Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: "Some You Give Away"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Епизоди > Сезон 4
Страници: 1, 2, 3, 4, 5
Menna
"Some You Give Away"

Без Спойлери

"ONE TREE HILL" - (9:00-10:00 p.m. ET)
29 ноември 2006 година

Не изпускай последните пет минути! - С приближаването на последния мач на Уайти, жителите на Три Хил чувстват напрежението на задаващия се State Championship.Пейтън разкрива на Лукас, че има чувства към него. Хейли научава пола на бебето си. Нейтън и Лукас имат противоречия заради лични и отборни цели. Дан се опитва да сключи сделка с Данте.

ПРОМО

Снимки:

Официална снимка:

4.09 Episode -Music:

The All American Rejects - "It Ends Tonight" (Песента,пускана по време на промото)
Дата.Бг
The All American Rejects - "It Ends Tonight"

Sendspace
Audioslave - "Revelations"
Pete Yorn - "Ice Age"
Ray LaMontagne - "Lessons Learned"
La Rocca - "The Truth"
TV on the Radio - "Wolf Like Me"
Josй Gonzбlez - "Heartbeats"
Belasco - "Summer"

@ Data.bg(borko)
Audioslave - "Revelations"
Pete Yorn - "Ice Age"
Ray LaMontagne - "Lessons Learned"

Download:
One.Tree.Hill.S04E09.HDTV.XviD-YesTV.torrent@Arena.BG
One.Tree.Hill.S04E09.HDTV.XViD-YesTV@Maglata.com
One.Tree.Hill.S04E09.HDTV.XViD-YesTV @ Data.BG
One.Tree.Hill.S04E09.HDTV.XViD-YesTV @ Linkos.bg
milen4eto
Тук вече мога да кажа че следващото епизодче ще е супер яко emoticon1 (119).gif
{`BrukaS`}
даааааааааа!Нямам търпение вече!Като гледам промото и доста неща се случат! biggrin.gif
Sway
Разби ме това промо! smile.gif Хейли е толкова сладка като бременна !!! Обожавам го това момиче smile.gif А Пейтън и Брук може би ще възстановят приятелството си в името на приятелката си Хейли? Ще видим tongue.gif
~●R@Li●~
shocking.gifуааау....толкова много неща ще се случат....много се надявам Хейли да е добре unsure.gif щото ако се сади по промото...

Очертава се много интересен едпизод!
FaLLOuTbOy
ауу кого биеше нейтън? и защо хейли плачеше? shocking.gif wacko.gif unsure.gif shocking.gif
~●R@Li●~
(FaLLOuTbOy @ Nov 23 2006, 14:07) *

ауу кого биеше нейтън? и защо хейли плачеше? shocking.gif wacko.gif unsure.gif shocking.gif

това ще се разбере другия четвъртак...
за сега не ни остава нищо друго освен да гадаеем и да чакаме
bambi
АУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ МАЛИИИИИИИИИИИИ нЯМАМ Думи каква лудница се очертава ...мъкаа мъкаа happy.gif
CiNdEreLLa``
(~●R@Li●~ @ Nov 24 2006, 01:31) *

(FaLLOuTbOy @ Nov 23 2006, 14:07) *

това ще се разбере другия четвъртак...
за сега не ни остава нищо друго освен да гадаеем и да чакаме

Еми Нейтън удряше някаква кола подозирам,че на оная "мафия" unsure.gif :

П.П. На мен това ми прилича на джанта
ludoto_mimi
18.gif Нейтън определено не удря колата, а човек, който е на земята.
nubits
А по лъскавата джанта, която се вижда за секунди, може да се предположи кой е...
megun88
Според мен Хейли ще пометне ..
Bloody_Tears
Оле колко интересно!Това определено ще ми е един от любимите епизоди. smile.gif
lemmy
shocking.gif shocking.gif shocking.gif аз съм в шок замалко да ревна нз кво стана изобщо мноу объркано ма знам че ще е лошо леле реве ми се бе не ща Хейлс да загуби детето бе не искам 1crying[1].gif
FaLLOuTbOy
някой може ли да ми каже soundtrack-а на промото biggrin2.gif
Menna
(FaLLOuTbOy @ Nov 23 2006, 20:49) *

