Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Може ли да копираме ДВД на PC от дискове от видеотеката
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия
PIPO
Мисля,че въпросът ми е ясно формулирам, и надявам се темата да е пусната на правилното място.Въпросът ми е,казвали са ми,че двд-тата от видеотеката били с защита и неможели да се копират на PC,разбрах,че "вече" имало такива програми,които заобикалят тази защита... някои знае ли имена и линкове на тези програми и... изобщо нещо по въпроса ми. Тен кю! rolleyes.gif
never_mind
Не мисля, че имат защита... поне аз не съм попадал на такива, аз ги копирам под Линукс като просто давам copy paste на директорията...
Naminator_X_
Всичко е както каза @never_mind ...само дето ще ти трябва и DVD Player че да може да ги гледаш...е вече ако ти се занимава да го рипваш си е отделен въпрос...то тогава става .avi ; .mpeg и много други видео формати...като за най-проста програма за рипване ти предлагам WinAvi Video Converter...по-горе споменатите формати се отварят от абсолютно всички плеъри Windows Media Player, BSPlayer, VLC, Winamp и всички останали известни и не чак толкова известни видео плеъри
PIPO
АЗ не бях пробвал,но така ми казаха... и за това питам,аз знам как става рипването 10.gif БЛАГОДАРЯ ВИ,ами незнам за линокс,ама на уиндоус става ли ?
Naminator_X_
Ами да...само се надявам да имаш на компа DVD четец/записвачка (DVD-R/RW) и без проблем даваш дясно компче на устройството в My Computer--->Open селектираш всичко...Copy отиваш си някъде из харда(където имаш повече място) правиш папка(за да е по подредено може и без нея) и даваш Paste...това е цялата философия...
PIPO
(Naminator_X_ @ Nov 22 2006, 23:45) *

Ами да...само се надявам да имаш на компа DVD четец/записвачка (DVD-R/RW) и без проблем даваш дясно компче на устройството в My Computer--->Open селектираш всичко...Copy отиваш си някъде из харда(където имаш повече място) правиш папка(за да е по подредено може и без нея) и даваш Paste...това е цялата философия...

Хах.. Мерси 4.gif worthy.gif Ами мерси че ми напомни за DVD четец/записвачка (DVD-R/RW) -ИМАМ,и... като се регна в някоя видеотека до нас, ще пробвам,ама кфа е тая скъпотия бре... левче за кефче 16.gif 18.gif
Naminator_X_
В наща кварталната видеотека ти спестяват труда за конвертирането...филмите за VCD/SVCD конвертирани...тук таме се намира и някое и друго .avi biggrin.gif така че само трябва да копираш smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.