на всичкото отгоре изчезна от старт лентата иконата за мрежата - двете мониторчета дето показват трансфера, а също не мога да намеря тази икона в Network Connections от самия Уиндоус, имам интернет така че предполагам някакъв драйвър се е скапал на нищо не открих за това в Network Troubleshooter. Освен това сега като влезна в японеца не мога да отворя линк нито към Даунлоад нито към Плей онлайн (между другото този проблем не е само в японеца никъде не мога да отворя линк) в унгареца стартира филма но пак е без титри. Няколко пъти ремуввах и инсталирах и кодеци и плеъри. Но нищо не се оправя. Не искам да преинсталирам уиндоуса отново. Или пък трябва?!

.Мерси предварително.