някой може ли да ми каже soundtrack-а на промото biggrin2.gif

smile.gif
The All American Rejects - "It Ends Tonight"
lyubenski
Брук май казва накрая :
"Lucas and Haley are in the hospital. Its bad Peyton, its really bad"
Което значи, че нещо може да се случи и с Лукас. Може би нещо със сърцето :/
ludoto_mimi
(lyubenski @ Nov 23 2006, 20:57) *

Брук май казва накрая :

Или нещо да е станало с Хейли и той да я е закарал до болницата.

Песента от промото е много готина. Беше кода на един от многото епизоди на Smallville. Явно в CW(WB) много си я харесват.
milen4eto
(ludoto_mimi @ Nov 24 2006, 04:11) *

Песента от промото е много готина...

Мда супер яка е... и на мен много ми хареса 3.gif biggrin.gif
CiNdEreLLa``
(ludoto_mimi @ Nov 24 2006, 07:11) *

(lyubenski @ Nov 23 2006, 20:57) *

Брук май казва накрая :

Или нещо да е станало с Хейли и той да я е закарал до болницата.

Песента от промото е много готина. Беше кода на един от многото епизоди на Smallville. Явно в CW(WB) много си я харесват.

Или Нейтън го е пребил 18.gif 16.gif
acm_pippo
Вече съжалявам че гледах промото sad.gif Епизода ще бъде изпълнен с толкова много проблеми. Нямам търпение да излезне. Малллееее направо ще се побъркам shocking.gif shocking.gif shocking.gif shocking.gif
DaniEl
Аз си знаех от самото начало че не трябва да тегля промото.Сега няма да доживея другия четвъртък smile.gif ..."Everything change in just one night"...
BrOOke&LuCaS
Просто като гледах промото и се разплаках! Толкова много неща ще се случат "само за една нощ".....не рябваше да го гледам просто сърцето ми щеше да изскочи и сега нямам търпение да го гледам...как ще доживея нз
Bloody_Tears
Ужасно ще е интересно,ама ще го гледаме чак в четвъртък. sad.gif
Estell
(megun88 @ Nov 23 2006, 18:28) *

Според мен Хейли ще пометне ..

Оле недей така да приказваш... sad.gif Това ще е повече от ужасно! С какво са го заслужили всичко това. Дано всичко е наред. Тея хора от телевизията изобщо не мислят за наще нерви! 14.gif
CheerFuL-F
много гадно...и аз не трябваше да гледам промото, а споде мен Хейли ще изгуби бебето.... 5.gif 5.gif 5.gif
Gergana2
Според мен нещо ще му стане на Люк,Хеили ще си е добре ,защото и Брук и Пейтън бяха много разтроени,а не вярвам да е заради Хейли.
ludoto_mimi
(Gergana2 @ Nov 23 2006, 22:25) *

Според мен нещо ще му стане на Люк,Хеили ще си е добре ,защото и Брук и Пейтън бяха много разтроени,а не вярвам да е заради Хейли.

