Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: тотален проблем
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия
elena75
Досега не съм писала във форума защото за всеки проблем намирах отговор но сега.. просто ужас!
всичко започна след преинсталиране и формат на компютъра, всичко беше нормално с изключение на гледане онлайн и в японеца и в унгареца не качваше субтитрите. С уиндоус ХР съм и плеъра е WMP 10, а кодеците само K-Lite Codec Pack 2.53 Standart. Преди инстала нямах този проблем, сега с Би Ес Плеъра си зарежда субтитрите когато филма е свален или когато гледам онлайн с този плеър, затова реших да инсталирам отново Уиндос медиа плеъра и кодеците (преди това ги ънинсталнах, както си му е реда с ад/ремуъв), но след това ми излезе гадно съобщение след рестарт - "HPWirelessMgr Module has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience." и на всичкото отгоре изчезна от старт лентата иконата за мрежата - двете мониторчета дето показват трансфера, а също не мога да намеря тази икона в Network Connections от самия Уиндоус, имам интернет така че предполагам някакъв драйвър се е скапал на нищо не открих за това в Network Troubleshooter. Освен това сега като влезна в японеца не мога да отворя линк нито към Даунлоад нито към Плей онлайн (между другото този проблем не е само в японеца никъде не мога да отворя линк) в унгареца стартира филма но пак е без титри. Няколко пъти ремуввах и инсталирах и кодеци и плеъри. Но нищо не се оправя. Не искам да преинсталирам уиндоуса отново. Или пък трябва?!
The Shaman
(elena75 @ Nov 24 2006, 16:54) *

Не искам да преинсталирам уиндоуса отново. Или пък трябва?!

Май ще трябва.Или не ?!?! Казваш,че си деинсталирала уин плеъра ?!? Как ? Сега пробвай да деинсталираш всички кодеци и инсталирай к-лайт,но при инсталацията отбележи всичко.За "мониторчетата" в систем трея ,отиваш на Network Connections и върху иконата с десен бутон даваш Enabled.
elena75
Благодаря за бързия отговор! Направих ънинстал на Уиндоус Медиа плеър в.10 от Контрол Панел с Ад/ремуъв, предполагам че след това остава Уиндос Медиа Плеър класик. Иконата на мониторчетата не я намирам и в систем дървото при Network Connections , просто отваря се прозорче но ги няма иконите. Аз съм само с К-лайт пакета и досега е бил достатъчен и не съм имала проблеми, бих повторила ън- и инсталите, но някак си си мисля че няма да се промени нищо, защото няколко пъти пробвах. А според теб защо не мога да отварям ликове?
Ще повторя пак всичко отначало (плеъри и кодеци) и ако не ти хрумне нищо друго може пак наново с уиндоса (за жалост).
Отново благодаря за отговора!
Refuse
(The Shaman @ Nov 24 2006, 17:33) *

(elena75 @ Nov 24 2006, 16:54) *

Не искам да преинсталирам уиндоуса отново. Или пък трябва?!

Май ще трябва.Или не ?!?! Казваш,че си деинсталирала уин плеъра ?!? Как ? Сега пробвай да деинсталираш всички кодеци и инсталирай к-лайт,но при инсталацията отбележи всичко.За "мониторчетата" в систем трея ,отиваш на Network Connections и върху иконата с десен бутон даваш Enabled.

Гледаи да са "K-lite Codec Pack" кодеците а не "K-lite MEGA Codec Pack" защото не вървят филмите wink.gif
The Shaman
(elena75 @ Nov 24 2006, 17:49) *

Благодаря за бързия отговор! Направих ънинстал на Уиндоус Медиа плеър в.10 от Контрол Панел с Ад/ремуъв, предполагам че след това остава Уиндос Медиа Плеър класик. Иконата на мониторчетата не я намирам и в систем дървото при Network Connections , просто отваря се прозорче но ги няма иконите. Аз съм само с К-лайт пакета и досега е бил достатъчен и не съм имала проблеми, бих повторила ън- и инсталите, но някак си си мисля че няма да се промени нищо, защото няколко пъти пробвах. А според теб защо не мога да отварям ликове?
Ще повторя пак всичко отначало (плеъри и кодеци) и ако не ти хрумне нищо друго може пак наново с уиндоса (за жалост).
Отново благодаря за отговора!

За линковете специално понякога се бъгват браузерите.Пробвай с друг (не знам с кой си сега)браузер дали ще се получи.
elena75
За линковете специално понякога се бъгват браузерите.Пробвай с друг (не знам с кой си сега)браузер дали ще се получи.

наистина с нетскейп се отварят линковете. Аз ползвам Интернет експлорер и Нетскейп - свикнала съм с интерфейса - това по принцип проблем ли е, защото тук се препоръчват много други?

[/quote]

Гледаи да са "K-lite Codec Pack" кодеците а не "K-lite MEGA Codec Pack" защото не вървят филмите wink.gif
[/quote]

да с "K-lite Codec Pack в.2.53 стандарт съм.

обаче пак не виждам иконката с монитърчетата в старт лентата и ми излиза кофти съобщение при стартиране на компютъра. Ако направя само репеър на уиндоуса дали ще стане? С лаптоп съм и е легален уиндоуса с драъвърчета и всичко.
The Shaman
(elena75 @ Nov 24 2006, 20:35) *

обаче пак не виждам иконката с монитърчетата в старт лентата и ми излиза кофти съобщение при стартиране на компютъра. Ако направя само репеър на уиндоуса дали ще стане? С лаптоп съм и е легален уиндоуса с драъвърчета и всичко.

Първо ще те помоля да не постваш постове един след друг,просто е против правилата ни.За да редактираш предишния си пост,използвай бутона .Мерси предварително.

Та на въпроса...Пробвай да не си го забранила от пропъртийз на таск бара.
elena75
Съжалявам за обърканите постове, просто нямам много опит - повече чета форуми отколкото пиша.

Реших да пробвам с Repair на уиндоуса ако не стане преинсталирам.

Благодаря за отзивчивостта!
The Shaman
Заради едни мониторчета не мисля,че е нужна такава радикална стъпка,но ти си знаеш.Ако има нещо се обаждай smile.gif
pcworm
За мигащите компютърчета wink.gif даи "Properties" на "My Network Places".После даи пак Properties на "Local Area Connection" ( може и с друго име да е ) и от там маркираи "Show icon in notification area when connected"
Проблема с кодеците най-вероятно идва от ffdshow кодека.Пробвай да го почовъркаш rolleyes.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.