Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Най-хубавата роля на Чад!
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Персонажи > Лукас Скот
Страници: 1, 2
{HoNeY}
Вие сте! happy.gif
Надявам се да е нямало такава тема. unsure.gif
{`BrukaS`}
Ооо с две ръце за ОТХ biggrin.gif
DaniEl
Мисля че няма място за сравнение...One Tree Hill.Но и в "Къщата на восъка" ми харесва ролята му.
ava_89
Определено си го харесах в ОТХ и др за мене няма,но мн е сладък и в история за пепляшка wink.gif
{HoNeY}
На мен ми харесва навсякъде, но определено най-много в ОТН... 4.gif wub.gif
SweetDreams
Харесва ми във всички филми, които са изброени. В A Cinderella Story е божествен, за ОТХ си знаете wink.gif Но май най го обичам в House Of Wax - там играе страхотно rolleyes.gif
siska
Ами аз най-го харесвам в One tree hill , но и в A Cinderella Story също е готин biggrin.gif
^^HeLa^^
ОNe tree hill 4.gif
^mileto^
На всякъде е страхотен, но най-ми харесва в Къщата на восъка!!!Отива му да е лошо момче!! 4.gif
dizzence
Харесвам изпълненията му във всеки от тези филми.В"Къщата на восъка"за пръв път ми грабна окото.Много добре играе ролята на лошо момче, в"ОТН" също се справя много добре играещ обратния вариант
**Sophia**
Харесвам ролята му в ОТХ.Може би такива хора харесвам.Да не са някакви надути.Да са с мек характер.
sweet_girl^
всички съм гледала и определено One Tree Hill
CheerFuL-F
One Tree Hill най-много му подхожда smile.gif
seduction_55
House of Wax
Mai4et0
House of wax
Haley_James_Scott
One Tree Hill ми най - харесва там , ама и в House of wax супер роля има
Bloody_Tears
В ОТХ естествено smile.gif На второ място "Историята на Пепеляшка" и на трето "House of wax".
fenka_lucas_i_brooke
На първо място е ОТН на второ ми е Историята за пепеляшка!
susito
1.OTH
2.House of wax
3.Freaky Friday
4.Sinderella Story
sydney
1.One Tree Hill
2.A Cinderella Story
3.House of wax
4.Freaky Friday
Fixer
Аз също съм с две ръце за "One Tree Hill" smile.gif
Ledeno_stydena
Аз съм с едната за One tree hill,а с другата за A Cinderella Story smile.gif
PlaMeN VolleY
На мене също най-много ми харесва в Три Хил и История за пепеляшка smile.gif 4.gif
elly
Гласувах за Оne Tree Hill, но ми харесва и в House of wax, като бунтарче 4.gif
Electrum
абе щом е Чад,сичко е 6...ама като че ли в Историята за пепеляшка ми харесва малко повече от Шантав петък и восъчното къща biggrin.gif biggrin.gif
angie_baby_bs
One Tree Hill u A Cinderella Story
SeMiNi
Не съм гледала House of wax,но все пак мисля че в ОТХ играе най-добре.
ALeX4e7y^
В Frikey Friday е ужасен 18.gif Според мен най-добрата му роля е в OTH
fresh_girl
Чад е мн добър актюр-спор няма...мн харесвам ролята му в House of Wax...но в One Tree Hill просто е великолепен,според мен мн по-трудно е да изградиш образ в серял от колкото в филм..той найстина се справя мн добре-БРАВО! biggrin2.gif
Broken
Цитат(sydney @ Dec 20 2006, 10:30) *
1.One Tree Hill
2.A Cinderella Story
3.House of wax
4.Freaky Friday

Съгласна 4.gif
Jolly_GirL
Според мен най-добрата му роля е в ОТХ и след това в Историята на пепеляшка..smile.gifще видим какво ще направи в Home of the brave
(:ive7{}:)
И аз напълно подкрепям тва мнение
въпреки 4е Чад навсякъде е страхотен
kingsize-4eto
Както в ОТХ така и в Историята на Пепеляшка той е страхотен!И в двата филма играе перфектно и е супер сладък wub.gif
A_l_e_x
Eстествено,че в One tree hill е най-добрата му роля. Другите му роли са направо смешни в сравнение с с ролята на Лукас!
OTH^fenka
В следващия брой на Хай Кбул ще има плакат на Чад с Хилъри biggrin2.gif
Не го видях добре, ама май е същия, който го имаше преди, но не съм сигурна!

Иначе най-хубавата роля на Чад си остава в One Tree Hill smile.gif
EmErIcA007
ООООО 100% в отх wink.gif
Peyton_Luk
Хара страшно мн ме раздвойхте да не кажа разртройхте smile.gif
Но все пак:

1.One Tree Hill
2.A Cinderella Story
3.House of wax
4.Freaky Friday

Супер сладък си е навсякъде wub.gif wink.gif
VanIcHka
На първо място в One Tree Hill, но много ми харесва и в "Историята на Пепеляшка" и "Къщата на восъка" biggrin2.gif
zareto
estestveno 4e v one tree hill za6toto tam igrae sebe si smile.gif

---mod edit:
Писането на кирилица е задължително!
Gossip Girl
Заради "Историята на Пепеляшка" започнах да го харесвам, тъй че този ми е любимият. На второ място слагам "House of Wax", въпреки че Чад и Елиша изглеждаха повече като гаджета отколкото като брат и сестра. "One Tree Hill" ми е на трето място, макар че Лукас в последно време страшно ме дразни. И "Feaky Friday" е хубав филм, но Чад е пълна трагедия. Пфу. biggrin.gif
pussy^^
предпочитам да гледам в ОТХ но и в къща на восъка изглежда супер wub.gif wub.gif
Sensimilla
Еее определено в One Tree Hill.. и в Cinderella Story много добре играе smile.gif
ani4ka_89
Най-много в A Cinderella Story, а след това в ОТН
aquamarine
oooooo navsqkude e strahoten no v shantav petuk sq shte go gledam,ama si znam 4e shte e super,ta nali si e nashiqt 4ad! happy.gif rolleyes.gif
::Brooke::Davis::
Определено в One Tree Hill , иначе и в Cinderella story и в House of wax много добре играе , но в ОТХ си е THE BEST!
Menna
То понеже са едни роли....Все пак гласувах за ОТН.
DesiTo
Цитат(Menna @ Jun 2 2007, 11:56) *
То понеже са едни роли..

Така е ...
Гласувах за One Tree Hill. Макар че и в House of Wax се справи добре. bigwink[1].gif
*BringMeToLife*
Цитат(siska @ Nov 26 2006, 00:10) *
Ами аз най-го харесвам в One tree hill , но и в A Cinderella Story също е готин biggrin.gif

Цитат(fenka_lucas_i_brooke @ Dec 7 2006, 21:17) *
На първо място е ОТН на второ ми е Историята за пепеляшка!

4.gif Съгласнааааааа ;]]]]
Tedds
Първо OTH после Пепеляшка smile.gif
caprice
В One Tree Hill ,ама все пак навсякъде си е добър и е голям сладууур happy.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.