Брук: "Лукас и Хейли са в болницата. Сериозно е, Пейтън."
Пейтън: "Добре, хайде да спасяваме гаджето, за което щяха да се избием, пък приятелка ни Хейли да мре." 18.gif
ludoto_tedi
хахахах Мим както винаги ме разплакваш от смях. biggrin.gif Промото е .. ми не ме очудва все пак квоото стане стане
ava_89
еми както всички знаем промото все се преувеличава -дано да е така де иначе нз sad.gif
мисля така щото като погледнем промото за 8 серия беше доста изменено с реалността нз
pretty_girl
Този епизод сто на сто ще ми хареса...тези серии са ми любимите дето всичко се обраща с главата надолу!Не ми се вярва Хейли да пометне но знам че ще има някаква интрига както винаги.. rolleyes.gif
devon
Промото беше мноо гадно.Напрау немоа да повярвам че ше стаат такиа ралти.Дано Хейли да не пометне че стаа мноо кофти.Естествено няма да се радвам ако и с Лукас или Нейтън е станало нещу.Само можем да чакаме до следващата седмица за да разберем ко ше стаа.И ми се струва че това ще бъде много дълго чакане поне на мен ше ми се стори не седмица а месец.Стискам палци всичко да си е наред ама и да стискам се в гъз...
porcheto
Уффф, тъкмо направиха 2 хубави серии в стил Оne tree hill и сега пак започват с ужасиите, тип horror филм. Лично мен не ме кефи,че започнаха да включват толкова много насилие в тоя сериал, по-добре да гледам БТВ новините....
Дано сценаристите се стегнат и спрат да си играят с и без това лабилната тийнейджърска психика.
Vqtarcheto
Уфф много мразя да гледам Промот, и аз сега незнам защо го згледах. Сега докото излезе само за това, ще си мисле добре ли са Хейли и бебето. макарче, ако наистина го загуби ще е супер, тъпо. dry.gif
KnoppiX
Най-вероятно Дан все пак ще измисли как да се справи с Данте и приятелите му, но естествено нещата няма да минат без пак да има малко бой smile.gif
Не мисля, че Нейтън ще изгуби последния мач, каквото и да става не може да причини такова нещо на треньора Уайти. Тъй, че ни предстои наистина важен епизод.
За пръв път се надявам Дан с неговите мръсотии, връзки и пари да успее да се справи с положението по мръсните си начини smile.gif
LoVeMeNoW
!!!

Съдържанието на този пост е изтрито, поради несъобръжение с правилата. Писането на спойлери извън специалната тема за това е забранено и се наказва! В първия пост е написано Без Спойлери.
BrOOke&LuCaS
***Спойлер*** А иначе то се знаеше че Брук иска да е отново с Люк и той иска, но все нещо ги спира или някой ги разделя...(говоря за Пейтън)......
milen4eto
***Спойлер***

Писането на спойлери е забранено! Обсъждането им става в темата за спойлери.
kalin4eto_
Престанете да нападате Пейтън.. значи... Тя нищо не е направила... Като толкова се обичат да се събират бе говоря за Брук и Лукас.. по дяволите.. Кажи Пейт с какво е виновна?? С това, че съществува ли??!!!!!!!!!!!!! Оххх, Пейтън чак сега каза на Лукас, че го обича! Не е ли така !!!?confused.gifconfused.gif? Престани да обвиняваш Пейтън. Вече ми писна.. и сигурно не съм единствена.. 1iangr[1].gif

Оххх сега гледах промото... sad.gif 1crying[1].gif 1crying[1].gif 1crying[1].gif 1crying[1].gif 1crying[1].gif 1crying[1].gif Много много съм притеснена... Мале ужас... Дано не е толкова зловещо и да преувеличават! Мале милата Хейли .. ами Лукас... sad.gif
KnoppiX
Въпреки силните емоции, които се чувстват от поста на kalin4eto, не мога да не я подкрепя, че Пейтън не е направила нищо smile.gif И е глупаво направо да обвинява който и да било нея, че Брук и Лукас не са заедно, още повече Брук имаше много пъти своя шанс със Лукас, но го пропиля. Според мен е ред да видим какво точно ще представлява връзката на Пейтън с Лукас.
kalin4eto_
(KnoppiX @ Nov 24 2006, 09:02) *

Въпреки силните емоции, които се чувстват от поста на kalin4eto, не мога да не я подкрепя, че Пейтън не е направила нищо smile.gif И е глупаво направо да обвинява който и да било нея, че Брук и Лукас не са заедно, още повече Брук имаше много пъти своя шанс със Лукас, но го пропиля. Според мен е ред да видим какво точно ще представлява връзката на Пейтън с Лукас.

Благодаря за подкрепата smile.gif
acm_pippo
QUOTE(kalin4eto_ @ Nov 24 2006, 20:50) *

Престанете да нападате Пейтън.. значи... Тя нищо не е направила... Като толкова се обичат да се събират бе говоря за Брук и Лукас.. по дяволите.. Кажи Пейт с какво е виновна?? С това, че съществува ли??!!!!!!!!!!!!! Оххх, Пейтън чак сега каза на Лукас, че го обича! Не е ли така !!!?confused.gifconfused.gif? Престани да обвиняваш Пейтън. Вече ми писна.. и сигурно не съм единствена.. 1iangr[1].gif

Оххх сега гледах промото... sad.gif 1crying[1].gif 1crying[1].gif 1crying[1].gif 1crying[1].gif 1crying[1].gif 1crying[1].gif Много много съм притеснена... Мале ужас... Дано не е толкова зловещо и да преувеличават! Мале милата Хейли .. ами Лукас... sad.gif

Съгласен съм на 100% :yes:
kalin4eto_
(acm_pippo @ Nov 24 2006, 09:22) *

(kalin4eto_ @ Nov 24 2006, 20:50) *

Съгласен съм на 100% :yes:

Благодаря! Радвам се, че толкова много хора ме подкрепят! blush.gif
CiNdEreLLa``
(kalin4eto_ @ Nov 25 2006, 06:50) *

А ТИ ПРЕСТАНИ ДА Я ЗАЩИТАВАШ...КАКВО ДА НЕ И СЕ ЯВЯВАШ НЯКАКЪВ АДВОКАТ confused.gif В КРАЙНА СМЕТКА НЕ 10 АМИ АКО ЩЕШ И 110 ПОСТОВЕ ДА НАПИШЕШ НЯМА ДА ПРОМЕНИШ МНЕНИЕТО И ОТНОШЕНИЕТО МИ КЪМ НЕЯ ! ВИКА МУ СЕ АКО НЕ ЗНАЕШ "PERSONAL OPINION" ... ВСЕКИ ИМА ПРАВО ДА СИ ХАРЕСВА,КОГОТО СИ ИСКА И Е БЕЗСМИСЛЕНО И ТЪПО ДА СЕ ПОСТВАТ НЯКВО ПОСТОВЕ И ДА ВОДИМ ТЪПИ СПОРОВЕ...ТАКА ЛИ НЕ ГО РАЗБРА,ЗНАЧИ,ЧЕ ВСЕКИ СИ Е ПРАВ ЗА СЕБЕ СИ И КАТО ПОВТОРИШ ЕДНО НЕЩО 10000000 ПЪТИ НЯМА ДА МЕ НАКАРАШ ДА ПОВЯРВАМ В НЕГО...АЙДЕ PLS ДА СПРЕМ ДА ВОДИМ ТЪПИ СПОРОВЕ,ЧЕ ВЕЧЕ ВЗЕ ДА МИ ПИСВА !!! ЗАМИСЛЕТЕ СЕ ВСИЧКИ ...
~*Haley*~
ОУхх ужас...милчката Хейли...Явно наистина нещо много лошо се е случило щом Брук е отишла при Пейтън да й каже mellow.gif Тва е най-гадното промо,което съм гледала sad.gif В началото беше толкова сладко как си вървяха Нейтън и Хейли smile.gifИ после....само гадни неща sleep.gif Дано Хейли не загуби бебенцето...
lovely
Искам най-сетне да се разбере кво ще става между Пейтън и
Лукас...писна ми да чакам , а така като гледам и тази серия няма да е !!!! sad.gif
Офффф абе изобщоо...верно гадно промо...явно и гадна серия предстои... sad.gif sad.gif
KnoppiX
Нормално, тенденцията във филма е да се редуват няколко щастливи епизода с няколко тъжни, като обикновено няма никакви изгледи нещата да се оправят, но винаги се случва нещо, което вади всички от блатото, в което обикновено затъват smile.gif
kalin4eto_
(CiNdEreLLa`` @ Nov 24 2006, 10:13) *

(kalin4eto_ @ Nov 25 2006, 06:50) *

А ТИ ПРЕСТАНИ ДА Я ЗАЩИТАВАШ...КАКВО ДА НЕ И СЕ ЯВЯВАШ НЯКАКЪВ АДВОКАТ confused.gif В КРАЙНА СМЕТКА НЕ 10 АМИ АКО ЩЕШ И 110 ПОСТОВЕ ДА НАПИШЕШ НЯМА ДА ПРОМЕНИШ МНЕНИЕТО И ОТНОШЕНИЕТО МИ КЪМ НЕЯ ! ВИКА МУ СЕ АКО НЕ ЗНАЕШ "PERSONAL OPINION" ... ВСЕКИ ИМА ПРАВО ДА СИ ХАРЕСВА,КОГОТО СИ ИСКА И Е БЕЗСМИСЛЕНО И ТЪПО ДА СЕ ПОСТВАТ НЯКВО ПОСТОВЕ И ДА ВОДИМ ТЪПИ СПОРОВЕ...ТАКА ЛИ НЕ ГО РАЗБРА,ЗНАЧИ,ЧЕ ВСЕКИ СИ Е ПРАВ ЗА СЕБЕ СИ И КАТО ПОВТОРИШ ЕДНО НЕЩО 10000000 ПЪТИ НЯМА ДА МЕ НАКАРАШ ДА ПОВЯРВАМ В НЕГО...АЙДЕ PLS ДА СПРЕМ ДА ВОДИМ ТЪПИ СПОРОВЕ,ЧЕ ВЕЧЕ ВЗЕ ДА МИ ПИСВА !!! ЗАМИСЛЕТЕ СЕ ВСИЧКИ ...

Ами ок! Но аз ще спра, когато и вие спрете!!! Квит сме..
Nasi
Както вижда от промото това ще са два доста трагични епизода, защото в него има кадри от 10 епизод, който ще е продължението на 9ти( ще видим to becontinued) wink.gif . Живота на няколко човека е застрашен. sad.gif На Хейли и бебето видяхме е в доста тежко положениеq на Лукас по незнайни причини и хората или човека в катастрофиралата кола. Мислите ли, че на някой от тях в този ще му пука дали Лукас обича Брук или Пейтън или Ана или още там с който е бил...не, естествено, че не.

Ако Лукас оживее, историята с триъгълника ще продължи. Три сезона и половина не се стигна до краят му и сега няма да се стигне. Ще си го има till the END. Нека не спорим за нещо,няма да се реши сега. Съвсем нормално е Лейтън феновете да си защитават своята гледна точка, както е нормално феновете на Брук и Лукас да остоятват своите позиции.
Нека не превръщаме и тази тема в поредния двубой Лейтън vs. Брукас smile.gif

Имо толкова по-интересни въпроси. smile.gif
като например:
Ще може ли Белия да спечели така желаният от него Шампионат след 18 годишно чакане?
Ще помогне ли Дан на Нейтън?
Кой предизвиква тази катастрофа?
Какво ще се случи с Данте?
Ще се стигне ли най-после до истината за смъртта на Кийт?
Ще оживее ли бебето, какво ще стане с Хейли?
В чуждите форуми хората са доста ядосани поради факта, че в промото се издава, че бебто ще е момченце.

едит:
на мен пък ми е много любопитно какво ще се случи с Дан и Карън, а също да не забравяме и пристрастената Деб.
Scott
Определено Данте според мен ще бъде пребит от Нейтън, а Хейли ще има проблеми с бебето и затова Пейтън и Брук ще са разтревожени не за Лукас наий много искам Нейтън да размаже Данте от бой 19.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.